Találatok a következő kifejezésre: Van esélyem h (283 db)

Lombikosoktól kérdezném h szerintetek mennyi esélyem van a sikerre (első lombik) 21 vagyok egészséges 16 petesejtem lett de nagyon rossz a spermakép! Ha lessz beülti van esély h megmarad?

Attól félek h mivel elég rossz minőségű a sperma még a beültiig sem jutunk el mivel nem fognak szépen osztódni a picikék

Legjobb válasz: erre bztos választ senki sem fog adni. Olyar ültetnek vissza amelyiket a legjobbnak látják, amelyiknél legnagyobb az esély. Egyébként ahol a nõ egészséges ott hamarabb szokott sikerülni általában. A nõi hormon probléma szokott a leggyakoribb oka lenni a sikertelenségnek, mert sajna sok midnennek kell éppen passzolnia ahoz hogy megmaradjon a baba. kényes ez az egyensúly. Ha jó pár napos az embrió és szépen osztódik akkor nagy rá az esély hogy meg is marad. Olyat nem raknak vissza aminél nincs esély.

erre bztos választ senki sem fog adni. Olyar ültetnek vissza amelyiket a legjobbnak látják, amelyiknél legnagyobb az esély. Egyébként ahol a nõ egészséges ott hamarabb szokott sikerülni általában. A nõi hormon probléma szokott a leggyakoribb oka lenni a sikertelenségnek, mert sajna sok midnennek kell éppen passzolnia ahoz hogy megmaradjon a baba. kényes ez az egyensúly. Ha jó pár napos az embrió és szépen osztódik akkor nagy rá az esély hogy meg is marad. Olyat nem raknak vissza aminél nincs esély.
Koszi, drukkolok. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó nektek!Gratulálok a gerkõcökhöz!:) remélem nekem is összejön
3.valaszolo vagyok: 33 eves, elso lombik, 7 petesejtem lett, 3 osztodott, 3 naposan kaptam vissza mindharmat, egyikojuk tapadt meg, ma vagyok 9 hetes kiismami. :) Hajra Neked is!!!
Nálunk sem volt valami fényes a férjem eredménye, de mégis IVF volt.Elsõ lombik volt.Azt mondta a biológus, hogy éppen az ICSI határán volt.Szóval 3 osztódott tovább, meg is kaptam mindhármat, mert elmúltam 35.Most 3, 5 évesek és itt ugrálnak mellettem. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.válaszoló!Nálatok milyen eredménnyel zárult a program?Vagy még ti is beülti elõtt vagytok?
A kérdező hozzászólása: Igen már az elején kiderült hogy csak icsi-vel lehet!Nagyon bizakodok hogy minden rendben menjen már napok óta alig alszom annyira várom a hétfõt"akkor lehet érdeklõdni"Neked is nagyon köszönöm a bíztató szavakat!!:)
Nyugodj meg, ha rossz is a spermakep, de van benne eletkepes spermium, akkor is meg tudjak termekenyiteni, az ICSI modszerrel. Nalunk nem volt a spermaval baj, de a 7 petesejtbol 3-at hagytak maguktol megtermekenyiteni, 4-et ICSI-vel. Gondolom, nalatok mindet azzal fogjak. Az osztodas nem ettol fugg, ne izgulj. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak köszönöm a bíztatást, nektek pedig kitartás, mi is szedtünk-most már csak szedek egy csomó vitamint meg gyógyszert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!Ha minden jól megy akkor kedden kapom vissza õket 5 naposan.velem semmi gond hormonok is rendben szépen reagáltam az összes gyógyszerre, szurira, szóval eddig "simán"mentek a dolgok:) most reménykedek
Ne haragudj, hogy nem tapasztalatból írok, de ugyanolyan helyzetben vagyunk. 21 éves vagyok (párom sem sokkal több), és szintén nagyon rossz lett a spermakép, de mi még nem tartunk a lombiknál :( Egyelõre kaptunk egy csomó vitamint, 3 hónap múlva megnézik, hogy használt-e... Én azt olvastam, hogy ilyenkor már az elsõ beültetés is sikerülni szokott (mármint, ha a férfivel van a probléma), szóval bizakodjatok! A legjobb minõségût teszik be, szerencsére ki tudják választani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat és a biztatást!!:)
Elég kicsi esélye van... de következõnek vigyázzatok jobban... nem olyan drága és rossz a gumi
Szerintem is kicsi az esélye, nem hinném, hogy a spermák maguktól felmásznak a hüvelyedben...De a megszakításos módszer nem valami biztonságos, mert az elõváladékban is lehet spermium , tehát a barátodnak nem is muszáj belédélveznie ahhoz, hogy teherbe ejtsen.Ritka, de elõfordul. Ráadásul szerintem a barátod elég kezdõ még, ha ennyire nem tudja "visszafogni magát" hisz ha egy mp-cel elõbb élvez el, akkor beléd megy. Így mindenképpen ajánlanám, hogy védekezzetek gumival vagy tablettával + a pharmatex is jó megoldás.
Nem éri meg a kockázatot, amit a 72 órás okoz.
Kicsi az esélye. Mondjuk a LÚGOS tusfürdõ nem a legjobb ötlet volt... higított ecetes víz jobban hangzott volna. És a megszakított közösülést felejtsétek el: az kb. 50%-os 'védelmet' ad. Úgy pedig néhány éven belül szinte üzembiztosan jön a gyerek.
Szia! Én régebben néztem egy bizonyos csatornán egy felvilágosító mûsort, ez ha jól tudom még most is megy, rendes szexuálpszhihológus (tudom h nem helyesen írtam) válaszol kérdésekre. Tõle tudom hogy akár ha a combodra élvez akkoris bejuthatnak. Tényleg nem nagy az esély de ki tudja mit hoz a jövõ nemde? Szóval van okod félni. A 72 órás tabi max kicsit bezavarja a ciklusod, esetleg hamarabb megjön. Nekem egyszer kellett bevennem, és nekem semmi gondot nem okozott, semmibe nem zavart bele. Annyi hogy ha érzékeny vagy vmék alkotórészére vagy van a családban trombózisos akkor vigyázni kel hogy ne kelljen sokszor bevenni. Amit javasolni tudok: hívj fel egy nõgyógyász, mond el neki mi történt õ majd megmondja kell-e tabi. Enekívül szedjél rendes fogamzásgátlót. Ha azt rendesen szeded nem lesz többé miért félned. (Nekem megérti szedni, gondolkodj el rajta.)
A kérdező hozzászólása: MÉrt milyen kockázatokkal jár a 72 órás tabletta beszedése? Hogy nem éri meg?

A párom felmondott a munkahelyén de kiderült, h rossz és elhamarkodott döntés volt. Van esélye h visszavegyék?

Legjobb válasz: Hát... Nem hinném hogy sok esélye van, de ha jó szakember, és szerették elõtte, azért egy próbát talán megér. De ez elég megalázó lesz számára.. visszakuncsorogni. :( Nincs más munka inkább?

Hát... Nem hinném hogy sok esélye van, de ha jó szakember, és szerették elõtte, azért egy próbát talán megér. De ez elég megalázó lesz számára.. visszakuncsorogni. :( Nincs más munka inkább?
Van rá esély, csak bízzatok benne!Szépen visszadumálja magát, visszafogják venni!
Egyik napról a másikra én a képébe röhögnék mondjuk. Én egyszer felmondtam, és más helyre mentem dolgozni, mert jobban fizettek, de olyan egy-másfél év múlva rájöttek, hogy nagyon érzik a hiányomat és visszahívtak, én mondhattam meg, hogy mennyi fizetést akarok kapni. :)

Nem bízik bennem a párom, már mindent megtettem, h bízzon bennem, de semmi. Okot nem adtam, h kételkedjen, talán a múltam miatt v h õ is sokat csalódott. Mindennél jobban szeretem, tûrök. Van esély h bízzon?

összeköltözés megoldaná a problémát, jót tenne?

Legjobb válasz: Ha igazán szeretne, bízna benned. Bizalom nélkül nem lehet semmit alapozni erre a párkapcsolatra, az összeköltözés nem hogy nem oldana meg semmit, hanem még rosszabbá tenné a bizalmatlanságát.

Ha igazán szeretne, bízna benned. Bizalom nélkül nem lehet semmit alapozni erre a párkapcsolatra, az összeköltözés nem hogy nem oldana meg semmit, hanem még rosszabbá tenné a bizalmatlanságát.

Ha már 7ik hónapja nem szedem a fogamzásgátlót, és nem is volt mensim csak gyógyszer segítségével, van esély h mégis teherbe essek?

Legjobb válasz: Szia! Minden ciklusban van rá esély, mert bármikor elõfordulhat egy peteérés és tüszõrepedés... sosem lehet tudni. Nekem is sikerült, pont így. Csakhogy elment a baba, mert túl magas volt a tesztoszteronszintem (ez volt az oka a mensi kimaradásának is). Nagyon komoly kivizsgálást javasolok neked, pco-ra különösen! És ha baba van, akkor pláne nagyon oda kell figyelned majd mindenre! Menj orvoshoz!

Szia! Minden ciklusban van rá esély, mert bármikor elõfordulhat egy peteérés és tüszõrepedés... sosem lehet tudni. Nekem is sikerült, pont így. Csakhogy elment a baba, mert túl magas volt a tesztoszteronszintem (ez volt az oka a mensi kimaradásának is). Nagyon komoly kivizsgálást javasolok neked, pco-ra különösen! És ha baba van, akkor pláne nagyon oda kell figyelned majd mindenre! Menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már ahalom laboreredmény kész, csak éppen a kontrollra kell várni mert a magyar eü jól szervezet. Április 28ra van idõpontom. De már alig várom. Tehát akkor attól még h eddig nem volt mensim még teherbe eshetek? De jó lenne.
általában ha van ovuláció, akkor van mensi is, erõs a gyanú, hogy nálad valami nem stimmel, ezért nem mensizel magadtól, ezzel tényleg az a legjobb, ha orvoshoz fordulsz.

S. O. S! 12 hetes terhes vagyok! Most tudtam csak meg (hosszú, h. miért. Nem volt ciklus, hormonbaj, stb. nem is reméltem, h valaha sikerülhet. ) Dohányoztam egészen mostanáig. Szerintetek van esélyünk, h nem lesz semmi baj a cigi miatt?

:-((((

Legjobb válasz: Ez csak késõbb fog kiderülni, más kismamák végigcigizik az egész terhességüket, ismerek is ilyen lányt :(.Az orvos meg tudja mondani, hogy lesz, van e látható baja, de az még akkor sem 100% sajnos.

Ez csak késõbb fog kiderülni, más kismamák végigcigizik az egész terhességüket, ismerek is ilyen lányt :(.Az orvos meg tudja mondani, hogy lesz, van e látható baja, de az még akkor sem 100% sajnos.
Gratulálok neked!Szerintem nem lesz semmi baja a kis picúrkának.Bár már nekem is itt lenne a pocakomba egy kis baby.Sajna nekem is hormon+menszesz gondjaim vannak és félek, hogy nem is lesz babám.Neked melyik hormonod rendetlenkedett?
A méhlepény még csak most vette/veszi át a táplálás szerepét, gyakorlatilag eddig nagyon kevés jutott be a babához. Vigyázz most már magatokra :)
Még nincs baj, az biztos mert a 12.héttõl gond ahogy az elõttem levõ írta.De már nem dohányzol ugye?
A cigaretta, úgy tudom, kis súlyt és koraszülést okoz, okozhat. Tehát még van bõven idõd, olyan nagy kárt nem tehettél benne:-) Viszont innentõl kezdve cigi nuku, és ne is idegeskedj emiatt, mert azzal fogsz majd magatoknak ártani. Minden jót kívánok Nektek!
én is cigiztem elötte, sajnos, most a 25 hétben vagyok és semmi baj sincs a babóval.és tényleg vannak akik egész terhességük alatt cigiznek, hacsak egy-egy szálat akkor is.na az a felelõtlenség!!!Megmondom õszintén nekem nagyon hiányzik a cigi az elejétõl fogva mert én nem voltam rosszul tõle, de ezt mérlegelni kell!!!Bár nem tartom valószínûnek hogy te ráfogsz gyújtani a terhességed alatt
amerikai kutatók szerint 15. hétig kell elhagyni a cigit :) Én azért a helyedben elmennék egy sóbarlangba és egy nagy sétára, hogy gyorsabban kitisztuljon a szerveztedbõl :) 36h km :) jah és gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Fõleg a peteérésem nem volt rendben, progeszteron, stb...nem is tudom már, annyira belefáradtam már...és szinte teljesen hihetetlen, h egy kész kisbaba van a pocakomban:-) Neked is sikerülni fog!!!!!! Csak nagyon félek:-(
A kérdező hozzászólása: Látható baja nincsen!!!!!! Egyúttal megvolt ugye a 12.heti uh. Nagyon édes volt...izgett-mozgott, mindene jó helyen van:-)
a cigi nagyon sulyos az egézségetekre nézve..

Tegnap láttam meg, hogy a fog. Gátló gyógyszerből 1 szem felesleg van, nem elékszem mikor felejtettem el bevenni. De közbe meg lefeküdtünk a barátommal. De szex előtt viszont mindig bevettem. Van esély h terhes legyek?

Az utóbbi 2 hétbe történt ez, és azóta csak háromszor feküdtünk le. Légyszi válaszoljatok!

Legjobb válasz: Ha kimaradt egy szem akkor van valamennyi esélye, persze ez attól is függ hogy milyen régóta szeded. Az nem igazán számít hogy szex elõtt mindig bevetted mert ha már bekövetkezik a peteérés a kimaradt szem miatt (aminek azért nem olyan nagy a valószínûsége) akkor megtermékenyülhettél. Az aktuális menstruáció után mindenképpen csinálj tesztet.

Ha kimaradt egy szem akkor van valamennyi esélye, persze ez attól is függ hogy milyen régóta szeded. Az nem igazán számít hogy szex elõtt mindig bevetted mert ha már bekövetkezik a peteérés a kimaradt szem miatt (aminek azért nem olyan nagy a valószínûsége) akkor megtermékenyülhettél. Az aktuális menstruáció után mindenképpen csinálj tesztet.
miven ha eddig rendesen szedted akkor nem lehet peteérés ugyebár :D mert a gyógyszer nem engedi :) de am sztem ezeket mind elmondta az orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Attól függ, milyen nehézségû. Kis esély van rá, de nem sok.

Felvettek egyetemre. Van esélyen, h bekerüljek, a kollégiumba? (bővebben lent)

Mindössze, csak negyven km-re lakok az egyetemt?l.

Legjobb válasz: 40 km nem az a világvége, simán lehetsz bejárós is, ha jó a közlekedés. A koliknál azonban nem a távolság a fõ szempont, hanem a szociális helyzet, így esélyed azért van. Mindenképp jelentkeznék koliba, aztán ha nem vesznek fel akkor lennék 1 darabig bejárós, míg nem lelsz valami olcsó albérletet. Középsuliban nálunk is voltak páran akik reggel fél 6 körül keltek, hogy beérjenek.

40 km nem az a világvége, simán lehetsz bejárós is, ha jó a közlekedés. A koliknál azonban nem a távolság a fõ szempont, hanem a szociális helyzet, így esélyed azért van. Mindenképp jelentkeznék koliba, aztán ha nem vesznek fel akkor lennék 1 darabig bejárós, míg nem lelsz valami olcsó albérletet. Középsuliban nálunk is voltak páran akik reggel fél 6 körül keltek, hogy beérjenek.
kb 20 ugyanilyen kérdést tettek fel, az utóbbi 5 napba. faszom olvasni senki se tud???? a koliknak csak egy igen kis hányadát adják szociális helyzet alapján. a felvételi pontszámod 10 milliószor annyit számít. ha sokkal voltál a ponthatár felett, biztos kapsz.

25 éves "szűz" vörösfülű ékszerteknősöm 2 tojást tojt, sajnos az egyik összetört, másikat eltemettem egy kis homokban. Van esélyem h kikeljen?

Nem is értem, hisz még sose volt másik tekn?ssel, és tojást tojt O_o. Esetleg még hova kéne eltemetni ha van esélyem?

Legjobb válasz: Hát ha az a teknõs tényleg szûz, akkor kb. akkora esélye van annak, hogy kikeljen a tojás, mint annak, hogy egy menstruáló nõ teli tamponja egyszer csak gügyögni kezdjen.

Hát ha az a teknõs tényleg szûz, akkor kb. akkora esélye van annak, hogy kikeljen a tojás, mint annak, hogy egy menstruáló nõ teli tamponja egyszer csak gügyögni kezdjen.
tettszik ez a válasz XD :) amúgy igaz...ha nem történt megtermékenyítés akkor nem lesz kisteknõs.
Lehet hogy egy kétnemû teknõsre tettél szert ami nagyon ritka a világon, fõleg a vörös fülõ teknõsök körében. Mindössze párat tartanak számon szerte a Földön. Érdemes utánanézned hátha van egy hermafrodita lakótársad. Esély arányok.. : 1:1 000 000 00

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!