Találatok a következő kifejezésre: Van időpontom de (81 db)

Mi lehet ez? A dokihoz már van időpontom, de addig megőrülök! Nemsokára babát is szeretnénk.

Menstruáció után kb két hétig a hüvelyembe (nagyon mélyen érzem) olyan feszít? érzésem van. Görcsölget is a hasam.És egy nagyobb görcs után ilyen átlátszó nyúlós valami jön ki bel?lem ami vagy rózsaszín vagy vércsík van benne. ilyen szokott lenni peteéréskor is csak akkor nem véres ,és középid?ben szokott lenni,nem a havim után közvetlen ,ráadásul két hétig. A havim késett is kb 8-10 napot. És most megint ugyanaz a helyzet. volt már nektek ilyen?Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Vaginitis-ed (hüvelygyulladásod) lehet. Akkor van ilyen vízszerû folyás, mert a lakto bacilusok kipusztultak. Próbálj meg egy tejsavas irrigálást, vagy tegyél fel, egy kefirbe mártott tampont, de jobb lenne, ha minél elõbb. látna orvos.

Vaginitis-ed (hüvelygyulladásod) lehet. Akkor van ilyen vízszerû folyás, mert a lakto bacilusok kipusztultak. Próbálj meg egy tejsavas irrigálást, vagy tegyél fel, egy kefirbe mártott tampont, de jobb lenne, ha minél elõbb. látna orvos.
A kérdező hozzászólása: Szia! Azért ne légy elkeseredve. Én a helyedben azért elmennék dokihoz biztos ami biztos alapon, már csak a saját megnyugtatásod érdekében.
Sziasztok, szerda reggel teszteltem, de negatív lett. Ezek szerint engem ennyire megvisel a fogamzásgátló abbahagyása. Köszönöm, h velem együtt izgultatok!! Szép napot!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Csináltál tesztet? Mi van veled? Nekem még mindig fáj a hasam néha görcsöl és a feszítõ érzésem is megvan sajna.
Elõször is köszi a segítséget:) Az az igazaág, h félek a csalódástól, ezért nem teszteltem még, és persze vmilyen szinten normális h most túltengnek bennem a hormonok, de sokat olvasgattam különbözõ fórumokat és sehol aem olvastam, h vkinél ilyen intenzív lett volna a gyógyszerabbahagyás! Van egy tesztem, és ha lesz merszem, akkor csüt. reggel megcsinálom. Majd írok:)
A kérdező hozzászólása: Én a helyedben csinálnék egy tesztet. Ha terhes vagy szerintem a tesztnek már ki kellene mutatni. Én nem bírnék nem tesztelni. Én nem szedtem gyógyszert úgyhogy nálam ez az eshetõség is kizárva.Ma reggel iszonyatosan begörcsölt a méhem eléggé megijedtem hogy mi a franc van. De vérzést már nem tapasztaltam. Majd megírom mit mondott a doki. De nyugodtan írhatsz ide , ha van valami gondod , ha tudok segítek!
Tudod, megfordult a fejemben ez is, de a másik oldala, h most hagytam abba a fog.gátlót. De úgy gondolom, hogy ez akkor sem normális. Utána néztem a hüvelygulladás tüneteinek, és egyiket sem produkálom. De engem inkább ez a hasszurka, ami zavar. Ha esetleg többet sétálok, akkor folyamatosan érzem. A terhesség, hát... van rá esély, mert az utolsó elõtte szem gyógyszeremet nem vettem be, az pedig már 2 hete volt, tehát lehetséges. Csak félek a teszteléstõl. De ha a mellérzékenység nem múlik el, akk jövõ hét közepe fele tesztelek. De azért kérlek, hogy írd meg. h mit mondott a doki. A Párom már napok óta nyûzstöl, h menjek el dokihoz, de neki is mondom -és persze a magam nyugtatására, - h biztos azért vannak ezek, mert már nem szedem a bogyót. De ennek ennyire intenzívnek kell lennie???
A kérdező hozzászólása: 3/6-os nem vagy véletlenül terhes?
A kérdező hozzászólása: enyhe hányinger. Néha azt érzem hogy a menstruáció során nem tudok rendesen kiürülni vagy nem tudom miért jönnek belõlem ilyen dolgok.
A kérdező hozzászólása: Szia kedves utolsó! Nekem is alig két napig tartott a havim és utána egybõl érzem ezeket a tüneteket. Nekem a menstruációm amúgy sem sok szokott lenni max 3 nap meg utána 1-2 pecsételõs nap. Az elõzõ havimnál kezdõdött. Ciklusom 16. napjáig volt ez a nyálkás véres folyásom görcsökkel meg erõs hányingerrel. A 16. nap után már "csak" a hasam fájt. 8-10 nap késéssel meg is jött, elég darabos volt és alig két napig volt meg és utána jött megint ez a feszülõ érzés
A kérdező hozzászólása: Megvárom mit mond a doki csak addig még van több mint egy hét.
Szia! Olvastam a kérdésedet, sajnos segíteni nem tudok, de nekem is ilyen panaszom van. Mikor mész dokihoz?? Mert érdekelne, hogy mit mond. Az én mensim nem késett, de csak 2 napig tartott az 5 helyett (júni. 8-án volt mensi), és már 3 napja érzem ezt a feszítõ fájdalmat a hüvelyemben, és mintha meg lenne duzzadva. Nekem szagtalan, krémes folyásom van, valamint tegnap én is tapasztaltam ezt a nyúlós nyákot, de nekem színtelen volt. Ma reggel arra keltem, h érzékeny a mellbimbóm. Kérlek írd meg h mit mondott a doki, légyszíves.
Ne tegyen fel semmilyen kefires tampont, erre már több nõgyógyász is megmondta, hogy ostobaság, ráadásul veszélyes is. Nehogy kövesd ezt a tanácsot, kérdezõ!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma voltam dokinál. Gombás fertõzést állapított meg amire gyógyszert kaptam. A görcsölés is ettõl volt a doki szerint. Vérvételre is elküldött ahol a hormonokat fogják nézni.

Ma viszem a babámat a dél pestibe has-koponya-csípő ultrahangra. Van időpontom, de valaki le tudná írni hogy történik? Tisztába tudom ott tenni a babót? Ráadásul kb szoptatási időben leszünk ott. Vigyek neki lefejt tejet cumisüvegben?

Legjobb válasz: Szia nekünk ugyan nem ott csinálták, és sajnos külön idõpontokat kaptam rájuk idõpontot, de nem kell félned, az egész procedúra nem tart 5 perceknél tovább. A hasi ultrahangnál a hasát kell szabadon hagyni, pelenka marad rajta, csak a hátánál kicsit lejjeb húzzák a pelust, mikor a veséket is megnézik, a koponya ultrahangnál a fej lágyrészénél vizsgálják- ezt a babák nem szeretik, általában sírnak, ha nincs cumijuk (nekünk nincs). A csípõ utrahanghoz, pedig lekell venni a pelust, úgyhogy ott tisztába tudod tenni, ha kell. Tejet vihetsz neki, az mindig jól jön, fõleg ha sírna, és kicsit megkell nyugtatni. Textil pelust mindenképp vigyél magaddal, vagy vmit amire lefekteted a kicsit, és valamit, amivel letörlöd a gélt, amivel összekenik.

Szia nekünk ugyan nem ott csinálták, és sajnos külön idõpontokat kaptam rájuk idõpontot, de nem kell félned, az egész procedúra nem tart 5 perceknél tovább. A hasi ultrahangnál a hasát kell szabadon hagyni, pelenka marad rajta, csak a hátánál kicsit lejjeb húzzák a pelust, mikor a veséket is megnézik, a koponya ultrahangnál a fej lágyrészénél vizsgálják- ezt a babák nem szeretik, általában sírnak, ha nincs cumijuk (nekünk nincs). A csípõ utrahanghoz, pedig lekell venni a pelust, úgyhogy ott tisztába tudod tenni, ha kell. Tejet vihetsz neki, az mindig jól jön, fõleg ha sírna, és kicsit megkell nyugtatni. Textil pelust mindenképp vigyél magaddal, vagy vmit amire lefekteted a kicsit, és valamit, amivel letörlöd a gélt, amivel összekenik.
Szia.Igaz hogy mi máshol voltunk de szerintem nagyjából egyformán zajlik a dolog. Nekünk szóltak hogy elõtte 1, 5órával már ne egyen a baba, a hasi uh miatt. Behívnak, levetkõzteted a picit, megvizsgálják, nálunk 10perc volt, és kész. Én utána beültem a kocsiba és megszoptattam mert nekünk is szopiidõben kellett menni.Volt anyuka aki a váróban etette meg, mert nem ért volna ki a kocsihoz, annyira éhes volt a baba.Ha nem akarod szopiztatni mások elõtt akkor fejjél neki üvegbe, csomagold be alufóliába hogy kb egy hõmérsékleten legyen és ne hidegen kelljen neki inni.Ha van termoszod az még jobb.
Szia! Mi a dél-pestiben voltunk. Minden úgy zajlott, ahogy az elõzõekben leírták. max. 5perc az egész. A vizsgálón kívül van egy pelenkázó, ott tudod rendbe tenni a picit, ha szükséges + felöltöztetni a vizsgálat után. Nyugodtan vigyél neki cumit vagy egy kis játékot, amit szeret. Én két doktornõnél voltam; mind a kettõ aranyos volt és nagyon figyelmes a picivel, tehát emiatt sem kell aggódnod. A folyosó elég nyüzsi, de ha téged nem zavar, ott is meg tudod szoptatni a picit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Természetesen.
persze ellehet! nekem is volt már igy vizsgálatom amikor megvolt...
el lehet, de ilyenkor nem szokás...ha nem életbevágó én kérnék másik idõpontot..

Milyen vizsgálatot végeznek a 36. héten? A dokihoz van időpontom, de uh is lesz, vagy labor vajon?

Legjobb válasz: Szia! Nálam is pont ma volt aktuális. Mentem laborba (6 kémcsõ vér + vizelet), a doki megvizsgált és levett kenetet asszem streptococcus vizsgálatra és CTG-n is voltam, ahol a magzati aktivitást és szívverést figyelték. Ezen kívül elküldtek ultrahangra is, mert nem tudni, hogy befordult-e a baba (úgyhogy ez nem biztos, hogy neked is kell). Jó babavárást a maradék 4 hétre!

Szia! Nálam is pont ma volt aktuális. Mentem laborba (6 kémcsõ vér + vizelet), a doki megvizsgált és levett kenetet asszem streptococcus vizsgálatra és CTG-n is voltam, ahol a magzati aktivitást és szívverést figyelték. Ezen kívül elküldtek ultrahangra is, mert nem tudni, hogy befordult-e a baba (úgyhogy ez nem biztos, hogy neked is kell). Jó babavárást a maradék 4 hétre!
Szia! Nekem akkor kell mennem uh-ra és nst-re is! Laborról még nem tudok!

Miert baj az hogy fajt ejszaka a derekam? Es este fajt a hasam alja kicsit gorcsolt neha. De nem erosen. Neha amugy is szokott fajni a derekam. Kicsit most hanyingerem is van. De meg csak 5 hetes multam! Keddre van idopontom dokihoz!

Legjobb válasz: Volt egy vetelesem marciusban es nagyon aggdom most.Akkor is azt kerdezte a doki hogy faj e a derekam.De akkor csak iszonyuan gorcsoltem es vereztem.Szerintem most azert van hanyingerem mert aggodom es nem aludtam jol sem sott az ido is sz.... Biztos minden ok?

A kérdező hozzászólása: Volt egy vetelesem marciusban es nagyon aggdom most.Akkor is azt kerdezte a doki hogy faj e a derekam.De akkor csak iszonyuan gorcsoltem es vereztem.Szerintem most azert van hanyingerem mert aggodom es nem aludtam jol sem sott az ido is sz.... Biztos minden ok?
Nincs semmi baj, nyugodj meg. A terhesség elején természetes a derékfájás, és a görcs is. Ezek többnyire ezárt este jelentkeznek, mert olyankor nyugalmi állapotban vagy, jobban érzed õket. Nyugi!
Azt mi nem mondhatjuk hogy tutira minden ok, de az biztos hogy az elején valóban ez elõfordul, mert a szervezet úgy reagál, mint amikor megjön olyan tüneteket tud produkálni, hasgörcs, derékfájás.Ha nem vérzel, és nem erõsödik a görcs, nem lesz baj, pihengess, és ne idegeskedj. És gratulálok a babához!

Most akkor kihez menjek? április 1-én volt utoljára mensim, 3. -ra van időpontom a nőgyógyászatra, de azt mondták valami gond van azonnal menjek soron kivül!

Tegnap nagyon kicsit véreztem és megijedtem,mivel els? baba,35 elmúltam,benzinkúton dolgozom és 13 órát állok!Ma felkerestem a n?gyógyászatot ahonnan vizsgálat nélkül áttküldteka terhesgondozóba,még a dokihoz sem jutottam be,és onnan pedig elküldtek szintén vizsgálat nélkül,mert hogy még nincs kiskönyvem!

Legjobb válasz: A szemetek! Ennyi erõvel meg is halhat az ember! Felháborító! Védõnõhöz csak akkor tudsz menni, ha nõgyógyász ad papírt arról, hogy terhes vagy. Akkor honnan lenne kiskönyved? A vérzés miatt nem hinném, hogy aggódnod kellene, de igazad van, az a biztos, ha orvos is megerõsíti, hogy nincs baj. Most is vérzel, esetleg görcsölsz? Én a helyedben visszamennék, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak!

A szemetek! Ennyi erõvel meg is halhat az ember! Felháborító! Védõnõhöz csak akkor tudsz menni, ha nõgyógyász ad papírt arról, hogy terhes vagy. Akkor honnan lenne kiskönyved? A vérzés miatt nem hinném, hogy aggódnod kellene, de igazad van, az a biztos, ha orvos is megerõsíti, hogy nincs baj. Most is vérzel, esetleg görcsölsz? Én a helyedben visszamennék, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak!
Szia! Milyen a viszonyod a háziorvosoddal? Nem tudod vele megbeszélni, hogy vmilyen indokkal vegyen táppénzbe? Akkor tudnál otthon feküdni, pihenni. Amúgy érdekes az eljárás felétek, az kétségtelen... Jó egészséget kívánok!
Menj mas nodokihoz!
Egyetértek az elõttem szólóval! Minél gyorsabban keress másik dokit, mert ez úgy látszik, nem orvos, hanem egy szemétláda. Sok jóra szerintem ezután sem számíthatnál tõle. De mindenütt vannak jó orvosok. Amúgy egy normális doki azonnal táppénzre vesz, ha ilyen munkát végzel. Minden jót neked!
Így van! Keress gyorsan másik nõgyógyászt! Idõpontnál meg kérd, hogy sürgõs terhességi vizsgálatot kérsz, akkor kell hogy adjanak, minimum másnapra. Olyan helyre menj, ahol több doki is rendel, mert akkor biztosabb a gyors idõpont. Egyébként meg védõnõhöz minél hamarabb el kéne menned, mert õ is javasolhatja a táppénzre való felvételedet, ha nem tudsz megegyezni a munkáltatóddal a könnyített munkavégzésrõl. DE szerintem mindenképpen táppénzre kéne menned, mert 35 fölött már amúgy is sokkal jobban kell vigyázni. Én azt sem értem, hogy miért nem küldet el rögtön ultrahangra? A sima nõgyógyász nem fog tudni megvizsgálni teljesen.
Ja, még annyi (elõzõ hsz-oló vagyok), hogy szerintem -bár még az elején vagy- , de érdemes lenne keresned egy szülészt, akihez fogsz járni, mert akkor õt bármikor felhívhatod, mehetsz hozzá és nem fognak így dobálni.

Van időpontom nőgyógyászhoz, de megjött, mehetek így is?

Legjobb válasz: Attól függ mire. De nem szokták díjazni ha menstruálsz és kotorásznak benned.Persze a menstruációddal van valami akkor azthiszem mehetsz.De nem esküdnék meg rá.

Attól függ mire. De nem szokták díjazni ha menstruálsz és kotorásznak benned.Persze a menstruációddal van valami akkor azthiszem mehetsz.De nem esküdnék meg rá.
Ne szórakozzatok. Ha csak gyógyszert íratni mész simán, ha általános kivizsgálásra, akkor kenetet nem hiszem hogy vesznek, de ha már kértél idõpontot mindenképp menj el, a barátnõmön ilyen esetben ultrahangot végeztek. Nem fognak az orvosok sem kétségbeeseni.
Nem tudom a pár napos késések miatt miért aggódsz. Azelõtt mindig napra pontosan megjött? Nekem mindig késett, sokszor heteket is, de azért van két gyerekem. 45 éves vagyok és csak most egy-két éve van, hogy viszonylag rendszeres a vérzésem, de most is késik néhány napot szinte mindig.
Hidd el a dokik nagy része látott már sok sok vért onnan kifolyni...a szülés is úgy néz ki egyik kedves ismerõsöm szavaival élve, mint egy disznóvágás. Amúgy 1-2nap miatt ne aggódj.Ha több mint 2 hetet késik, é még mindig negatív a teszt, akkor kérj idõpontot.
Ne menj el így, meg sem tud rendesen vizsgálni. Kérj másik idõpontot- persze ha éppen az a baj, hogy pl nem múlik el, akkor nem tudsz mást tenni, de sztem itt nem ez van a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Azért akartam menni mert nem jött meg, de az aggodalmam nem múlt el, most és múlt hónapban is késett 4-5 napot, babát szeretnék.

Ha tünetek alapján úgy gondolom, hogy gombám van odalent, de még nem voltam nőgyógyásznál (sokára kaptam időpontot) bekenhetem Canestennel? Árthat neki?

Ne nevessetek ki, ne szóljatok le. Azért kérdezem, mert nem tudom mit tehetnék..

Legjobb válasz: Ha viszketsz, folyásod van, piros-vörös a szeméremajkad, akkor valószínûleg gomba. A Canestennel kenegetheted, de minél elõbb menj nõdokihoz, mert lehet, hogy belsõleg is kezelni kell (kúp, vagy tabletta).

Ha viszketsz, folyásod van, piros-vörös a szeméremajkad, akkor valószínûleg gomba. A Canestennel kenegetheted, de minél elõbb menj nõdokihoz, mert lehet, hogy belsõleg is kezelni kell (kúp, vagy tabletta).
Próbálj inkább sürgõsséggel nõgyógyászhoz menni, mert ha mégsem gomba, vagy ha gomba is, de nem biztos, hogy a Canesten jó rá, és így csak nagyobb bajt csinálsz Magadnak. http://www.drpetroczi.hu/folyasmegelozes.html Ezt olvasd el!
Canesten Combit használd, lehet, hogy el is múlasztja teljesen. Mennyi idõs vagy?

Egész nap szúr a bal petefészkem, de csak a jövőhétre van időpontom a nőgyógyászhoz, nem lesz addig gond?

Mármint nem baj, hogy majdnem 1,5 hét múlva lát csak doki?

Legjobb válasz: Van sztk-s rendelés, ahova nem kell beutaló. Ha megmondod, hogy sürgõs, meg fognak vizsgálni. Ha idegeskedsz, még rosszabb, jobb lenne elmenni egy ilyen rendelésre és megnyugtatni magad. Lehet, hogy ciszta, de minél hamarabb elkapod, annál jobb.

Van sztk-s rendelés, ahova nem kell beutaló. Ha megmondod, hogy sürgõs, meg fognak vizsgálni. Ha idegeskedsz, még rosszabb, jobb lenne elmenni egy ilyen rendelésre és megnyugtatni magad. Lehet, hogy ciszta, de minél hamarabb elkapod, annál jobb.

Szegeden a Tisza Lajos Krtút hány szám alatt van a paradontológiai osztály? De a telefonszám az nagyon érdekel. Azt írjátok le ide Szegediek Nagyon fontos már 2hónapja van beutalóm. De nincs időpontom és ez fontoss

Szegediek El?nyben

Legjobb válasz: Tisza Lajos krt. 64. Hívf fel a portát, ott megtudják adni azt a számot, ahol idõpontot kell kérni 62/545-283

Tisza Lajos krt. 64. Hívf fel a portát, ott megtudják adni azt a számot, ahol idõpontot kell kérni 62/545-283
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen majd próbálkozom
A beutaló nem csak 2 hétig jó?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!