Találatok a következő kifejezésre: Van ingyenes és lehetőleg nő (2 db)

Van ingyenes nőgyógyász, és lehetőleg nő?

(16 éves Vagyok, nemi életet élek és szeretnék sz?résre menni!)

Legjobb válasz: Be kell menned a rendelõintézetbe, ahol van nõgyógyászat és kérsz egy idõpontot ahhoz, akihez szeretnéd. A neve alapján gondolom meg tudod állapítani, hogy milyen nemû. De a nõk többsége szívesebben megy férfihoz, mint nõhöz, valahogy más... Nem tudom, miért, én el sem tudnám képzelni, hogy nõi nõgyógyászhoz járjak. Amúgy, ha van taj-kártyád, akkor természetesen nem kell fizetned az egészségügyi ellátásokért, mármint az ilyesmiért, csak ha magánorvoshoz mész. Pláne, hogy már nincs vizitdíj (de neked amúgy sem kellett volna fizetned, mert még nem múltál el 18).

Be kell menned a rendelõintézetbe, ahol van nõgyógyászat és kérsz egy idõpontot ahhoz, akihez szeretnéd. A neve alapján gondolom meg tudod állapítani, hogy milyen nemû. De a nõk többsége szívesebben megy férfihoz, mint nõhöz, valahogy más... Nem tudom, miért, én el sem tudnám képzelni, hogy nõi nõgyógyászhoz járjak. Amúgy, ha van taj-kártyád, akkor természetesen nem kell fizetned az egészségügyi ellátásokért, mármint az ilyesmiért, csak ha magánorvoshoz mész. Pláne, hogy már nincs vizitdíj (de neked amúgy sem kellett volna fizetned, mert még nem múltál el 18).
rendelõintézetekben van nõgyógyászat, az ingyenes. Csak a magánrendeléseken kell fizetni. Nyilván van nõ is, de sokat segítene, ha megmondanád a világnak mégis melyik felén keresel...
A kérdező hozzászólása: Végülis egy egyszerû vizsgálatra gondoltam, mert még nem voltam soha nõgyógyásznál!!!
Szia, ha már nemi életet is élsz, talán rákszûrésre is mehetnél, azért sem kell fizetni, ha bemész egy rendelõintézetbe. Csak akkor fizetsz ha magándokihoz mész.
személyesen keres csajt ne neten
személyesen keress, a netes ismerkedések fõként unatkozó emberkék, vagy gátlásos, otthonülõ emberkék használják
http://www.randivonal.hu http://www.love.hu http://www.parom.hu http://www.freelove.hu http://www.csajozas.hu http://www.lovebox.hu A jobbak. Nem minden funkció ingyenes, de körülnézni teljesen jó. Nekem több barátnõm is volt társkeresõbõl.
lecsengõben van ez a módja az ismerkedésnek, évekkel ezelött jó sokan fent voltak, mostanság benéztem 2 felkapottabb oldalra is és nagyon megcsappantak az emberek. Ezt vettem észre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!