Találatok a következő kifejezésre: Van esetleg tanfolyam vagy (11 db)

Van olyan tanfolyam, amit távoktatásban el lehet végezni és meg is éri? Tanfolyam, vagy esetleg hely is érdekel.

Külföldön leszek nyártól, ott sok szabadidőm lesz, de annyi nem, hogy egy ottani nappali iskolába beiratkozzak, azért gondoltam, hogy valami távoktatásos tanfolyamot elvégeznék, de olyat szeretnék, aminek értelme is van. Mit tudtok ajánlani? Illetve ha nem szakmát, akkor webcímet ahol ennek utána tudok járni?

Legjobb válasz: Az attol fugg hogy mi az erdeklodesi korod, es milyen hosszu oktatasra gondolsz. De nyelvet tanulni barhol lehet, es mindig megeri

Az attol fugg hogy mi az erdeklodesi korod, es milyen hosszu oktatasra gondolsz. De nyelvet tanulni barhol lehet, es mindig megeri
A kérdező hozzászólása: Nyelvet nem szeretnék, viszont bármi más érdekel azon kvül.
Szerintem nyelvet tanulj, azzal van a legnagyobb esélyed.
Nézd meg az EFEB honlapját. Rengeteg tanfolyamot indítanak, távoktatás is van, és nem utolsósorban gyesen, gyeden lévõknek 50% kedvezmény a tanfolyam árából.
Valamilyen "kétkezi" szakmát tanulnék, most csak ami hirtelen eszembe jut: kozmetikus, fodrász, tetováló, felszolgáló, ápoló, mûtõs, óvónõ, idegenvezetõ, esetleg könyvelõ, a filmes szamák közül egy csomó, pl vágó, operatõr, világosító, hangtechnikus, stb., vagy ha beszélsz idegen nyelvet akkor aki a feliratokat készíti a filmek alá. Elsõsorban olyat tanulj amivel önállósodni is lehet, nem muszáj alkalmazottnak lenni. Ezekkel a szakmákkal, ha egy kicsit is ügyes az ember, olyan jól meg lehet élni, van amibõl kifejezetten hiány van. A mindenféle diplomákkal pedig napi 10 órát ülhet az ember egy irodába zárva, kitéve a fõnöke szeszélyeinek, havi 200 bruttóért. Most alapvetõen az átlagról beszélek. Aminek semmiképpen se dõlj be, azok a mindenféle kommunikációs fõiskolák ill. szakok, mert kalap szamócát sem érnek kint az életben.


Olyan suli Budapesten, ahol Színésznek tanulhatok, vagy Rádiósnak? Esetleg olyan iskolák, ahol ezekre a területekre szakosodott szakok/képzések vannak? Nem tanfolyamra gondolok! Valami ötlet?

19 éves vagyok, nincs érettségim, és már a harmadik középiskolában tanulok, de ez sem tetszik. Semmi papírom sincs, ami igazolná, hogy bármilyen évet is elvégeztem volna akár. Elmennék továbbá Újságírónak, vagy valamiféle "rajzolónak", mert az is tetszik. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Papír nélkül semmilyen ilyen helyen nem tanulhatsz tovább és érettségi nélkül ne is álmondj róla, hogy valaha is újságíró leszel. Elõször tett le az érettségit és jelentkezz a Színház és Filmmûvészeti egyetemre vagy valamilyen média szakra.

Papír nélkül semmilyen ilyen helyen nem tanulhatsz tovább és érettségi nélkül ne is álmondj róla, hogy valaha is újságíró leszel. Elõször tett le az érettségit és jelentkezz a Színház és Filmmûvészeti egyetemre vagy valamilyen média szakra.
Hát elvileg ahhoz, hogy bárhova is felvételizhess kell róla papír egyesével is, hogy megvannak az éveid (általában utolsó két évvégi eredmény).
Érettségi után színmûvészeti
A kérdező hozzászólása: Szóval ha van egy érettségim, akkor tulajdonképpen szakközép iskola után jelentkezhetek Fõiskolára is? Vagy... nem "megvárásolni" akarom az érettségit, félre ne értsetek engem! Arra akarok kilyukadni, hogy: ha megszerzem az érettségit (rendesen tanulok, stb), de mondjuk nincs papírom arról, hogy van elvégzett x évem egy szakmunkás vagy szakközépben, DE az érettségi megvan... akkor jelentkezhetek nagyobb, felsõbb oktatási körökbe is? Bár mondjuk ha érettségit szerzek, alap szerûen, lesz papírom arról, hogy elvégeztem például 3 évet itt meg itt... nem? Bocs a hülye kérdésekért, ne haragudjatok. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) Nyomtam a zöldet :-)

Az István kórházban van szülésfelkészítő tanfolyam? Ha van akkor mennyibe kerül? Vagy esetleg ez ingyenes? Meg lehet nézni a szülőszobákat?

Még egy kérdés.Esetleg van e terhestorna is ugyanitt?Ha van akkor mennyibe kerül?A huszon egyedik héten járok és ideje lenne elkezdenem valamit,de sajna amiket nézegettem a neten az mind nagyon drága.

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm.Mindenképpen menni fogok. :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.Mindenképpen menni fogok. :)
A terhestorna is ingyenes, szerdán és pénteken van, az idõpontokra már nem emlékszem, én télen jártam. A szülésfelkészítõ meg tök jó, de idõben kell érkezni, mert annyian vannak, hogy a végén nem jut ülõhely.

Utazási irodába csak diplomával lehet elhelyezkedni? Vagy esetleg van valamilyen tanfolyam is?

Legjobb válasz: Szerintem idegenforgalmi szakmenedzser felsõfokú szakképesítéssel is mehetsz oda dolgozni. De lefogadom, hogy vannak ott bõven sima érettségivel is.

Szerintem idegenforgalmi szakmenedzser felsõfokú szakképesítéssel is mehetsz oda dolgozni. De lefogadom, hogy vannak ott bõven sima érettségivel is.
Az attol is fugg, hogy mit szeretnel az irodaban csinalni.
A kérdező hozzászólása: Hát az utakat értékesíteni. Ha bejön valaki, vagy felhív valaki és kérdez, tájékoztatni a lehetõségekrõl... ilyenek
Mivel elég sok idegenforgalmi végzettségû pályakezdõ rohangál a munkaerõ piacon, valószínûleg elsõ körben közülük fognak az utazási irodák választani.De ha igazán jó képességekkel rendelkezel a szakmához, sikerülhet elhelyezkedned.
nem kell, a kínainak sincs.
A kérdező hozzászólása: Nem kötekedni akarok, csak nem értek hozzá: ez most komoly vagy csak viccnek szántad???
Nem szántam viccnek, párom ezzel foglalkozik, vagyis okj-s képzések jogi hátterével, úgyhogy tudom:)
A kérdező hozzászólása: Szupi, ezt jó tudni, köszi

Van esetleg olyan tanfolyam vagy továbbképzés, ahol állatpreparálást lehet, mint szakmát tanulni?

Legjobb válasz: Hogy érted azt,hogy állatPREPARÁLÁST????? szerintem nem igy hivják, ilyen nincs!!!

Hogy érted azt, hogy állatPREPARÁLÁST????? szerintem nem igy hivják, ilyen nincs!!!
van. gugliban rákeresel, hogy preparátor tanfolyam és találni is fogsz. sok sikert!
http://www.dianaszki.hu/class/19 jó kis szakma, én is készülök:)

Ismertek fotó sulit vagy fotós tanfolyamot ami közel van a nyugatihoz esetleg az örshöz?

nagyon kellene még a héten mert szeretnék jelentkezni keresztféléves tanfolyamra de olyan kell ami közel van nem szeretnék órákat utazni fényképez?géppel :s köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!