Találatok a következő kifejezésre: Van esélyem év múlva (17 db)

Ha alkalmazott közgazdászként (pénzügyi szakirányon) végzek 2 év múlva és továbbtanulok elemző mesterszakon milyen karrierlehetőségekre van esélyem? Mennyi fizetésre számíthatok pályakezdőként? Milyen típusú munkákra jelentkezhetek?

Úgy értem h egy csomó oldalon olvastam h mi lehet bel?lem de eléggé általánosítva írják le.egyébként nagyon érdekel ez az elemz?i munka :) és amit tanulok az is tök jó

Legjobb válasz: Ilyen tipusú kérdésekre Magyarországon nemigen fogsz választ kapni. Itt nincs ember, aki tudná mi lesz itt 2 év múlva. Általánosságban: nálunk egy megfelelõ ismerõs ajánlása többet ér, mint bármilyen elvégzett iskola. Ez elég szomorú, de igy van Ezzel nem beszélnélek le semmirõl. Tanulj minél többet és jobban, és reménykedj. Tudom, nem segitettem sokat, de meglepne, ha valakitõl ennél konkrétabb választ kapnál

Ilyen tipusú kérdésekre Magyarországon nemigen fogsz választ kapni. Itt nincs ember, aki tudná mi lesz itt 2 év múlva. Általánosságban: nálunk egy megfelelõ ismerõs ajánlása többet ér, mint bármilyen elvégzett iskola. Ez elég szomorú, de igy van Ezzel nem beszélnélek le semmirõl. Tanulj minél többet és jobban, és reménykedj. Tudom, nem segitettem sokat, de meglepne, ha valakitõl ennél konkrétabb választ kapnál
A kérdező hozzászólása: azért köszi... tök "jó" nem lehet a mai világban elõre tervezni :(

Szerintetek van esélye a Jobbik -nak hogy bejusson a parlamentbe egy év mulva?

Legjobb válasz: Komoly esélye van. Egyébként most is ott van.

Komoly esélye van. Egyébként most is ott van.
6 Válaszoló , kérlek áruld el , hogy miért jelentené a végét. Békésszentandráson amit a Jobbik vezet , teljes a foglalkoztatottság , munkahelyeket is teremtenek , úgy , hogy magyar tulajdonú cégeket "telepítenek" a faluba. Alföldi falvakban ritka ám a teljes foglalkoztatottság. Ugyanebben a faluban , az õ támogatásukkal épül egy modern vízerõmû (megújuló energiaforrás ) amely 3000 lakást lát el árammal. Persze , egy települést más vezetni , mint egy országot , de eddigi sikereik alapján nem hiszem , hogy Magyarország végét jelentenék.
Ez a 3 nagyobb párt bejut a parlamentbe az 100%.
Ezek közül mindegyik be fog jutni a parlamentbe az biztos.
Ha nem csak papíron lenne ellenzék, és nem nyalna minden vitás és vitatható esetben a Fidesz-KDNP-nek, ha a valódi súlyos problémák (földmutyi, bugázott pályázatok, stb.) nem csak szájkaratéban nagyok hanem VALÓS tiltakozást fejtenek ki és/vagy a feljelentgetõs témáikat végig is viszik, akkor esetleg. De ha így folytatják ... akkor is, csak akkor õk lesznek a következõ szalámi párt az MIÉP, FKGP, SZDSZ, KDNP után.
Remélem, hogy nem lesz nagyobb esélye, mint most.
"A Fidesznek és az MSZP -nek vannak esélye hogy bejussanak a parlamentbe ?" Nincsen.
Esélye megvan, sõt szinte biztosra vehetõ. És remélem továbbra is a legkeményebb ellenzéki párt lesz. Ebben jók. A kormányhoz viszont remélem nem engedik oda õket, mert az Magyarország végét jelentené.
A kérdező hozzászólása: A Fidesznek és az MSZP -nek vannak esélye hogy bejussanak a parlamentbe ?
#10 Ilyen csekély támogatottsággal (mármint ami a parlamenti tizen x % jelenlétüket illeti) elég nehéz bármit tenni! Amit meg is tesznek, és véghez visznek, azt sem nagyon látod a médiában, mert nekik nincs akkora médiabirodalmuk, mint az MSZP-nek, és FIDESZNEK, akik le akarják járatni õket! Egyébként amennyire nem látszik a médiában, hogy mennyit tesznek a parlamentben, annyira sok ember tudna arról beszélni, hogy egyenként, külön 1-1 községben mekkora sikereket értek el! Te hány másik politikust láttál személyesen ellátogatni helyekre?
Az MSZP-E2014 (és esetleg késõbb DK) összefogása miatt a Jobbik és a Fidesz között ingadozókban, hogy érdemes lenne szavazatokat megosztani valamilyen módon.Példának okáért egyéniben a Fideszre, listán meg mondjuk a Jobbikra. Kevés választókerületben van esélye a jobbiknak a FIDESZ-el szemben, akkor már inkább õk, mint a baloldali nagykoalíció
Bízom benne, hogy nem kerülnek hatalomra, mert én mentelmi jogot kérek Kanadába akkor.

Ha egyszer már bezártak nálunk egy ALDI-t akkor van esély rá hogy pár év múlva kinyitják?

2 éve zárták be,az épület még áll

Legjobb válasz: van rá esély...még bárki megveheti és újra elkezdheti üzemeltetni

van rá esély...még bárki megveheti és újra elkezdheti üzemeltetni

Szerinted van esélye pár év múlva egy országos tüntetésre?

Már ha az emberek sorsa Magyarországon úgy folytatódik ahogy az elmúlt 8 évben. Szerintetek meddig fogják t?rni az emberek?! Van esélye egy igen komoly tüntetésre stb..-re? nagyobb mint 2006-ban

Legjobb válasz: Szerintem van, bár ennek az idejét és a formáját nyilván nem lehet elõre látni. Az a történelmi probléma ebben az országban, hogy nem lehet megélni. És ha nem lehet megélni, akkor elõbb-utóbb lesz egy olyan tömeg, aki már csak a láncait vesztheti, és fellázad. Mire alapozom ezt? Arra, hogy én éltem már a szocializmus alatt is, és akkor aki dolgozott, az kivétel nélkül meg tudott élni, azaz volt mit ennie, ki tudta fizetni a fûtést és a rezsit, és el tudott utazni a munkahelyére vagy ahova akart. Ez ma már egy átlagfizetésbõl (nettó 135 ezer Ft) sem megy igazán, de aki az alatt keres (köztük orvosok, tanárok is), azokon tényleg csodálkozok, hogy mibõl élnek. Aztán ott van több millió ember ma már, aki havi tízezrekbõl tengõdik. És ott vannak a fiatal diplomások, akik 20 évig tanultak, aztán nincs munkájuk, vagy ha van, az megalázó. Sose a legelesettebbek lázadnak, hanem az egy-két fokkal felettük állók. És ma már úgy látom ezt a normálisan dolgozó, vagy dolgozni tudó szürke középréteget is elérte a megélhetési válság. Az emberek 30 %-ának van rezsitartozása! A Széll Kálmán terv bizonyította be véglegesen azt a teóriámat, hogy itt a megszorításoknak sose lesz vége, mert kifizethetetlen az államadósság. Ha mégis ki akarjuk fizetni, akkor már olyan civilizáció elõtti körülményeket kell teremteni, ami ellen elõbb-utóbb szükségszerû lesz a lázadás. Most kobozta el a kormány 3 millió ember jó 10 éves nyugdíj-megtakarítását, ami úgy tûnik most el a költségvetésben, mint csepp a tengerben. Mennyi pénz lenne akkor itt elég, hogy ne kelljen tovább nyomorgatni az embereket?

Szerintem van, bár ennek az idejét és a formáját nyilván nem lehet elõre látni. Az a történelmi probléma ebben az országban, hogy nem lehet megélni. És ha nem lehet megélni, akkor elõbb-utóbb lesz egy olyan tömeg, aki már csak a láncait vesztheti, és fellázad. Mire alapozom ezt? Arra, hogy én éltem már a szocializmus alatt is, és akkor aki dolgozott, az kivétel nélkül meg tudott élni, azaz volt mit ennie, ki tudta fizetni a fûtést és a rezsit, és el tudott utazni a munkahelyére vagy ahova akart. Ez ma már egy átlagfizetésbõl (nettó 135 ezer Ft) sem megy igazán, de aki az alatt keres (köztük orvosok, tanárok is), azokon tényleg csodálkozok, hogy mibõl élnek. Aztán ott van több millió ember ma már, aki havi tízezrekbõl tengõdik. És ott vannak a fiatal diplomások, akik 20 évig tanultak, aztán nincs munkájuk, vagy ha van, az megalázó. Sose a legelesettebbek lázadnak, hanem az egy-két fokkal felettük állók. És ma már úgy látom ezt a normálisan dolgozó, vagy dolgozni tudó szürke középréteget is elérte a megélhetési válság. Az emberek 30 %-ának van rezsitartozása! A Széll Kálmán terv bizonyította be véglegesen azt a teóriámat, hogy itt a megszorításoknak sose lesz vége, mert kifizethetetlen az államadósság. Ha mégis ki akarjuk fizetni, akkor már olyan civilizáció elõtti körülményeket kell teremteni, ami ellen elõbb-utóbb szükségszerû lesz a lázadás. Most kobozta el a kormány 3 millió ember jó 10 éves nyugdíj-megtakarítását, ami úgy tûnik most el a költségvetésben, mint csepp a tengerben. Mennyi pénz lenne akkor itt elég, hogy ne kelljen tovább nyomorgatni az embereket?
Szerintem itt csak éhséglázadás lesz. A magyarok sajnos képtelenek magukat megszervezni. Sztájknál is felvállalják egymás munkáját egy kis pénzért, hiába lesz ettõl értelmetlen az egész, azután fordítva megismétlõdik, amikor a másik csapat sztrájkol. Ugyanígy nem lehet itt komoly tüntetést sem szervezni. Inkább a már látott törés-zúzás fordulhat elõ.
van esély rá, mert óriási a csóróság. Engem nem érdekel a politika, csak azt tudom, hogy évrõl-évre egyre csóróbb vagyok akárki van kormányon. álláskeresési segélyt kapok, lassan kajára sem futja, rokonomnál lakom :(( Örülnék neki, ha tüntetne a sok szegény, én tuti ott lennék
Szerintem most még korai arról gondolkozni, hogy pár év múlva mi lesz. Viszont ha nem javulnak az életkörülmények jelentõsen, akkor nem tartom kizártnak.
Én simán kinézem belõlünk magyarokból hogy még 50 év múlva is csak egy-két kósza tüntetés legyen meg a szokásos "valamit csinálnunk kell ez nem mehet így tovább!". Csakhogy ezeknek már ma sincs az ég világon semmi értelme. Rá se bagóznak a politikusok.
23:17 - nek : Tény hogy az államadósság a rendszerváltást követõen nyílegyenesen emelkedett, de az elsõ Fidesz kormány után még megfogható lett volna. A tisztelt szocik azonban elintézték hogy ebbõl már ne lehessen többé kijönni. De ez az egész a szocializmusban indult útjára, nem kellene más egyéb okok miatt sem visszasírni azt a rendszert. És tudod, ha most lennék 20 éves, és átgondolom mit vittem véghez, ma is képes lennék rá. Nem egy fiatalt ismerek akik sikeres pályán járnak már csak az ismeretségi körömbõl is. Én ezt így látom, és ezért ne haragudj.
23.04: Én nem dicsõítettem a szocializmust, csak egy tényt írtam le. És ne haragudj, de az meg kifejezetten röhejes, hogy az akkor felvett hitelek miatt nem tudunk ma megélni. Elmondanám, hogy akkor 20 milliárd dollár volt az államadósság, ma 120. És közben a privatizáció keretében eladták semmiért a magyar nép 40 éves munkájának teljes gyümölcsét, aminek minimum az államadósság visszafizetésére elégnek kellett volna lennie. E helyett akkor is, és azóta is csak nõ az adósság. Ezért már sajnos nem tehetõ felelõssé Kádár János! Örülök, hogy neked sikerült, de gondolj bele abba, hogy ha ma kezdenéd, ha ma lennél 20 éves, akkor is sikerülne? Egyébként meg tényleg nem elfogultságból írtam az elõzõ választ, szerencsére nekem is van mit a tejbe aprítani, legalábbis az átlaghoz képest. Csak én érzékelem a mások nyomorát, és megértem, hogy itt a nagy többség már nem hisz a 686. nagy nekibuzdulásban, program, csomagban.
Esély van, lehetõség nincs(nem lesz).

Mekkora esély van rá, hogy 4 év múlva a Munkáspárt fog nyerni?

-Semmittev? MSZP

Legjobb válasz: 40 év kommunizmus nem volt elég?

0, 5% és mielõtt vki megkérdezné mi az a fél százalék -> a remény hal meg utoljára.
40 év kommunizmus nem volt elég?
Felejtsd el. Munkáspárt néhány 80 éves kiégett komcsival... Egy koncepció nélküli katyvasz az egész nem párt. Csodálom h egyáltalán még fenn tudják tartani magukat.
ügyesek voltatok hogy megszavaztátok a kétharmadot, így egyoldalúan módosítják a választási törvényt, amiben soha többé nem lesz népszavazás!
A Munkáspártot simán fel lehetne hozni, csak el kellene hagyniuk a kommunista jelzõt és a Thürmer Gyulát. Még a honlapjuk is gáz. A Kisgazdapárttal is ugyanez a helyzet, fel kellene hozni.
holDkóros, de mindegy...
"40 év kommunizmus nem volt elég?" Semmiféle kommunizmus nem volt egy percig se!
Üdv mindenki! szvsz: kb: 0, 000000fektetettnylca és utánna egy 1-es % Megmondom miért: - A kommunizmus minden formája retek és mûködésképtelen(szerintem!). - a retkes rákosi-kultuszuk fenntartásával próbálnak nyugdíjas szavazókat nyerni. Beleragadtak a múltjukba... gyilkosokat, bûnözõket és ateista-materialista zsidókat(ezt most nem rasszizmusból, de tényleg) istenítenek. Képtelenek változtatni az arculatukon. - Ma már a 'normális'(már ha létezik ilyen) európai demokráciákban már csak az eurokommunistákra szavaznak, az viszont messze áll a munkáspárttól. - És végül, de nem utolsó sorban: az embereknek szerintem elegük lett a kommunizmusból...nem vált be és kész.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 08-08 16:42 Akkora idióta vagy, hogy az már fájdalmas. Elmondom neked, hogy a kommunizmus, egy olyan eszme, ami nem éppen kivitelezhetõ semmilyen formában, ugyanis, ha eredeti formájában lett volna kivitelezve hazánkban, egészen más lenne a helyzet most is, és más lett volna eddig is. Szocializmus volt Magyarországon a II. világháborútól kezdve, egészen '89-ig. Szerintem neked kellene történelem könyv után kapnod, mert nem vagy tisztában a dolgokkal! Még mindig csak azt tudom mondani, hogy szocialista rendszer volt, mert a kommunizmus nem jött létre! Ha így sem fogod fel, akkor sajnálom az édes anyukádékat.
Szerintem amit kommunizmusnak hív az utca embere (amit mûveltek a XX. században) az egy borzalom volt, a kommunizmus, mint ideológia pedig , , science fiction".
"Semmiféle kommunizmus nem volt egy percig se!" Hát a Rákosi-korszakot mivel magyarázod? És miért volt Magyar Kommunista Párt, ha egy percig se nem volt itt kommenyizmus? Menj vissza a történelem könyvekhez és ne itt oktasd történelembõl az embereket!>:(
Fogjátok már fel, hogy kommunizmus nem volt Magyarországon 1 percig sem ! Ha a szocializmus és a kommunizmus ugyanaz lenne, akkor ugyanúgy is hívnák õket. Ha más nem a józan paraszti ész besegíthetne. De ez most a divat, azt se tudja senki mi az csak hallotta, mert az Emil bácsi vagy Rózsi néni éppen így szitkozódott. Legalább olyan szánalmas, hogy a sok kis farok, Che Guevara-s pólót meg övcsatot hord, de ha megkérdezed tõle, hogy ki volt õ? Akkor csak bámul a levegõbe meg dadog valamit. Ez nem az óvoda. Ja, és azért mert számodra érthetetlen a Jobbik, attól még nagyon is szóba jöhet. Az ilyen agyoniskolázott, félreinformált degenerált majmok az eredményei, annak, hogy a médiát is a zsidók és kommunisták irányítják. Akik egy pillanatra is haboznak, vagy esélyt adnak a munkáspártnak, nem érdemlik meg, a "magyar" jelzõt. Sorban lõném a Dunába az összes ilyet !
A társadalom rétegzõdédében az a megfogalmazás, hogy munkás nem létezik. Akkor mirõl beszélünk. Esélyük annyi, mint nekem férfi létemre gyereket szülni.
0% esély van arra, hogy még az 1%-ot is eléri. Komolytalan kérdés a 40 év kommunizmus után.:)
Érthetetlen Jobbik? Lehet, hogy nem a Jobbik programja érthetetlen, hanem a te csökött agyad felfogóképessége korlátozott...
Számomra az az érthetetlen, hogy érthetetlennek tartod a Jobbikot. Kifejtenéd, hogy miért is? (A kérdésre válaszolva: szerintem nagyobb az esélye annak, hogy egy meteorit leviszi a fejedet addig. :D )
Ha jelentõsen átalakulna, és mondjuk olyan lenne, mint az Egyesült Királyságban a Labour Party (Munkáspárt), akkor simán nyerhetne, de még túl szélsõséges. És valóban azt a "kommunista" jelzõt el kellene hagyniuk, mert sokan már csak ezért sem szavaznának rájuk.
Nincs rá esély 54-es miven? ezt melyik ujjacskádból szoptad?
-001 %
A Munkáspárt négy év múlva még nem nyerhet az eszmeisége miatt.Ebben a báránybõrben már megismertünk egy farkast.
inkább lottózom, az esélyek is jobbak, meg ha az bejön, akkor biztos jobban is jártam
Kb. 0, 1 %.
Kedves utolsó! Az, hogy egy kommunista diktatúrát vezet be, az nem egyenlõ azzal, hogy kommunista rendszert alakít ki egy országban. Itt is csak próbálkozott sztálin "barátunk". A rákosi-féle diktatúrát pedig igaz, hogy hasonló dolgok jellemezték mint a szovjetunióban volt rendszer (koncepciós-perek, emberek "rejtélyes" eltûnése és stb. ) De attól még nem volt ugyanaz. Mellesleg elhiheted, hogy nem csak Nógrád megyében tevékenykedett a sok féreg. Abban viszont igazad van, hogy nagyon kemény volt, és ellenségeimnek SEM kívánnám. Üdv.: Attila.

Van esélyem 4 év múlva valahol elhelyezkedni Kiadvány- és képszerkesztő szakmában?

Sok munkanélküli van ebben a szakmában, érdemes ezt tanulnom éretségi után?

Legjobb válasz: Szerintem megválaszoltad a saját kérdésed. Amibõl sok van, abban nehéz elhelyezkedni. Inkább menj egyetemre.

Szerintem megválaszoltad a saját kérdésed. Amibõl sok van, abban nehéz elhelyezkedni. Inkább menj egyetemre.
A kérdező hozzászólása: Sok munkanélküli van ebben a szakmában? ezt is kérdésnek szántam
nincs
Elavult technika.
Sajnos nincs. Ezek az autók már "hybridek"
Nincs rá esély pedig nagy szükség lenne rá mert igy sokan elpártolnak az F1-tõl...én tuti, hogy nem megyek többet ki a futamra pedig ha tehettem ott voltam...és rengeteg ismerõsöm mondja ugyanezt.
Nem lesz ilyesmi. Ezek elavult technikák. Semmi közük nincs a közúti autózáshoz sem. V6, I4. Ez jöhet szóba kb.
mindig kapj csomagot!( sok cigi, kv, stb.) És add oda annak aki bevéd...
*mindenképpen Bocsi a helyesírási hibákért.
Karatéba ne kezdj, pláne ne a tradicionálisabb irányzatokba...fél év alatt még az állásokat sem fogod normálisan megtanulni. Menj ökölvívásra, bár fél alatt itt sem fogsz sokat tanulni, de megtapasztalod milyen az ha pofánnyomnak és legalább lesz minimálisan fogalmad az ökölharcról. Minndenképpen be fognak kóstolni, ki kell állnod magadért. Ha nyuszi vagy, tutira s*ggbeb*sznak. Már csak azért is, hogy tudd: hol a helyed. Szeretném megkérdezni, hogy mit követtél el?
A kérdező hozzászólása: Attól hogy besegítettél valakit, még nem tudod mi van bent. Utána meg kezdjek el dolgozni? Vagy mi?
Maradjunk annyiban, hogy besegítettem már egy párat. Újat már nem tudnak mutatni, ismerem mind. Lopnak, zsarolnak, fenyegetik az embert. Ha ártatlan lennél, nem kellene bemenned. Remélem odabent megjavulsz, vagy inkább egy simlis, segélyezett, börtönviselt hajléktalan akarsz lenni, aki az út szélén lövi be magának az összelopott pénzbõl vett narkotikumot?
A kérdező hozzászólása: Te honnan tudod hogy milyen bent?
Minek a videó? Vizuálisan úgy is át fogod élni, kár az idõdet ilyenre pocsékolni. Az önvédelmi sportról nem beszélni kell, hanem gyakorolni. Nem lesz itt móka, kacagás, tanulgatás... nem, nem! Megkapod ami jár. Valami zsebkendõ, vagy ruhadarab legyen mindig nálad (ha nagyon fáj, a szádba tudd venni, mert ha ordítasz többet kapsz, de majd "bent" megtudod.
A kérdező hozzászólása: Tudnátok olyan videókat linkelni, cimeket mondani ahol a börtön körülményekröl szólnak?
ja és ez meg mi?"Bár hozzánk raknának, ott "jó" helyed lenne"-undorítóbb s*gg fej vagy, mint akármelyik bûnözõ itt az oldalon...
63%, te valami nagyon meleg, perverz elmebeteg lehetsz.Hasonlítasz a Pokoli leckébõl Kevin Baconre.
Nagyon jól tudom, hogy mi folyik odabent. De Te is megfogok tapasztalni. "Utána meg kezdjek el dolgozni? Vagy mi?" Még jó! Ne mi tartsunk már el. Dolgozz, adózz, élj. Persze ha kikerülsz.
Ha nem ütsz, akkor köcsög vagy csicska leszel. Nekem elhiheted! Pár hét és megtalálhatod a helyed, de a kötekedés és a verekedés folyamatos. Odabent a kávé és a cigi a kincs. Jobban teszed ha átgondolod az életed, mert majd nem akarsz visszamenni. Élj kint úgy, hogy még csak véletlen se mondhassák azt, hogy valaki felismert, mert azonnal repülsz vissza és ha nincs pénzed jó és drága ügyvédre, akkor véged. Menj el dolgozni egy mekibe, inkább legyen kevés pénzed, mint szétkúrt seg.ed. Én ütöttem, de ne hidd ám azt, hogy az megvéd bármitõl. Egyszer kifogsz egy hülyét akivel nem tudsz mit kezdeni és majd a beszélõn mondja anyád, hogy fenyegetik vagy rosszabb...Gondolkozz el nagyon, mielõtt gengszterkedni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kapsz egy zöld pacsit tõlem. Kösz hogy kiálltál mellettem.
Így most már az egész. Én végig kiálltam melletted itt a kommentek során, hogy nem lesz ilyen nemi erõszakolósdi(amit komolyan is gondoltam), viszont az utóbbi pár reakciód nagyon ellenszenves lett.(pl.a munkával kapcsolatos hozzáállásod) A másik:azt írtad ártatlan vagy.Már meg közlekedési bírság miatt kerülnél oda? Ugyan már.
A kérdező hozzászólása: Melyik része sántít?
Sántít a dolog, de hiába tagadod, te éled át.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a kommenteket, belátom hogy jobb ha nem vonulok be, inkább kifizetem a közlekedési birságot. Pedig jó poén lett volna a nyári szünetben öt nap sitt, de csak ha magánszobát lehetne igényelni. Arra nem vágyom hogy hülyére verjenek. Köszi mégegyszer.
Direkt írtam úgy ahogy. Menyi idõs vagy? Etnikum?
A kérdező hozzászólása: Utolsót kijavítom, Lehetetlen nincs, csak tehetetlen.
Beszélsz hülyeségeket. És inkább lopni kell? A munkásréteg (közalkalmazottak, takarítók, segédmunkások, gyári munkások) teszik ki a nagyobb %-ot a munkavállalók között. Róluk hallani a legtöbbet, legfõképp, hogy mennyire kilátástalan a helyzetük. Az orvosok, ügyvédek-jogászok, mérnökök havi több száz vagy millió forintokat visznek haza hetente, havonta. Õk tettek azért (éveket, évtizedeket tanultak), hogy ilyen jó állásuk legyen. Te itt vagy fiatalon, egy normális szakmád nincs, gondolom egy alap érettségit sem tudtál letenni (ha tévedek akkor sem kérek elnézést) és jössz a "De akik dolgoznak, sosincs lóvéjuk." szöveggel. Felháborító ez a felfogás, egy semmirekellõ ingyenélõ "embernek" tartalak. Reménytelen nincs, csak tehetetlen! Szedd össze magad, üld le amit rád szabtak, szállj magadba és ahogy tudsz, tanulj ki egy szakmát amiben majd dolgozni tudsz.
A kérdező hozzászólása: De akik dolgoznak, sosincs lóvéjuk.
A kérdező hozzászólása: Már nem hiszem hogy van ilyen. Talán már intim szobák is vannak nem?
Fingófa: Jellemzõen börtönben, fegyházban elkövetett) férfi egynemûek közötti erõszakos nemi közösülés.
A kérdező hozzászólása: Mi az a fingófa? Te smasszer vagy?
A kérdező hozzászólása: "Hé hapsi, hát be sem mutatkozol? Vamzer vagy? Gyere mutatkozzál be szépen. István vagyok szevasztok. Elõbb rászóltál a hapsira az ebéd miatt? Hát hogy van ez? Hm? Piff paff csitt csatt"
A kérdező hozzászólása: A bebukottakat én is láttam. Nem azt izélték, akivel bunyóztak, õ csak sima csicska lett. De azóta már évek teltek el, csaknem csinálnak már ilyet.
Így van, kravmaga és egyéb önvédelmi harcokat tessék tanulni! Ilyen meg hogy köcsögölés stb., már nem igazán vannak.Mindenkinek az a célja, hogy minél hamarabb kikerüljön onnan. Sok sikert!!
Szerintem nézz utána a Bebukottak c dok filmnek, ami valamikor a 80-as években készült a tököli bv-ben. Amikor a szerencsétlen frisshús bekerült, a legmenõbb cigány a cellából odalépett hozzá és annyit kérdezett, hogy "köcsögöm leszel, vagy a csicskám?" ezután levert neki párat, majd késõbb 4-5 ember végigment a seggén csóri gyereknek. Sokat azóta sem javult a helyzet, a tököli bv-ben sokszor erõszakosabbak a rabok, mint a felnõtt fogvatartottak más intézményekben. Fél év kevés idõ nagyon, úgyhogy a testépítés helyett inkább Kravmagát javaslok. Nem a gyúrást akarom leszólni, mert magam is edzek, de fél év alatt egy vékony srác nem tudja erõsre és nagyra gyúrni magát, úgyhogy inkább önvédelem.
A kérdező hozzászólása: Te túl sok filmet láthattál. Én max arra gondoltam hogy nekem kell felmosnom, ilyesmi.
Jaja a való életben szájba raknak.
A kérdező hozzászólása: Ilyen amit az utolsó irt, csak a filmeken van szerintem.
Szerintem inkább kezdd el tágítani a valagad biztos ami biztos.
Hát egy év alatt maksz 65kg ha lehetsz ha nagyon keményen csinálod. Viszont ajánlom az önvédelmi dolgokat. Egy FBI ügynök pl bárkit leterít hiába nehezebb a másik húsz kilóval mert ismeri a fogásokat. Szóval valami hasonló képzésre menny. Pontosan tudják hogy kell megütni úgy a csontot hogy egy ütésre törjön, elájulj úgyhogy ezek után nézz.
A kérdező hozzászólása: Ha én 59kg vagyok, és rámjön egy 90kg os gyerek, akkor mi lesz?
Nem valóban nem az van, a haver smasszer itt fent Bp. Mesélt dolgokat. Én is láttam anno azt a filmet. Ha jó napjuk van, bekiabálják, hogy pedofil vagy, na akkor álatlában 2-3 nap után a legkeményebb csávó is gyenguszon köt ki. Mert agyba fõbe verik. Rosszabb napon, a megerõszakolt egy férfit és társai. Persze ez fiatal korúak börtöne. Nem hiszem, hogy lesz s_ggbe kuki, de hogy a különbözõ bõrszínûek agyba fõbe fognak verni, abban biztos lehetsz. Fél év alatt, annyit nem tudsz erõsõdni, hogy kemény legyél. Önvédelmi sport se rossz, de fél alatt ott se várnék csodákat. Bent megtanulsz verekedni.
Jól írták, megvernek egy párszor, remélem többször. Fél év hosszú idõ, de nem támogatlak az önvédelmi sportok tanulásában. Okkal kell bevonulnod, nem a két szép szemedért. Itt a környékemen pár srác megvert egy szolgálaton kívüli rendõrt. Fél évig voltak csak elõzetesben. Nemsokára tárgyalás, remélem a sitten öregszenek meg.
Én nem voltam fiatalkorúak börtönében, sõt még a (nagy)sitten sem ültem. Ja, hogy ártatlan vagy? Nem sokáig! Majd a "fingófa" elveszi az ártatlanságodat. Nincs kedved ehhez? Nem is lesz, nyugodj bele. Bár hozzánk raknának, ott "jó" helyed lenne. Nem ám mint a Zalatnaynak, aki egyszer azt nyilatkozta, hogy sok ideje marad az önmarcangolásra. Adtam volna neki munkát, nem lett volna ott önmarcangolás. - Pár jó tanács még a tarisznyába: Törd el mondjuk az egyik ujjadat, hogy felkészítsd magad a kiképzésre. - Ha már megtalált a sitt bikája, kezdj el erõlködni, mert nem feszít majd annyira. És amit még szeretnék ha tudnál, NINCS menekvés. Bûnhõdni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Nincs kedvem ehhez
Felultetnek a fingofara, ne felj. Borton, nem szanatorium.
A kérdező hozzászólása: Te is ártatlan voltál?
Általában mindenki ártatlannak hiszi magát. Az lehet, hogy a hírességek kapnak, de Te nem vagy az. Ha lehet választani ágyat, az alacsonyabbat célozd meg. Kisebbet esel róla, ha lelöknek.
A kérdező hozzászólása: Ártatlan vagyok. A hírességek is kaptak magánszobát.
"legalább kipihenném magam. Meg olvasgatok stb. De nincs kedvem bunyózni." Ezen jót nevettem :) Fogsz Te pihenni, meglásd, csak gyõzd kivárni. Olvasgatni is, max az elsõ pár napban (akkor még nincs bedagadva a szem, és nem megerõltetõ használni.) Ha nem titok, nagy vonalakban megírnád bebörtönzésed okát?
A kérdező hozzászólása: Az elzárás az hagyján, legalább kipihenném magam. Meg olvasgatok stb. De nincs kedvem bunyózni.
"Nem lehet saját szobát igényelni? Inkább ellennék magamban." Te ezt összekevered a nyaralással. Ez börtön, azt kapod, amit adnak. És nem véletlenül jutottál idáig. Viselni kell a következményeket.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet saját szobát igényelni? Inkább ellennék magamban.
A vér a lényeg, nem a fizikum.
Ha a megszokott napirendje nem borul, észre sem fogja venni.

Van rá valami esély, hogy néhány év múlva a 4 magos intel i5 3570K-t teljesítményben lekörözi, vagy csak megközelíti az FX 8350 8 magos processzor JÁTÉKOK tekintetében?

Tisztában vagyok vele ,hogy most 4 magig számolnak a játékok MAX, de később lehet, hogy 6-8 magot is ki tudnak használni? Csak azért, mert akkor 8350-et, vagy 6300-at vennék játék konfig-ba, nem 3570k-t... Milyen hűtőt ajánlotok a procikhoz?

Legjobb válasz: 8350-et semmiképp ne vegyél,akkor már 8320-at,mert a 2 ugyan az,csak 8350-et gyárilag magasabb órajelre állítják és egy 10-est elkérnek érte pluszba.... ja és nem fogja az i5-3570K-t lekörözni... de inkább FX6300+valami nagyon fasza VGA

8350-et semmiképp ne vegyél, akkor már 8320-at, mert a 2 ugyan az, csak 8350-et gyárilag magasabb órajelre állítják és egy 10-est elkérnek érte pluszba.... ja és nem fogja az i5-3570K-t lekörözni... de inkább FX6300+valami nagyon fasza VGA
Nem értem, mi az hogy 4 magig számolnak max? Ezek 1 szálon futnak, és mivel az i5 erõsebb az 1 magra jutó teljesítményben, így azon pár fps-sel több lesz, node FullHD-ban max 1 fps eltérés van, tehát ott már különbség sincs.
A kérdező hozzászólása: Tehát full HD-ben egy fx 6300 és egy i5 3570k között kb 1-2 fps különbség van?
Így van.
A kérdező hozzászólása: Ozdisinter: A nagyon fasza VGA Radeon 7950, vagy Nvidia 760? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!