Találatok a következő kifejezésre: Van esem olyan lannyal aki (813 db)

Van itt olyan lány, akinek régóta tartó párkapcsolata van, és még egyszer sem volt a fiújával orgazmusa?

Szerinted miért lehet ez?

Legjobb válasz: Az okok igen összettek tudnak lenni: Pl. mindketten tapasztalatlanok a lány pedig elvárja, hogy a fiú tudja mit kell egy nõvel csinálni. De lehet, hogy lány épp amúgy is olyan típus aki nehezen élvez el (anatómiai vagy lelki okokból) Nehezíti ha lány amúgy is alacsony szexuális kultúrával rendelkezik és nem ismeri a saját testét. Ha lány beletörõdik és megelégszik ennyivel. Ha nõ nem partner a szexben, tehát nem mondja, hogy nem mûködik, nem kezdenek el kísérletezni, felfedezni. Sok nõ nem érti meg, hogy a férfi nem úgy érez a szexben mint egy nõ, és mivel nem minden nõ egyforma, így a tapasztalat sem mindig juttatja a partnert elõnyhöz. A férfinek minden nõnél ki kell tapasztalnia, hogy mi a jó, de az nem megy egy olyan nõvel aki csak fekszik és mosolyog esetleg néha nyög egy picit a nyugalom kedvéért. Én fõleg a lányokat teszem hibásnak meg, mert az az õ baja, ha beéri ennyivel, akkor is ha épp olyan partner, aki tojik rá, és még béna is szexben. A szexben nemcsak adni kell, a jó szexhez önzõnek is kell lenni. És legfõkkép: partnerként kezelni a férfit. Ha már megvan életed párja akkor mi akadályoz meg abban, hogy õszintén beszélj neki arról, hogy neked nem jó? Hogy te teljesen nem élvezed? Mi szégyellni való van abban, hogy nem tudsz vagy nehezen tudsz elmenni? Aki ilyen felesleges mártírkodásba kezd, az élje le így az életét. Nem tudom sajnálni. Ha nem muszáj akkor ne szenvedjünk.

Az okok igen összettek tudnak lenni: Pl. mindketten tapasztalatlanok a lány pedig elvárja, hogy a fiú tudja mit kell egy nõvel csinálni. De lehet, hogy lány épp amúgy is olyan típus aki nehezen élvez el (anatómiai vagy lelki okokból) Nehezíti ha lány amúgy is alacsony szexuális kultúrával rendelkezik és nem ismeri a saját testét. Ha lány beletörõdik és megelégszik ennyivel. Ha nõ nem partner a szexben, tehát nem mondja, hogy nem mûködik, nem kezdenek el kísérletezni, felfedezni. Sok nõ nem érti meg, hogy a férfi nem úgy érez a szexben mint egy nõ, és mivel nem minden nõ egyforma, így a tapasztalat sem mindig juttatja a partnert elõnyhöz. A férfinek minden nõnél ki kell tapasztalnia, hogy mi a jó, de az nem megy egy olyan nõvel aki csak fekszik és mosolyog esetleg néha nyög egy picit a nyugalom kedvéért. Én fõleg a lányokat teszem hibásnak meg, mert az az õ baja, ha beéri ennyivel, akkor is ha épp olyan partner, aki tojik rá, és még béna is szexben. A szexben nemcsak adni kell, a jó szexhez önzõnek is kell lenni. És legfõkkép: partnerként kezelni a férfit. Ha már megvan életed párja akkor mi akadályoz meg abban, hogy õszintén beszélj neki arról, hogy neked nem jó? Hogy te teljesen nem élvezed? Mi szégyellni való van abban, hogy nem tudsz vagy nehezen tudsz elmenni? Aki ilyen felesleges mártírkodásba kezd, az élje le így az életét. Nem tudom sajnálni. Ha nem muszáj akkor ne szenvedjünk.

Előítéleteim vannak a szép lányokkal szemben, ezért nem írok rájuk facebookon, vajon van még olyan lány, aki szép és mégsem olyan felszínes, agyatlan, mint a mai tinik úgy általában, hol lehetne rendes, aranyos lányokkal megismerkedni?

Rossz ez így, sehol egy lány, akire azt mondanám, hogy igen ő kell nekem, csak a külsejük van, az meg nekem kevés, hiába szépek, ha belül üresek. :/ Csak nézem, hogy más fiú mennyire rájuk van kattanva én meg inkább észre sem veszem az ilyen lányokat, nem látok bennük semmi vonzót, hiába teszik ki a mellüket, s.ggüket, ha az írásaik alapján nem látok bennük semmi vonzót, inkább csak kiábrándítót.

Legjobb válasz: Ki kéne fejleszteni egy eszközt, ami ha valaki leírja ide gyk-ra a "facebook" szót, akkor elõször visszakérdez, hogy "Biztosan akarod?" Majd ha a delikvens "Igen"-t nyom, úgy isten igazából orrba simogatja. Kérdezõ, te sem vagy jobb, mint azok, akiket most leszólsz. Az is lehet, hogy a csajok pont ugyan annyira üresnek tartanak.

Ki kéne fejleszteni egy eszközt, ami ha valaki leírja ide gyk-ra a "facebook" szót, akkor elõször visszakérdez, hogy "Biztosan akarod?" Majd ha a delikvens "Igen"-t nyom, úgy isten igazából orrba simogatja. Kérdezõ, te sem vagy jobb, mint azok, akiket most leszólsz. Az is lehet, hogy a csajok pont ugyan annyira üresnek tartanak.
1. Miért a facebook-on élsz állandóan? 2. Miért nem bírsz egy napig sem nyugton lenni? Ez már tényleg megszállottság.
Te nevezel másokat agyatlannak és felszínesnek, miközben fb-os képek és kiírások alapján ítélkezel? Muhahahahaha :D Szánalmas vagy:) Való Élet 1.0 - hallottál már róla? Tudod, az ami a fb-on kívül van. Nyilván csomó gyönyörû lány van, akik értelmesek is. Magam is ismerek sokat. Kezdj el a billentyûk helyettt a száddal kommunikálni, kiírások helyett beszélgetésbõl következtetéseket levonni.
akkor ne nézegesd õket.
léteznek olyanok akár fb.n is.. és ki tudja, ha jobban megismernéd õket talán kellemeset csalódnál
Hány éves vagy?:)
ennyi üres fröcsögést, kérdezõ te olvasod egyáltalán amit írsz? Vasárnap a pihenés napja, remélem legalább akkor nem irogatsz ilyeneket
Szerintem ismeretlenül nem is kell ráírogatni minden csajra, elég nagy bunkóság.

Van itt olyan lány, aki Budapesten él, és mostanában kezdett el érdeklődni a lányok iránt? Kicsit össze vagyok zavarodva, de azt hiszem szeretnék ismerkedni. Természetesen írhat olyan is, aki már régebb óta tisztában van az érzéseivel. L/19

Legjobb válasz: De fura, hogy nem ömlenek a válaszok, pedig ilyenekre egybõl szoktak =) Szégyenlõsek ezek a pesti lányok! =D Viccet félretéve, Budapesten szép számmal akad segítség/barát/beszélgetõkör/stb.; suli miatt én is itt vagyok többet, de össze se lehet hasonlítani a vidékkel meleg szempontból. Persze azért így se könnyû =) Az elõzõ válaszoló mélyen edukált (pornó ügyileg meg pláne, hohó!) kommentjével meg ne is foglalkozz! =) 23/L

De fura, hogy nem ömlenek a válaszok, pedig ilyenekre egybõl szoktak =) Szégyenlõsek ezek a pesti lányok! =D Viccet félretéve, Budapesten szép számmal akad segítség/barát/beszélgetõkör/stb.; suli miatt én is itt vagyok többet, de össze se lehet hasonlítani a vidékkel meleg szempontból. Persze azért így se könnyû =) Az elõzõ válaszoló mélyen edukált (pornó ügyileg meg pláne, hohó!) kommentjével meg ne is foglalkozz! =) 23/L
Én budapesti vagyok, és hasonló cipõben járok, igaz fiatalabb vagyok nálad (15), de szívesen beszélgetnék, ezt a témát elég jól ki lehet beszélni :)
ja és budapesti vagyok én is :)
szia!:) én is kicsit fiatalabb vagyok, 17 leszek kb 1hónap múlva, de ha gondolod, írj nyugodtan, szívesen beszélgetek én is, bár nekem már van egy kis tapasztalatom:)
én is Pesti vagyok, 16/bi, szívesen beszélgetek bárkivel :)
Nekem is nyugodtan írhatsz. 29 l
Hát nem túl mostanság kezdõdött az érdeklõdésem, de szívesen segítek, ha tudok eligazodni :) nekem is elég érdekes volt a dolog, ahogyan rájöttem :D Ja és napiszinten járok Pestre (suli meg haverok miatt) úgyhogy végülis mondhatom, hogy Pesten élek xD 18/L
nekemis írhatsz :)
Ha gondolod, írj üzit, 18 éves (jelenleg) pesti vagyok :)
Vagy csak szimplán konzervatív, vagyis átlagos.(hetero)
Nem csoda, h össze vagy zavarodva. A pornókban sok a leszbi jelenet. A lányok utanozzak a látottakat. Esetleg normális fiúval nem találkoztak. Vagy csak a mai lányok "nyitottabbak" Jò most engem pl izgat a leszbi show, de faszt nem kérek a számba.26F
én:) 20/L
Szia.Én már jó ideje mélázok ezen a dolgon, mindig elõtör bennem:$ szeretnék beszélgetni errõl valakivel:$ Kérlek írj nekem:)

Lányok! Szerintetek vannak még olyan lányok akik viszonylag jól néznek ki de közben nem szálltak el maguktól és egy normális pasival megismerkednének?

Igaz, lehet, hogy van ilyen, de nekik van pasijuk.

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy megismerkednének-e egy olyan pasival, aki viszont el van szállva magától? Mármint, ha magadra értetted. Mert eléggé beképzeltek tûnik ez a kérdés. Aki nincs elszállva magától, az a maga dolgával foglalkozik, és nem azzal, hogy másokat hogyan és milyen szempontból lehetne még lenézni. Meg egyébként, aki nincs elszállva magától, és barátnõt akar, az szerez magának. Csak a beképzelt önzõ tahók nyavalyognak itt, hogy miért nem nyalja ki a feneküket egy topmodell.

Úgy érted, hogy megismerkednének-e egy olyan pasival, aki viszont el van szállva magától? Mármint, ha magadra értetted. Mert eléggé beképzeltek tûnik ez a kérdés. Aki nincs elszállva magától, az a maga dolgával foglalkozik, és nem azzal, hogy másokat hogyan és milyen szempontból lehetne még lenézni. Meg egyébként, aki nincs elszállva magától, és barátnõt akar, az szerez magának. Csak a beképzelt önzõ tahók nyavalyognak itt, hogy miért nem nyalja ki a feneküket egy topmodell.
van, mondjuk én, csak nekem hiába ok a külsõm, gázos vagyok. senki nem nevet a béna vicceimen, meg h.lyén röhögök, meg dadogok, ja és ha új társaságba visz a pasi akkor vagy az van hogy zavaromban egy mukkot nem szólok, vagy próbálok haverkodni és mondok valamit amitõl mindenki elkönyveli hogy k.rva nyominger vagyok mindkét esetben lebeszélik rólam a pasit, néha meg kiderül, hogy azért akar velem járni a srác mert van egy szuperjócsaj plátói szerelme akit nem kaphat meg és nekem legalább a külsõm jó ilyenkor próbál nem beszélgetni velem hanem csak fogdos meg örökké smárolna hogy ne legyen duma meg olyan programokat csinál ahol mutogat, de komunikálni ne lehessen (pl. mozi) szóval a nem elszállt, szingli, viszonylag jól kinézõ lányoknál erre mindig gondolni kell, hogy talán van valami defektjük és azért..
van.
Persze hogy van, miért ne lenne??
Nem tudom, hogy viszonylag jól nézek-e ki, de igazából nem is érdekel. Ezt leszámítva ilyen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Jah ez valóban így van.
megválaszoltad a kérdést a magyarázatoddal xdd :D egyébként vannak én nem tartom magam csúnyának és a visszajelzések sem ezt mutatják viszont lehet magadnak normális vagy de nem biztos, hogy másnak attól még az lennél
A kérdező hozzászólása: Miért beképzeltség ha normálisnak tartom magam? Nem vagyok se szerény, megszólalni nem merõ, se nagyképû bunkó állat. Nem hiszem, hogy beképzelt lennék.
Mások szerint jól nézek ki , normális is vagyok és pont ezért nem ismerkednék soha ilyen oldalon.
*igen.. van még ilyen lány.
A kérdező hozzászólása: Csak érdeklõdök :D

Van itt olyan lány, aki az apjával él és vele kell a menstruációról beszélnie? Hogy sikerül ezt kezelnetek?

Legjobb válasz: én már nem élek, de éltem apukámmal. és kislányként rengeteg nõgyógyászati problémám volt, és mi olyan természetesen beszélgettünk minden ilyesmirõl mint a nátháról. persze ehhez kell egy jófej nyitott apuka, nekem például fel sem tünt, hogy ezek olyan nagyon nöi dolgok és hogy ezt az apukákkal nem szokták megbeszélni a lányok, nálunk inkább simán emberi dolgok voltak :) egyébként a kérdést a lány tette fel vagy az apuka?

én már nem élek, de éltem apukámmal. és kislányként rengeteg nõgyógyászati problémám volt, és mi olyan természetesen beszélgettünk minden ilyesmirõl mint a nátháról. persze ehhez kell egy jófej nyitott apuka, nekem például fel sem tünt, hogy ezek olyan nagyon nöi dolgok és hogy ezt az apukákkal nem szokták megbeszélni a lányok, nálunk inkább simán emberi dolgok voltak :) egyébként a kérdést a lány tette fel vagy az apuka?
De jó lenne, ha mindenhol így mûködne az apa-lánya kapcsolat, mint ahogy az elsõ válaszoló írta! Az lenne az ideális, ha egy gyerek nemtõl függetlenül, mindkét szülõjével megtudna beszélni mindent!
Nálam nem konkrétan úgy volt, hogy apukámmal éltem. Miután a szüleim elváltak, az anyám talált magának egy pasit, aki alkoholista. Egy idõ után már nem volt fûtés. Minden pénzt elszórtak. Az anyukámmal megromlott a kapcsolatom. Fõleg, hogy mindent kibeszélt. Így hát muszáj voltam az édesapámmal megbeszélni minden problémámat. A mai napig hozzá fordulok, bármi is történjen. Most már 1 éve a pároméknál élek, viszont elõtte az édesanyámnál laktam, mert apukám is a nagyszülõknél élt jó ideig.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, elváltak a szüleim és apámmal képtelen vagyok errõl beszélni... egyszer rosszul voltam, nagyon fájt a hasam, és annyit kérdezett, hogy "akkor vége a világnak"? Anyával élek, de apámmal is sokszor vagyunk.
Hát szerintem apukád nem a tipikus "mintaapa", akivel minden nõi "nyûgöt" meg lehet beszélni. Ha nem muszáj, ne is említsd neki, mert nem érti... mert neki ugye nem fáj. Az én apukám is ilyen. Ilyenkor vegyél be egy fájdalomcsillapítót, és ha lehet, maradj otthon anyukádnál.

Van itt olyan lány aki párt keres? Legyen pesti és harminc kõrülj.

Legjobb válasz: Aki már 30 körüli, az a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ "lánynak". Ha te lányt keresel, keresgéljél 20 alatt a gimikben, mert a 30-asok bizony már nõk, nem olyan alacsony az elvárásuk...

Aki már 30 körüli, az a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ "lánynak". Ha te lányt keresel, keresgéljél 20 alatt a gimikben, mert a 30-asok bizony már nõk, nem olyan alacsony az elvárásuk...
Bizony ... nemhogy nem lány egy 30 körüli , hanem szerencsés esetben családos de legalábbis megtalálta élete párját . Miért így akarsz ismerkedni :O ??? Nekem ez nem lenne szimpi, bennem bizalmatlanságot gerjesztene és nem is akarnék így megismerkedni senkivel , adott esetben veled .... Járj el szórakozni , társaságba stb...

Miért van elszállva magától az összes lány, aki egy kicsit is jobban néz ki? Vannak még olyan lányok akik egyszerre szépek és alázatosak?

Legjobb válasz: Én nem vagyok elszállva magamtól, tisztában vagyok mind a jó és rossz tulajdonságaimmal. Miért gondolod, hogy az összes lány beképzelt, hisz nem ismerheted az összeset?

Én nem vagyok elszállva magamtól, tisztában vagyok mind a jó és rossz tulajdonságaimmal. Miért gondolod, hogy az összes lány beképzelt, hisz nem ismerheted az összeset?
Most ha azt mondom, hogy igen én ilyen vagyok akkor is megkapom a nagyképû jelzõt...úgyhogy mindegy mit mondok :)
Azért alázatos ne legyen egy nõ, nem rabszolgát akarok. Ne dobálózz olyan szavakkal amik meghaladják az intelligenciádat... ;)
Írnod sem kell semmit anélkül is nagyképû vagy :)
Asot Az a baj, h ez a valóságban is sokszor így van és komolyan is gondolják :D
Amiért azok, akik nem néznek ki jól. Mert punci nõtt a lábuk közé.
Ez borzalmas :)
Annyira nem :P
Szõrnyû világban élünk minden tele van nagy baktériumokkal, és a domestos sem segít már rajta..
Ejnye, hát ezek a csúnya lányok már megint, sírd ki magad anyuci vállán, talán õ nem ilyen és engedi, hogy a vállán kisírd a bánatod!

Vannak itt olyan lányok akik azt vallják, hogy egy fiú legyen izmos és jóképű, a többi lényegtelen?

Legjobb válasz: Miért hiszi mindenki, h a tinik felszínesek és ostobácskák? Mármint, lehet, h vannak ilyenek, de, mondjuk én 14 vagyok (lány) és a saját, vagy pár évvel idõsebb korosztályból, a legtöbb ismerõsöm normálisan gondolkozik. Persze, van, akit csak a külsõ érdekel, van, akit csak pénz és ez mindig is így lesz.

Miért hiszi mindenki, h a tinik felszínesek és ostobácskák? Mármint, lehet, h vannak ilyenek, de, mondjuk én 14 vagyok (lány) és a saját, vagy pár évvel idõsebb korosztályból, a legtöbb ismerõsöm normálisan gondolkozik. Persze, van, akit csak a külsõ érdekel, van, akit csak pénz és ez mindig is így lesz.
Olyanok kevesen vannak, akik ezt vallják, de minden nõnek ez az elvárása, kiegészítve azzal, h magas is legyen.
igen. 13 év körül vannak
Tini p*csák nagytöbbsége...
izmos, jóképû és INTELLIGENS .... így már stimmel
Mondjátok azt, hogy izmos, légyszí és eskü kigyúrom magam!! ^^
Imádom ha valaki jóképû, és izmos, de ez nem feltétlenül elég.. Egy buta vagy gyerekes fiúval nem tudok mit kezdeni.
Most nyilván a válaszadók pár kivétellel azt fogják írni , hogy ááááá dehogyis, csak legyen kedves, aranyos, okos a többire meg szarni.Ezt maradéktalanul el lehet hinni, ha ma reggel 8-kor estél le erre a bolygóra. Ha nem, akkor legyenek fenntartásaid azért.

Van itt olyan lány, aki nagyon csúnya vagy annak érzi magát és úgy gondolja, hogy emiatt maradt mostanáig szűz?

Elsősorban 17-18 év felettiek válaszát várnám, akiknek már szilárdabb véleményük van önmagukról NEM pedig az önmagukat tükör előtt csücsöri szájjal fotózó "de csúnya vagyok amiért nem úgy nézek ki mint a kedvenc sztárom, de azért bejövök a fiú ismerőseim 80%-ának, kár, hogy nekem csak a 20% kellene" divatból önértékelési zavaros tinilányokra gondolok. Hanem azokra, akiknek már esetleg ismerősei, barátai vagy rokonai, szülei is mondták, hogy csúnya, még ha szebben is fogalmaztak. Vagy ha nem is mondták, érezte, mert eddig egyetlen fiú/férfi sem tekintett rá nőként csak barátként. Vagy még úgy se. A lányok/nők között is léteznek ilyenek? Kort, magasságot és testsúlyt is írjatok! Az utóbbi kettő csak azért kell, mert van egy előérzetem és kíváncsi vagyok, hogy igazam van-e.

Legjobb válasz: Az az elõérzeted,hogy aki kövér az nem kell senkinek?Ez viszont olyan probléma ami ellen lehet tenni. Amúgy meg a nõk nagy része nem tartja magát rondának.Pont azok akiknek nem vmi jó a fizimiskájuk azok is 1 millió képet töltenek fel magukról facebookra.És ha esetleg több rokon még "lájkolja" is a képet,fú...Tapasztalataim szerint azok szoktak kételkedni a s szépségükbe akiknek nem kéne. Általában a kövérek még fel is vesznek 1 ilyen védõpajzsot ,hogy majd "énmegmondomatutitésnekemneszojábemertagyoncsaplak" .Úgyhogy biztos vagyok benne h sok olyan választ amire számítasz nem fogsz kapni.

Az az elõérzeted, hogy aki kövér az nem kell senkinek?Ez viszont olyan probléma ami ellen lehet tenni. Amúgy meg a nõk nagy része nem tartja magát rondának.Pont azok akiknek nem vmi jó a fizimiskájuk azok is 1 millió képet töltenek fel magukról facebookra.És ha esetleg több rokon még "lájkolja" is a képet, fú...Tapasztalataim szerint azok szoktak kételkedni a s szépségükbe akiknek nem kéne. Általában a kövérek még fel is vesznek 1 ilyen védõpajzsot , hogy majd "énmegmondomatutitésnekemneszojábemertagyoncsaplak" .Úgyhogy biztos vagyok benne h sok olyan választ amire számítasz nem fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Igen, arra gondolok, hogy nem létezik csúnya nõ (már ha nem szenved olyan betegségben, mint õ: http://www.aboutlizzie.com/ de ez a társadalom nagyon kicsi százalékát érinti csak világviszonylatban is és még õ is talált magának párt) csak nagyon kövér és nagyon igénytelen. De ezek mindegyike ellen lehet tenni és még csak pénz vagy plasztikai sebész sem kell hozzá.
Igen van. De miért érdekel téged ez ennyire?
A kérdező hozzászólása: Baj, hogy érdekel?
Én tipikusan csúnyának tartom magamat. Senki sem mondta még hogy szép vagyok, de valahogy már bele is törõdtem, nem önértékelési zavar. Bár volt már 1-2 fiú aki próbálkozott nálam de õk csak "azt" akarták. De amúgy szerelmes belém tudtommal 10 éves korom óta még nem volt senki :D Dehát reménykedem hogy egyszer ez megváltozik... 18/178cm/68kg
kérdezõ mutatsz magadról 1 képet?
Tényleg, küldesz magadról egy képet priviben? Nekem nyugodtan küldhetsz.
Igen, van. Igaz, hogy nem mostanáig, de 23 éves koromig. 169 cm és jelenleg kb. 58 kg. De voltam anorexiás is, 30 kg, 3 év alatt, 64 és 30 kg között minden kiló voltam. Szóval nem a kilók teszik az embert...

Van itt olyan lány, aki már biszex fiúval, és jók a tapasztalatai? Akinek bejött a biszex sráccal való járás? Csak lányok válaszát várom.

Legjobb válasz: A 25 év alatti bisexek többsége elõbb utóbb elõbújik mint meleg. Ha nem az a típus aki megcsalja a partnerét akkor nem kell félned tõle, nem fog félrekefélni. A csalárd fajtából pedig van hetero is bõven. Nincs sokkal nagyobb esélye hogy félrelépjen. Ahogy az összes többi nõrõl is le tud mondani amíg valakivel jár, addig az összes férfiról is. Elõbb utóbb viszont hiányolni fogja a férfiakkal való szexet, fõleg ha még nincs sok tapasztalata. 27L

A 25 év alatti bisexek többsége elõbb utóbb elõbújik mint meleg. Ha nem az a típus aki megcsalja a partnerét akkor nem kell félned tõle, nem fog félrekefélni. A csalárd fajtából pedig van hetero is bõven. Nincs sokkal nagyobb esélye hogy félrelépjen. Ahogy az összes többi nõrõl is le tud mondani amíg valakivel jár, addig az összes férfiról is. Elõbb utóbb viszont hiányolni fogja a férfiakkal való szexet, fõleg ha még nincs sok tapasztalata. 27L
A kérdező hozzászólása: Szóval neked már volt bi pasid? Az alapján mondod?
A kérdező hozzászólása: Más lány nem járt bi sráccal?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!