Találatok a következő kifejezésre: Van hogy óráig is (371 db)

Több, mint egy hete légszomjam van és köhögök, és a szivem is gyorsabban ver olyankor. Van, hogy csak pár percig tart, de van hogy órákig is. Nagyon kellemetlen érzés. Mitől lehet?

17éves lány vagyok, nem dohányzom és soha nem is dohányoztam..

Legjobb válasz: Pánikroham lehet, vagy szorongsz valamiért, de inkább pánikroham!

Pánikroham lehet, vagy szorongsz valamiért, de inkább pánikroham!
A kérdező hozzászólása: teljesen nyugodt vagyok, természetileg is és az utóbbi idõben sem volt semmi komolyabb problémám...
Hát akkor menjél el a háziorvosodhoz holnap, már van rendelés, elmúlt karácsony!:) Vérnyomásod rendben van?
A kérdező hozzászólása: mindenképp :) hát az mindig alacsony, 80/90
Attól függ hány éves vagy, mert ha 15 alatt, az szerintem még elmegy! Ha meg már felnõtt vagy, akkor ihatsz 1 kávét naponta, attól felmegy! Szép estét!
A kérdező hozzászólása: 17vagyok... köszönöm a válaszokat! :)

4 hónapos kislányom össze-vissza alszik éjszaka. Van, hogy 10 órát is képes aludni megébredés nélkül, de van, hogy 3szor is felkel éjszaka. Védőnő most volt itt, okosat nem mondott, csak annyit, hogy nem a foga jön. Akkor most mi lehet a baj?

Eddig jól bevált napirendünk volt.

Legjobb válasz: Hogy enyhült az idõ változtatatok a fütésen??? Mi eddig éjszakára is bekapcsoltuk 1-1 órára , de hogy most nincs olyan hideg csak hajnal 2 és 3 között megy 1 órát. Nem lehet hogy melege van???

Hogy enyhült az idõ változtatatok a fütésen??? Mi eddig éjszakára is bekapcsoltuk 1-1 órára , de hogy most nincs olyan hideg csak hajnal 2 és 3 között megy 1 órát. Nem lehet hogy melege van???
A kérdező hozzászólása: Lejjebb lett véve a fûtés, nincs melege és nem fázik (folyamatosan figyelem, mert erre is gondoltam). Azért köszönöm a választ!
Szerintem nem feltétlen kell okot kersned erre. Lányom is 2-3 hetes turnusokban alszik. Van hogy egész éjjel, van hogy 1X kel, de van, hogy 3X. Mindig váltogatja, sosem tudom, ma hogy lesz... Eddig pl kelt hajnali 2-kor és 5-kor, utána csak egyszere 6-kor, ma egszer sem kelt... 4 hósan amúgy mozoghatnak már a fogcsírák is, de nem kell, hogy oka legyen. Ez ilyen, változni is fog még... Csak ktiartást tudok kívánni:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Miért nem akar aludni du. A 3 honapos babám? 2 hete nem akar du. Aludni max fél-1 orát de van hogy azt is 5körül, de. Alszik 2-3orát. Mit tehetnék hogy aludjon? Mert este 10_11 körül alszik el de addigra nagyon nyügös?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ezt csinálja egy ideje a 3 hónapos lányom. Ilyenkor sírva ébred, és látszik rajta, hogy még álmos. Néhány napja rájöttem, hogy ha egy óra múlva megébred, rögtön megpróbálom visszaaltatni, nem mindig sikerül, de ha igen, akkor 3 órát is alszik. Amúgy ez az alvásciklusukkal van összefüggésben. Sok sikert!

Szia! Nekem is ezt csinálja egy ideje a 3 hónapos lányom. Ilyenkor sírva ébred, és látszik rajta, hogy még álmos. Néhány napja rájöttem, hogy ha egy óra múlva megébred, rögtön megpróbálom visszaaltatni, nem mindig sikerül, de ha igen, akkor 3 órát is alszik. Amúgy ez az alvásciklusukkal van összefüggésben. Sok sikert!
Szi! A mi kislányunk szinte 1 hónapos kora óta 2 evés között mindig csak fél órát aludt, aztán felnyüszögött, felsírt én meg rögtön rohantam és már v kivettem v elkezdtem vele játszani....DE aztán megelégeltem és hagytam ici picit sírni és láss csodát vissza aludt, majd eljutottunk odáig h már fel sem sír és simán alszik 1-2 órát-de ezt is úgy értük el h rengeteget foglalkozom vele, mikor felkel, felsír alvás után és még nem éhes...akkor játék van majd evés és aztán megint játék addig míg nem látom rajta h fáradna(Õ azzal jelzi h elkezd nyafizni)és aztán be az ágyikóba és alszik...Próbáld ki valamelyik variánst! Most 4 hónapos a kislány.....


Miért van az hogy 5 hónapos babám este fürdés után elalszik, de 9 óra körül felébred és van 11 óra is mire vissza alszik. Szerintetek?

le irom hogy mennyit alszik nappal:reggel 08:00 tól fél 10-ig,du 13-tól 15-ig. este 8 fürdés után. és nem fáradt!! húúú forgolódik,gagyarászik,nevetgél!!!

Legjobb válasz: Nekem a két évesem van fent délután kb. ennyi idõt egyhuzamban. Szerintem túl van pörögve, azért nem alszik el este. Próbáld meg azt, hogy 2-4-ig altatod, és utána fektesd 8kor. Reggel mikor szokott ébredni?

Nekem a két évesem van fent délután kb. ennyi idõt egyhuzamban. Szerintem túl van pörögve, azért nem alszik el este. Próbáld meg azt, hogy 2-4-ig altatod, és utána fektesd 8kor. Reggel mikor szokott ébredni?
Fürdesd késõbb, mikor már látod, hogy kezd álmosodni. Úgyis jön az óraátállítás így könnyebb lesz átállnotok :)
Erre én is kiváncsi lennék!Az én 6 hós fiam ugyan ezt csinálja:(((Már elõre parázok az estétõl:S Már én is vagy 100 féle dolgot kiprobáltam, elõbb-késõbb fürdettem, napközbe nem altattam annyit, vagy épp többet, és SEMMI:(((
az enyém még csak 3 hós de mindennap este 11kor alszik el...már megszoktam:) ja és napközben is max 1-2 óra alvás.
A kérdező hozzászólása: kedves 23:29-es válaszadó.próbáltam már hogy fél 9-9 óra kor fürdettem. fürdés után bealszik max 1 órára! mindig felébred.akármit csinálok vele :(( tegnap este elaludt 11:45kor és regger 04:50-kor ébredt, szopi után vissza aludt fél 7-ig.az a baj hogy nem is lehet rajta látni hogy fáradt lenne mert mindig nevet, gagyarászik, játszik szines a kiságynak a rácsvédõje azzal "szórakozik". nem rossz õ szegényem csak ez hogy nem alszik!! esetleg nem lehetne adni neki valami gyenge nyugtató hatásu teát?amit lehetne neki adni.
A kérdező hozzászólása: szia.ha elalszik 11kor 5 fél 6 kor ébred.utánna elalszik 8 kor általában fél 10-10-ig. most is fel van még.de ha járkálok vele hogy altatom csak kinevet meg egyfolytába néz. ha beteszem a kiságyába akkor meg elkezd játszani!
Mikor lefekteted este, csinálj sötétet, csak kislámpa égjen. Ha felébred éjjel, gondolom még eteted, etesd meg, ha úgy gondolod éhes lehet, ha nem akkor adj neki egy kis vizet, de ne szólj ilyenkor hozzá, ne mászkálj vele. Lehet hogy játszana, de nem hiszem hogy a sötétben sokáig fog. Egy idõ után biztos elunja, és rájön, hogy álmos. Egy próbát megér szerintem. 1. voltam.

Lányok! Ti is szoktátok áztatni a lábatokat vízben, van, hogy órákat? Nem árt ez?

Legjobb válasz: Azért órákon át nem... Télen igen, amikor hideg van.

Azért órákon át nem... Télen igen, amikor hideg van.
Nem szoktam, én nem érek ennyire rá... de nem hinném hogy árt.
de árt... vizköves lesz a lábad meg kopoltyúd fog nöni szal ne csináld
A kérdező hozzászólása: devicces -.-"
nem árt:) énis szoktam, néha esténként jó meleg vízbe, nagyon jól esik, én max.egy órát. Pedikûr elõtt jó is:)
Én magammal együtt szoktam áztatni a lábamat is a kádban, minden este, kb. egy órán át :)
miért, szted az úszónõk mit csinálnak edzés alatt?

Csütörtök dél óta jóslófájásaim vannak. Van hogy 7 percenként, aztán 2 óráig semmi. Van hogy csak a keményedést érzem, van hogy fáj is a derekam, hasam alja. Volt így valaki? Mikor lett belőle baba?

36+1 vagyok ma. Tegnap voltam Nst-n azt mondták szép nagy biztos hogy rendben lesz vele minden, megszülethet, de azért nem lenne baj,ha bent maradna a 37-ig. A magneb6-ot leállították. Tapasztalatok? Vagy bármi segítség? Kicsit aggódom, és az az igazság félek is. Segítsetek ha tudtok!

Legjobb válasz: bármikor elõbújhat.lehet hogy holnap, lehet hogy majd csak a 40 héten ezt nem tudja senki megmondani

bármikor elõbújhat.lehet hogy holnap, lehet hogy majd csak a 40 héten ezt nem tudja senki megmondani
Én pont így voltam. Kereken 7 napon keresztül voltak jósló fájásaim minden éjjel. Este 10-tõl reggel 5-ig. Órát lehetett volna hozzá igazítani:) Általában 8 és 10 percenként jöttek, és napról napra erõsebbek voltak, így egyik nap be is mentem a kórházba, mert azt hittem már szülni fogok, de ismét becsapott:) . 4 napot feküdtem bent a kórházban, mivel már nem engedtek haza a 39. héten, és ez idõ alatt az éjszakai fájásokkal 3 ujjnyit tágultam. Viszont hirtelen megemelkedett vérnyomás miatt azonnal császároztak, így nem tudom mennyi ideig tartott volna még:) .
Mi is AR-es tápszert kaptunk.
Kisfiamnak a doki sûrû tápszert írt fel pont emiatt. Sosem bukta vissza. Ezt próbáltátok? http://www.naturagyogyszertar.hu/www/natura/data/userfiles/i..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor majd rákérdezek direktbe, csak azt nem értem, amikor mondtam a védõnõnek és az orvosnak, h bukós a babám miért nem említették, hogy létezik ilyen tápszer is... hihetetlen... Mi most amúgy a Nestlé Lactogén 1-est használjuk, ennek van AR változata is, azt próbálta valaki? Sokan azt írták róla, hogy ugyanúgy kihányta a babája, vagy nem volt széklete, vélemények? Mi 1 hét múlva kezdünk el almát enni
Te se ettél még almát? Hihetetlen, mik vannak!
Nem minden babanak ugyanaz jon be. En linkeltem neked, az en fiamnak tokeletes volt, nem fajt a hasa es szeklete is volt mindig, baratnom babajanak meg minden baja volt tole. Azert durva, hogy nem is emlitettek neked, hogy van ilyen tapszer is...
Egy bizonyos összeg felett kérnek, hogy az APEH rád lásson... Már egy ideje így van.
A kérdező hozzászólása: 100euronal?ez fura
Ez komoly?
Az elõbb rákérdeztem. Tõlünk nem kértek. o_O
A kérdező hozzászólása: De miert kernek személyit mire hasznaljak az adatokat?

Búg a gép. Csak időszakosan, vagy, hogy bekapcsolás után 1 órával elmúlik, van, hogy nem is búg 2 hónapig. A gép hátulsó része felül jön. Mi lehet ez?

Az egyik ventilátoron gondolkodok, de "megrángattam", és nem laza egyik se :D Már nem mai a gép (lehet vagy 4 éves), de szerintem rendben van, gond nem volt vele.

Legjobb válasz: Valamelyik venti lesz pedig. Videokari vagy táp...füleld ki

Valamelyik venti lesz pedig. Videokari vagy táp...füleld ki
Poros lesz.

Hogyan lehetek természetvédelmi őr? Mennyi esélyem van, hogy el is tudok helyezkedni ezzel a végzettséggel?

Jelenleg vadgazdálkodási technikus végzettségem van. Ha valahogy el is végezném a term. véd. ?r szakmát, vajon az állam, vagy egy önkormányzat alkalmazna e? Komoly válaszokat kérnék...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!