Találatok a következő kifejezésre: Van gyógyító a (24 db)

Van gyógyító ereje a szexnek?

Jelenleg épp beteg vok ( meg vok fázva és néha lázam is van).Gondoljátok hogy a sex segítene a gyógyulásban?.. Ugyanis egyesek ezt állítják és a párom is szeretné már nagyon a dolgot de nem akarom megfert?zni hogy aztán meg ? legyen a beteg.

Legjobb válasz: Hát persze! Gyógyító hatású, felszabadul egy csomó energia. Mindent bele!:)

Hát persze! Gyógyító hatású, felszabadul egy csomó energia. Mindent bele!:)
Próbáljátok ki és majd elválik .Kitudja lehet hogy használna.
A szex csak az AIDS-t nem gyógyítja XD
Egyértelmû!!!!!
Hozzám is feljött a barátom miko hõemelkedésem volt...kicsit belemelegedtünk a dologra akkor felszaladt 38 fogkra a lázam:D de mikor kicsit lenyugodtam már abszulót semmi bajom nem volt fantasztikusan éreztem magam:D a válasz egyértelmû:D

Miskolcon van gyógyító, Reiki mester? Aki tényleg az, és nem csak a pénzt szedi el!

Legjobb válasz: Egy munkatársam feleségénél ért el döbbenetes eredményt az illetõ úgy, hogy az orvosok gyakorlatilag azt sem tudták megmondani, mi okozza a súlyos panaszokat. Azt hiszem, az is címe, hogy Reiki Miskolc.

Egy munkatársam feleségénél ért el döbbenetes eredményt az illetõ úgy, hogy az orvosok gyakorlatilag azt sem tudták megmondani, mi okozza a súlyos panaszokat. Azt hiszem, az is címe, hogy Reiki Miskolc.


A paracetamol gyógyítja a pattanásokat? Van rájuk hatása?

Legjobb válasz: Nem nem arra való, de ha bõrgyógyász írt föl paracetamol tartalmú gyógyszert pattanásra biztos volt rá oka, de maga a paracetamolnak nincs rá hatással se rossz se jó.

Nem nem arra való, de ha bõrgyógyász írt föl paracetamol tartalmú gyógyszert pattanásra biztos volt rá oka, de maga a paracetamolnak nincs rá hatással se rossz se jó.
A paracetamolnak nincs jelentõs gyulladáscsökkentõ hatása. Tehát nincs hatással a pattanásokra. (Az aspirinnak viszont van.)

A liliom szirma pálinkába áztatva, tényleg gyógyító, hatása van, ha a sebre helyezzük?

Legjobb válasz: nekem használt, volt egy kis motorbalesetem, és nekem is ezt csinálták és mostmár nincs sebem, csak a hege, de az alap hogy ottmaradt.

nekem használt, volt egy kis motorbalesetem, és nekem is ezt csinálták és mostmár nincs sebem, csak a hege, de az alap hogy ottmaradt.

A mágneses karkötőnek van gyógyitó ereje?

Legjobb válasz: annyi, mint a placebónak - vagyis ha valaki hisz benne, akkor a teljesen hatástalan módszerekkel, tablettákkal is 20-30 % javulást lehet elérni :)

annyi, mint a placebónak - vagyis ha valaki hisz benne, akkor a teljesen hatástalan módszerekkel, tablettákkal is 20-30 % javulást lehet elérni :)
Annyi mint a gyógyszereknek vagy több -azok ugyanis nem gyógyitanak hanem a tüneteket nyomják el -gyógyulni csak Te birsz !! és senki más nem képes helyetted !!! http://www.youtube.com/watch?v=JWiHi8S1sAM http://www.youtube.com/watch?v=kVq8HlEUZU0 mivel a gyógyulás a tudatod révén megy végbe ezért az agy az ami irányitó szerepet kap -és ugye a gyogyszerek a hatásukat ott fejtik ki -a reklámoknak nem kell hinni azok félrevezetnek .. http://web.mac.com/solyomvary/EFT/Filmek.html nézd meg az elsõ filmet - és rádöbbensz mit tudsz elérni saját magad !!
az elsõ filmeken meglátod hogy is megy egy "ellenörzött gyógyszervizsgálat" ha kell tudok olyan növért is mondani /privátban /aki itt magyarországon végzett gyógyszerkisérletben vett részt -megdöbbentõ amiket mesélt !!
Na mondjuk ezek az antigyógyszeres vidók is baromságok. A napnál világosabban egyoldalúan mutatják be a dolgot, mert azért nem szabadon lehet ezeket manipulálni. Ugyanis ezeknek utána lehet nézni, szépen ki lehet deríteni a miújságot, mint ahogy a filmben is sikerült nekik. Csak akkor hol az átverés? A gyártó nyilván el akarja adni a terméket, na majd jó hogy nem rossz fényben állítja be. De nehogy azt higgyük, hogy ez csak a gyógyszerekkel van így... Pl mi szoktunk méregetni laborban ásványvizeket, ha összetételnél eltalálják a számokat a vlós értékben, az már jó. Tehát ha nem 84 hanem 48 akkor már félsiker, mert megvannak a számjegyek... Ennyit az értékekrõl. És itt jön a lényeg, attól, hogy egyesek hazudnak, az ilyen pénzkicsaló bóvlik, mint a mágnese karkötõ még NEM lesz gyógyító hatású. Ez eggyel rosszabb kategória, mert méh hamis értékek sincsenek róla. Semmi.

Van valakinek tudomása gyógyító helyekről, ahol sikerrel gyógyultak meg emberek, akiken a gyógyszer nem segített?

Van egy betegségem, ami állítólag nem gyógyítható, már nem lesz jobb sohasem. Szeretnék hallani különleges helyekről ahol az embereket meg tudták gyógyítani, talán el is megyek oda. Indiában tudtok valami ilyesmiről?

Legjobb válasz: Miért, Indiában élsz? Ha szent helyekre gondolsz, ahol csodás gyógyulásokról számoltak be, ilyenek természetesen mindenfelé vannak, mint pl. Lourdes, meg a Magyarországon lévõ többféle Szentkút. Indiát nem ismerem, de biztos ott is vannak hasonló helyek, csak nyilván nem keresztény körítéssel. Vagy másféle 'gyógyító hely'-re gondoltál? Kifejthetnéd részletesebben...

Miért, Indiában élsz? Ha szent helyekre gondolsz, ahol csodás gyógyulásokról számoltak be, ilyenek természetesen mindenfelé vannak, mint pl. Lourdes, meg a Magyarországon lévõ többféle Szentkút. Indiát nem ismerem, de biztos ott is vannak hasonló helyek, csak nyilván nem keresztény körítéssel. Vagy másféle 'gyógyító hely'-re gondoltál? Kifejthetnéd részletesebben...
A kérdező hozzászólása: Hallottam valamit hogy Indiában vannak gyógyító wellness nyaralások, ahol az egész testre koncentrálnak és így gyógyítanak. De nem tudom pontosan a hely nevét :(
A kérdező hozzászólása: nem kell vallásinak lennie, a gyógyulás minden embernek jár(na) , én legalábbis így gondolom.
A kérdező hozzászólása: vagy valami kínai csodahely? Az indiai és kínai kultúráról hallani általában hogy csodás gyógyulásokat tudnak produkálni.
Nem kell túl messze menni. Tápiószentmártonon az Attila dombon brutális sugárzás van. De 800HUF a belépõ. De tartós csak úgy lehet a gyógyulás ha megkeresed a lelki okát. Ha egyáltalán gyógyul és nem karmikusan állandó a probléma.
Indiában, Kínában nem tudom, hogy mi van, de itt Magyarországon Dobogókõ-n hihetetlen jó energiák vannak. Ez a föld szívcsakrája. Látogass el oda, szuperul feltölt!
Én is a lelki háttérre gondoltam, hogy azt kell megtalálni. Orvosok se mindentudók. Talán ha bõvebben írnál a betegségedrõl, többet tudnánk segíteni

A HIT-nek szerintetek is gyógyító ereje van?

Nem arra gondolok hogy hiszel istenben és ö meggyógyìt. Csak pusztán a HIT. Vagy hogy a HIT ölhet is, pl ha erösen hiszel a szellemekben bele is örülhetsz söt bele is halhatsz. De gyógyítani is képes ha elhiszed hogy a büdös bogár kigyogyìthat a rákból meg gyogyulhatsz. Várom válaszaitokat.

Legjobb válasz: A HIT-nek szerintetek is gyógyító ereje van? Szerintem meg a gondolatnak. Kézpelj el egy citromkarikát, hogy a szádban van! Vagy kedvenc süteményedet, hogy eszed. Máris lehet nyelni egy nagyot, hiszen a nyálképzõdés már a gondolat hatására beindul. De még a süti nincs is sehol, csak a gondolatba, de már kézzel fogható fizikai változást idéz elõ. Gondoltunk egy ételre, és fizikai jelei vannak. Vagy amelyik gyereknek azt mondják sokáig neki fontos személyek, hogy belõled úgyse lesz semmi, úgy is lesz, mert a gondolatunkat átvetítjük a másikra, és nagyrészt beteljesetig. Fordítva is mûködik, akit megdicsérünk mindjárt jobban érzi magát, és elhiszi. Egy szó, érzést vált ki, érzésre meg reagáll a testünk. Ha egy büdös bogártól várja valaki a rák gyógyulását, az nem fog mûködni. Ennyi erõvel egy papírzsepikendõtõl is lehetne várni. Szónak, érzésnek van ereje, ez pedig az ember. De elérhetõnek kell lenni amit kívánunk. Pl minden nap egy kicsikével kissebb lesz a rák, így pár hónap alatt eltûnik. De egy cseppet se kételkedve kell kívánni. Teljes szívbõl, erõbõl, elmébõl. Kitartóan. De még jobb aki más is hisz ebben és ezt sugalja felét. Nem viccbõl, vagy hogy most csak pár percem van és elmogyokom, hanem ott is teljes szívbõl erõbõl, elmébõl, kitartóan.

A HIT-nek szerintetek is gyógyító ereje van? Szerintem meg a gondolatnak. Kézpelj el egy citromkarikát, hogy a szádban van! Vagy kedvenc süteményedet, hogy eszed. Máris lehet nyelni egy nagyot, hiszen a nyálképzõdés már a gondolat hatására beindul. De még a süti nincs is sehol, csak a gondolatba, de már kézzel fogható fizikai változást idéz elõ. Gondoltunk egy ételre, és fizikai jelei vannak. Vagy amelyik gyereknek azt mondják sokáig neki fontos személyek, hogy belõled úgyse lesz semmi, úgy is lesz, mert a gondolatunkat átvetítjük a másikra, és nagyrészt beteljesetig. Fordítva is mûködik, akit megdicsérünk mindjárt jobban érzi magát, és elhiszi. Egy szó, érzést vált ki, érzésre meg reagáll a testünk. Ha egy büdös bogártól várja valaki a rák gyógyulását, az nem fog mûködni. Ennyi erõvel egy papírzsepikendõtõl is lehetne várni. Szónak, érzésnek van ereje, ez pedig az ember. De elérhetõnek kell lenni amit kívánunk. Pl minden nap egy kicsikével kissebb lesz a rák, így pár hónap alatt eltûnik. De egy cseppet se kételkedve kell kívánni. Teljes szívbõl, erõbõl, elmébõl. Kitartóan. De még jobb aki más is hisz ebben és ezt sugalja felét. Nem viccbõl, vagy hogy most csak pár percem van és elmogyokom, hanem ott is teljes szívbõl erõbõl, elmébõl, kitartóan.
ez nem hit kérdése :) . tény. lásd placebo.
"És most nem a vallásokról beszélek, hanem, hogy hiszel valamiben, ami fontos neked." - Akkor ezzel nem mondtál sokat, hiszen mindenki hisz valamiben.
A jó gyógymód az, ami hit nélkül is mûködik.
A hit nagyon érdekes dolog. Hit nélkül élni szerintem nem lehet hosszútávon. A hit segít mindenben. Én legalábbis ezt tapasztalom. És most nem a vallásokról beszélek, hanem, hogy hiszel valamiben, ami fontos neked. Nekem a hit nagyon sokszor adott erõt, nagyon sok nehézségen segített át és gyógyító erejét is tapasztaltam, bár csak kisebb dolgokban. De van egy ismerõsöm, akinek bõrrákja volt, kezelték, mûtötték, kemora járt stb. Ideiglenesen úgy tûnt, hogy legyõzte a rákot, de nagyon hamar kiderült, hogy ez nem így van. A rák kiújult, újabb mûtétre kellett sort keríteni. Amikor megtudta, hogy kiújul a rák, elkezdett sokkal pozitívabban gondolkodni és hinni a gyógyulásában. Minden nap hálát adott, hogy megélhette ezt a napot és kérte, hogy gyógyuljon meg. És meggyógyult. Több éve már ennek, és nem újult a ki a rák azóta.
Az én fejfájásomban nem segít a HIT. :(
itt senki nem tudja mi az a placebo hatás? http://hu.wikipedia.org/wiki/Placebo minden egyes gyógyszer tesztelésénél számolni kell vele! ezért kell olyan kontroll csoport, akinek hatóanyag nélküli készítményt adnak. mert attól is jobban lesznek bizonyos százalékban. és a a tényleges gyógyszer hatásfoka csak a kettõ közötti különbség lesz.
Sõt, a villany is visszajön... Egyébként biztosan, ahogy a nevetés is. És persze lehetnek elképesztõ véletlenek is, hiszen egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy valaki súlyos betegségbõl meggyógyuljon gyógyszer nélkül is. Nekem ismerõsöm gyógyult meg rákból úgy, hogy a kemoterápia nem használt, de nem imádkozott, se gyógyítóhoz nem ment.
Érdekes ez a "hit" szó. Mert ha úgy vesszük elhinni valamit nem ugyanaz mint remélni. Vallási megközelítés szerint nem a hit az ami meggyógyít hanem az Isten, mert ha önmagadat megmenthetnéd a hiteddel akkor önmagad istene lennél. Eszerint tehát nem abban hiszel amit remélsz hanem az Istenben aki azt megadja neked.
Látom, keveset olvasol te is. Keresd meg a könyvtárban Mária Sándor nagynénjének - aki szerintem vastagon hajazza tehetségben az unokaöcsit - Hrabovszky Júliának az önéletírását: "Ami elmúlt" címmel jelent meg. Idõs korában közölték vele az orvosok, hogy áttétes rákos, menthetetlen. Mire õ közölte, hogy marhaság, és egyszerûen nem foglalkozott ezzel többet. És meggyógyult. Még X évet élt utána. Semmiféle kezelést nem kapott, mert õ maga nem tartotta magát betegnek. Na ez a HIT ereje.
HIT +1
Bizonyos szempontból igen. Amikor megbetegszel, orvoshoz mész, aki gyógyszert ír fel. Azt beveszed, és hiszed, hogy meg fogsz gyógyulni.
Látom téged is megfogott a reklám, amivel a HIT gyülekezete pakolta teli a várost. Ahogy õk gondolják, úgy nincs! A hit önmagában megnyugvást adhat. Nyugalomban esetleg könnyebb a gyógyulás. Az ilyen szektás hitnek csak pénzszaga van. Mármint a te pénzed szaga, ami õket gyarapítja.
Szerintem meg sokat elárultam ezzel, mert a hit, ha nem vallási értelemben van róla szó esetenként változó. Már csak azért is, mert ha pl. súlyos beteg vagy, valószínûleg nem abban fogsz hinni, hogy másnap világ körüli útra indulsz, hanem abban, hogy meggyógyulhatsz és egészségesen élhetsz tovább. Ha egy fontos vizsga elõtt állsz, abban hiszel, hogy sikerülni fog, nem abban, hogy a hétvégén megnyered a lottót.. Ilyen egyszerû. :)

Van Vácon, vagy Vác környékén olyan ember, aki a kutyákat akupunktúrával gyógyítja?

Mennyibe kerül nála egy kezelés?

Legjobb válasz: van egy olyan sejtésem hogy az országba sincs nem hogy váco...de ha négis akkor az az egy-kettõ is pesten lehet

van egy olyan sejtésem hogy az országba sincs nem hogy váco...de ha négis akkor az az egy-kettõ is pesten lehet
Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos én sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!