Találatok a következő kifejezésre: Van hogy a hasfájás és (15 db)

Mar 1 hete volt ovum, de azota is meg van a hasfajas es a mellfeszules mint ovukor. Lehetseges, hogy a vitaminok erositik fel az ovu tuneteimet?

Mar annyira fajnak a melleim, hogy nem tudok hason aludni.A melltartoim mind nagyon szoritanak.

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek,lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet,hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz,hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Nem hiszem, hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek, lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet, hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz, hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Van hogy elmúlik a hasfájás és aztán megint előjön?

Vasárna hétf? kedd semmi baja nem volt 6 hetes babámnak,de tegnap szinte vígasztalhattlanul sírt,meg ma is kinlódik szegény.Adom neki megit az espumisant,de kétsébeejt? hogy 2 napig nem kelett most meg megint.Van ilyen?A sajt,tejföl,tej milyen menyiségben okozza a hasfájást?Mert tegnap ettem keveset,meg ittam 1 pohár tejet.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, legalább is nekem azt javasolták, hogy ne fogyasszak tejet , mert attól fájhat a pici hasa. Próbáld kideríteni, hogy fáj e a hasa - görcsösen összehúzza magát stb - és akkor el tudsz indulni egy vonalon, hogy megszüntesd a sírást. Ha továbbra is folytatja, kérdezd meg a védõnõdet, hogy mit tegyél. Kaki volt rendesen?

Én úgy tudom, legalább is nekem azt javasolták, hogy ne fogyasszak tejet , mert attól fájhat a pici hasa. Próbáld kideríteni, hogy fáj e a hasa - görcsösen összehúzza magát stb - és akkor el tudsz indulni egy vonalon, hogy megszüntesd a sírást. Ha továbbra is folytatja, kérdezd meg a védõnõdet, hogy mit tegyél. Kaki volt rendesen?
A kérdező hozzászólása: Hát kevéske volt tegnap, de ma még semmi.Az éjszaka is volt 1x.A tejet akkor elhagyom.Köszönöm.
Szia! Mi is hasfájósak vagyunk néha.ami nekünk bevált: Orbáncfûolajjal be kenem a pociját, meg erõsre fõzött kamillateából kap olyan 20 milit.Illetve babamasszázs. Nem hiszem, hogy a tejtermékek lennének a hasfájás okai, de próbáld, ki, hogy egyáltalán nem eszel semmi olyat, és ha helyre jön a dolog, akkor néhány hétig ne fogyaszd õket.

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.
simogasd neki :D egy hasfájás nem a világvége. el fog múlni az magától is de a simogatás nem árthat :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.:) simogatom neki de nem sok sikerrel.azóta észrevettem kicsit fel van puffadva:(

3 hetes babám etetés után kb.10 percre rá elkezd eszméletlenül ordítani, emelgeti a lábát. Van, hogy több órán keresztül, és semmivel sem tudom megnyugtatni. Ez egyértelműen a hasfájás tünete, ha igen, Ti mit használtok ellene?

Legjobb válasz: Espumisan csepp, vagy Aloe Vera Activator, Vagy Infacol. 1 hónapos kora után grape water gyógyviz, használ még a kamillatea. Nekünk az activator vált be amikor nagyon fájt a poci, és egyfolytában ordított, mostmár csak espumisan cseppet adok neki, de õ már 12 hetes lesz. Ha mindezek ellenére fáj neki, akkor meleg borogatás a hasra, tornáztatni, és hasmasszázs. ezt igy sorba próbáld, kb 1-2 nap alatt kiderül, hogy jó -e. Én az espumisannal kezdeném.

Espumisan csepp, vagy Aloe Vera Activator, Vagy Infacol. 1 hónapos kora után grape water gyógyviz, használ még a kamillatea. Nekünk az activator vált be amikor nagyon fájt a poci, és egyfolytában ordított, mostmár csak espumisan cseppet adok neki, de õ már 12 hetes lesz. Ha mindezek ellenére fáj neki, akkor meleg borogatás a hasra, tornáztatni, és hasmasszázs. ezt igy sorba próbáld, kb 1-2 nap alatt kiderül, hogy jó -e. Én az espumisannal kezdeném.
szia! kajcsi közben is büfiztesd. ha ilyen hamar jön a hasfájás, valószínû inkább a gyomorban feszítõ légbubik okozzák és nem a pukik. segíthet az is, ha az elõtejet szopi elõtt kicsit kifejed (nem sok 10-20 ml-t csak), mert az nagyon magas laktóztartalmú, ami miatt fájhat a poci. aztán jöhetnek az elõttem szóló által ajánlott praktikák. azokkal sajnos tényleg kísérletezni kell. ami nekünk mindig bevált, az a cseresznyemag párna - szóval a meleg borogatás. sok sikert! 2 hónapos extra hasfájós baba anyukája
Etetés közben többször bufiztesd + ezen kívül az espumisan cseppek jöttek be nekünk. A grape watertõl rosszabb lett, az infacol nem hatott.
az én lányom szerdán lesz 1 hós és õ is ugyanaz csinálja!Nekünk az infacol nem jött be!Viszont büfizni csak szopi után büfizik és akkor is csak ritkán!A tornáztatás és a hasmasszás jött be eddig a legjobban!Az espumisant holnap szeretném elkezdeni!
Szia! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Talán még annyi, hogy a hasmasszáshoz ajánlanám a Babynos masszáskrémet. Dm-ben kapható, kb. 350Ft. Kömény és ánizs hatóanyagait tartalmazza. A betegtájékoztatóban részletesen le van írva a masszás menete. Érdemes kipróbálni. Az én babám (6 hetes) pocakfájáskor szereti, ha a hasára van fektetve a combomon, vagy a vállamon van, úgy szoktunk sétálgatni a lakásban.
http://209.85.129.132/search?q=cache:_yLHpi-FAowJ:home.tvnet.. mi colocyntist használtunk, de igazából csodát semmi nem tesz. Talán csak a porszívó bekapcsolása, attól mindig megszünt a sírás pár percre. ...esetleg a poci hajszárítózása... De ismétlem, igazából csak az idõ segít majd...

Ha babát várok (amit még nem tudok) az természetes hogy a nem várt menzi napján vérzés nincs de hasfájás (inkább fájdogálás) van? Vagy ez mit jelenthet? Azt vettem észre hogy nyálkás és sárgás a folyásom!

Legjobb válasz: Igen ez normális.Nekem már egy hete késik és minden nap egy picit fáj a hasam,mintha megjönne.Az elsõ terheségemnél is így volt.

Igen ez normális.Nekem már egy hete késik és minden nap egy picit fáj a hasam, mintha megjönne.Az elsõ terheségemnél is így volt.
Tesztelj!!!! Holnap reggel már nagyon valószínû, hogy kimutatja!!! Nekem is kimutatta már a 25.napon, ahogy azt az utolsó válaszoló is írta, szintén este, de azon nagyon csodálkoztam, mert hosszú ciklusaim voltak. Szóval ha ma kellett volna nem jönni, és nem jön még holnap sem, már reggel tesztelhetsz! Sok sikert! és majd írj!
Szia! MA kellett volna megjönnie? HA holnap reg.sincs semmi tesztelj :) ! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna megjönnie!
Szerintem tuti a baba:) .
nekem mensi várható elsõ napja elõtti 3.napon már kimutatta ESTI vizeletbõl. Azóta ma vagyok a 35.napon (a teszt a 25.napon kimutatta szemmel láthatóan) és mai napig van naponta többször mensis érzés, mivel nyúlnak a méhszalagok.

6 hetes, anyatejes, hasfájós kisfiam napközben alig alszik, és van, hogy óránként eszik, akár 3x is egymás után. Miért lehet ez, nem eszik eleget egyszerre? Vagy csak a hasfájás miatt szeretne hozzám bújni?

Az elmúlt 3 éjszaka jól aludt, 4-5 órát egyfolytában. Vajon éjszaka nem fáj a pocija? Vagy az segít sokat, hogy velem alszik?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne szoptass igény szerint mert attol fáj a pocak hogy a félig megemésztett tejre megy rá a friss.egyszer kell kibirni a minimum 3 orát és akkor kellõképpen kiéhezik ahhoz hogy annyit egyen amennyi elég neki 3 orára.éjszaka azért nem fáj a pocakja mert kivárja az idõt mivel a szervezete termeli azt a hormont amitõl tudja hogy éjszaka aludni kell.ha adsz neki cicit bolond lenne nem elfogadni mivel azon megnyugszik de a pici agya még nem tudja hogy ha ilyen sürün eszik megfájdul a hasija.hidd el ezt tapasztalatból mondom...az én Fiacskám is így volt.õ akkor rászokott a cumira és 4 orás evõ lett 2 hónaposan.probáld meg,hátha neked is beválik.Én nem akartam neki cumit adni,Apukája adta a szájába és azota a világ legnyugottabb babája.Elötte sokat sírt,de a cumi lett az õ kabalája amitõl megnyugszik és nagyokat alszik. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Szerintem ne szoptass igény szerint mert attol fáj a pocak hogy a félig megemésztett tejre megy rá a friss.egyszer kell kibirni a minimum 3 orát és akkor kellõképpen kiéhezik ahhoz hogy annyit egyen amennyi elég neki 3 orára.éjszaka azért nem fáj a pocakja mert kivárja az idõt mivel a szervezete termeli azt a hormont amitõl tudja hogy éjszaka aludni kell.ha adsz neki cicit bolond lenne nem elfogadni mivel azon megnyugszik de a pici agya még nem tudja hogy ha ilyen sürün eszik megfájdul a hasija.hidd el ezt tapasztalatból mondom...az én Fiacskám is így volt.õ akkor rászokott a cumira és 4 orás evõ lett 2 hónaposan.probáld meg, hátha neked is beválik.Én nem akartam neki cumit adni, Apukája adta a szájába és azota a világ legnyugottabb babája.Elötte sokat sírt, de a cumi lett az õ kabalája amitõl megnyugszik és nagyokat alszik. Remélem tudtam segíteni.
A cumit szerintem is megpróbálhatod. De: ne felejtsd, nem cici helyett van, hanem megnyugtatásra. A lányom 4, 5 éves, 20 hónapos koráig szopizott, kb 2 óránként, éjjel, nappal, és cumizott is. Mellesleg sokat sírt az elsõ 4 hónapban. Ha nem kapott enni, akkor egyre inkább felhúzta magát. A kicsi 4 hónapos, hasonlóan gyakran eszik, de õ éjjel alszik, és nem cumis, nem kell neki-aminek azért örülök. A cici majd csökken magától, csak kialakítja a saját mennyiségét. Szaporítja a tejet. Türelem! Sok sikert!

6 hetes babám elég hasfájós. Van hogy egy órát görcsöl és csak utána jön ki a kaki, ami zöld. Ez lehet a hasfájás oka, vagy mert adtam neki Grippe Watert?

Amúgy van sárga gyorsan érkez? kakink is.

Legjobb válasz: Csak akkor adok neki grippre watert, ha fáj a hasa.

A kérdező hozzászólása: Csak akkor adok neki grippre watert, ha fáj a hasa.
Igen. A zöld kaki akkor van hogyha fájt a hasa .
nem lehet hogy a kelevény maradványai most jönnek ki a babádbol nekem az öcsikém volt ilyen hasfájos és azt mondták azért mert késön ment el a kelevény nála sokat simogasd a hasikáját és egy kis gyermek teát is adhatsz neki.
szia! mi is ezzel küszködünk bár csak 3 hetes a lányom. próbáltam már sokmindent, masszírozásból az vált be, hogy hasra fekteted és csipõlapát magasságában gerinctõl kifelé simító mozdulatokkal maszizd, ez segít neki, valamint jobb oldalára fektetve , a bal oldalt maszizod finoman felülrõl lefelé. ezen kívül én iszom babamosoly teát, így nem csikarja a hasát annyira míg kijön neki a puki , kaki, (így is erõlködik ugyan, de nem annyit) arról nem is beszélve hogy így nem közvetlenül õ kapja a teát, hanem a tejbe kerül bele. a zöld kaki akkor baj, ha nyákos is, akkor orvos. remélem tudtam segíteni :) . ja és figyeld hogy mit eszel te, elsõsorban az a legfontosabb, hiszen az kerül bele a tejbe. szió :)

Ha 9 hetes bébi hozzászokott h mindíg a kezemben van és sétálgatok vele, erről le fog szokni a közejövőben? Hogyan szoktathatnám le erről, mert ha leteszem sírdogál (hasfájás miatt volt sokat kézben, így szokott hozzá)?

Legjobb válasz: Nem kell letenni, most szükésge van rád. Amikor nem fáj a pocija próbáld letenni, de ha sír fedd fel. Majd mikor elmúlik a hasfájása, remélhetõleg minél hamarabb, akkor szoktathatod az önálló játékra, ami egyelõre nézelõdés lesz. A mi babánk is hasfájós volt, és sokat volt kézben, aztán egyre kevesebbet és volt olyan, hogy õ igényelte tegyük már le, a kezünkben csak fészkelõdött. Én minden második szopi után a játszószõnyegre teszem és hagyom, hogy játszadozzon. Ha felébred a kiságyban és nem sír akkor nem zavarom meg, hadd figyelõzzön és foglalja le magát egyedül. Nálunk ez mûködik. Ha sír tudom, hogy valami nem tetszik, olyankor megyek és foglalkozom vele vagy felveszem és vigsztalom, majd újra vissza a kiságyba vagy a játszószõnyegre, esetleg a hordozóba.

Nem kell letenni, most szükésge van rád. Amikor nem fáj a pocija próbáld letenni, de ha sír fedd fel. Majd mikor elmúlik a hasfájása, remélhetõleg minél hamarabb, akkor szoktathatod az önálló játékra, ami egyelõre nézelõdés lesz. A mi babánk is hasfájós volt, és sokat volt kézben, aztán egyre kevesebbet és volt olyan, hogy õ igényelte tegyük már le, a kezünkben csak fészkelõdött. Én minden második szopi után a játszószõnyegre teszem és hagyom, hogy játszadozzon. Ha felébred a kiságyban és nem sír akkor nem zavarom meg, hadd figyelõzzön és foglalja le magát egyedül. Nálunk ez mûködik. Ha sír tudom, hogy valami nem tetszik, olyankor megyek és foglalkozom vele vagy felveszem és vigsztalom, majd újra vissza a kiságyba vagy a játszószõnyegre, esetleg a hordozóba.
Azt elfelejtettem írni, hogy mikor a játszószõnyegre teszem akkor nem hagyom ott több órát. Úgy fél óra-óra után megunja egyedül s akkor foglalkozom vele. Sokszor átviszem a hálóba a nagy ágyba és ott énekelgetek neki. Jó babázást. Elsõ válaszoló.
Szia, hidd el majd leszokik o magatol vagyis latni fogod mikor mar nem igenyli pl.ha elkezd erdeklodni a jatekok irant megtudja mar oket fogni....akkor mar majd te vagysz ra hogy felvedd:) Az en bebim nagyon jo baba volt nem volt hasfajos igy 3 honaposan nem igenyelte hogy hurcibaljam csak a bofizesek alkalmaval ez igy ment 1 honapig mig nem kezdodtek a fogzasi idoszak amikor sokat sirdogalt es igenyelte megint a kozelsegemet. Egyik heten ilyen volt a masik heten mar megint nyugodt. Ilyenek a babak hidd el vagyik rad szeret es o igy mutatja ki hogy akar. Ne foszd meg tole! Kesobb mar te fogsz neki konyorogni hogy gyere a mamahoz....es o majd kinevet:) Persze aztt meg szeretnem hozzatenni hogy lesz olyan is mikor csak hisztizik es akarja hogy cipeld. Neha azert tudomasukra kell hozni hogy nem mindig ugy van ahogy ok akarjak! Jo babazast es nevelest! 6 hos kisfiu anyukaja

5+5 hetes terhesen hasfájással bementünk a kórházba! Meg ultrahangoztak. Petzsák van de embrio még nem látható! Már volt 2 vetélésem és nagyon félek, hogy megint baj van! A doktornõ azt mondta, hogy vagy még kicsi és nem látszik vagy nem fejlõdik!?

Hát mit mondjak, jól megnyugtatott! Május hatodikára kaptam idõpontot vissza menni! Na addig én megörülök!Ma 6+1 naposan csináltam egy blue clear tesztet. Pozitív lett és 3 hetesnek saccolt! Ez mennyire megbízható, mennyire szabad hinni neki? Mert ha esetleg késõbb volt peteérésem és késõbb fogant a baba, akkor is bõven elmúltam 3 hetes! Valaki volt már ilyen vagy hasonló helyzetben??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el,hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant. Nekem ugyan így volt.

Szia! Szerintem holnap mennyél el egy másik dokihoz mond el, hogy volt vetélésed szerintem írni fog rá utrogestant. Nekem ugyan így volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) és igen, minden rendben lesz :)
Gratulalok :) ! Latod, nem kell annyira izgulni, eros az a kis emberke, most mar minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Régi kérdésem, de gondoltam leírom hol járunk most! Mára már 16+4 hetes vagyok! Persze az elsõn kívül még 2x szaladtunk kórházba erõs hasfájással (legutóbb tegnap), de szerencsére mindig mindent rendben találtak! Azt mondták ez normális, hogy fáj, de bármikor ha úgy érzem, nyugodtan mennyek és megnéznek! Pedig én egyébként is 2 hetente járok, mert veszélyeztetett vagyok! A doktornõnek is az a véleménye, hogy inkább 100x menjen be bárki és derüljön ki, hogy semmi baj, mint hogy egyszer sem és ne adj Isten baj legyen! Megcsináltattuk az összes vérvizsgálatot ami létezik és így azt is tudjuk, hogy egy egészséges kisfiú lakik odabent :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk ultrahangon! 2 cm, hallottuk a kis szívverését és még mozgott is! Rendben vannak a méretei! 2 hét múlva újra mennünk kell, hogy ellenõrizék minden rendben halad! Megnyugodtam, de senkinek nem kívánom ezt az idõszakot amikor tehetetlenül csak várni tudtam! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a vérvizsgálat eredményéért! Él a baba :) 1hét múlva ultrahang, már alig várom! Végre megnyugodtam kicsit!
Szia! 6+2 hetesen nekem csak petezsák volt szikhólyaggal, embrió még nem, rá 2 hétre már volt baba és szívhang is! Nekem is görcsölt a hasam, igaz nem annyira, de mintha meg akart volna jönni!
Eleg sok mindent kimutat a ver, de remeljuk, hogy minden tokeletesen rendben lesz nalatok :) ! Ne idegeskedj! Nekem a kisfiammal szinte az elejetol fajt a hasam, szerintem ott, ahol megtapadt es az elejen nagyon panikoltam ez miatt, hogy gond lehet, de az eg vilagon semmi baj nem volt :) Nyugi <3 ! Es jo babavarast :) !
A kérdező hozzászólása: Végül egész hamar lefeküdtem aludni , és reggelre jobb lett! Voltunk ma orvosnál (háziorvos, ma kellett visszamennem a vizeletteszt miatt) aki azt mondta, ha nem vérzek és nem a hasamalja görcsöl akkor ne idegeskedjek! Viszont vettek vért (azt mondta nem érti ezt miért nem csinálták meg már hétvégén a kórházban)aztán meglátja mi lesz az eredmény (hétfõn lesz kész)! Ebbõl kiderülhet az is ha baj van?
Az tenyleg jo jel ha erosebb a csik :) ! Mi lett tegnap, jol vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy új tesztet, az erõsebb mint az elsõ volt! Viszont megint fáj a hasam! Ha nem múlik még ma este irány újra a kórház!
Szia, én is kb.5 hetesen mentem csak egy mákszem nagyságú pötty volt látható (én nem is nagyon láttam csak a doki)6 hetesen már volt embrió de nem volt szivhang, na akkor jól megijedtem mert nekem is volt már 2 vetélésem, 7 hetesen nõtt a baba és már volt szivhang is.Most 8+4 vagyok majd hétfõn megyek uh-ra.Nyugi szerintem minden rendben lesz! Bár ha tudsz szerintem is menj el másik orvoshoz mert máj.6-a még messze van. Csak pozitivan! :0)
A kérdező hozzászólása: Svájcban élek, ezért is nehezebb! Ráadásul itt az a "módi" hogy nem kapsz semmi papírt ha orvoshoz mész vagy leletet, majd pár hét múlva küldenek egy levelet, csak arról , hogy mit csináltak velem! A doki aki megvizsgált nem az én orvosom, csak épp õ dolgozott aznap a szülészeten, mert vasárnap (húsvétkor) mentünk be hasfájással az ügyeletre!Azért akartunk mindenképp bemenni, hogy megnézzék minden rendben van e (a vetélések miatt nagyon félek) de ehelyett rám hozták a frászt!
A kérdező hozzászólása: Az utrogestánt felírták rögtön ahogy kiderült a terhesség. Több mint 2 hete hüvelykúp formájában használom! Még talán annyi, hogy 10 napig antibiotikumot kellett szednem mert a pisim nem volt jó!
Én mivel clostyt szedtem, mennem kellett már 5+4 hetesen. Nekem akkor csak a gesztációs gyûrû látszott még kb 1 cm (hüvelyi uh). Erre azt mondta a doki, hogy ez teljesen normális, de hogy biztos terhességet állapítson meg, egy hét múlva menjek u.h.ra, akkor voltam 6+6 napos, hasi uh-on még csak a petezsák látszódott, szikhólyag nem (kicsit meg is lepõdtem, mert a kisfiammal ilyenkor már volt színhang is), de azt mondták, hogy semmi gond ezzel, ne ijedjek meg, így egy hét múlva megint kontroll, akkor már látszott a nagy "babszem" szívhanggal. Úgyhogy szerintem nincs okod még aggodalomra. Nem írta rá a papírodra, hogy mekkora a petezsák? Esetleg keress fel egy "normális" orvost. Merre laksz?
Meg azt is megprobalhatod, hogy mennyire erosodik a csik! Ha eros, akkor ne aggodj :) ! Es igen, az elozo valaszolonak igaza van, ha mar voltak veteleseid, akkor nem artana mar most megelozni hormonpotlassal!
A kérdező hozzászólása: Mára már itt járunk! A Kislegény és Én :) [link] [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!