Találatok a következő kifejezésre: Van esetleg véve (4 db)

Van esetleg tervbe véve olyasmi, hogy a pontokért valamiféle ajándékot kaphasson a felhasználó?

Azért kérdezem, mert jelenleg ugye csak az aktivitást jelzi. Ez biztos sokat számít az oldal tulajdonosának, de senki másnak nem ér semmit. Olyasmire gondolok, hogy például be lehessen váltani egy -egy ajándékra bizonyos számú pontot. Esetleg licitálni a pontokkal ajándékokra. Szerintem felpörgetné az oldalt!

Legjobb válasz: Szia !szerintem jo otlet!biztosan felporgetne az oldalt! ugy latom eleg kevesen vagyunk mar igyis,alig vannak kerdesek,ami nem kismamas!most az oldal ujitassal jobb,szerintem!

Szia !szerintem jo otlet!biztosan felporgetne az oldalt! ugy latom eleg kevesen vagyunk mar igyis, alig vannak kerdesek, ami nem kismamas!most az oldal ujitassal jobb, szerintem!
Egyelõre nem. De az oldal tulajdonosának miért számítanának a pontok? Ez nektek egy mérõszám, hogy mennyire jó válaszokat adtok (erre van is egy százalék a toplistán), illetve mennyit. Ha a pontoknak nagyobb jelentõsége lenne (ajándékokért folyna), hirtelen megjelennének azok, akik csak az "anyagiakért" írnak ki kérdéseket, írnak válaszokat, nem az információkért, márpedig az ilyen kérdések olyanok is lennének, amilyeneket nem szeretnénk az oldalon látni.
Az oldal tulajdonosa jól le tudja szûrni belõle, mennyi a visszatérõ látogatója. De annak, aki válaszol, valóban semmit nem számít, hogy épp másokhoz képest õ mennyire számít aktívnak az oldalon. Miért versengene? Így szerintem sincs semmi értelme a pontoknak.
Szia.igen.http://w1.ponter.hu/index.php?menu=belep&act=reg&code=a06101.. . Nagyon jó ajándékok vannak.vagy a lockerz , de az nem magyar.

Vannak régi könyveim és ezekre szeretnék vevőt találni. Esetleg tudtok ilyen embert aki felvásárolná?

Legjobb válasz: expresszen rendszeresen hirdetnek ilyenek, akik régi könyveket felvásárolnak. Vagy antikvitásba vidd be õket.

expresszen rendszeresen hirdetnek ilyenek, akik régi könyveket felvásárolnak. Vagy antikvitásba vidd be õket.
Esetleg hirdesd meg saját magad. Ha van közötte valami mûszaki jellegû, akkor pl. engem is érdekelhet.
A kérdező hozzászólása: rendben utána járok expressen, hát mûszaki alatt mire gondolsz?

Utazott már ki valaki közületek Libanonba? Esetleg van valakinél ilyen dolog tervbe véve? (:

Legjobb válasz: Én még nem voltam, de több embert is ismerek aki volt, sõt egyik ismerõsömnek rokona él ott, így elég sokat hallottam róla, így lehet tudok segíteni. Mi a kérdés?

Én még nem voltam, de több embert is ismerek aki volt, sõt egyik ismerõsömnek rokona él ott, így elég sokat hallottam róla, így lehet tudok segíteni. Mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: arra lennék kíváncsi, hogy milyen módokon juthatok el az országba? úgy értem megy oda közvetlen repülõjárat, vagy csak átszállással lehet megoldani? és ezek közül melyik a legolcsóbb?
Az ismerõsöm Tarom-nál találta a legolcsóbb repjegyet, Bukaresti átszállással, így õ velük szokott repülni, legutóbb október végén volt így, szóval ez viszonylag friss infó. Közvetlen járat tudtommal nincs.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! (:
A MALÉV óta nincs közvetlen járat. Ha kell valami még, akkor nyugodtan kérdezz, libanoni vagyok
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :) hamarosan írok privátban.


Hogyan varázsolhatnék magamnak cicaszemet? ( Alapjába véve is zöld cicaszemem van, de szeretném hangsúlyozni) Sminktippeket szeretnék meg képeket is esetleg!

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd túlkomplikálni a szemfestést, de azért valami trükköt belevinnél, akkor használj kétféle kéket. A világosat vidd fel a szemzugba, a sötéttel pedig formálj cica szemeket a szemhéjadra. Ezt a sötétebb kéket használd az alsó szemhéjon is, de csak egy csíkban. A szempillaspirállal ne bánj szûkmarkúan, használd bátran, legyenek hatalmas és dús pilláid. A szádra tegyél rózsaszín, vagy barackszínû rúzst. Mindenképpen ecsettel vidd fel, ettõl dúsabb lesz a hatás.

Ha nem szeretnéd túlkomplikálni a szemfestést, de azért valami trükköt belevinnél, akkor használj kétféle kéket. A világosat vidd fel a szemzugba, a sötéttel pedig formálj cica szemeket a szemhéjadra. Ezt a sötétebb kéket használd az alsó szemhéjon is, de csak egy csíkban. A szempillaspirállal ne bánj szûkmarkúan, használd bátran, legyenek hatalmas és dús pilláid. A szádra tegyél rózsaszín, vagy barackszínû rúzst. Mindenképpen ecsettel vidd fel, ettõl dúsabb lesz a hatás.
Én tussal szoktam kihúzni a szemem, s a visszajelzések alapján cicás. :) Nem hosszan kell kihúzni, hanem oldalt a sarkot olyan tömötten, erõteljes sarkot kell rajzolni.
En is tussal szoktam kihuzni.Az a leg cicasabb.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!