Találatok a következő kifejezésre: Van hogy a (78778 db)

Ha külföldi szállást szeretnék lefoglalni akkor ált. Kell előleget átutalni? Vagy olyan is van, hogy a teljes árat?

Mennyi id? alatt ér oda az átutalt pénz?

Legjobb válasz: Attól függ milyen számlára de európán belül maximum 1 hét is ott van. de álltalában 2-3 nap (de elöfordult már egy hét is, pl ünnepnapok egyik országban9 Van hogy kérnek elöleget van hogy semmit és van hogy teljes árat.

Attól függ milyen számlára de európán belül maximum 1 hét is ott van. de álltalában 2-3 nap (de elöfordult már egy hét is, pl ünnepnapok egyik országban9 Van hogy kérnek elöleget van hogy semmit és van hogy teljes árat.
Ha interneten foglalok szállást, én mindig a teljes vételárat ki szoktam fizetni.Azonnal visszaigazolják, kártyával lehet fizetni.Számlát, mindent ki lehet nyomtatni azonnal.Soha probléma még ezzel nem volt, mindig nagyon jól mûködött minden.Hónapokkal elõbb elintézheted, minthogy utaznál, ugyanúgy, mint a repülõ-vagy vonatjegyet.
jaja, kártyával lehetfizetni... hehe, mert a magyar bankok pont arról híresek, hogy a netes fizetésre alkalmas bankkártyákat osztogatják. figyelem. netes fizetésre CSAK MasterCard, VISA, és Aerican Express kártya alkalmas. a Cirrus/Maestro, a Visa electron s a hasonló gatyi kártyák nem.

Az hogy van, hogy a Károly Róbert Főiskolán megszerzett, pénzügyi szakirányos, gazdasági mérnök diplomámmal, plusz tőzsdei szakvizsga bizonyítvánnyal hónapok óta sehova nem tudok elhelyezkedni?

Ráadásul nem vagyok pályakezdő sem, és irodai gyakorlatom is van. A biztosítók által kínált, vállalkozói igazolvánnyal végezhető üzletkötés meg nem érdekel.

Legjobb válasz: 1. Mégis milyen választ vártál egy olyan kérdésre ami valójában nem is kérdés, hanem csak egy nyafogás. 2. Honna tudjuk hol ,erre keresel, milyen gyakorlatod van. Irodai gyakorlat elég tág. Milyen iroda? Egy önkormányzat, egy cég, egy nagyvállalat, egy bank??? 3. Professionön most 228 Bank/biztosítás állás van. Rengeteg pritvátbankos, ügyféltnácsadós, de befektetési tanácsadós is van. 4. Ez nem egy állásközvetítõ oldal. Itt senki nem fog neked állást ajánlani.

1. Mégis milyen választ vártál egy olyan kérdésre ami valójában nem is kérdés, hanem csak egy nyafogás. 2. Honna tudjuk hol , erre keresel, milyen gyakorlatod van. Irodai gyakorlat elég tág. Milyen iroda? Egy önkormányzat, egy cég, egy nagyvállalat, egy bank??? 3. Professionön most 228 Bank/biztosítás állás van. Rengeteg pritvátbankos, ügyféltnácsadós, de befektetési tanácsadós is van. 4. Ez nem egy állásközvetítõ oldal. Itt senki nem fog neked állást ajánlani.
Úgy, hogy az egy KRF diploma ami semmit nem ér? Vagy te elhitted Magda Robi bácsiék reklámszövegét, hogy az ott végzettekeknek mind van állása? Az akkoriban azért volt, mert eleve olyanokat vettek fel továbbképzésekre, akik már rendelkeztek munkahellyel, de a KRF valószínûleg a leggyengébb felsõoktatási intézmény az országban, a Gábor Dénessel szoros versenyben.
Egyszerû, nincs rád kereslet. Illetve a tudásodra. Ha az a terület, amire viszont van kereslet nem érdekel, akkor sajnos rossz hírem van.. Munkanélküli leszel. De tudod, van jó hírem is: mindig van választásod; a semmittevés is választás eredménye, és az is, hogy mától eldöntöd, mégis érdekel az üzletkötés.
Most simogassuk meg a buksidat, hogy a munkáltatókkal van a baj, vagy mit vársz? Szerintem senki nem ócsárolt téged, de te választottad ezt a fõiskolát meg képzést, most minek lepõdsz meg a következményein? Tõzsdei szakvizsga meg így õszintén szólva mindennek hangzik, csak komolynak nem. Áruldd el légyszíves, mégis hova szeretnél jelentkezni, s mi az ami miatt egy munkáltatónak megérné téged alkalmazni.
"ezeknek a válaszoknak semmi hasznát nem veszem." Ezek a válaszok arra próbálnak sarkallni, hogy változtass! Csak ennek vennéd hasznát, de még sokat kell fejlõdnöd ahhoz, hogy ezt egyáltalán felismerd! Amíg szerinted a világnak kell változni a te igényeid szerint, és nem neked a világ igényei szerint, addig óriási bajban vagy.
Hát szerintem nem vagy egyedül.
A kérdező hozzászólása: A jóindulat csak úgy sugárzik a válaszaitokból... Ócsárolni, leszólni a másik embert név nélkül rendkívül könnyû. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a válaszoknak semmi hasznát nem veszem...
Elvileg már VV DYA is végzett a sulival, biztos õ happolta el elõled az állást! Sok éves tapasztalattal rendelkezik (kb, 14), sõt eléggé fotogén is, a munkakör meg kb. azonos. Ezek után csodálkozol, miért pont õt vették fel?
A kérdező hozzászólása: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ennél azért több kreativitást vártam volna... Szánalmas...
Ne haragudj, de KRF tényleg nem a legnívósabb suli. Engem mindig is a gazdasági vonal érdekelt, tehát annó csak ilyen sulikat jelöltem meg. Szerencsére bekerültem Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karára. Nagyon nehéz volt elvégezni, nem is sikerült idõben, sajnos csúsztam, de versenyképes diplomát kaptam. Pályakezdõként azonnal el tudtam helyezkedni közigazgatási területen. Az interjúmon az igazgatónõ külön kiemelte, hogy nála elõnyt jelent, ha valaki az SZTE GTKán végez.
Ami talán segíthet neked, hogy a párom mérnökként végzett a Kecskeméti Fõiskolán, ami nem feltétlenül a legjobb mûszaki suli, de neki meg olyan fellépése, szakmai tudása, határozottsága van, hogy már a fõsuli alatt kapott állásajánlatot. Elment TDK-ra, ahol nagyon jól szerepelt és ott két cég kereste meg ajánlattal, az egyiket el is fogadta. 5 év után elérte régióvezetõi szintet, és szinte már már hihetetlen fizetést kap. Az õ példája mutatja, hogy azért lehet sikereket elérni.
A gazdasági mérnök alap diplomának jó lenne csak nyilván nem a Károly Róbertrõl. És ez nem fikázás tényleg így van. Én is gazdaságot tanulok így képben vagyok az ezt oktató intézményekkel. (anno érettségi elött nekünk olyan állás hirdetéseket mutogatott az ofõ , ahol kiírták, h KRF és Gábor Dénesesek kiméljenek) Probálj meg egy rendes egyetemen csinálni rá egy mestert, plusz rengeteget számít az is, h milyen jól tudod eladni/elõadni magad! Mennyire vagy megnyerõ. Ezt a tõzsdei szakvizsga dolgot meg szerintem ne nagyon reklámozd. Legalábbis amikor szóbakerült nálunk az egyetemen a profok könnyesre röhögték magukat, de szó szerint.:) Mert, h ilyet már a neten is osztogatnak. Sok sikert!

Az miért van, hogy most, hogy kapcsolatban vagyok egy lánnyal, mégis ugyanúgy magányosnak és rondának érzem magam, mint ezelőtt? Nem úgy van, hogy a kapcsolattól helyesnek látja magát az ember?

Sok éven rondának nevezett a legtöbb lány, mindig csak kevésnek jöttem be és most van, aki elfogad így, ahogy vagyok mégsem nőtt az önbizalmam. Még mindig egy semminek érzem magam, akinek joga sincs barátnőre. :/

Legjobb válasz: Személyiség zavarod van-----> pszihológus. Vagy magad leküzdöd, ez csak RAJTAD múlik.

Személyiség zavarod van-----> pszihológus. Vagy magad leküzdöd, ez csak RAJTAD múlik.
Mázlista vagy, ha legalább valakinek bejössz. Én tényleg ronda vagyok, és még egy lánynak sem jöttem be pedig már vén vagyok.


Olyan van, hogy a facebookon írok valakinek chaten és nem kapja meg az üzenetet azért nem válaszol?

Legjobb válasz: Van. De most már úgy van megcsinálva, hogy hogyha legalul azt látod, hogy ,,seen 16:50" akkor elolvasta 16:50-kor.

Van. De most már úgy van megcsinálva, hogy hogyha legalul azt látod, hogy , , seen 16:50" akkor elolvasta 16:50-kor.

Az miért van, hogy a ránézésre kis nyomiknak van barátnője nekem meg még nem sikerült semmi (folyt lent)?

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én olyan nagy valaki lennék, meg mekkora tökéletes vagyok, régen én is a kis nyomi kategóriába tartoztam jócskán... de ez miért? Nem vagyok elég "tökös" vagy mi a fene? Olyan ideges lettem fél órája, hogy nem kifejezés... nem pont ebb?l kifolyólag de elég szorosan kapcsolódik a dologhoz. Nem vagyok hülye, mert végezni akarnék 1 éven belül a f?iskolával, nem vagyok bunkó, nem vagyok csúnya(legalábbis ha az lenné nem kérdeznék hogy mé nincs barátn?m, haver egyszer?en nem akarja elhinni...)

Legjobb válasz: Én mindennap próbálom nem felidegesíteni magam, de nap végére ilyen ügybõl kifolyólag sajna összejön, hogy némelyiknek milyen barátnõje van... elképesztõ, de ez van. 21/F

Én mindennap próbálom nem felidegesíteni magam, de nap végére ilyen ügybõl kifolyólag sajna összejön, hogy némelyiknek milyen barátnõje van... elképesztõ, de ez van. 21/F
Anyád a kis nyomi csira :D
nem vagy tökös.
Van akinek az jön be, és attól még lehetnek jóképûek. Egyébként sztem a legfontosabb a lányoknak a magasság. Ha alacsony vagy, szinte semmi esélyed.
Nekem van olyan ismerõsöm aki azt mondja hogy 100kg alatti férfi nem is férfi hanem karácsonyfadísz:)
Legyél bunkó, magas, jóképû és pénzes ez kell a nõknek.
Te figyelj már, honnan tudod, h ezek a szerinted "nyomik" nem sokkal jobb fejek, mint te? Nem akarlak megbántani, de neked szerintem a hozzáállásoddal van a fõ gond. Ha változtatnál egy kicsit és nem szólnál le mindenkit, talán hozzád is jobban vonzódnának. Ez egy jó tanács.
Totál együttérzek veled...hihetetlen h milyen emberek kaparintják meg a legjobb nõket, én is nagyon fel tudom húzni magam ezen...konkrét példa: csávó egy senki csira, aztán a város egyik legjobb csajával jár. És rám senki ne mondja, h nyomi vagyok...mindenem megvan, kib*szott jó pasinak tartanak elég sokan, csak magasan van nálam az a bizonyos mérce...és akik megfelelnének neki, azok köcsögökkel járnak, akik semmit nem tudnak felmutatni...áhh bazzeg
Attól, hogy egy lány szép attól még nem biztos, hogy jó nõ, legfeljebb megér pár menetet.A legtöbb szép lány manapság ilyen miss p*csa akinek minden értéke kívül van belül viszont olyan kopár mint a nevadai sivatag. 20/F
"régen én is a kis nyomi kategóriába tartoztam jócskán." Nagy tévedés. Te még most is egy kis nyomi vagy, ezzel a gondolkodással. Sõt most még nagyobb nyomi vagy, mint korábban. „És rám senki ne mondja, h nyomi vagyok...mindenem megvan, kib*szott jó pasinak tartanak elég sokan, csak magasan van nálam az a bizonyos mérce...és akik megfelelnének neki, azok köcsögökkel járnak, akik semmit nem tudnak felmutatni...áhh bazzeg” Na itt a másik rinyagép. Ha állításod szerint magas a mérce, akkor mi a f.szt szenvedsz itt? Ki tart kib.szott jó pasinak, anyád és az õ barátnõi? És te mit tudsz felmutatni?
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy csúnya, hanem hogy nyomi. Tudod a vaságyastól 50kg férfi állat.
Hol élsz? Szép lányokkal nem járkálnak csúnya srácok. Még ha emellett gazdagok, akkor is max átlagos jut nekik.
A kérdező hozzászólása: Az lehet hogy nem én vagyok a mittom milyen magazin szeptemberhavi férfi modell arca... de az még nem jelenti azt, hogy csúnya az ember...
A kérdező hozzászólása: Hát apám aki beszól olvassa el a kérdést rendesen, lehet hogy nyomi vagyok, sõt vállalom, az vagyok, de attól még néha megüt a guta, ha látom hogy a full szép lányokkal kik járkálnak... egyébként meg 21 vagyok azt nem írtam.
Mert nem nézel ki jól.
A kérdező hozzászólása: Valamit nagyon nem jól csinálok, de mit? Egy példát írnék... nem oly rég voltunk ilyen összejövetelen , hát sok embert nem ismertem, úgyhogy meghúztam magam azzal az 1-2 emberrel akit ismertem, meg megérkeztek az õ ismerõseik lányok fiúk vegyesen aztán elvoltunk... én nem vagyok nagy piás, szoval a minimálisat ittam, nekem ahhoz nem kell berúgni, hogy jól érezzem magam.... a többiek azért felöntöttek kicsit jobban a garatra. Ahhoz hogy valakivel megismerkedj ez kell manapság már? Vagy mi, mert valami nagyon nem megy nekem... pont ott volt egy lány is, aki igazából most a kérdésen kívül esik jófej, szép stb... de áá istenem nem sorolom mert cska kihoz a sodromból.
ki a [email protected] vagy te hogy bárkirõl azt mond hogy nyomi? de látod azoknak a "kis nyomiknak" van barátnõjük neked nincs akkor ki is a nyomi öreg?
Talán azért, mert õk nem nyomiznak le másokat ismeretlenül.
nem vagy jóvágású
Elõzõ gyökérnek...k*rvára félreértettél. Mondanom sem kell, h nem anyámról beszéltem...csak a plázak*rvákból már elegem, azokkal elég ha néha bulizni meg néhanap dug egyet az ember...a normális, szép, kedves csajok, akikkel el tudnám képzelni komolyabban, azok meg olyan 'nyomikkal '' járnak, akikre nem csak én mondom azt, h tiszta szégyen...tovább nem ragozom a témát

Az mitől van, hogy a mellbimbóm befele van egy kicsit, és mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy befele forduló mellbimbód van. Semmi baj, van ez így másnak is, szoptatni is fogsz tudni, nem kell félni.

Azt jelenti, hogy befele forduló mellbimbód van. Semmi baj, van ez így másnak is, szoptatni is fogsz tudni, nem kell félni.
Menj el orvoshoz, kérdezd meg. Mellszívóval ki lehet fordítani - de a terhesség alatt, ahogy növekszik a mell, magától is ki szokott fordulni.

Elegem van hogy a víz minden álmomban szerepel? ! Mi lehet ez?

Visszatérő álmom a víz általában koszos.Tegnapi történetem egy nagyon magas szikla peremen álltam ahonnan egy libikóka szerű valamin tudtam volna kimászni,de volt még rajtam kívül ott emberke.Õk simán ki tudtak mászni a szakadékról,de én nem mertem elindulni mert azt éreztem direkt bele fognak lökni és akkor le zuhanok a mélybe és meghalok.

Legjobb válasz: Mi rosszra utalna? Víz= érzelem. Ha tiszta és megnyugtató akkor rendben vannak az érzelmeid, ha piszkos, forrong, elsüllyedsz benne vagy bármi negatív dolog van benne akkor érzelmi gondjaid vannak.

Mi rosszra utalna? Víz= érzelem. Ha tiszta és megnyugtató akkor rendben vannak az érzelmeid, ha piszkos, forrong, elsüllyedsz benne vagy bármi negatív dolog van benne akkor érzelmi gondjaid vannak.
A kérdező hozzászólása: Érzelmileg az életem egy csõd, nincsen munkám szerencsejátékos vagyok.minden nap a pénzt hajtom de nem jön, és jó pasiként a csajok is messzirõl elkerülnek, ami elég gáz!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elsõ gondolatomban (mikor a kérdést elolvastam, a kifejtést nem), kissé szidtam a felmenõidet, hogy ennyire utálod a vizet, holott nem is ismered. Nem úgy, mint kémiai elemet, hanem mint õselemet, de mindegy, nem ez a lényeg. :) Mikor elolvastam a leírás felét, az elsõ gondolatom az volt, hogy meg kell tisztítanod a vizet (nekem is volt már egyszer egy ilyen "próbatételem"); mikor pedig a végére értem, eszembe jutott, hogy a víz a lelket szimbolizálja, ha a víz piszkos, akkor az érzelmi világodban is nagy káosz uralkodhat. Az, hogy még bele is esel, arra utal, hogy egyre mélyebbre süllyedhetsz benne, ha nem teszel ellene valamit. Tisztítsd meg azt a vizet! :) Tegyél azért, hogy újra jól legyél! Fõleg, ha tudod is, mi a probléma. Az álom csak megerõsít vagy felszínre hoz dolgokat, már ha van jelentõsége. Rendszeresen kapod a jelzéseket, a figyelmeztetéseket, ez már lassan a határ, ha hamarosan nem teszel ellene valamit, talán utána késõ lesz. :/ Remélem, érthetõ voltam, kicsit fellelkesedtem, helyetted is tettvágy öntött el. :) Ne feledd, te teremted meg a saját mennyországodat vagy poklodat! :) Sok sikert! Lewlynn Mergraine.
Ha keritesz rá egy offline navigációt.
például a garmin :)

Bejövök neki? Van egy lány aki tetszik elég sok srácnak bejön, de azt mondta neki nem jönnek be. Sokszor van hogy a közelembe köt ki elég érdeklődő szívesen kezd beszélgetni főleg ha közös ismerősökkel vagyunk.

. Eddig úgy voltam vele nem próbálkozok mert nem volt kedvem a többi srác sorsára jutni, de lehet arra vár h én is tegyek valamit mert szerintem fogalma sincs róla hogy tetszik. Közeledjek? 18/f

Legjobb válasz: Mi veszíteni valód van?

Mi veszíteni valód van?
Szerintem igen, nincs veszítenivalód.
Hajrá! :)
Mindenkeppen kezdemenyezz! :) de szerintem szemelyesen.
Egy próbát megér! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!