Találatok a következő kifejezésre: Van ingyenes és (505 db)

Az Android Market-et ingyenesen el tudom érni? És vannak ingyenes alkalmazások/játékok rajta?

Legjobb válasz: Ingyenesen eltudod érni, hogyha WiFi-rõl mész rá, mivel igy nem generálódik adatforgalom. Továbbá Magyarországról egyenlõre csak az ingyenes alkalmazások, játékok érhetõek el. De rengeteg ilyen app van, amely teljesen ingyenes, csak az ember válogatni tudjon....A fizetõs programokat csak a Samsung oldotta meg a Samsung Galaxy Store-al, ami nem azt jelenti, hogy a Samsungokról nem elérhetõ az ingyenes Market. :)

Ingyenesen eltudod érni, hogyha WiFi-rõl mész rá, mivel igy nem generálódik adatforgalom. Továbbá Magyarországról egyenlõre csak az ingyenes alkalmazások, játékok érhetõek el. De rengeteg ilyen app van, amely teljesen ingyenes, csak az ember válogatni tudjon....A fizetõs programokat csak a Samsung oldotta meg a Samsung Galaxy Store-al, ami nem azt jelenti, hogy a Samsungokról nem elérhetõ az ingyenes Market. :)
Tanulj meg olvasni hülyegyerek!
Nem lehet elérni ingyenesen. Vagy is persze el lehet mert szerintem minden Androidos telóban van már Wi-Fi de anélkül ingyen nem lehet. Sok minden van ingyen rajta (pl.: Angry Birds)
ezt hogy érted? Androidos telókon van market. Wifi-vel el tudod érni
Te második neked milyen telefonod van? Mit beszél itt hülyeségeket Samsungom van és hogyne lenne elérhetõ az ingyenes market. Market minden Androidos telón van. Ez az új Galaxy Store ez inkább olyan mint pl a Sony-nak a PlayNow™ vagy az iPhone iTunes-ja.
"ami nem azt jelenti, hogy a Samsungokról nem elérhetõ az ingyenes Market. :) " ezt írta a második.....-.-"

Milyen videó effektus szerkesztő program van, ami ingyenes, és lehetőleg magyar, amivel a videó képkockáinak egy részét átlehet színezni, különböző ábrákat, képeket lehet rátenni?

Legjobb válasz: hát végül is nem ingyenes, de gondolom van otthon windows... xp-tõl fölfelé van egy beépített movie maker nevû cucc, abban van effektezési lehetõség.. De ha csak egy videóhoz kell, szedj le egy nem ingyenes progi ingyenes trial verzióját, adobe premiere, video edit magic, csak hogy a legegyszerûbbeket említsem.. nulla videószerkesztési tudással = elkezdeni tanulni ezeket tudnám ajánlani.. pár óra alatt kitapasztalható /ha az ingyenes kitétel csak a beszerzésre vonatkozik, akkor pedig ott a "zöld alapon görög betû" /

hát végül is nem ingyenes, de gondolom van otthon windows... xp-tõl fölfelé van egy beépített movie maker nevû cucc, abban van effektezési lehetõség.. De ha csak egy videóhoz kell, szedj le egy nem ingyenes progi ingyenes trial verzióját, adobe premiere, video edit magic, csak hogy a legegyszerûbbeket említsem.. nulla videószerkesztési tudással = elkezdeni tanulni ezeket tudnám ajánlani.. pár óra alatt kitapasztalható /ha az ingyenes kitétel csak a beszerzésre vonatkozik, akkor pedig ott a "zöld alapon görög betû" /

Van gyed és gyesen lévőknek ingyenes képzés?

Legjobb válasz: Ingyenes továbbtanulásra gondolsz? Pl OKJ-nál bizonyos iskolák adnak kismama kedvezményt. De a legtöbb egyetemen és fõiskolán is plusz pont ha gyerkõcöd van, viszont ingyenes szerintem nem létezik tanulásnál sajnos...

Ingyenes továbbtanulásra gondolsz? Pl OKJ-nál bizonyos iskolák adnak kismama kedvezményt. De a legtöbb egyetemen és fõiskolán is plusz pont ha gyerkõcöd van, viszont ingyenes szerintem nem létezik tanulásnál sajnos...
Egyetemen pluszpont jár, OKJ-nél pedig bizonyos árengedmény, de teljesen ingyenes nincs - illetve de, ha államilag támogatott szakra bejutsz :)


Milyen, teljesen ingyenes, és ingyenesen letölthető videó-szerkesztő programok vannak? ( lejjebb )

Szóval videószerkesztésre, vágásra, effektezésre keresek teljesen ingyenes programot, a Windows Movie Makeren kívül. Ha adtok programot, kérlek adjatok letöltési linket is! Köszönöm.

Legjobb válasz: http://hvg.hu/tudomany/20080219_legjobb_ingyenes_videoszerke..

Azért ez egy gyenge 5 éves cikk...
Azért továbbra is léteznek és jók... Nem emlegeti az Avidemuxot meg a VideoPad Freet, ezek még hozzácsaphatók. Ha esetleg otthon vagy a Blenderben, nagyon jó videószerkesztõje van annak is.

BlackBerry telefonon amin ugye blacberry operációs redszer van ingyenesen lehet rajta VIBER programot használni és letölteni rá?

konkértan a BlackBerry 9320-hoz érdekelne vagy más blackberry n.

Legjobb válasz: Ha ingyenesen elérhetõ az Appworld-bõl akkor igen. A VIBER egy netes csevegõalkalmazás, tehát net kell hozzá. Így tehát csak akkor ingyenes, ha wifin keresztül egy olyan nyílt hálózatra csatlakozol, amin az internetet nem te fizeted. PL. MC Donad's, városközpont, egy-két nyílt hálózat az utcáról befogva, stbstb...

Ha ingyenesen elérhetõ az Appworld-bõl akkor igen. A VIBER egy netes csevegõalkalmazás, tehát net kell hozzá. Így tehát csak akkor ingyenes, ha wifin keresztül egy olyan nyílt hálózatra csatlakozol, amin az internetet nem te fizeted. PL. MC Donad's, városközpont, egy-két nyílt hálózat az utcáról befogva, stbstb...
A kérdező hozzászólása: kaán károly kilátó inygenes? meddig van nyitva?
A Vár nem jó? Onnan is szép a kilátás.
Mindkettõ ingyenes. Az Erzsébetet éjszaka bezárják, de este 10-ig biztosan nyitva van. A Kaán Károly nyitott, éjjel-nappal látogatható.
A Kis-Hárs-hegyi is jó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a sok hasznos választ :)
A kérdező hozzászólása: még anyit hogy hol lehet parkolni a nagy hárs hegyi vagy kis hárs hegyi kilátotol nem messze? tudtok utcát mondani?
Nagy Hárshegyre és Kis hárshegyre egyaránt a Budakeszi úton a Szépjuhászné buszmegállónál jobbra van elég nagy parkoló. a Kaánhoz innen a síneken át a sárga jelzésen kb. fél óra, a Kis hárshegyi egy picike kilátó (3-4 fér el egyszerre), de nagyon jópofa és innen talán jobb a rálátás a városra. A vasúti megálló alatt el, szintben tovább. Balra sokáig a kisvasút látszik, majd keresztezzük, és a sárga jelzésig megyünk rajta. Itt ellentétesen, jobbra kell fordulni, innen 3 perc (a sárga a Kaánhoz visz, még kb. 20 perc, a másik út rövidebb).

Bloghoz szeretnék valami jó weblapszerkesztőt. Ingyenes, és lehetőleg a legnagyobb lehetséges tárhely melyik weblapszerkesztőnél van?

Legjobb válasz: Te mirõl beszélsz? Olyan nincs, hogy weblapszerkesztõ amihez tárhely van, weblapot programokkal szerkesztünk mint a notepad++ vagy a netbeans. Tárhelyet akkor kapsz ha veszel valahol (mint a gyümölcstárhely) vagy regisztrálsz egy ingyeneset (mint a freeweb.hu). Ha ilyen összekattintgatós blogot szeretnél akkor meg nem értem milyen weblapszerkesztõrõl beszélsz, ezeknek van saját admin rendszerük és csak azt tudod használni.

Te mirõl beszélsz? Olyan nincs, hogy weblapszerkesztõ amihez tárhely van, weblapot programokkal szerkesztünk mint a notepad++ vagy a netbeans. Tárhelyet akkor kapsz ha veszel valahol (mint a gyümölcstárhely) vagy regisztrálsz egy ingyeneset (mint a freeweb.hu). Ha ilyen összekattintgatós blogot szeretnél akkor meg nem értem milyen weblapszerkesztõrõl beszélsz, ezeknek van saját admin rendszerük és csak azt tudod használni.
A kérdező hozzászólása: Mármint van például Eoldal, Nethu, Webnode, 5mp. Most hol csináljak blogot, mert sokat tennénk rá, és nem tudom mennyi tárhely van melyiken.
http://www.ewk.hu, de ha bármilyen ingyenes honlapot csinálsz pld.:az ewk-val ilyen lesz: http://www.valami.ewk.hu és tele teszi az oldalad reklámmal.
A kérdező hozzászólása: Találtam reklámmenteset.
ha már van szakmád akkor nem lehet ingyenes.
van, de nem teljesen jó amit írtál. ezt a munkaügyi központ inditja. ott tudsz jelentkezni. a minimálbért vagy annak bizonyos %-át havonta kapod.nem számit, hogy már van szakmád.
Szia! Ha a Munkaügyi Központ álltal indult ez a tanfolyam, és jelentkeztél is akkor a Munkaügynek állnia kell a tanfolyam összegét, a buszjegyet-bérletet, és kapod a minimálbér valahány százalékát.(ha jol emlékszem a 25-35%-át) Ha nem a Munkaügyi Központ álltal indult ez a tanfolyam, akkor viszont önköltcségü, azaz te neked kell állni a tanfolyam árát, és a buszjegyedet, bérletedet... Viszont ha 1éve már munkanélküli vagy, és regisztrálva vagy a Munkaügyön, akkor megigényelheted a RÁT-ot ami havi 28.500Ft-ot kapsz, közben havonta tartanod kell a Családsegítõvel a kapcsolatot, a Munkaüggyel meg 3havonta. Remélem tudtam segíteni. Ja ha a Munkaügy állja a tanfolyamot a RÁT nem szünik meg attol, hogy tanfolyamra jársz, de ha saját kölcségü a tanfolyam akkor viszont igen. Remélem tudtam segíteni. :)
van. ingyenes.
köszike
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
igen van. ottvan a Menübe, és csak a headset-tel mûködik abba van az adóvevõ. És ingyenes ;)
A kérdező hozzászólása: köszi, már rájöttem :D

Milyen félmaraton, maraton versenyek vannak Magyarországon és mikor? Van ingyenes is? Mennyi idõ alatt jó, ha teljesítem, mennyi a rekord?

Legjobb válasz: Nem ingyenes, de nem túl drága a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány Maratonja. [link]

Nem ingyenes, de nem túl drága a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány Maratonja. [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!