Találatok a következő kifejezésre: Van esélyem h terhes (42 db)

Elég kicsi esélye van... de következõnek vigyázzatok jobban... nem olyan drága és rossz a gumi
Szerintem is kicsi az esélye, nem hinném, hogy a spermák maguktól felmásznak a hüvelyedben...De a megszakításos módszer nem valami biztonságos, mert az elõváladékban is lehet spermium , tehát a barátodnak nem is muszáj belédélveznie ahhoz, hogy teherbe ejtsen.Ritka, de elõfordul. Ráadásul szerintem a barátod elég kezdõ még, ha ennyire nem tudja "visszafogni magát" hisz ha egy mp-cel elõbb élvez el, akkor beléd megy. Így mindenképpen ajánlanám, hogy védekezzetek gumival vagy tablettával + a pharmatex is jó megoldás.
Nem éri meg a kockázatot, amit a 72 órás okoz.
Kicsi az esélye. Mondjuk a LÚGOS tusfürdõ nem a legjobb ötlet volt... higított ecetes víz jobban hangzott volna. És a megszakított közösülést felejtsétek el: az kb. 50%-os 'védelmet' ad. Úgy pedig néhány éven belül szinte üzembiztosan jön a gyerek.
Szia! Én régebben néztem egy bizonyos csatornán egy felvilágosító mûsort, ez ha jól tudom még most is megy, rendes szexuálpszhihológus (tudom h nem helyesen írtam) válaszol kérdésekre. Tõle tudom hogy akár ha a combodra élvez akkoris bejuthatnak. Tényleg nem nagy az esély de ki tudja mit hoz a jövõ nemde? Szóval van okod félni. A 72 órás tabi max kicsit bezavarja a ciklusod, esetleg hamarabb megjön. Nekem egyszer kellett bevennem, és nekem semmi gondot nem okozott, semmibe nem zavart bele. Annyi hogy ha érzékeny vagy vmék alkotórészére vagy van a családban trombózisos akkor vigyázni kel hogy ne kelljen sokszor bevenni. Amit javasolni tudok: hívj fel egy nõgyógyász, mond el neki mi történt õ majd megmondja kell-e tabi. Enekívül szedjél rendes fogamzásgátlót. Ha azt rendesen szeded nem lesz többé miért félned. (Nekem megérti szedni, gondolkodj el rajta.)
A kérdező hozzászólása: MÉrt milyen kockázatokkal jár a 72 órás tabletta beszedése? Hogy nem éri meg?
Már egyértelmû jeleinek kellene lennie, ha tényleg terhes lennél... Nyugodj meg, nem vagy terhes.
Nem, szerintem is 100%, hogy nem vagy terhes. Tüneteid már lehetnének, amire biztosan felfigyelnél, bár, nem kötelezõ, hogy legyenek. Mindenesetre, ha rendben megjött és jól érzed magad, biztos nem vagy terhes.
Nincs rá esély, nem kell félned, jól csináltad, nem lesz gond.

Tegnap láttam meg, hogy a fog. Gátló gyógyszerből 1 szem felesleg van, nem elékszem mikor felejtettem el bevenni. De közbe meg lefeküdtünk a barátommal. De szex előtt viszont mindig bevettem. Van esély h terhes legyek?

Az utóbbi 2 hétbe történt ez, és azóta csak háromszor feküdtünk le. Légyszi válaszoljatok!

Legjobb válasz: Ha kimaradt egy szem akkor van valamennyi esélye, persze ez attól is függ hogy milyen régóta szeded. Az nem igazán számít hogy szex elõtt mindig bevetted mert ha már bekövetkezik a peteérés a kimaradt szem miatt (aminek azért nem olyan nagy a valószínûsége) akkor megtermékenyülhettél. Az aktuális menstruáció után mindenképpen csinálj tesztet.

Ha kimaradt egy szem akkor van valamennyi esélye, persze ez attól is függ hogy milyen régóta szeded. Az nem igazán számít hogy szex elõtt mindig bevetted mert ha már bekövetkezik a peteérés a kimaradt szem miatt (aminek azért nem olyan nagy a valószínûsége) akkor megtermékenyülhettél. Az aktuális menstruáció után mindenképpen csinálj tesztet.
miven ha eddig rendesen szedted akkor nem lehet peteérés ugyebár :D mert a gyógyszer nem engedi :) de am sztem ezeket mind elmondta az orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Ha a pénisz csak kivülrő érinti a puncit, szoval behatolás nélkül, akkor annak van esélye h terhes legyen a csaj?

a péniszemmel masziroztam/simogattam a csajom punciját,gumi nélkül..de nem raktam bele,csak néha éreztem a nedvét a kisajkaknál..akkor ugye fölösleges ez a kérdés???

Legjobb válasz: Igen felesleges, hiszen természetesen lehet terhes a barátnõd!

Igen felesleges, hiszen természetesen lehet terhes a barátnõd!
nem lehet!!!!!! A megtemékenyités az sokkal feljebb és benntebb kezdõdik, attól még h kivül elélveztél az nem jelenti azt h a cuccod felmászik létrán!! és ez komoly!!! ezt azért mindenkinek illik tudni :) szóval no para, nem terhes senki !!!! Nyugi
a valószínûsége szigorúan nemnegatív
naná.. még attol is ha a te kezedre kerül egy két aproság és hozzáérsz.
Terhes vagy! Egyébként hamarabb nyered meg a lottót.
Komoly válasz: Semmi kockázat nincs, az esély nulla! Felesleges kérdés, a srácok csak ugratnak téged. Ne hallgass a buta beszólásokra!
nincs esély rá!!!!
A kérdező hozzászólása: kérem szépen a petting az amennyire tudom nem szexuális élet, mert még nem feküdtünk le..csak petting volt..és most h ha vmilyen fojadék /elõváladék "rámegy" a kisajkakra, vagyis a vagina kilsõ részére, az akkor bebir jutni egész addig, h megtermékenyüljön?? bocs h nem vagyok felvilágositott, mint EGYESEK!!!
DE MI A FRANCÉRT KELL SZEXUÁLIS ÉLETET ÉLNI HA NEM VAGY TISZTÁBA VELE HOGY MI HOGY VAN?!?!
amugy ha utana meg mosakodott biztos NEM
Nah akkor most írom le utoljára: CSAK AKKOR LEHET TERHES EGY NÕ HOGYHA A SPERMA BEKERÜL A VAGINÁJÁBA!!!!!! ( mindegy hogy benne mész el , vagy az ujjadról meg bele, vagy bugyin keresztül - ha beketül ott az esély, ha nem akkor nincs!! ENNYI!!!
A kérdező hozzászólása: nincs szavam...:(
vigyázz vagy fogamzásgátlás 20\F
nagyon kicsi az esély rá, de igen, terhes lehet.
a makkod nem volt bent legalább akkor biztos nem került be, hiszen a víz sem folyik be a vaginába. ugy ahogy neked a kloákádba sem megy bele ha zuhanyzol vagy fürdesz :D. csak gondolkozz logikusan :) (18 F)

Van esély h terhes wok?

a fiúmmal a vízben voltun és ott bedugta de ki is vette de volt h töbször betette és lehet h a vízbe is ment el?váladék :S sztetek lehetek terhes? akkor pont megvolt a mensin pont az utolsó nap volt és el?tte még elég sok jött de fürdés után 1 csepp se :S utánamár nem jött és még azóta se pedig 1 hónap már letelt :S sztetek lehet h terhes vagyok? :'''((((

Legjobb válasz: hogyha annyian terhesek lennének ahányan megkérdezték itt akkor nem fogyna a népesség

szerintem ha nem tudod a választ és ennyire aggaszt, akkor szex helyett inkább legózz. De hogy megnyugtassalak, annak az esélye, hogy terhes vagy, 0.0000001 %
hogyha annyian terhesek lennének ahányan megkérdezték itt akkor nem fogyna a népesség
Hogy lenne egy wok terhes? Az edényeknek nincs petefészkük.
remélem terhes vagy, majd többet nem dugatod magad védekezés nélkül
OMG TE MENSTRUÁLÁS KÖZBEN DUGTÁL A PASIDDAL A VIZBEN OMFG EZMÁNGUSZTUSTALAN egyébként kétlem :D elõváladéktól nagyon ritkán esik teherbe valaki majdnem senki 0, 0001%-ra tippelem az esélyét h valaki elõváladéktól teherbe esik ahhoz nagyon termékenynek kell lenni és ez csak felvilágosító duma hogy az is elég nagyon sok embernek csak többszöri próbálkozásra sikerült az összes ondóval te mért lennék terhes vízzel hígított elõváladéktól?:P
Szerintem lehetsz terhes. De most ettõl rosszabbul, vagy jobban érzed magad? Mit számít az, hogy mi itt mit mondunk? Csinálj tesztet, és kiderül. Legközelebb pedig védekezzetek, aztán akkor nincs idegeskedés, és hülye kérdés feltevés...
szerintem terhes vagy
ANYUKA VAGY! GRATULÁLOK!
Igen. De miért kell ezt a kérdést feltenni minden nap többször is. Nem lenne egyszerûbb használni a keresõt? Mert eddig elõtted ezt már kb. tízezerszer megkérdezték.
Azért tesztet vegyél, hogy megnyugtasd magad! (az elõzõ válaszoló voltam)
Ne paráztassátok már! Nem vagy terhes, alapból menstruációkor kisebb az esély jóval, fõleg ha még beléd sem élvezett! Azért nem jön meg mert idegeskedsz rajta
nyugi nem leszel terhes! ha ennyitõl mindenki terhes lenne akkor már rég túl szaporodott volna az emberiség és már rég más bolygókon is élnénk:)
Szia, nyugi a vízben elhalnak az ondósejtek
Terhes wok? Én sokféle wokot láttam már - de terheset még nem! Pedig elég hasasak szoktak lenni... Te viszont könnyedén lehet, hogy terhes vagy - de okos nem, az tuti. Szerinted a spermiumokat, amelyeket beléd spiccelt az elõnedvvel - mennyire érdekli, hogy kívül, a derekad körül víz hullámzik, vagy sem??? Mégis mit csináltál biológia órán? TESZT! Vegyél egyet, aztán próbáld ki! Utána szerintem vegyél egy csomag pelenkát és egy cumit is.
Esélye, tablettával, kúppal, gumival együtt is lesz. Csak nemsok. Így viszont igen csak több az esélye.
Szerintem terhes vagy. Egy ebihaltól. -SB-
kicsi az esélye..szerintem.
lehecc
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki nem bunkó választ adott ^^ nagyon Rendik vagytok ^^ azóta már megjött és megnyugodtam ^^ kösszönöm ^^

Ha bedugtam a barátnőmnek (nem teljesen) de nem élveztem belé akkor van esélye h terhes lesz?

szinte csak a makkig raktam be neki de nem tudom hogy így is terhes lehet-e

Legjobb válasz: Utolsónak ajánlom figyelmébe, hogy évente 100 nõbõl 35 ennek a módszernek köszönhetõen - élvezés elõtt kihúzzuk - esik teherbe.í Vannak akik éveken át csinálják anélkül hogy baj lenne, vannak akik egyszer csinálják és megszívják. Szóval ne ajánlj ilyeneket tizenéveseknek, mert nem fogja õket az a tudat vigasztalni abortusz elõtt, hogy neked 7 éven át szerencséd volt.

Utolsónak ajánlom figyelmébe, hogy évente 100 nõbõl 35 ennek a módszernek köszönhetõen - élvezés elõtt kihúzzuk - esik teherbe.í Vannak akik éveken át csinálják anélkül hogy baj lenne, vannak akik egyszer csinálják és megszívják. Szóval ne ajánlj ilyeneket tizenéveseknek, mert nem fogja õket az a tudat vigasztalni abortusz elõtt, hogy neked 7 éven át szerencséd volt.
Ha védekeztetek akkor nem, de mivel nem élveztél bele nem sok esély van rá hogy terhes legyen.
A szülést követõen nemcsak a nõ kímélése miatt van a nagy szünet a házaséletben, hanem, maga a férfi élvezetétõl is hamar teherbe eshet a gyermekágyas anya.Az élvezet is más és az ondó kilövellése is más! Légy szíves tanulmányozd egy kicsit magad!
Én nem ajánlom, csak mondtam hogy ennyitõl nem lesz a casj terhes. Tutira
2. vagyok 00:35 Bocsi, paraszt leszek de dugtál már vagy csak álmodozol róla hogy betehesd valakinek/betegye valaki? 7 éve tolom, az utolsó barátnõmön kívül senki nem szedett gyógyszert. Az utolsó barátnõm is csak fél évig a 2bõl. Gumit szerintem 20at ha elhasználtam életem során, de ebben benne van a 8.ban felvilágosításon kapott is, amibe vizet tettünk és lehetett dobálni... Annyi az egész, ha a csaj nem szed gyógyszert, akkor ki kell venni mielõtt elmész. Esély így is van, de pici. Ha eldurransz benne, akkor sem 100%, de akkor még lõsz is egy nagyot. Így meg éppen egy pici jön ki... Amikor elmennél kicsapod, mehet hasra, hátra, szájra, arcra, ki mit vállal be... Azért mert bedugta makkig mitõl lenne terhes? Kb annyi az esély mint amikor a hasra tolod és lefolyik.. Nem fog az teherbe ejteni SENKIT. Kivétel (mert minidg van): Michael Phelps és Chuck Norris
Gratulálok, apa leszel!
te nyomorék és még te szexelsz.
#1-2 ti sem vagytok éppen képben, hogy ne lenne már rá esély!
Nyilván nem védekeztetek a kérdésedbõl ítélve, szóval a válasz a kérdésedre az, hogy igen van rá esély!
Az esélye számszerûsítve pontosan 0%. Alapból is 0 lenne, de egy ilyen h.lye embernek nem lehet normális spermája. Ha elmennél benne sem találnának oda. Mielõtt mindenhova beteszed a kukid, járd ki a 8 általánost, vegyél részt egy felvilágosításon és kérdezd meg anyádat de ÕSZINTÉN hogy mi a szitu...
Miért kéne tanulmányozzam magam?

Ma van a 6. napja h nem menstruálok! Eddig soha nem késett enyit! Nem szedek fogamzásgátlót! De ma megcsináltam a tesztet és negativ lett! Semmi jelet nem érzek h terhes lennék, csak h nem jött meg a menzeszem! Mennyi az esély h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát ha semmi tûneted nincs sztem kevés az esély arra h terhes vagy... Lehetséges csak az idõjárás miatt késik vagy streszz miatt vagy valami ilyesmi...Ha már késik egy tesztnek ki kellene elvileg mutatnia egy tesztnek...

Hát ha semmi tûneted nincs sztem kevés az esély arra h terhes vagy... Lehetséges csak az idõjárás miatt késik vagy streszz miatt vagy valami ilyesmi...Ha már késik egy tesztnek ki kellene elvileg mutatnia egy tesztnek...
Én is így vagyok, pedig még gyógyszert is szedek ami elvileg 28.napon meghozza. Ma már a 33.napon vagyok, de semmi.Csináltam tesztet-negatív, mellem fáj iszonyatosan. Ja és a bónusz, azt mondta a doki ettol a gyógyszertol csak akkor nem jon meg a menzi, ha baba van. Mi nagyon szeretnénk már.....elképzelheted mikor negatív lett a teszt :o(
ezek szerint nemvagy terhes. egyszerüen most késik.
Milyen tesztel csináltad? Egy Clearblue vagy Qupido már biztos kimutatná, ha babás lennél!

A párom belém ment most kell megjönnie. Hány % esély van rá, h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Kérdés, mikor történt. Bármikor terhes lehetsz, de a ciklusod 9-15. napján a legnagyobb az esélye.

Kérdés, mikor történt. Bármikor terhes lehetsz, de a ciklusod 9-15. napján a legnagyobb az esélye.
Nem most fog megjönni, hanem majd 9 hónap múlva. Észre fogod venni, ne félj. A betétlap tényleg jó lett volna a késõbbi azonosításhoz.
terhes vagy benned van a kis alien.
Mikor ment beléd? Ha nincs 3 napja, akkor menj gyorsan tablettáért. Ha már több, mint 3 napja történt, akkor tegyél félre 30000 forintot.
Kedves Anita! Tényleg hülye vagy vagy csak tetteted? Szerinted hogy születik a gyerek? Gólya hozza? Vagy a postás hozza csomagban?
hát kicsivel kisebb mint 100%
Betétlapot adott?
"Betétlapot adott"? LOL...
Remélem semmi esélye, a 100% ellenére ! Ennyi ésszel ne vállalj gyereket !

S. O. S! 12 hetes terhes vagyok! Most tudtam csak meg (hosszú, h. miért. Nem volt ciklus, hormonbaj, stb. nem is reméltem, h valaha sikerülhet. ) Dohányoztam egészen mostanáig. Szerintetek van esélyünk, h nem lesz semmi baj a cigi miatt?

:-((((

Legjobb válasz: Ez csak késõbb fog kiderülni, más kismamák végigcigizik az egész terhességüket, ismerek is ilyen lányt :(.Az orvos meg tudja mondani, hogy lesz, van e látható baja, de az még akkor sem 100% sajnos.

Ez csak késõbb fog kiderülni, más kismamák végigcigizik az egész terhességüket, ismerek is ilyen lányt :(.Az orvos meg tudja mondani, hogy lesz, van e látható baja, de az még akkor sem 100% sajnos.
Gratulálok neked!Szerintem nem lesz semmi baja a kis picúrkának.Bár már nekem is itt lenne a pocakomba egy kis baby.Sajna nekem is hormon+menszesz gondjaim vannak és félek, hogy nem is lesz babám.Neked melyik hormonod rendetlenkedett?
A méhlepény még csak most vette/veszi át a táplálás szerepét, gyakorlatilag eddig nagyon kevés jutott be a babához. Vigyázz most már magatokra :)
Még nincs baj, az biztos mert a 12.héttõl gond ahogy az elõttem levõ írta.De már nem dohányzol ugye?
A cigaretta, úgy tudom, kis súlyt és koraszülést okoz, okozhat. Tehát még van bõven idõd, olyan nagy kárt nem tehettél benne:-) Viszont innentõl kezdve cigi nuku, és ne is idegeskedj emiatt, mert azzal fogsz majd magatoknak ártani. Minden jót kívánok Nektek!
én is cigiztem elötte, sajnos, most a 25 hétben vagyok és semmi baj sincs a babóval.és tényleg vannak akik egész terhességük alatt cigiznek, hacsak egy-egy szálat akkor is.na az a felelõtlenség!!!Megmondom õszintén nekem nagyon hiányzik a cigi az elejétõl fogva mert én nem voltam rosszul tõle, de ezt mérlegelni kell!!!Bár nem tartom valószínûnek hogy te ráfogsz gyújtani a terhességed alatt
amerikai kutatók szerint 15. hétig kell elhagyni a cigit :) Én azért a helyedben elmennék egy sóbarlangba és egy nagy sétára, hogy gyorsabban kitisztuljon a szerveztedbõl :) 36h km :) jah és gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Fõleg a peteérésem nem volt rendben, progeszteron, stb...nem is tudom már, annyira belefáradtam már...és szinte teljesen hihetetlen, h egy kész kisbaba van a pocakomban:-) Neked is sikerülni fog!!!!!! Csak nagyon félek:-(
A kérdező hozzászólása: Látható baja nincsen!!!!!! Egyúttal megvolt ugye a 12.heti uh. Nagyon édes volt...izgett-mozgott, mindene jó helyen van:-)
a cigi nagyon sulyos az egézségetekre nézve..

Félnem kell? Van esély h ez az egy kimaradt nap azért van mert terhes vagyok?

Tegnap feküdtünk le a barátommal el?ször úgy h gumival de bennem ment el . Ma kellett volna megjönni igaz h az utóbbi id?ben (2 hónap ) nagyon korán 16-18 naponként jött meg a hormon változások miatt. Van esély h ez az egy kimaradt nap azért van mert terhes vagyok.. Védekeztünk rendesen 2 gumit is elhasználtunk. Cseréltük is közben . Barátn?im azt mondták h amikor elvesztették nekik kicsit kimaradt egy pár nap de utána beállt normálisan, félek h mi van ha terhes vagyok mert hát gumival is lehet gyerek .16 (L)

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy terhes vagy.

Nem valószínû hogy terhes vagy.
Szia! Szerintem nagyon minimális rá az esély, kb. 1%. Ha tényleg rendesen védekeztetek, ráadásul menstruáció elõtt 1 nappal voltatok együtt, akkor szinte kizárt! Ne aggódj és õszintén gratulálok, hogy odafigyelsz a védekezésre, ritka manapság! Remélem továbbra is felelõsségteljes szexuális életet élsz majd! :-) 30 hetes kismama
szerintem se azért maradt ki, nyugi :D amikor nekem is rendes barátom lett és gyakrabban szexeltünk (elõtte kb. fél éve voltam együtt valakivel... és csak 1x) akkor nekem is kicsit rendszertelenebb lett - bár még most se állt be annyira. mindig védekezünk rendesen én is kicsit parás vagyok de nem volt gond azóta se :D (8 hónapja) nyugi :) 17/L
A kérdező hozzászólása: de akkor mivel lehet magyarázni ezt ? köszi a hozzászólásokat :)
Szia! Nem kell félned, a szexuális élet kezdete és rendszeressé válása befolyásolja a menstruációt. Nekem 5 napot késett anno. Teljesen természetes dolog. A terhességnek egyébként sem lenne még tünete.
Nekem akkor is késik, ha lefekszem valakivel úgy, hogy elõtte sokáig nem voltam senkivel. Pedig már rég nem vagyok szûz. 25N
örülök, hogy normálisan védekeztetek...arra odafigyeltetek, hogy párod kezérõl ne kerüljön a gumira/beléd sperma? mert ez okozhat gondot, de menzesz elõtt elég kicsi az esélye...viszont:ha stresszelsz, késõbb fog megjönni..ez bizonyított dolog...úgyh nyugi... 20/L
A kérdező hozzászólása: a kezére sem és a gumira sem ment sperma , mert sajnos elég kevés idõnk volt ezért nem vacakoltunk sok elõjátékkal és akkor is különösen figyelünk rá :)
A kérdező hozzászólása: persze ez nem azt jelenti h 100% h nem ment rá de nagyon figyeltem én is meg õ is :) kicsit összezavarodtam és bepánikoltam a dologtól h nem jött meg idõben ahogy az utóbbi 2 hónapba (16-20 ) nap onként . Már a mellem is megfájdult egy picit ami alapból nem szokott :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!