Találatok a következő kifejezésre: Van hogy a hasfájás (30 db)

Milumil tápszert eszik a kislányom már 3 hete, de most fáj a pocija 1 éjszakát végig szenvedtünk, volt már torna hason fektetés, kamilla tea. Pedig úgy adagolom a tápszert ahogy a dobozon van. Mit csináljunk hogy elmúljon a hasfájás?

Legjobb válasz: Szia! A Milumil tápszer az én babámnál is hasfájást okozott,azért vagyok ebben biztos,hogy a hasfájás oka a tápszer volt,mert amikor váltottunk másik tápra,minden rendbe jött. Kipróbálhatod azért az Infacolt,vagy Espumisan cseppet hasfájás ellen,de ha nem múlik,tápszerváltásra lehet szükség.

Szia! A Milumil tápszer az én babámnál is hasfájást okozott, azért vagyok ebben biztos, hogy a hasfájás oka a tápszer volt, mert amikor váltottunk másik tápra, minden rendbe jött. Kipróbálhatod azért az Infacolt, vagy Espumisan cseppet hasfájás ellen, de ha nem múlik, tápszerváltásra lehet szükség.
szerintem érdemes újat kipróbálni... lehet, hogy az õ szervezete nem bírja annyira azt a tápszert...

Úgy tudom, hogy vannak akik a beágyazódásnál hasfájást éreznek! Az mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: Én konkrétan nem hasfájást, hanem inkább mensi szerû görcsöket éreztem. Azt hittem meg fog jönni. De szerencsére nem jött meg. Mielõtt meg kellett volna neki jönni, elõtte kb 1 héttel már kezdõdtek, és még utánna is tartott. Mai napig mikor esedékes lenne, mindig görcsölgetek. Miért kérdezed? Úgy néz ki babás vagy? 22 hetes kismama

Én konkrétan nem hasfájást, hanem inkább mensi szerû görcsöket éreztem. Azt hittem meg fog jönni. De szerencsére nem jött meg. Mielõtt meg kellett volna neki jönni, elõtte kb 1 héttel már kezdõdtek, és még utánna is tartott. Mai napig mikor esedékes lenne, mindig görcsölgetek. Miért kérdezed? Úgy néz ki babás vagy? 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: szia! az az igazság, hogy tervbe van a baba 6 hónapja! 9-tõl rendszeresen szexelünk, és 4 napja görcsöl a hasam, olyan gyenge mensis görcs! nem tom eldönteni, de szerintem ez inkább olyan pé-es görcs, mert még a beágyazódás korai lenne! köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: ja, és persze gratulálok!

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.
simogasd neki :D egy hasfájás nem a világvége. el fog múlni az magától is de a simogatás nem árthat :D
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.:) simogatom neki de nem sok sikerrel.azóta észrevettem kicsit fel van puffadva:(

Már 2hete lesz hogy állandó hasfájás gyötör de annyira hogy néha alig bírok menni! Ráadásul hasmenésem is van, amit megeszek az ki is jön belőlem. Szerintetek mi lehet a bajom?

Voltam 2orvosnál is azt mondták kaptam egy fert?zést de már múlóban van. Ennek ellenére nem javult az állapotom! 20éves vagyok 167,5cm és 45kg! Úgy hogy amúgy is vékony de most hogy nem érzem magam jól egyfolytában fogyok!

Legjobb válasz: Hát tényleg egy alapos kivizsgálásra van szükséged még akkor is ha egy pár napra bent kell maradnod a kórházban! Remélem semmi komoly bajod nem lesz sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :) Elõzõ voltam.

Hát tényleg egy alapos kivizsgálásra van szükséged még akkor is ha egy pár napra bent kell maradnod a kórházban! Remélem semmi komoly bajod nem lesz sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :) Elõzõ voltam.
Szia! :) Az elõzõ 2 válasz írója vagyok. Nagyon remélem én is, hogy semmi komoly bajod nem lesz sem most, sem soha az életben!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Velem is hasonló volt a helyzet, csak én 3 nap után meguntam és vettem hasfogó gyógyszert. Másnapra jobban lettem, 2 nap után pedig teljesen helyre is jöttem. Mielõtt bevetem a gyógyszert egy nap olyan 6-8-szor voltam wc-n. Holnap megírom a gyógyszer nevét, mert fejbõl nem tudom, és fogalmam sincs hol van.
Szerintem menj egy másik orvoshoz, aki alaposan kivizsgál, vagy elküld különbözõ vizsgálatokra addig, amíg minden lehetséges betegséget ki nem zár!!! Minden jót kívánok Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de már 2 orvos is látott és nem sok mindent mondanak. Holnap megyek vissza de megmondom neki hogy ne találgasson akkor inkább adjon egy beutalót a kórházba hogy nézzenek meg mert én úgy érzem ez mögött több minden van! Még egyszer köszönöm hogy írtatok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Most találtam már egy jó orvost aki elküldött vérvételre (teljes vérképet csináltat) mert megvizsgált és lehetséges hogy a májamnál meg a vastagbélnél egy rész be van gyulladva meg észre vette hogy foltos vagyok meg egy kicsit sárga is. Hát most várnom kell 3 hetet mire kész lesz minden eredmény. De remélem semmi komoly bajom nincs!! :)
Nekem nagyon gyorsan elmúlt. Vegyél be vmi gyógyszert!

Kinek mennyi ideig tartott terhessége elején a hasfájás /menstruációs jellegû/? Nekem már 2-3 hete fájdogál, most vagyok 6 hetes. Nem folyamatos, néha egyáltalán nem fáj, de van hogy nap végére már kicsit erõsödik.

Legjobb válasz: én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.

én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt olvastam, hogy természetes, de azért kicsit mindig aggódok.
Azt mondják a 2-3. hónapig normális, úgyhogy szerintem ne aggódj.
Nyugi, ez teljesen normális! Majd azért is fogsz aggódni, hogy miért múlt el:-)) Nekem kb. 14-15. hétig tartott, de lehet 17. Hidd el semmi baj, 5, 5 hónapos lányka lett:-)
A 20. hétig mindennapos volt, de én végig nagyon sokat görcsöltem, keményedtem. Nem volt gond, nyílni csak a 35. héten kezdtem.

Mar 1 hete volt ovum, de azota is meg van a hasfajas es a mellfeszules mint ovukor. Lehetseges, hogy a vitaminok erositik fel az ovu tuneteimet?

Mar annyira fajnak a melleim, hogy nem tudok hason aludni.A melltartoim mind nagyon szoritanak.

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek,lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet,hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz,hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Nem hiszem, hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek, lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet, hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz, hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Hafájos babák anyukái. Nálatok, hogy van a hasfájás? Volt ilyen?

Kisfiam tápszert eszik, elég hasfájós. Eddig csak este sírt, húzta a lábát, napközben nem. De pár napja már napközben sem tud aludni, mert mindig felébred arra, hogy begörcsöl a hasa. Egész nap nyöszörög szegény.

Legjobb válasz: Nálunk is ilyen volt.Mit próbáltál eddig?Mennyi idõs a baba?

Nálunk is ilyen volt.Mit próbáltál eddig?Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: Remélem segít. Én pont 5 ml-t adok. Kimértem orvosi fecskendõvel. : ) Köszönöm!!
teáskanálnyit adtam én is. Segíteni fog a gripe water!!
Én a gripe water-bõl 3x adtam, de nem kávéskanálnyit, hanem teáskanálnyit!A kávéskanálnyi nagyon kevés, annyi nekünk sem csinált semmit.
Szia!Hát az én fiam kimondott hasfájós volt.Nagyon sokat szenvedtünk.Igaz õ 2 hós korában nagyon.Mi is az angol vizet vettük és az használt neki.És tápszert válltottunk.Ezek hatására múlt el.Barátnõm kislánya 1 hós és az espumisán vált be nekik.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: A gripe waterbõl eddig 3szor adtam neki egy nap, déltõl estig. Hatszor lehet, gondoltam megpróbálom elõször háromszor. Eddig csak akkor csinált ilyet ha kakilnia kellett, de nem tudott. Most már kakil, szóval ez most más.
Én mindent kipróbáltam, az infakolt, grippe-t, homeós bogyókat , teákat. Nem használt semmi, betöltötte a 3 hónapot és mintha elvágták volna, megszûnt. Addig szörnyû volt minden nap látni , hogy szenved a babám. De kitartás, egyszer csak elmúlik.
Mennyit adsz neki a gripe water-bõl?
A kérdező hozzászólása: 5 hetes a kisfiam. Eddig infacolt használtunk. De most mivel nem tudott kakilni, megpróbáltuk (egy napja) a gripe watert. Lehet az a baj?
kitartás!az én fiam is nagyon hasfájós, lassan mondhatom, hogy volt.nekünk még az infacol, ami bevált.az angolvíz nem használt.10 hetes most és mintha kezdene múlni.csak akkor üvölt, ha nem büfizik és bent marad a buborék.

Ha babát várok (amit még nem tudok) az természetes hogy a nem várt menzi napján vérzés nincs de hasfájás (inkább fájdogálás) van? Vagy ez mit jelenthet? Azt vettem észre hogy nyálkás és sárgás a folyásom!

Legjobb válasz: Igen ez normális.Nekem már egy hete késik és minden nap egy picit fáj a hasam,mintha megjönne.Az elsõ terheségemnél is így volt.

Igen ez normális.Nekem már egy hete késik és minden nap egy picit fáj a hasam, mintha megjönne.Az elsõ terheségemnél is így volt.
Tesztelj!!!! Holnap reggel már nagyon valószínû, hogy kimutatja!!! Nekem is kimutatta már a 25.napon, ahogy azt az utolsó válaszoló is írta, szintén este, de azon nagyon csodálkoztam, mert hosszú ciklusaim voltak. Szóval ha ma kellett volna nem jönni, és nem jön még holnap sem, már reggel tesztelhetsz! Sok sikert! és majd írj!
Szia! MA kellett volna megjönnie? HA holnap reg.sincs semmi tesztelj :) ! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna megjönnie!
Szerintem tuti a baba:) .
nekem mensi várható elsõ napja elõtti 3.napon már kimutatta ESTI vizeletbõl. Azóta ma vagyok a 35.napon (a teszt a 25.napon kimutatta szemmel láthatóan) és mai napig van naponta többször mensis érzés, mivel nyúlnak a méhszalagok.

A várandósság során meddig természetes a hasfájás? Esetleg végig kísérhet? Ez természetes? Ki hogy van ezzel?

Nemrég egy pár napig nem fájt.Hú de örültem hogy végre megsz?nt.Most megint el?jött és pár napja minden nap fáj ismét.Gondolom hogy a méh növekedése okozza,de ez végig így lesz?Nagyon tartok t?le mert már volt barnázásom egésznapi hasfájás után este.16 hetes km.

Legjobb válasz: Szedsz magnéziumot?Mert ha nem, akkor kellene.Amúgy a dokidnak mondtad?Ha nem, említsd meg neki.Néha nekem is szokott olyan furán fájni, de csak néha-néha.Én szedek napi 3*2 magnéziumot.

Szedsz magnéziumot?Mert ha nem, akkor kellene.Amúgy a dokidnak mondtad?Ha nem, említsd meg neki.Néha nekem is szokott olyan furán fájni, de csak néha-néha.Én szedek napi 3*2 magnéziumot.
Nekem végig fájt, míg meg nem szültem. Féltem is, hogy majd nem fogom tudni, mikor kell szülni mennem, mert mindig fáj, de aztán mikor itt volt az idõ, rögtön tudtam, hogy az már szülési fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek magnéziumot, ugyanis orvosváltás volt nálunk és 9 hetes voltam amikor az "új" orvosomhoz mentem.Õ mondta hogy ne szedjem a magneB6-ot.A hasfájásokra aztmondta amíg nem görcsölök és nem vérzek addig nem gond.CSak remélni tudom hogy elmarad.Köszönöm a válaszotokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!