Találatok a következő kifejezésre: Van ingyenes és lehetőleg (12 db)

Milyen videó effektus szerkesztő program van, ami ingyenes, és lehetőleg magyar, amivel a videó képkockáinak egy részét átlehet színezni, különböző ábrákat, képeket lehet rátenni?

Legjobb válasz: hát végül is nem ingyenes, de gondolom van otthon windows... xp-tõl fölfelé van egy beépített movie maker nevû cucc, abban van effektezési lehetõség.. De ha csak egy videóhoz kell, szedj le egy nem ingyenes progi ingyenes trial verzióját, adobe premiere, video edit magic, csak hogy a legegyszerûbbeket említsem.. nulla videószerkesztési tudással = elkezdeni tanulni ezeket tudnám ajánlani.. pár óra alatt kitapasztalható /ha az ingyenes kitétel csak a beszerzésre vonatkozik, akkor pedig ott a "zöld alapon görög betû" /

hát végül is nem ingyenes, de gondolom van otthon windows... xp-tõl fölfelé van egy beépített movie maker nevû cucc, abban van effektezési lehetõség.. De ha csak egy videóhoz kell, szedj le egy nem ingyenes progi ingyenes trial verzióját, adobe premiere, video edit magic, csak hogy a legegyszerûbbeket említsem.. nulla videószerkesztési tudással = elkezdeni tanulni ezeket tudnám ajánlani.. pár óra alatt kitapasztalható /ha az ingyenes kitétel csak a beszerzésre vonatkozik, akkor pedig ott a "zöld alapon görög betû" /

Bloghoz szeretnék valami jó weblapszerkesztőt. Ingyenes, és lehetőleg a legnagyobb lehetséges tárhely melyik weblapszerkesztőnél van?

Legjobb válasz: Te mirõl beszélsz? Olyan nincs, hogy weblapszerkesztõ amihez tárhely van, weblapot programokkal szerkesztünk mint a notepad++ vagy a netbeans. Tárhelyet akkor kapsz ha veszel valahol (mint a gyümölcstárhely) vagy regisztrálsz egy ingyeneset (mint a freeweb.hu). Ha ilyen összekattintgatós blogot szeretnél akkor meg nem értem milyen weblapszerkesztõrõl beszélsz, ezeknek van saját admin rendszerük és csak azt tudod használni.

Te mirõl beszélsz? Olyan nincs, hogy weblapszerkesztõ amihez tárhely van, weblapot programokkal szerkesztünk mint a notepad++ vagy a netbeans. Tárhelyet akkor kapsz ha veszel valahol (mint a gyümölcstárhely) vagy regisztrálsz egy ingyeneset (mint a freeweb.hu). Ha ilyen összekattintgatós blogot szeretnél akkor meg nem értem milyen weblapszerkesztõrõl beszélsz, ezeknek van saját admin rendszerük és csak azt tudod használni.
A kérdező hozzászólása: Mármint van például Eoldal, Nethu, Webnode, 5mp. Most hol csináljak blogot, mert sokat tennénk rá, és nem tudom mennyi tárhely van melyiken.
http://www.ewk.hu, de ha bármilyen ingyenes honlapot csinálsz pld.:az ewk-val ilyen lesz: http://www.valami.ewk.hu és tele teszi az oldalad reklámmal.
A kérdező hozzászólása: Találtam reklámmenteset.

Hol van olyan oldal ahonnan le tudom tölteni a sims3 álomállások kiegészítőt, ingyenesen és lehetőleg alcohol 120%-al kompatibilis formátumban?

Nagyon megköszönném, mert hugomnak kellene, és már vagy 3 hete próbálom felrakni neki...köszike.

Legjobb válasz: használj deamon tools-t...és töltsd le torrenttrackerrõl. Azt már nem mondom meg honnan, mert google a barátod...

használj deamon tools-t...és töltsd le torrenttrackerrõl. Azt már nem mondom meg honnan, mert google a barátod...


Ajánlanátok valamilyen angol versenyt, ami lehetőleg ingyenes és van valami jó nyeremény? És az OKTV versenyről mit tudtok? Az én tanárom semmit nem intéz ezzel kapcsolatban, pedig már tavaly is részt akartam venni rajat.

Legjobb válasz: Én mentem OKTV-re, de csak idén. Megcsináltam a tavalyi tesztet, 85%-os lett, az idei meg élesben vot, de arra 50-et kaptam, elég nehéz volt, és csak azt fogadják el, ami a megoldókulcsban van.

Én mentem OKTV-re, de csak idén. Megcsináltam a tavalyi tesztet, 85%-os lett, az idei meg élesben vot, de arra 50-et kaptam, elég nehéz volt, és csak azt fogadják el, ami a megoldókulcsban van.
A kérdező hozzászólása: És hogy jelentkeztél rá??? Mi volt a feltétel és mennyi ideig húzódott???

Van ingyenes nőgyógyász, és lehetőleg nő?

(16 éves Vagyok, nemi életet élek és szeretnék sz?résre menni!)

Legjobb válasz: Be kell menned a rendelõintézetbe, ahol van nõgyógyászat és kérsz egy idõpontot ahhoz, akihez szeretnéd. A neve alapján gondolom meg tudod állapítani, hogy milyen nemû. De a nõk többsége szívesebben megy férfihoz, mint nõhöz, valahogy más... Nem tudom, miért, én el sem tudnám képzelni, hogy nõi nõgyógyászhoz járjak. Amúgy, ha van taj-kártyád, akkor természetesen nem kell fizetned az egészségügyi ellátásokért, mármint az ilyesmiért, csak ha magánorvoshoz mész. Pláne, hogy már nincs vizitdíj (de neked amúgy sem kellett volna fizetned, mert még nem múltál el 18).

Be kell menned a rendelõintézetbe, ahol van nõgyógyászat és kérsz egy idõpontot ahhoz, akihez szeretnéd. A neve alapján gondolom meg tudod állapítani, hogy milyen nemû. De a nõk többsége szívesebben megy férfihoz, mint nõhöz, valahogy más... Nem tudom, miért, én el sem tudnám képzelni, hogy nõi nõgyógyászhoz járjak. Amúgy, ha van taj-kártyád, akkor természetesen nem kell fizetned az egészségügyi ellátásokért, mármint az ilyesmiért, csak ha magánorvoshoz mész. Pláne, hogy már nincs vizitdíj (de neked amúgy sem kellett volna fizetned, mert még nem múltál el 18).
rendelõintézetekben van nõgyógyászat, az ingyenes. Csak a magánrendeléseken kell fizetni. Nyilván van nõ is, de sokat segítene, ha megmondanád a világnak mégis melyik felén keresel...
A kérdező hozzászólása: Végülis egy egyszerû vizsgálatra gondoltam, mert még nem voltam soha nõgyógyásznál!!!
Szia, ha már nemi életet is élsz, talán rákszûrésre is mehetnél, azért sem kell fizetni, ha bemész egy rendelõintézetbe. Csak akkor fizetsz ha magándokihoz mész.

Olyan MMORPG játékot keresek ahol sok és aktív magyar játékos van, és nem kihalt a szerver és lehetőleg ingyenes. Tudtok ilyet mondani?

Metin2,Metin2 tört szerverét már próbáltam 2 éve, van még valami elfogadható?

Legjobb válasz: Szia én ezen a szerveren játszom kb fél éve http://somt2.com/ és körülbelül 150 csak magyar játékos játszik rajta! :D

Szia én ezen a szerveren játszom kb fél éve http://somt2.com/ és körülbelül 150 csak magyar játékos játszik rajta! :D
A kérdező hozzászólása: Koszonom, delutan meg is nezem!:)
Szerintem a club marian MMORPG-én játszok és ott nagyon sokan vannak és jó felyek!! :)
Gates of Andaron-on sokan vannak de Metinesként nem fog teceni.
sherwood dungeon vannak magyarok is!
World Of Warcraft amúgy: Olyan Komoly Komolyabb
JA, még valami, 5 szerver van, ebbõl kettõ a régebbi (Season 3-as) MU, három pedig újabb (Season 5-ös). A Season 3-on elég nehéz a fejlõdés. Én a Season 5-öt ajánlom azon belül az Utopia szervert, azon könnyû a fejlõdés és könnyebb a tárgyak fejlesztése, mert a fejlesztéshez szükséges tárgyakat megtudod vásárolni NPC-nél, míg a többi Season 3 (Anarchia és AnarNova) ill Serason 5 (Legendia és Battaglia) szerveren szörnyekbõl esik, tehát elég sokáig fog tartani, mire egy jó szettet összehozol. Tehát ha letöltöd, sztem ezt szedd le: "Legendia, Battaglia és Utopia szerverekhez: MuOnlineHuSetup_S5.exe"
Ajánlhatom a Jade Dynastyt. nagyon sok magyar embert ismerek Shura szerveren, és be tudnálak szervezni egy nagyon jól összeszokott csapatba. a játékról tudni lehet hogy nagyon jól kidolgozott, grafikailag a gépedhez lehet igazítani. rengeteg küldetés (2000+ biztosan) egy nagyon jó történet, és a játék tele van külömbözõ PVP harcterekkel. Sajnos a játék elég bonyolult így a kezdetek nehezek, de amiben csak tudunk segítünk. Ha van kedved gyere játsz velünk ;) http://www.jd.perfectworld.com ha az elsõ karaktered csinálod be tudod írni oda ezt: 0500805X035204076007863Z3f9da2 és akkor kapsz értékes cuccokat ingyen. oda kell hogy Inductor ID karakterkészítés közben. [email protected] email-ra írhatsz, és a játékbeli nevem xRozsomaKx ;)

Van valami olyan játék ami ingyenes és autóversenyzős, lehetőleg nem valami borzalmas grafikával?

Legjobb válasz: Need for Speed World: http://world.needforspeed.com/ nekem tetszett:)

Need for Speed World: http://world.needforspeed.com/ nekem tetszett:)
személyesen keres csajt ne neten
személyesen keress, a netes ismerkedések fõként unatkozó emberkék, vagy gátlásos, otthonülõ emberkék használják
http://www.randivonal.hu http://www.love.hu http://www.parom.hu http://www.freelove.hu http://www.csajozas.hu http://www.lovebox.hu A jobbak. Nem minden funkció ingyenes, de körülnézni teljesen jó. Nekem több barátnõm is volt társkeresõbõl.
lecsengõben van ez a módja az ismerkedésnek, évekkel ezelött jó sokan fent voltak, mostanság benéztem 2 felkapottabb oldalra is és nagyon megcsappantak az emberek. Ezt vettem észre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!