Találatok a következő kifejezésre: Van esem olyan lannyal aki 2 (12 db)

Van itt olyan anyuka akinek 2 hónapos kisbabája tápszeres és már néha néha 300ml-rt is megeszik? Mert az én lányom azt csinálja most 5 kg. VALAKI?

Legjobb válasz: Mi 2 hónaposak vagyunk, de egyszerre a legnagyobb mennyiség eddig 150ml-nél nem volt több. Miért? Ti mennyit eszek egész nap összesen? Mi 700-800ml-ket általában.

Mi 2 hónaposak vagyunk, de egyszerre a legnagyobb mennyiség eddig 150ml-nél nem volt több. Miért? Ti mennyit eszek egész nap összesen? Mi 700-800ml-ket általában.
A kérdező hozzászólása: szia most lerövidült 6 evésre. kevés a tejem ebbõl 2 tej 4 tápszer. nem tudom mi ütött belé eddig õ is 150, max 200 ml evett most 1 hete talán hogy néha néha 300 ml is megeszik.
A kérdező hozzászólása: ja igen , lehet azért eszik ennyit most hírtelen mert a két etetés közt eltelik akár 4-5-6 óra is eddig megvolt a rendszeres 3 óra de ezt már elhagyta.
Ismét az elsõ vagyok. Látom más nem írt eddig. Akkor biztos amiatt van, mert eltelik ennyi idõ 2 etetés között. Mi még 6x eszünk 1 nap, de lassan lassan már át fogunk úgy tûnik állni 5 órára. Ha ennyit akar enni a lányod mit kellene tenni?! 150-200ml körül elvenni a cumisüveget tõle?! Ugyan! :) Amúgy mi is 5kg körül vagyunk...
Nem egészen a kérdésedre a válasz, de talán segít valamit: 2 hónapos anyatejes babám is 5 kg. Kerek 3 kg-mal született.
Szia! 3 decit nem ehet egyszerre egy 2 hónapos! Mindkét gyerkõcöm tápszeres (volt). A kicsi most 5 hós és most eszik egyszerre 200-max 220 milit. Ne tágítsd ki a gyomrát, mert nem tesz jót neki. Inkább 3-4 óránként egyen kevesebbet. Ha 5 kiló, a napi adagja 750ml. Nem lehet, hogy a tejcsi kevés neki egyszerre, és nem lakik jól, azért eszik köv. alkalommal ennyit??? Vagy tejcsi után adsz még tápszert is? Ne haragudj, de egy 2 hós babának rengeteg a 3 deci!!! A gyomrának nem teszel jót, sõt...
utolsó vagyok... dokit kérdezd meg, mert a csecsemõk gyomrának befogadó képessége 200lm vagy 200g. Ja az én fiam 2 hósan 5 kiló volt. Most 5 hósan 8 kiló. Mindig a súlya alapján kapta a tápszert. Nem bántani akarlak, de többször egyen keveset!!!
Az en kisfiam 2honapos 180 a napi ajanlott adagja de os is valamikor 120-150et eszi meg!A napi ajanlott adag neki amit maximum megehet 900ml!nem tudom milyen tapszert adsz neki, de amit mi ettunk az szoptatas kiegeszito volt es azt mondtak a gyogyszertarban ha nem lakik jol egyel erosebb kell neki!Mi most azt hasznaljuk abbol plane nem eszi meg az ajanlotat de jollakik tole!A mi tapszrunk oldalara ra van irva hogy mennyit kell adnod egy ennyi ido babanak es hanyszor, de ne adj neki tobbet mert szerintem sem tesz jot!Varj vele egy kicsit es inkabb utanna ne egyszerre!Remelem segiteni tudtam!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat utána fogok járni

Van esem egy olyan lannyal aki 2 evvel nagyobb nalam?

Nagyon jo baratok vagyunk de nem tudom h mit tegyek.

Legjobb válasz: Esélye mindig van mindenkinek mindenre. Keveset írtál. részleteznéd kicsit a körülményeket? :) Bár ha jó barátok vagytok, akkor 5x is gondold meg szerintem. Mert ha nála nem hasonló a szitu, akkor lehet hogy rosszul fog reagálni.

Esélye mindig van mindenkinek mindenre. Keveset írtál. részleteznéd kicsit a körülményeket? :) Bár ha jó barátok vagytok, akkor 5x is gondold meg szerintem. Mert ha nála nem hasonló a szitu, akkor lehet hogy rosszul fog reagálni.
Az esélyed megvan, hogy összejöttök. Kérdezd meg tõle, hogy járna-e veled.
Persze ez nagyon függ az életkorodtól is. Ha 13 vagy, a lány meg 15, akkor kisebb az esélyed, mintha 19 vagy, a lány meg 21 :)
Igaza van az elõttem kommentálónak, fontos, h hány éves vagy. Ha nagyon jó a barátságod az illetõvel és nem adott feléd jeleket, h bejössz neki, akkor érdemes megfontolni, h akarsz-e többet, mert rámehet a barátság....

Vannak itt olyan lányok, akik pasi nélküliek és most vagy késõbb vagy 1-2 év múlva akarnak családot alapítani és kisbabát?

Legjobb válasz: A válaszokból is látszik mennyi hímsoviniszta. nõgyûlölõ általánosító barom van az oldalon!! Ilyen hozzáállással tényleg nem kell csodálkozni ha valaki csak két lábon járó egzisztenciának tekint titeket. Egyenrangú partnernek ilyen gondolkodással szóba sem jöhettek. Pénzt nem várok el, tiszteletet, megbecsülést és szeretetet viszont igen.

A válaszokból is látszik mennyi hímsoviniszta. nõgyûlölõ általánosító barom van az oldalon!! Ilyen hozzáállással tényleg nem kell csodálkozni ha valaki csak két lábon járó egzisztenciának tekint titeket. Egyenrangú partnernek ilyen gondolkodással szóba sem jöhettek. Pénzt nem várok el, tiszteletet, megbecsülést és szeretetet viszont igen.
Inkább lemondok a gyerekrõl minthogy olyan pasinak szüljek aki a fentieket gondolja rólam.
6-os Te is nem tudom honnan veszitek ezt a sok marhaságot. Nem nõknél van kapuzárási pánik hanem férfiaknál!! Szerintem egy nõ se akar gyereket szülni akárkinek! Legalábbis én nem. Én életem párját szeretném megtalálni. Ha csak gyerek kellene akkor egyedül nevelném fel. Csak azért együtt lenni, csak azért szülni valakinek hogy segitsen felnevelni állati nagy marhaság. Nem tudom hová tettétek az eszeteket!! Akinek már van egy gyerek ott elõfordulhat, hogy anyagiak is játszanak a párválasztásnál de elsõsorban magunk miatt választunk nem akárki "jöttmentet" csak hogy könnyebb legyen felnevelni. Annyira egyik nõ sem hülye, hogy a saját életét nehezitse meg olyan alakkal aki nem hozzá való vagy nem neki megfelelõ akkor inkább már egyedül nevelem mégha szerényebb körülmények közt is minthogy összeálljak olyannal aki pénzes de a hátam közepére sem kívánom. Egy kisgyermekes nõ is elsõsorban TÁRSAT, PÁRT keres nem pedig pótapukát. Egy gyerektelen nõ meg pont nem fog pénzért szülni senkinek.. micsoda idiótaság!!
7 eske? Mi a baj? nem tetszik valami? Ez itt az igazság! Annak ellenére, hogy nõ vagyok, igenis elismerem, hogy a nõknél sokkal inkább jelen van ez, mint a férfiaknál! Mert egy férfi ha jól tartja magát még 50 évesen is fiatal, és tud fogni magának egy fiatal nõt. Ennyire fáj az igazság heteske??? Igenis nagyon sok nõt ismerek, aki akár az ördögnek is képes lenne gyereket szülni! Marhaság? talán nem darázsfészekbe nyúltam???
Na õket kerüld el nagyon messzire :/
Az ilyen lányokat kerüld el nagy ívben, ezek kapuzárási pánikosak. Mindenáron meg akarják oldani az életüket és tök mindegy, hogy kivel. Ezek csak eszköznek akarnak téged tekinteni! Eleinte persze, hogy nagyon kedves lesz, megfõz neked 3 félét, képes bejárni a sexboltokat felvesz mindenféle olyan fehérnemût, ami még ellenkezik az ízlésével is. De ha meglett a gyerek, olyan nagy ívben fog téged leszarni, hogy csak nézel ki a fejedbõl, hol rontottad el. Ilyenek ezek a lányok: http://www.youtube.com/watch?v=OhMsFy0a2KU
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, válaszolók. Ne veszekedjetek, létszives!Mindenki zöld kezet kapot, fel pontoztam mindenkit. Engem csak érdekel ez a dolog, nem akarok sok évig családot alapítani, csak ez megfordult a fejembe.
# 14: Pont azzal van gond, ahogy a kérdést értelmezed! Mert ahhoz, hogy két év múlva jöhessen a gyerek, ahhoz mondjuk most össze kell jönni a tökéletes partnerrel, két év alatt összeszokni, összecsiszolódni, és utána jöhet a gyerek... DE! Mi a garancia arra, hogy akivel most összejössz, azzal tényleg össze is tudsz csiszolódni, hogy a rózsaszín köd felszálltával is mûködni fog a kapcsolat? Erre az égvilágon semmi garancia nincs! Ha úgy állunk hozzá, hogy két év múlva jöjjön a gyerek, akkor az ember hajlamos kicsit több kompromisszumot kötni, mûködésképtelen kapcsolatba is szülni, mert hát a gyerek a cél... csakhogy, miután megszületik a gyerek, a kapcsolat problémái fognak elõtérbe kerülni. Én azt mondom, hogy a gyerek fel se merüljön, lehetõségként se, csak MIUTÁN már két éve mûködõképes, stabil kapcsolatban élsz valakivel. Akkor lehet egyáltalán elkezdeni gondolkodni rajta. De ha úgy vágsz bele, hogy az elsõ valamennyire és elfogadható pasival összejössz, annak tudatában, hogy két év múlva gyereket akarsz tõle, ott nagyon nagy bajok lehetnek késõbb! Ne a családalapítás, ne a gyerek legyen a cél, hanem egy jó kapcsolat! Minden más csak utána!
Nekem már jó ideje nincs pasim, de nem is érdekel különösebben.Gyereket sosem akarok vállalni!
Mert nem látsz a dolgok mögé! De mindegy úgy látom a szingliség ennyire rossz idegállapotban tart, és ha lesz valakid, akkor nem leszel már ilyen kötekedõ. Én nem óhajtok veled tovább társalogni, mert nem egy nyelvet beszélünk! Sokkal inkább érdekelne, hogy a kérdezõnek mi a véleménye errõl. Mert ebben a kérdésben benne van a válasz is. A kérdés nem szól másról csak arról, hogy mindenképpen találni szeretne magának valakit, és abban bízok, hogy most a tündérek írnak neki levelet százával. Tévedés! Pont a legelszántabb nõket találja meg, akik már mindenáron meg akarják oldani az életüket. Egy igazi kétségbeesett pasi, persze, hogy rárontanak a keselyûk.
Úgy értelmeztem a kérdést, hogy 2 év van megtalálni azt a férfit aki ebben partner lenne. Nem pedig úgy, hogy akkor most gyorsan elvetetem magam és a napjaim akörül forognak, hogyan tudnék megfogni valakit egy gyerekkel. ( sehogy mert nem lehet, ez a világ legnagyobb ostobasága) Még mindig vannak nõk akik alkalmazzák. A hölgy szeretõi státuszban volt és azt hitte ha szül egy gyereket a pasi majd otthagyja miatta a feleségét és a 2 kamasz fiát. Hát nem így lett.. 1-2 év amúgy is necces mert ennyi idõ nagyon kevés ahhoz, hogy egy pár igazán megismerje egymást és elkötelezõdjön. Ha akadna is olyan férfi aki ilyen rövid idõ alatt elvesz, lehet, hogy nem mernék hozzámenni...
11-es hozzászólásoddal egyetértek. Nekem eszembe sincs rágörcsölni! Számomra a kérdésben sem volt semmi erre utaló.. viszont sokan úgy értelmezték, hogy férjet és apát akarunk fogni magunknak. Pedig õszintén nem látom hol szerepel ilyesmi a kérdésben..
Kedves tízeske nem darázsfészekbe, hülyeségbe nyúltál! Bizonyára vannak olyan nõk akikrõl beszélsz, egy szóval sem mondom, hogy nem. (bár én ilyen buta nõt még nem láttam) De ne húzzuk már rá az összes többire is ugyanezt a vizes lepedõt.. Az igazság nem fáj, a buta általánosítás viszont igenis zavar mert úgy érzem inkorrekt. Persze nem is értem miért akadok fenn itt még mindig ezeken :)
Nem azon kellene görcsölni, hogy házasság, gyerek, hanem kivárni amíg jön a szerelem, és ha lesz egy gyerek, azt ajándéknak tekinteni.
miért?
Bizony, kerüld el jó messzire az olyat.
Errõl eszembe jut egy ismerõsöm... mindenáron gyereket akart, össze is jött valakivel, azonnal teherbe esett, aztán a gyerek egy éves korában már szét is mentek. Jelenleg is folyik a gyermekelhelyezési per (úgy 8 év után...). És már ki tudja, hányadik "pótapuka" van a gyerek mellett... Személyes véleményem, hogy elõbb szokjon össze, csiszolódjon össze egy pár (kb. 2-3 év együttélés), UTÁNA döntsenek megfontoltan, hogy együtt tervezik-e a jövõjüket még mindig... és még így is simán bele lehet futni egy válásba! Szóval ELÕBB partner, õt megszokni, összecsiszolódni, és addig gondolni se kéne gyerekre, amíg nincs meg a stabil alap!
Én szeretnék már csak hát nincs kitõl :( 25/L
17-es ezzel tökéletesen egyetértek. Én is ezt próbáltam kihozni. 2 évet arra kell forditani hogy azt az embert megtaláljam akivel mûködik a dolog, olyan stabil kapcsolatot épiteni hova majd tényleg jöhet a baba. De még utána is hány buktató van? A gyerek érkezése után apuka megbolondul, vagy anyuka szülés utáni depressziója cseszi szét a jól indult dolgokat.. szóval igen... vannak bõven buktatók elõtte is utána is a gyerek csak nehezít a dolgokon. De még mindig vannak sajnos naiv emberek akik tõle várják egy kapcsolat javulását. Látni azért olyat is szerencsére ismerõsömék is fél év együtt járás után összeházasodtak a sok rosszmájú károgott, hogy biztos szétmennek mert elhamarkodták meg stb.. szerencsére nem igy lett sok éve boldog házasok két gyerkõccel. Bárcsak mindenkinek ilyen könnyen és egyszerûen menne.


Van itt olyan anya, akinek a fia/lánya 2, 5 évesen nem beszél mondatokban, és ettől függetlenül nem viszi fejleszteni?

Nem viszi fejleszt?be, nevelési tanácsadóba logopédushoz, pszichológushoz,stb..., mert úgy érzi, hogy hagyni kell a saját tempójában fejl?dni?

Legjobb válasz: Nos. Az én lányom nemhogy 2,5 évesen nem beszélt, de 3 évesen sem. 2,5 évesen elvittem a szakszolgálathoz, ott azt mondták, hogy korai, várjunk és vigyem 3 évesen, ha akkor sem beszél majd. Ovi, beiratkozás, gyerek nem beszél, nem értik meg a jelzéseit, küldenek vissza a szakszolgálathoz, és ilyen-olyan fejlesztés. 3 éves korától 7 éves koráig logopédus. Egyébként elképesztõ, hogy a logopédus hatására fél év alatt behozta a lemaradást. 3,5 évesen folyékonyan beszélt. Még mindig nem értem, hogy csinálták :) de valamit nagyon tudtak a szakszolgálatnál :) Most 13 éves.

Nos. Az én lányom nemhogy 2, 5 évesen nem beszélt, de 3 évesen sem. 2, 5 évesen elvittem a szakszolgálathoz, ott azt mondták, hogy korai, várjunk és vigyem 3 évesen, ha akkor sem beszél majd. Ovi, beiratkozás, gyerek nem beszél, nem értik meg a jelzéseit, küldenek vissza a szakszolgálathoz, és ilyen-olyan fejlesztés. 3 éves korától 7 éves koráig logopédus. Egyébként elképesztõ, hogy a logopédus hatására fél év alatt behozta a lemaradást. 3, 5 évesen folyékonyan beszélt. Még mindig nem értem, hogy csinálták :) de valamit nagyon tudtak a szakszolgálatnál :) Most 13 éves.
25 hónapos a kisfiam. Sok szónak csak az elejét mondja, plusz az állathangok stb. A bölcsiben felajánlották, hogy elvihetem fejlesztõbe. Elviszem, nem vesztek vele semmit. Majd hívnak, hogy mikor vihetem, de azt mondták, hogy lehet, hogy csak 2, 5 éves kora körül hívnak majd be minket. Egyébként nem aggódok, ha nem lenne bölcsis, és ott nem mondják, eszembe se jutna elvinni magamtól. Párom és bátyám is 3 évesen kezdtek el beszélni, és mondatokban, addig pedig csak az alap szavakat mondták. 3 éves koráig kell egy gyereknek elkezdeni beszélni, ha addig nem beszél az nem gond. Ezt nekem egy fejlesztõ logopédus anyuka mondta. Úgyhogy én nem aggódok, ha hívnak megyünk, ha nem akkor nem.
A kisfiam két és fél éves korában egyik napról a másikra kezdett el mondatokban beszélni :-). Már én is aggódtam...
Én nem hazárdírozok. Ha gond van, akkor minél korábban kerül megfelelõ szakemberhez, annál gyorsabban hozza be a lemaradást. Az, hogy 2.5 évesen csak a szavak elejét mondja az nem biztos, hogy rendben van.
Az enyém 25 hónapos csak szavakat mondd meg tegnap megtanulta, hogy "kakaós csiga". Eddig ez a leghosszabb szava de szépen, tisztán mondja. Szerintem semmi baja, én biztos nem viszem sehová bár nem is mondta senki, hogy vinnem kéne. Majd 3 évesen esetleg ha addig sem mond mondatokat.
Az én fiam elmúlt 3 éves, mikor elkezdett beszélni, de közeledett a 3 és félhez. Most 4, teljesen behozta, gyönyörûen beszél, és mindenki el van hûlve, hogy mindehhez mekkora szókincse van. (pl hallotta már valaki egy szépen megfogalmazott gyerekmondatban a fuvallat szót?)
26 hónapos és nem beszél. Kimond érthetõen kb. 15 alapszót (anya, pisi, bili, cica, cici, ...), de amúgy egész nap halandzsázik vagy az adott szó elsõ betûit, vagy épp a végét mondja ki. A tojás pl. tás neki. A védõnõnk már a 2 éves státuszon mondta, hogy vigyük el fejleszteni, mert mondatokban kéne beszélne. A gyerekorvosunk kiröhögte. Azt mondta, ha 2, 5 évesen szavakat tud már mondani, az bõven elég. Fejlesztésre akkor szorul, ha 3 évesen se beszél. Amúgy nálunk a családban minden fiú 3 évesen kezdett el beszélni, így én nem aggódom. Mindent megért, a kimondott szavait tisztán ejti ki, kétlem, hogy probléma lenne, így ezzel nem foglalkozom. Sokat beszélek hozzá, mesélek, mondókázok, énekelek neki, aztán majd csak el kezd beszélni rendesen. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! Néha úgy érzem, hogy egy nemtörõdöm anya vagyok, mert bízom a gyerekemben és abban, hogy csinálni fog Õ mindent, csak a saját ütemében teszi mindezt. El sem tudom képzelni, hogy felmérésre vigyem egy vadidegenhez, akivel ott EGYEDÜL egy helyiségben közremûködve feladatokat hajt végre...úgy gondolom, hogy ez a dolog igencsak feszélyez és megterhel egy félénk 2, 5 éves kisgyereket. Mert amikor a játszón megkérdezik, hány éves és miért nem beszél? -ez marha jó kérdés, biztos nem beszélek hozzá eleget....

Van itt olyan anyuka akinak majdnem 2 eves a lanya/fia es meg csak a szavak elso ket betujet vagy utolsojat probalgatja utanozni?

Tudom minden eljon a maga idejeben de negem nagyon zavar hogy egy ideje igy "beszel" mar es semmi elore haladas.Megert mindent de megy a heber nyelv es ez a 2 betus dolog.Hiaba probalom tanitani a nevere vagy pl .arra hogy boci kulon mondja hogy bo-ki de egybe mar csak annyit hogy bobo es igy tovabb.Ti hogy vagyotok ezzel?Pedig sokat beszelek hozza,verselek,meselek de nem igazan javul.Vannak betuk amiket nem is mond pl:r,t,u,i,s.sz,g,c,z. Akinek esetleg mar beszel mennyi ido utan kezdett el aki hasonloan "beszelt". ~koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Nagyon sok kisbaba nem beszél 2 éves kora elõtt. Sokan csak dicsekszenek ezzel. Nincs semmi baj a tiéddel sem. Lehet akár néhány hónap is,amikorra összefüggõ szavakat mond. Legyél vele türelmes,és ne erõltesd a beszédet. Elég,ha te beszélsz hozzá.

Nagyon sok kisbaba nem beszél 2 éves kora elõtt. Sokan csak dicsekszenek ezzel. Nincs semmi baj a tiéddel sem. Lehet akár néhány hónap is, amikorra összefüggõ szavakat mond. Legyél vele türelmes, és ne erõltesd a beszédet. Elég, ha te beszélsz hozzá.
én fiam is 21hónapos korában kezdett el így folyékonyan beszélni- minden szó elsõ szótagját mondta- de így mondókázott is, meg mindent mondatokban- gyõztem kitalálni mit szerett volna. két éves és 3hónapos volt, mikor egyik napról a másikra átváltott és kimondta a szavakat rendesen- elejétõl a végéig. :-) Biztos nálatok is így lesz- egyszercsak elkezd rendesen beszélni. :-)
A fiam két évesen, még a szavak elsõ két betûjét se mondta. Aztán bekerült a bölcsibe, 1-2 hét alatt elkezdte ezt hogy mondta az elsõ két betûket. Most két és fél éves, mondatokban beszél, mondókákat mond, és egész nap be nem áll a szája. :)
Márciusban töltötte a 2-t a Fiam. Pont úgy "beszél", ahogy Te, Kedves Kérdezõ írtad. Szavak elsõ szótagját mondja (ha van kedve), illetve az utolsó betûket olykor felcserélve. A "héber" megfogalmazásod tetszett. :) ))
bocsi a gépelési hibákért! (ahogy vissza olvastam ciki)
szia! az én fiam 20 hónapos, és ugyanez. bár inkább rosszabbb a helyzet, mert mindent elnevez a könnyü szótagokkal. pl: kuka= kaka, kerék=kaka azis, apát tudtam eddig, de két hónapja papa lett belõle, maci=cici, meg az ici is cici, bár jobban hasonlít a itt már az sz-re a c. én pár napja azon kezdtem el aggódni, hogy néha túl sokszor ismétli a szó elejét, és lehet hogy dadogni fog!! remélem ez nem így van!!
Szia! 25 hónapos a kicsim és még SEMMIT nem mond! Kicsit el is vagyok keseredve ez miatt! Mindent megért csak dúdolászik! De, ahogy olvastam a lányoknál 2, 5 a fiúknál 3 éves kor a határ! Ez idõ után már szakember segítsége kell!
A fiam 21 hónapos, sok szót mond ki teljesen (pl. cica, néni), de az összes többi szót kizárólag elsõ szótaggal mondja (egyetlen kivétel a kutya, mert azt utolsó szótaggal:D) Bármit mondok azonnal mondja utánam, de csak elsõ szótaggal. A javulás annyi, hogy már van néhány összetett szó, amit dupla elsõ szótaggal mond, pl. micimackó - mima:D Szerintem ne aggódj emiatt, majd egyszerre elkezdik mondani, és onnantól sosem áll be a szájuk.
Az én kisfiam két éves és 3 hónapos.Eddig nekem is ugyanígy beszélt.A szavak elejét mondta, vagy duplázva mondta az elsõ két betût.Kb. két hónapja kezdett többet beszélni, és már egész szavakat is mondani, és most pár napja már van mikor két szót is mondatként alkot.Szóval nyugi, hamarosan a Te gyerkõcöd is beindul.3 éves korig nincs semmi baj.
26 hónapos és többnyire babanyelven beszél a fiam, ha ez megnyugtat. :o)

Van itt olyan lány/nő, aki próbálta már a biszex 3-ast? (2 pasi és ő)?

Legjobb válasz: Én már próbáltam két guminõvel. Isteni volt :)

Én már próbáltam két guminõvel. Isteni volt :)
Én próbáltam. Jó volt. :) 21/N
A kérdező hozzászólása: Ennél biztos többen próbálták. :)
aha, én :)
Én is!max max 4et adnék!!
a kis hazudósok :)
Én 3-at. 21 éves vagyok, barátom még nem volt, szóval ez mond valamit.:D
ha 3 pontot adok akkor egy ônbizalom hiányos kislány vagyok ha 8at adok akkor egy beképzelt rib.nc ... melyik a jobb?
Amit a természet adott, aszerint 3-ast, 4-est adnék...de a megjelenésem az öltözködés, a smink és a frizura, plusz a bájosságom miatt(amit sminkeléssel és egyebekkel nyerek), már 5 fölöttire értékelem magam :-) Ettõl függetlenül nem vagyok önbizalomhiányos, csak egy kicsit szégyenlõs néha! :-)
10pontból tízet adnék, és tudjátok miért? Azért mert ha te nem hiszed, hogy szép vagy, egyáltalán miért erõlködsz elhitetni másokkal? Nem azért mert nagyképû vagyok, ez nem attól függ, hanem csak egyszerüen jól érzem magam a bõrömben, és van akinek ez tetszik, és van akinek a full vékony lányok. Ez van, ezt kell szeretni, hát szeresd!
Én is kb. hármat, de azt is csak akkor, ha jó napom van. :) 24L
Ennyi bókvadász lányt.Lefogadom, hogy egyikõtök se ronda, csak bebeszélitek magatoknak.

Lányok, fiúk! Van itt olyan aki részt vett már gruppen szexben? Egy lány 2 fiú és 2 fiú 1 lány felállásban?

Legjobb válasz: én még egy csajjal sem csináltam nem, hogy rögtön 2-vel

én még egy csajjal sem csináltam nem, hogy rögtön 2-vel
A kérdező hozzászólása: Ha igen!Milyen volt az élmény?:)
Most olvasd el mit írtál és utána beszélhetünk.
A kérdező hozzászólása: Hehe tényleg igaz apró gixer:D Néha megesik....
Kétszer írtad le ugyanazt, ember :D
Volt már ilyenben részem többször is. Igen Jó élmény:)
Gondolom a másik a 2 lány 1 fiú akart lenni... :) Volt már mindkettõ. A 2 fiú egy lány többször is. Meglephet... de nem volt olyan nagyon szuper , hogy mostantól direkt erre hajtanék. Azért nem mert a lánytól szerettem volna többet is... de ez után valami elveszett... valami intimitás... jó pajtások maradtunk de a szikra eltünt. Érted? Talán ha csaknem idegenekkel vagy olyanokkal csinálod akikkel fel sem merülhetnek érzelmek... Akkor kiélvezheted teljesen. A két lány egy fiú felállás pedig egészen egyszerûen baromi strapás volt. :P
CSókolj meg xd
És akkor beszáll a játékba Andrea Bocelli.
"ha nõi neved van csókkal fizetsz:D" ha férfi sörrel
Igen, ide nagyon nagy leleményességet és szaktudást igénylõ feladatok kellenek. Mint például akinél megáll az üveg azzal csókolózol.
Én nem tenném. Képzeld el hogy a csaj az elõbb smárolt két sráccal, vagyis a nyáluk ott van a száján és a szájában! Ez olyan mintha a két sráccal is smárolnál! Fúj
#4 és ha srácnál áll meg? akkor bukta van és akkor már mindegy, hogy az csaj hány srác nyálát hordozza :D
az még nem biztos, hogy kizárjaa fiúkat :) de akk van más megoldás
pl "így: ha hosszú hajad van csókkal kell fizetned". így kilövöd a pasikat a képbõl
Olyan hülyeség ez...Ne csináld
szerintem hagyd ki a többieket a játékból, a 2 lány közül meg dönts pénzfeldobással
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De csak annyi hogy nem tud elötte csokolóni mással mert tavaly azt mondák hogy én vagyok a legjobb . Már mint hogy velem smárolmánK a legyszívesebben de akkor meg nem történt meg. Azért szeretném idén. Ma meg mondák hogy ne okoskodja már mert igazaz ami igaz hogy sokmindent tudok. ;)

Van egy lány aki tetszik és ö is tudja, de még kb régebben egy olyan 2 hónapja mondtam neki hogy járjunk ö azt mondta hogy ö nem szeretne ez miért van? Lent

és volt egy pasija és amikor volt pasija akkor engedte hogy simogassam meg hogy fogdozzam olyat játszontunk hogy ö eldugta a ruhájába a kb 2cm-es lézert és meg kellet keresnem és tapiztam össze vissza és nem szolt most meg volt egy csávója és közben egy másik csávó is szerelmes belé de amikor a csávójával szakitott akkor én inkább azt mondtam neki hogy jöjenek össze mint azzal a másikkal ez miért van?azért mert szeretem és azt akkarom neki hogy jobb legyen neki mindig?

Legjobb válasz: Lézert dugott a ruhájába?

Lézert dugott a ruhájába?
obi wan kenobi o.O
A kérdező hozzászólása: tudod ez a kissbe lézer ami olyan 10 méterig viszel azt azt játszottuk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!