Találatok a következő kifejezésre: Van esélyem hogy az (1235 db)

Van esély, hogy az idegesség közbeszól? ( többi lent )

Az a szitu,hogy múltkor próbáltuk a barátn?mmel a szexet,els? alkalom lett volna mindkett?nknek,viszont valahogy nekem nemsikerült. Kicsit bénáztam,aztán második próbálkozásra már nem is ment,nem merevedett meg a péniszem.. Lehet az idegesség teszi? Mit tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: biztosan az idegesség miatt van. lazuljatok el mindketten, biztosan nem lesz semmi gond. sokáig izgasd a barátnõdet, ha az ujjaddal egy picit benyúlsz és érzed, hogy már kellõen nedves, akkor óvatosan hatolj belé. õ pedig csak a szemeidet nézze és egyikõtök se izguljon. biztosan nagyon jó lesz, csak lazuljatok el többször mondják, hogy egy kis bor segít, nem több csak egy deci és feloldódik biztosan a szorongásod sok sikert!! ha még kíváncsi vagy valamire, írj bátran

biztosan az idegesség miatt van. lazuljatok el mindketten, biztosan nem lesz semmi gond. sokáig izgasd a barátnõdet, ha az ujjaddal egy picit benyúlsz és érzed, hogy már kellõen nedves, akkor óvatosan hatolj belé. õ pedig csak a szemeidet nézze és egyikõtök se izguljon. biztosan nagyon jó lesz, csak lazuljatok el többször mondják, hogy egy kis bor segít, nem több csak egy deci és feloldódik biztosan a szorongásod sok sikert!! ha még kíváncsi vagy valamire, írj bátran
igen
100 hogy az miatt nem volt merevedes. ne parazz mar ember nincs miert parazni, vigyazol a lanykara es kesz ha megint proba es megint paraztok akkor meg kis alkohol oldja a feszkot 23 F

Ha az anya csak az egyik gyereket akarja megkapni, az apa mindkettőt akkor is van esély, hogy az anyának ítélik?

Tudom, hogy a bíróság anyapárti (elvben nem, gyakorlatilag igen). De ha van két gyerek: egy örökbefogadott, és egy vérszerinti (teljes meglepetés baba) és az anya csak az utóbbit akarja akkor van esély arra, hogy megkapja őt? Vagy az apának ítélik mindkettőt? Persze szépen meg tudja magyarázni az anya, hogy a nagy kamasz fiú apai kézre van szüksége, míg a kicsi egy óvodás kislány akinek még "szüksége" van az anyjára.

Legjobb válasz: Szegény kis örökbe fogadott, milyen rossz érzés lehet neki :( Akkor is, ha "nagy kamasz" már. Amúgy, ha az anyuka ilyen furán gondolkozik, akkor az csak ébreszt valamit a bíróban, hogy nem feltétlenül kelljen anyapártinak lenni. A nagyobb fiú sem egy tárgy, akit csak addig kellett (volna) szeretnie, míg nem lett egy vérszerinti gyereke. Nem egy pótlék, hanem végig mentek a hercehurcán, hogy örökbe fogadhassák, most meg így gondolkozik a nõ. Elég fura. De szerintem apukának meg ezzel kell érvelnie.

Szegény kis örökbe fogadott, milyen rossz érzés lehet neki :( Akkor is, ha "nagy kamasz" már. Amúgy, ha az anyuka ilyen furán gondolkozik, akkor az csak ébreszt valamit a bíróban, hogy nem feltétlenül kelljen anyapártinak lenni. A nagyobb fiú sem egy tárgy, akit csak addig kellett (volna) szeretnie, míg nem lett egy vérszerinti gyereke. Nem egy pótlék, hanem végig mentek a hercehurcán, hogy örökbe fogadhassák, most meg így gondolkozik a nõ. Elég fura. De szerintem apukának meg ezzel kell érvelnie.
Igen, az elhelyezésnél fontos szempont a testvérek együtt nevelése, egy jó ügyvéddel az apuka igenis meg tudja nyerni az ügyet! Én drukkolok neki, ne kerüljön egy olyan anyához gyerek, aki rangsorolja, és válogatja a gyermekeit...
A testvéreknek a legjobb együtt nevelkedni (márpedig ez a két gyerek TESTVÉR, mégha nem is vérszerinti), a bíróságok is erre törekszenek!... Ott fogják õket elhelyezni, ahol mindkettõjüknek jó helye lesz... Kivéve, ha a nagykamasz gyerek külön kéri, hogy õt a másik szülõnél helyezzék el, akkor a bíróság kivételt tesz és külön is elhelyezheti õket... Az biztos, hogy az nagyon visszatetszõ lesz, ha az egyik szülõ válogat a gyerekek között (egyik kell, másik nem kell), ezzel megkérdõjelezi az egész szülõi alkalmaságát!!!...
Nálunk az a mondás tartja, hogy azé a gyerek aki neveli. Innentõl teljesen mindegy, hogy az a gyerek két hugenottáé vagy az ördögé, már õk a szülei. És külön gusztustalan az anya hozzáállása a dologhoz. Ez nem egy becsúszott gyerek, ezt õk vállalták.
Ez nagyon gáz, hogy csak addig jó az örökbefogadott gyerek, még nem születik egy saját :( Szegény gyerek, inkább került volna olyan anyához, aki tényleg feltétel nélkül szereti.
Ez marhára kevés infó, de ha a bíró is kiszúrja, hogy az anyuka simán lemond az örökbefogadottról, akkor esélyes, hogy nem lesz anyapárti a döntés. Teszem hozzá teljesen jogosan.
Jah és remélhetõleg az apa szereti õket, EGYFORMÁN és neki ítélik mindkettõt. Alkalmasabb lenne rá.
13 Látja magát benne vagy sem, felelõsséget vállat érte, anno úgy döntött hogy felneveli! Milyen ember az, aki azt mondja, hogy 'ja, bocs van már saját és ha lehet, csak õ kéne' Milyen érzés ez annak a gyereknek, akit a saját szülei már elhagytak, évekig volt otthonban, mire végre azt hitte, hogy lesz családja, de az anyuka ellöki magától???? Egy szülõ ilyet nem tehet!
14 Igazad van abban, hogy sokan szerencsére nem mondanak le róluk, ahogy ti sem, az elmondásaid alapján. Ez a normális! Csak olyan sokat beszélgettem gyermekvédelmisekkel, akik már sok örökbeadást végigcsináltak, és annyira sok a rossz tapasztalat, hogy volt olyan, aki azt mondta, hogy õ nagyon nem szereti ezt az eljárást. Nagyon sok esetben visszakerülnek államigondozásba, ráadásul lelkileg sokkal rosszabb állapotban.. Persze nekem is van ismerõsöm, ahol viszont teljesen jól alakul a család élete :)
18 Én statisztikákat nem ismerek, sajnálom ha így van, nem hittem volna. Tartjuk örökbefogadó családokkal a kapcsolatot, többeknél született utána mégis csak vér szerinti gyerek, úgy mint nálunk, és én tényleg nem igazán tapasztalom, hogy különbséget tesznek a gyerekek között. Egy másik elvált házaspár van még, ott sem. De ezek szerint csak én vagyok szerencsés körben.
6 éves nem dönthet, majd ha 12 lesz. nem hinném h elveszik az anyától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kislány még 6 éves, imádja a bátyját is, az apját is. Persze az anyukáját is, de szerintem inkább a fiúkkal maradna. Konkrétan nem lett vele megbeszélve, inkább csak körbebeszélte vele az apukája. Gondolom ilyenkor gyerekpszichológust is meghallgatnak. Majd õ ad szakvéleményt
a fiú mit szeretne? õ eldöntheti, és azzal él. akkor van baj ha anyukával akar és õ nem akarja õt. ha õ is érzi h az anyja elutasitó, akkor meg kell vele beszélni h apukája nagyon szereti éljen velük. de apa kérje is h megkapja õt. a kicsit biztos h nem veszik el az anyukától, ezt apuka sem akarhatja komolyan. amúgy régen ha mindkét szülõ megfelelõ volt elosztották a gyerekeket anyukát nem minõsitem, viszont ha igy érez akkor tényleg az a jó ha a nagy apukához megy.kevésbé lesz neki fájó iyg mintha anyukával marad aki nem torõdik vele, igy apuka legalább tudja orvosolni a fájdalmát
Még annyit, hogy nálunk pl. felváltva vannak együtt a fiúk. Nem is értem, hogy ha az egyik az egyik szülõnél van, a másik a másiknál, akkor õk, a testvérek mennyi idõt vannak együtt? Biztos jó az, ha egyik szõlõ sem "unatkozik", mindig van kéznél egy gyerek, de hogyan lehet így a testvéri kapcsolatot ápolni? Persze biztos ezt is lehet jól csinálni, csak én nem látom:) Nekünk így volt logikus, így láttuk biztosítottnak, hogy egy család maradjunk a válás ellenére.
A kislány hol szeretne lenni?
Elnézést de átolvastam a válaszokat, itt aztán nincs senkinek gyereke, de még a kérdezõ esetében is kételkedem. A nagyobb gyerek intézeti gyerek? Hát akkor nem látja meg benne önmagát az asszony. A saját ráadásul lányát miért kellene elszakítani az anyától? Ez az egy dolog, ami a nõ ellen szól? És jól fõz? Mert ha nem fejezzük már le! És az apa? Gondolom "csak" dolgozik szegény és a gyerekeket a nõnek kell nevelni, meg még dolgzozni, fõzni stb. És a kérdezõ söprögessen a saját portáján, ne bújgassa a testvérét.
Ezért válnak, mert a nagyobbat az anya nem szereti? Neked van gyereked? Velük élsz? Miért szólsz bele? A gyerek neme iránt sok embernek van elvárása, fõleg a férfiaknak fontos a fiú gyerek. Te meg mint oldalági rokon ne nagyon szóljál bele és ne kavarjál oldd meg a saját életedet! Ez a tanácsom.
Ez a nagy gond az örökbeadással, hogy váláskor csak koloncként tekintenek szegény gyerekekre..mintha egyébként nem lenne elég kellemetlen, hogy nem a saját szüleivel van... Neki nagy szerencséje van, hogy az apuka nem akar lemondani róla!! Remélem õ nyeri meg! Az a baj, hogy nagyon az anya pártján vannak ált a bíróságok és ameddig nem veszélyezteti valamilyen módon a gyereket, inkább nála helyezik el.. :S Legyen szerencsétek!!
A kérdező hozzászólása: Senki más nem tesz különbséget a családban a két gyerek között. Hozzáteszem az anya családja sem. Csak az anyán érzõdik.
A kérdező hozzászólása: Mire vagy még kíváncsi? Nagyjából errõl van szó. Meg van indokolva szépen az anya által, de az van a háttérben, hogy mióta a kicsi megszületett azóta a nagy kolonc. Ez van sajnos.
A kérdező hozzászólása: Én is mondtam az apának (a húga vagyok), hogy szerintem tényleg ezzel kell majd érvelnie. Ez van a háttérben sajnos. Mikor megszületett a kicsi sokat változott az anya. Nem is értettük. A házasságuk is erre ment rá nagy részben. Ha nem akarja ezt felhozni ugyebár bíróság elõtt, leírva, ez a gyereknek sem tenne jót, akkor nincs esély arra, hogy nem szedik szét a két gyereket. A testvéreket együtt szokták inkább elhelyezni nem? A fiú már 16 õ dönthet úgy hogy az apjánál marad (még ha az anya közben látva hogy bátyám nem megy bele ebbe és õ is inkább mindkét gyerek felügyeletét kéri)
Ez undorító... (bár nem ez a legrosszabb... olyan is van, aki a VÉRSZERINTI gyerekei között válogat..) Mi lett a vége?

Ha a havanese kutyusom szülei és az összes többi őse szűrve van patellára akkor is van esélye hogy az én kutyusomon kijön?

Azt hallottam ez akkor is el?jöhet ha 7 generációra vannak sz?rve az ?sök. Ez igaz?

Legjobb válasz: 7 generációra biztos nincsenek szûrve az õsök, hiszen kb 15 éve végeznek patella szûréseket külföldön, talán 10 éve Magyarországon. A legtöbb fajtánál a kötelezõ szûrést az európai fajtaklubok kb. 5 éve írták elõ és határozták meg a tenyésztésbõl való kizárást közepes vagy súlyos patella esetén. Mivel az enyhe, 1-es fokozatú patellával rendelkezõ egyedek elvileg tenyészthetõek, így negatív szûrés esetén is lehet hibás gén az utódokban.

7 generációra biztos nincsenek szûrve az õsök, hiszen kb 15 éve végeznek patella szûréseket külföldön, talán 10 éve Magyarországon. A legtöbb fajtánál a kötelezõ szûrést az európai fajtaklubok kb. 5 éve írták elõ és határozták meg a tenyésztésbõl való kizárást közepes vagy súlyos patella esetén. Mivel az enyhe, 1-es fokozatú patellával rendelkezõ egyedek elvileg tenyészthetõek, így negatív szûrés esetén is lehet hibás gén az utódokban.
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát a szülei biztos szûrve vannak, a tenyésztõ megmutatta a papírokat, és a törzskönyvben is benne van a szülõk szûrése. A többi õst nem tudom viszont.
Szia! Mint minden deformitással járó betegség, ez is kialakulhat környezeti hatásokra. nem megfelelõ táplálkozás, a növekedési idõszakban, túlzott terhelés, vitamin hiány vagy túladagolás... Az egy jó alap ha a szülõk szûrve vannak és teljesen mentesek! Ehhez még egy plusz ha mindent megteszel! Így már elég kicsi a valószínûsége annak hogy kialakul, de 100%-is kizárni soha semmit nem lehet!
A kérdező hozzászólása: A kutyus most 9 hónapos, Orijen tápot kap, tehát táplálás azt én úgy gondolom teljesen rendben van. Csak érdeklõdtem, hogy esetleg így is kialakulhat-e a patella, kistestû kutyáról van szó. Rendkívül erõs csontozatú, masszív kutyus egyébként.

Ebben az esetben van esély, hogy az önkormányzat szociális alapon rendezze a tb-met? (20 éves vagyok, családommal élek (4ből 3an dolgoznak), munkám nincs, pályakezdőként regisztrálva vagyok a munkaügyön.

..., és van a nevemen egy lakás, ill. üzembentartója vagyok egy kocsinak) néztem a szociális törvényt, de nem lettem okosabb

Legjobb válasz: mit takar a család? jogilag 18 év felett az anya-apa-tesó nm család...

mit takar a család? jogilag 18 év felett az anya-apa-tesó nm család...
munkaügyrõl kapsz ellátást? amúgy a vagyonnyilatkozatban a kocsi meg a lakás lehet hátrány.
A kérdező hozzászólása: család:szüleim, bátyám, meg én
esélytelen
* nagyobb esély a teherbe esésre, egyénfüggõ. Általában közvetlen mesn. elõtt és után kevesebb az esély.
Ebben az esetben szerintem igen kevés az esélye a teherbe esésnek, de mivel ez kortól függ biztosat nem tudok mondani, annál nagyobb viszont a nemi fertõzés veszélye, mivel az óvszert nemi aktus elõtt kell felhúzni, nem pedig 1 behatolás után. Remélem segített valamennyit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. az mit jelent hogy kortól függ? máármint értem, de korral nõ vagy csökken az esélye? én 20vagyok, a barátom 25.
Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, bár elég kicsi az esélye, de volt már olyan, aki attól esett teherbe. Az, hogy mikor van nag
sztem kevés az esélye nagyon. De egyébként ha tartós kapcsolat nagyon jó fogamzásgátló eszköz sztem a nuvaring hüvelygyûrû, nézz utána :-)
A kérdező hozzászólása: para elmúlt, menstruáció megjött. megnyugodtam. tényleg.

Abbahagytam a fog. Gátlót, vagyis 9 nappal ezelőtt vettem be az utolsót, utána megjött, és nem kezdtem el az új levéllel. Mennyi esély van rá, hogy az ebben a hónapban terhes leszek? /van már egy 6 évesem is/kb.1, 5 évig szedtem a gyógyszert.

Legjobb válasz: Változó, elõre nem lehet megmondani. A nõk kb. 70%-ának van már az elsõ ciklusban peteérése az abbahagyás után. És peteéréskor (egészséges pár esetén) kb. 20% az esély a terhességre. Ha sikerül peteéréskor együtt lenni, akkor ezek alapján kb. 14% esélyed van:D

Változó, elõre nem lehet megmondani. A nõk kb. 70%-ának van már az elsõ ciklusban peteérése az abbahagyás után. És peteéréskor (egészséges pár esetén) kb. 20% az esély a terhességre. Ha sikerül peteéréskor együtt lenni, akkor ezek alapján kb. 14% esélyed van:D
szia. Én 7 évvel ezelõtt a fiammal úgy lettem terhes, hogy aug végén abbahagytam a gyógyszert, és szept 6-án teherbe is estem. Egészséges fiam született!!!! :) van rá esély, de szerintem ez egyénenként változó!

Mennyi az esélyre hogy az elúcseppekben érett hímivarsejt van? És hogy terhes lehetek tőle? Két hete múlt el a menzeszem és akkor a barátommal gumi nélkül csináltuk egy ideig. De nem ment el. Gumi felhúzás után. Kicsit később ment el!

És még kérdés, hogy hány ilyen alkalom kell, hogy biztos legyen, hogy terhes lehetek? Mi pl. 9 napig minden nap így voltunk.(azóta nem voltunk együtt, mivel a munkája miatt külföldön van) Ez megnöveli az esélyét? És a férfi korától függ, hogy tartalmaz-e az el?csepp hímivarsejtet, vagy a kor nem befolyásolja ezt? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Minden védekezés nélküli együttlét egy újabb esély a babára, 9 nap az 9 esély.

Minden védekezés nélküli együttlét egy újabb esély a babára, 9 nap az 9 esély.
Két héttel menstruáció után. Az szabályos ciklusnál éppen peteérés. Gratulálok.
Ha már(vagy még) nemzõképes, azaz van életképes spermája , akkor az elõváladékban is lehet, és ez nem korfüggõ.
kicsi az esélye. én másfél évig védekeztem kizárólag megszakítással. aztán persze várandós lettem. a párom már a 40 felé közelített. a megszakítás pearl-indexe 35. ez azt jelenti statisztikailag, hogy 100 nõ közül, akik egy éven át így védekeznek, átlagosan 35 lesz várandós. átfordítva nagyjából azt jelenti, hogy rendszeres szexuális élet mellett 3 éven belül komoly esélyed van rá, hogy teherbe ess így. 9 nap az semmi ehhez képest. de a statisztika csak statisztika. egyeseknek elég lehet egy alkalom is. másoknak meg 10 év alatt sem csúszik be a baba.

Puffasztott rizsszem nagyságú vesekõ van az uréterben. Ez nagy vagy kicsi? Mit tegyek, Van esély, hogy "békésen" távozik?

Legjobb válasz: Ha már benne van az uréterben, akkor van rá esély, csak ivókúrát kell tartani (remélhetõleg az orvos is mondta) és esetleg fájdalmas lesz a megszabadulás.

Ha már benne van az uréterben, akkor van rá esély, csak ivókúrát kell tartani (remélhetõleg az orvos is mondta) és esetleg fájdalmas lesz a megszabadulás.
Nekem 2mm átmérõjû volt és 3 nap alatt jött ki, de én a falat kapartam annyira fájt
Szia!Sok folyadékot fogyassz.A mozgást, lépcsõzést, ugrálást, rázós úton közlekedést is szokták ajánlani.Célszerû lesz odafigyelned a táplálkozásodra, hogy esetleg megelõzd, vagy lassítsd a kõképzõdést.Érdemes lenne a tõzegáfonyával dúsított stabilizált aloe vera ivólét fogyasztanod, az is besegít a kõ, a homok kiürülésben is.Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Nem valami biztató a helyzet, de köszönöm a válaszokat. Úgy látszik nem a méret a lényeg.
Gyógyszertárban vegyél Rowatinex- et. Csodálnám, ha a doki nem említette volna...hidd el, segít

Van esélyem hogy újra felkeltsem az érdeklõdését és adjon egy második esélyt?

Van egy srác akivel 3 évvel ezelõtt ismerkedtem meg, nagyon kedveltem, egyszer kétszer randiztunk is, és hivatalosan el kezdtünk járni (viszont én akkor ezt még korainak tartottam és még nem voltam belé szerelmes)viszont akkor jött egy srác aki teljesen levett a lábamról, így teljesen õszintén elmondtam neki mindent és szakítottunk. Kb 1 hónap leforgása alatt történt mindez. A srác aki levett a lábamról 2,5 évig jártunk. Most már egy ideje újra szabad vagyok és teljesen véletlenül ráléptem (az elsõ mondatomban említett) srác adatlapjára. A képei láttán elfogott a nosztalgia és hogy milyen jól éreztem vele anno magam. Így pár nap után ráírtam, és elkezdtünk beszélgetni. Én vagyok az aki általában ráír, és érdeklõdik. Õ nem igazán kérdez. Valószínûleg csak kedvességbõl válaszolgat. Mennyi rá az esély hogy egy kis idõ elteltével õ ír rám, és újabb esélyt ad? Vagy 3 év után ez esélytelen?

Legjobb válasz: Ha nincs ló jó a szamár? Õ is ezt érzi, szerintem már nincs esélyed, mert tovább lépett,azóta gondolom volt már barátnõje...

Ha nincs ló jó a szamár? Õ is ezt érzi, szerintem már nincs esélyed, mert tovább lépett, azóta gondolom volt már barátnõje...
hány évesek vagytok ? attól függ a srác milyen.. nem lehetetlen.

Mikor van rá legnagyobb esély hogy az iskolatársaim úgy vannak fent facebookon, hogy nem ül mellettük egy haverjuk se, hanem egyedül gépeznek?

Csakmert utálom ha az üzenetemet amit 1 embernek szánok többen olvassák. Úgy értem a kérdést, kb. iskolanapokon, vagy hétvégén, és kb. melyik napszakban?

Legjobb válasz: Este. Egyértelmû, akkor már otthon van, és jó eséllyel nincs nála a haverja. De legalábbis ha egyet át is hív, ritka, hogy este otthon több haverjával legyen. Kivéve persze, ha valami nagy meccs megy, de ha csak nincs ilyen, este nyugodtan írhatsz rá.

Este. Egyértelmû, akkor már otthon van, és jó eséllyel nincs nála a haverja. De legalábbis ha egyet át is hív, ritka, hogy este otthon több haverjával legyen. Kivéve persze, ha valami nagy meccs megy, de ha csak nincs ilyen, este nyugodtan írhatsz rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!