Találatok a következő kifejezésre: Van hogy a hasfájás és aztán (1 db)

Van hogy elmúlik a hasfájás és aztán megint előjön?

Vasárna hétf? kedd semmi baja nem volt 6 hetes babámnak,de tegnap szinte vígasztalhattlanul sírt,meg ma is kinlódik szegény.Adom neki megit az espumisant,de kétsébeejt? hogy 2 napig nem kelett most meg megint.Van ilyen?A sajt,tejföl,tej milyen menyiségben okozza a hasfájást?Mert tegnap ettem keveset,meg ittam 1 pohár tejet.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, legalább is nekem azt javasolták, hogy ne fogyasszak tejet , mert attól fájhat a pici hasa. Próbáld kideríteni, hogy fáj e a hasa - görcsösen összehúzza magát stb - és akkor el tudsz indulni egy vonalon, hogy megszüntesd a sírást. Ha továbbra is folytatja, kérdezd meg a védõnõdet, hogy mit tegyél. Kaki volt rendesen?

Én úgy tudom, legalább is nekem azt javasolták, hogy ne fogyasszak tejet , mert attól fájhat a pici hasa. Próbáld kideríteni, hogy fáj e a hasa - görcsösen összehúzza magát stb - és akkor el tudsz indulni egy vonalon, hogy megszüntesd a sírást. Ha továbbra is folytatja, kérdezd meg a védõnõdet, hogy mit tegyél. Kaki volt rendesen?
A kérdező hozzászólása: Hát kevéske volt tegnap, de ma még semmi.Az éjszaka is volt 1x.A tejet akkor elhagyom.Köszönöm.
Szia! Mi is hasfájósak vagyunk néha.ami nekünk bevált: Orbáncfûolajjal be kenem a pociját, meg erõsre fõzött kamillateából kap olyan 20 milit.Illetve babamasszázs. Nem hiszem, hogy a tejtermékek lennének a hasfájás okai, de próbáld, ki, hogy egyáltalán nem eszel semmi olyat, és ha helyre jön a dolog, akkor néhány hétig ne fogyaszd õket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem akar enni az 5 hónapos tápszeres babám?

Volt már valakinél ilyen? Alig eszik..

3

Adnátok valami jó ötletet, hogyan tudnám elaltatni a 15 hónapos kislányomat?

A lányom igazi örökmozgó.Önállóan nem tud elaludni.Eddig kis ringatással könnyen elaludt.Pár napja nem akar megmaradni a kezemben,nem akar elaludni sem délután,sem este..Tudnátok valami ötletet adni,hogyan könnyitsem meg az altatást?

7

Hány grammal engedik haza az újszülött kisbabát a kórházból ha egészséges?

7

Miért alszik el olyan nehezen 3 hetes babám?

6

Most voltunk a védönönél méreckedni, 7 hos. A kislányom ugy mérték hogy egy honap alatt 150 gramot hizott. Szerintetek ez nem kevés? Szerintük normális, én valahogy kevesellem.

4

A babák szeretik a puszit?

Előre is elnézést ha butaságot kérdezek.
Kislányom 2,5 hónapos. Nagyon sokszor puszilgatom. Az arcát is szoktam puszilgatni, ilyenkor ugye odahajolok. Ilyenkor ő becsukja a szemét, és kicsit elfordítja a fejét a másik irányba (nem nyöszörög és nem feszíti magát ilyenkor, csak hang nélkül picit elfordul). Ebből indult a gondolatom, hogy vajon zavarja ha arcon puszilom, vagy nem? Nyilván nem erősen puszilom meg a pofiját, csak szépen lágyan. Szerintetek zavarja és piszkálásnak veszi, vagy jólesik neki, viszont akkor miért fordítja elfelé a fejét? Köszönöm.

5

Miért csattogtatja a nyelvét a 4 hónapos kisbabám? Nektek is volt ilyen?

Kérdeztem a védőnőt,de nem mondott rá semmit se.

4

Csak én értek egyet?

http://divany.hu/poronty/2010/04/24/mindenki_szaranya_csak_n..
Vhogy azt érzem tényleg ez megy már itt. Akármit csinálsz sz....r anya vagy.

31

Aki vett a babájának FP Meglepetés kockák kisvárost tetszett a kicsinek? Hány hónaposan kapta meddig játszott vele?

1

Úgy néz ki a babád, ahogyan még várandósan képzelted?

Amikor még a pocakodban volt, milyennek láttad magad előtt, és hogy néz ki valójában? Mit éreztél amikor először megláttad?:)

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!