Találatok a következő kifejezésre: Van jó énektanár (8 db)

Van jó énektanár Miskolcon? Ha igen, akkor van olyan, amelyik olcsón dolgozik?

Legjobb válasz: Én ismerek egyet, ha még érdekel a dolog, írj mailt ([email protected])és megadom az elérhetõségét. A nagy olcsósággal vigyázz, konzis vagy fõiskolás hegedûs/fuvolista/akármilyen hangszeres kislányok adnak énekórát 1000 - 1500-ért, de csak azt tudják megmondani, hogy hamis vagy vagy sem, azt nem, hogy hogyan korrigáld a hibáidat és csak kidobod a pénzed. Ettõl egy diplomás énektanár nyilván sokkal többet tud tenni érted :)

Én ismerek egyet, ha még érdekel a dolog, írj mailt ([email protected])és megadom az elérhetõségét. A nagy olcsósággal vigyázz, konzis vagy fõiskolás hegedûs/fuvolista/akármilyen hangszeres kislányok adnak énekórát 1000 - 1500-ért, de csak azt tudják megmondani, hogy hamis vagy vagy sem, azt nem, hogy hogyan korrigáld a hibáidat és csak kidobod a pénzed. Ettõl egy diplomás énektanár nyilván sokkal többet tud tenni érted :)

Van jó énektanár Miskolcon?

Miksolci énektanárt keresek. Lehetõleg aki gyerekekkel is foglakozik. 12 éves kislányomhoz keresek DIPLOMÁS énektanárt. De ne is legyen nagyon drága.

Színésznõ szeretnék lenni, de nem igazán van jó hangom. Ha most, 13 évesen elmegyek egy énektanárhoz, akkor õ javíthat rajta? És kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: az attól függ, hogy milyen a hangod. Érdemes elmenni egy tanárhoz, és megkérdezni, hogy õ hogy látja ezt az egészet. De mondjuk 2-3 embert is megkérdezhetsz, mert volt már rá példa, hogy éveket át hülyített valakit az énektanár, hogy tuti megtanul énekelni, és szedte el a pénzét, miközben az emberke reménytelen volt. Hát, hogy mennyibe kerül, az attól függ, hogy melyik városban, milyen képzettséggel rendelkezik a tanár. A profi magánénektanárok szerintem sokba kerülhetnek.

az attól függ, hogy milyen a hangod. Érdemes elmenni egy tanárhoz, és megkérdezni, hogy õ hogy látja ezt az egészet. De mondjuk 2-3 embert is megkérdezhetsz, mert volt már rá példa, hogy éveket át hülyített valakit az énektanár, hogy tuti megtanul énekelni, és szedte el a pénzét, miközben az emberke reménytelen volt. Hát, hogy mennyibe kerül, az attól függ, hogy melyik városban, milyen képzettséggel rendelkezik a tanár. A profi magánénektanárok szerintem sokba kerülhetnek.


Van miskolcon jó énektanár?

Fõleg rockzenében szeretnék jeleskedni de szeretnék énektanárhoz járni,hogy fejlõdjön a hangom.

Van jó magán énektanár Budapesten, a 11. kerületben?

Legjobb válasz: 8.-ban villamos vonalán nagyon kiesne?

8.-ban villamos vonalán nagyon kiesne?

Hogyan tudnám otthon fejleszteni a hangom? Mert már többen mondták h elég jó hangom van de nem akarok énektanárra költeni!

Legjobb válasz: hát, pedig nincs nagyon sok választás, mert ha a szomszéd néni mondta, h jó, még akkor sem biztos. De pl, ha egy sulis énektanár, még akkor sem biztos, hogy tényleg jó. Egyszer szerintem menj el egy valódi énektanárhoz, aki elmondja, hogy mi van. Ha tényleg jó a hangod, akkor éri meg foglalkozni ezzel. Én is így csinálom. Egyszeri külön tanár nem vészes

hát, pedig nincs nagyon sok választás, mert ha a szomszéd néni mondta, h jó, még akkor sem biztos. De pl, ha egy sulis énektanár, még akkor sem biztos, hogy tényleg jó. Egyszer szerintem menj el egy valódi énektanárhoz, aki elmondja, hogy mi van. Ha tényleg jó a hangod, akkor éri meg foglalkozni ezzel. Én is így csinálom. Egyszeri külön tanár nem vészes
Szióka! Egy énektanárnál többet nem sok ér. Ugyanis az éneklés nem csak abból áll, hogy kiereszted a hangod és kész. Fontos a levegõ helyes beosztása és elhelyezése. Az, hogy jó hangod van, elég relatív. Mindenesetre ha sokat skálázol, vagy énekelgetsz otthon, már azzal is fejlõdnek, nyúlnak a hangszálaid, de a pluszt csak énektanártól vagy képes megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Ok!Köszönöm a válaszokat!:D
Szia. Keress fel egy jó tanárt, meghallgatásért senki sem szokott pénzt kérni. Ha találsz egy lelkiismeretes tanárt, meg fogja mondani érdemes e tanulnod.. Amúgy rengeteg anyag van a neten, skálák, bemelegítõ gyakorlatok stb.. Ha érdekel tudok 1-2 jó könyvet is ajánlani...
A kérdező hozzászólása: Igen érdekelnének a könyvek is!:) Köszönön
Az elsõ amit ajánlani tudok, magyar nyelvû Kerényi Miklós György: Az éneklés mûvészete és pedagógiája. Ez remek elméleti háteret ad, de pár órát javasolok, hogy konzultálj tanárral, hogy ne gyakorolj be túl nagy hibákat.. Angol nyelven, gyakorlati útmutatóval, CD.-vel nagyon jó Seth Riggs könyve a Singing for the stars, otthoni használtara ideális, de nem árt hozzá közepesnél jobb angol. Netrõl megrendelhetõ. Egy meghallgatás ereéig felkereshetnél egy tanárt, aki segít behatárolni a területeket amivel dolgoznod kellene. Lehet úgy is tanulni, hogy 1-2 havonta 1 énekórával kontrollálod az otthoni munkát. Ez anyagilag sem olyan megerõltetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!

Ha nincs jó hangom, és elmegyek egy énektanárhoz hogy fejlesszem akkor lesz változás (mármint kezd szépülni) vagy ha nincs jó hangom akkor ez van, bele kell törődnöm?

Legjobb válasz: A hangkaraktered biztosan nem fog gyökeresen megváltozni. De ha most rossz a hangképzésed, akkor ennek korrigálásával valamennyit változni, javulni fog a hangod. Amiben jelentõs fejlõdést lehet várni, az a hamisság csökkenése (vagyis hallásod fejlõdése), a különféle technikai trükkök elsajátítása, és némi hangterjedelem-bõvülés.

A hangkaraktered biztosan nem fog gyökeresen megváltozni. De ha most rossz a hangképzésed, akkor ennek korrigálásával valamennyit változni, javulni fog a hangod. Amiben jelentõs fejlõdést lehet várni, az a hamisság csökkenése (vagyis hallásod fejlõdése), a különféle technikai trükkök elsajátítása, és némi hangterjedelem-bõvülés.

Hogyan fejleszthetném a hangom magamnak ha nincs énektanárom? Esetleg neten kereszül. Van vmi jó oldal? Bármi csak ne az a karaokeparty.com.

Legjobb válasz: Vedd fel amit énekelsz, és hallgasd elfogulatlanul. Gyakorold addig amíg magadnak már tetszik.. Ha már tetszik amit hallasz mutasd meg a barátaidnak... Ha már nekik is tetszik, jó úton jársz... :-)

Vedd fel amit énekelsz, és hallgasd elfogulatlanul. Gyakorold addig amíg magadnak már tetszik.. Ha már tetszik amit hallasz mutasd meg a barátaidnak... Ha már nekik is tetszik, jó úton jársz... :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!