Találatok a következő kifejezésre: Van időpontom de megjött, (6 db)

Természetesen.
persze ellehet! nekem is volt már igy vizsgálatom amikor megvolt...
el lehet, de ilyenkor nem szokás...ha nem életbevágó én kérnék másik idõpontot..

Van időpontom nőgyógyászhoz, de megjött, mehetek így is?

Legjobb válasz: Attól függ mire. De nem szokták díjazni ha menstruálsz és kotorásznak benned.Persze a menstruációddal van valami akkor azthiszem mehetsz.De nem esküdnék meg rá.

Attól függ mire. De nem szokták díjazni ha menstruálsz és kotorásznak benned.Persze a menstruációddal van valami akkor azthiszem mehetsz.De nem esküdnék meg rá.
Ne szórakozzatok. Ha csak gyógyszert íratni mész simán, ha általános kivizsgálásra, akkor kenetet nem hiszem hogy vesznek, de ha már kértél idõpontot mindenképp menj el, a barátnõmön ilyen esetben ultrahangot végeztek. Nem fognak az orvosok sem kétségbeeseni.
Nem tudom a pár napos késések miatt miért aggódsz. Azelõtt mindig napra pontosan megjött? Nekem mindig késett, sokszor heteket is, de azért van két gyerekem. 45 éves vagyok és csak most egy-két éve van, hogy viszonylag rendszeres a vérzésem, de most is késik néhány napot szinte mindig.
Hidd el a dokik nagy része látott már sok sok vért onnan kifolyni...a szülés is úgy néz ki egyik kedves ismerõsöm szavaival élve, mint egy disznóvágás. Amúgy 1-2nap miatt ne aggódj.Ha több mint 2 hetet késik, é még mindig negatív a teszt, akkor kérj idõpontot.
Ne menj el így, meg sem tud rendesen vizsgálni. Kérj másik idõpontot- persze ha éppen az a baj, hogy pl nem múlik el, akkor nem tudsz mást tenni, de sztem itt nem ez van a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Azért akartam menni mert nem jött meg, de az aggodalmam nem múlt el, most és múlt hónapban is késett 4-5 napot, babát szeretnék.

Keddre van idopontom a fodraszhoz de megjott ma. Mit tegyek?

Festetni szeretnem a hajamat, de csak a veget (ombre) merjek igy elmenni, be fogja fogni a festek ? (sotetbarna hajam van es voros lenne a festes)

Legjobb válasz: Ez az egész "menstruáció alatt nem fogja be a hajfesték a hajat" dolog, csak urban legend. Semmi biológiai, kémiai alapja nincsen. 1 hülye kitalálta és úgy látszik van, aki el is hiszi...

Ez az egész "menstruáció alatt nem fogja be a hajfesték a hajat" dolog, csak urban legend. Semmi biológiai, kémiai alapja nincsen. 1 hülye kitalálta és úgy látszik van, aki el is hiszi...
Ezt hallottam én ism de a jópár év alatt festettem már ciklus közben (mivel én magamnak csinálom), és nem történt semmi. Ugyanúgy befogta, ugyanannyit bírt ki újrafestésig...
aki ebben hisz, világosítson már fel, hogy milyen alapra helyezi eme remek tézist?
A kérdező hozzászólása: Koszonom a megnyigtatast. Nem nagyon hittem el de anyam vergodott hogy feleslegesen koltok a festesre, mert ujra kell ugyis festeni.
Szerintem is hülyeség, évek óta festem a hajam, sose figyeltem arra, hogy épp menstruáltam-e alatta, vagy nem, és sosem volt különbség abban, hogy befogta-e a festék.
A kérdező hozzászólása: A fodrasz is elkuldott a p.csaba avval hogy szerinte sem fogja be ... =/
sürgõsen kezdj el candia diétázni!
azonnal vegyél Canesten kombit! A mensi alatt ugyan nem lehet kúpot használni, de a kenõcsõt igen!

Megjott a menstruaciom kicsit kesve, de nagyon keves van, (1-1 tisztasagi betet naponta), teszteltem, tehes nem vagyok. Lehet cisztatol vagy ilyesmitol? Kertem idopontot a nogyogyaszomtol de addig is ha tudtok valaszoljatok.

Legjobb válasz: Ezt majd az orvos tudja neked pontosan meg mondani. De figyeld meg hogy hány napig van meg, mert ha 3napon belül el múlik lehet belõle még baba. Ha nagyon sokat kell várnod míg kaptad az idõpontot akkor itt is fel tudod tenni a kérdésedet 1-2napon belül válaszol. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..

Ezt majd az orvos tudja neked pontosan meg mondani. De figyeld meg hogy hány napig van meg, mert ha 3napon belül el múlik lehet belõle még baba. Ha nagyon sokat kell várnod míg kaptad az idõpontot akkor itt is fel tudod tenni a kérdésedet 1-2napon belül válaszol. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom!!!

Megjött a menstruációm, de a gyógyszeremből (corenelle) még van 2 szem. Volt hogy nem tudtam ugyanabban az időpontban bevenni, pár napja előfordult, hogy több órával később vettem be. Lehet ez az oka?

Terhes biztos nem vagyok, teszteltem is. A pontatlan bevétel okozhatja, hogy gyógyszerszedés közben jött meg?

Legjobb válasz: Igen. Amikor nem veszed be leesik a hormonszint és ettõl lehet elõbb vérezni.

Igen. Amikor nem veszed be leesik a hormonszint és ettõl lehet elõbb vérezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!