Találatok a következő kifejezésre: Van esélyem év (328 db)

17 éves lány vagyok és a nálam 10 évvel idősebb férfiak tetszenek. Van esély arra, hogy találok így barátot?

Legjobb válasz: Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!

Elso vagyok: Nezd, esely van, mert lehet, hogy koraven vagy, de lehet, hogy van olyan 27 eves pasi, aki nagyon gyerekes. De en eleg furan neznek az ismerosomre, aki nyilvan velem egy koru, ha egy 17 eves lannyal maszkalna. Egyszeruen nem igy a megszokott. Egy 27 eves, mar tul van az egyetemen, dolgozott par evet, letudott (jo)par kapcsolatot maga mogott. Esetleg keszen all egy hazassagra, elso gyerekre, lakas vasarlasra. Mit tudnal te nyujtani egy felnott ferfinek? Es nem lenezni akarlak, mert en is voltam 17 eves, de te ezek kozul semmit nem tudnal megadni egy ferfinak. Es ez nem is baj. Gyakorloj egy 20 evesen par evet, es majd akkor lesz neked is erettebb baratod. Miert kell az eveket siettetni? Elvezd ki, hogy tini vagy, ezeket az eveket senki nem fogja visszaadni neked!
Esely persze hogy van. De a 27 eves ferfiaknak itt vagyunk mi, 27 eves nok! Azert sok sikert! 27/N
apakomplexusod van cicám 29/f irj ha érdekellek :D
A kérdező hozzászólása: Veszprém
Hát az nincs olyan messze..:) Szóval bennelennél? Még szûz vagy?
A kérdező hozzászólása: Írtam privátot. :)
én meg választoltam ;)
engem kihagytok? :((
A kérdező hozzászólása: megbánnánk? :D
sztem nemnagyon ;-)
mármint igen xD
Dunaújváros..te?
A kérdező hozzászólása: 19:42 Honnan valósi vagy? :)
A kérdező hozzászólása: óó. mindenki ezzel jön, hogy apakomplexus. Szerintem, ha apakomplexusom lenne, akkor a 40-es férfiak jönnének be. ;)
24 vagyok, és nekem a 20-30-ig korosztály tetszik.
Persze, van esélyed, de azért érdekelne, hogy mért az ilyen idõs pasik jönnek be. A komolyságuk miatt vonzódsz hozzájuk, vagy a biztonság miatt, esetleg csak külsejüket preferálod jobban?
Persze hogy van. Itt vagyok pl. én :D Najó, csak 24 vagyok, de szívesen megismernélek. Írj !
Persze, de nekem csak szexre. Bennelennél?:P
A kérdező hozzászólása: Leginkább a külsejük miatt, de az is zavar, hogy legtöbbjük nem barátnõt szeretne, hanem csak szexet.
19:41 rengeteg 27 éves van, akinek még nem volt barátnõje, mert folyton csak visszautasították, vagy túl félénk volt. Az ilyen szeretné visszatekerni az idõt, szeretné bepótolni ami kimaradt, ezért jellemzõen a 20 alattiakat keresi. Tudom mirõl beszélek, velem is ez van :S
27 evesen meg nem volt baratnod? Egyebkent irtam, hogy vannak olyan 27 evesek, akik olyan szinten vannak.... Bar ezt sem bantaskepp irom, de lassuk be, nem ez a jellemzo, hogy egy pasinak meg ne lett volna csaja ennyi idosen!
A kérdező hozzászólása: hány éves vagy? :DD

Van esély rá, hogy egy férfi aki 8 éve van együtt egy nővel, és sokat van együtt egy másik lánnyal, hogy beleszeret?

De ha szereti is a másik n?t, nem lép egyr?l a kett?re.

Legjobb válasz: tapasztalaból! Van esély rá,de nagyon valószínû,hogy a biztosat nem fogja feladni! Én egy olyan embert ismertem aki 13 éve él együtt a nõvel...pár hónapig mûködött köztünk,és annak ellenér,hogy azt mondta szeret,visszament a nõhöz,a magyarázat az volt,hogy az a biztos stb...

tapasztalaból! Van esély rá, de nagyon valószínû, hogy a biztosat nem fogja feladni! Én egy olyan embert ismertem aki 13 éve él együtt a nõvel...pár hónapig mûködött köztünk, és annak ellenér, hogy azt mondta szeret, visszament a nõhöz, a magyarázat az volt, hogy az a biztos stb...
A kérdező hozzászólása: :( nem tudom mit tegyek...
Simán lehet ilyen. De a család, és a jól kialakult dolgok miatt nem fogja újrakezdeni, nem vág bele a bizonytalanba. Legjobb az ilyet elkerülni. De ha már belekerültél, az nehéz ügy. Vagy bevállalod az esetleges bonyodalmakat, és elhódítod, vagy igyekszel továbbállni.
Szerintem létezik, hogy beleszeret abba a másik lányba. Most én is ilyen helyzetben vagyok. Azt mondja szeret, és valahol mélyen érzem is, csak nehéz elhinni. De én is úgy gondolom, hogy nem fogja hagyni a biztosat a bizonytalanra, fõleg a gyerekeit! De nem is akarom, hogy elhagyja õket. Én is szeretem õt, de ezt elfogadom, hogy soha nem lehet igazán az enyém! Nehéz, de muszály!
A kérdező hozzászólása: Nálunk a barátnõje a lány és nincs se gyerek, semmi.

Van esélyem arra, hogy összejöjjek 1-2 év után, a volt csajommal, azaz exemmel ennyi idõ után?

22 km a távolság köztünk,a közlekedés jó. 19/F vagyok, õ meg 16/L

Legjobb válasz: Köztünk 300km van. Fél éve szakítottunk és én is próbálkozok, úgy néz ki van esélyem.

Köztünk 300km van. Fél éve szakítottunk és én is próbálkozok, úgy néz ki van esélyem.
Felejtsd el. Felmelegítve a csak a káposzta jó, tartja a mondás, és így is van.

Biszexuális huszonéves srácként van esélyem a 20 év alattiaknál?

Szeretnék egy titkos szexhavert találni, de fiatalabbat:)

Legjobb válasz: Erre vannak megfelelõbb oldalak is. Van esélyed egyévként, de mindenki nyomja ezt a "titkosilonka" stílust, ahogy látom te is. Ahm, majd 30-40 év múlva sikerrel jársz.

Erre vannak megfelelõbb oldalak is. Van esélyed egyévként, de mindenki nyomja ezt a "titkosilonka" stílust, ahogy látom te is. Ahm, majd 30-40 év múlva sikerrel jársz.
*egyébként
szerintem millió jelentkezõt fogsz találni ha felmész társkeresõkre.
Valaki írja már meg nekem miért jó az ha valaki b*zi vagy miért lett mostanában divat a megkérdõjelezhetõen férfias külsõ! Komolyan nem vágom! -.-"
Rohadtul egyetértek a #3-mal. Döntsd el, mit akarsz.
Igen van!Jómagam 30-as bi vagyok, és tapadnak rám a fiatal skacok akik a férfias pasikra buknak. Anno én is az idõsebbekre buktam tizenévesen. 34 f
A kérdező hozzászólása: De én vékony vagyok nagyon:(
20 év alattiak? Mi a minimum korhatár? 20 alatt vagyok, és van nem egy huszon éves, akivel ilyen alkalmira összejönnék. Meg sok idõsebb pasi bukik a fiatalabbakra, ahogy észreveszem, szóval nem is lenne nehéz. Írj privit, és küldj egy képet, és elmondom h mi a helyzet. Egy bi srác
Küldj egy üzit :$

Mekkora az esélye annak, hogy gimnázium után felvegyenek a harvardra vagy a cambridge-re? Még van néhány évem az érettségiig, ha kitűnő vagyok és lesz nyelvvizsgám, akkor lehet nagy segítséget nyújtó ösztöndíjra számítani?

(és az nem számít, hogy a sulim nincs a legjobb magyar gimnáziumok közt? )

Legjobb válasz: http://www.admissions.college.harvard.edu/apply/faq.html Itt van róla egy GYIK. Ha látsz esélyt a dologra és ki tudsz pengetni évi több millió forintot, akkor hajrá. Amúgy szerintem fölösleges megpróbálni, de mindegy.

http://www.admissions.college.harvard.edu/apply/faq.html Itt van róla egy GYIK. Ha látsz esélyt a dologra és ki tudsz pengetni évi több millió forintot, akkor hajrá. Amúgy szerintem fölösleges megpróbálni, de mindegy.
ha jó sok pénzed van akkor van esélyed...egyébként ezekbe a sulikba a kitûnõk között is válogatnak: - angol nyelvvizsga alap, másik nyelvekbõl kellene nyelvvizsga -vmi nemzetközi ösztöndíjat nem ártana elnyerni, -nagyon jóra megírnod a GMAT-felvételit ahhoz meg elég jó angol kell, http://hvg.hu/karrier/20100901_gmat_vizsga_egyetem_kovetelme.. OLVASD EL! -közösségi munkába kell résztvenned( pl diákönkormányzat vagy vmi önkéntes segítõ munka), - meg gondolom szóbeli felvételi is van az ilyen helyeken(jobban megválogatják az embereket), - ajánlásokat kell kérned a tanároktól, igazgatótól. de sztem jobban járnál ha pl vmi magyar magán egyetemre kerülnél be (persze fizetõs)azoknak jó kapcsolataik vannak az ilyen nívós sulikkal és azon keresztül lehetnél vendéghallgató vhol.
Hát, ha miliárdos vagy, s adsz nekik egy kis "támogatást" akkor nagy az esélye hogy felvegyenek... én sajnos nem ilyen vagyok :(
Ne hallgass az elottem valaszolokra. Ha kituno tanulo vagy es az erettsegid 5re teszed le minden tantargybol + ESOL Level two exams (szovegertes, iras, beszed) vagy mas az iskola altal kert nyelv vizsga (elosszor csekkold le veluk). Szoval ha a cambrigi egyetemre akarsz jelentkezni akkor legyen kituno erettsegid, jelentkezz a UCAS-on keresztul es igenyelj az angol allamtol tandijtamogatast (akar 100%at a tandijnak iden 3290£). Legyel valamiben jo meg ne csak tanulasban es az egyetem extra pontkent ertekelni fogja, ha van barmilyen tapasztalatod a szakoddal kapcsolatban az is plus point ha angliaban szeretned folytatni a tanulmanyaid akkor nyugodtan irj en most kezdem itt az egyetemet....
ez a baj amerikával. nem támogatja a felsõoktatást, ezért hallod a filmekben hogy az egyetemre gyûjtenek. térítéses a felsõoktatás
jó anyag mi? LOL szerintem kicsit túl sok filmet nézel...
ezt az információt a jelentkezésedbõl ne hagyd ki sokat érhet!!!!!
0, azaz NULLA.
Ugyan már ne legyetek ennyire naivak, kitûnõre érettségizni miért olyan nagy durranás?
A kérdező hozzászólása: azért a Dunántúlon jó helyezése van...
A kérdező hozzászólása: mindenki magából indul ki, azért kösz.
ne hallgass soha masokra hanem dolgozz meg az almaidert. Ha te a cambridgre akarsz kijutni akkor oda fogsz csak tegyel meg minden toled telhetot. En egy falusi iskolaban kezdtem, jelenleg anglia egyik diakok altal jol ertekelt egyetemen fogom kezdeni a tanevet hetfon. Nah szerinted ki hitt bennem mikor azt mondtam h ez az almom??? senki. akik hatraltatnak azokra soha ne hallgass legy mindig pozitiv es tartsd szem elott az almaidat :) sok sikert
Szerintem se halgass rájuk mindenre meg van az esély, csak akarnod kell! Különben is ha meg sem próbálod akkor sose tudod meg :) A Harvard péládul a második leg pénztárca barátabb iskolának lett megválasztva az évben, ugyanis ha a szüleid évi átlag kereste 60 ezer $ alatt van nem kell tandíjat fizetni. Ha meg felvesznek a Harvardra nem hiszem, hogy sokat gondolkoznának rajta, adjanak -e ösztöndíjat neked itthonról. Amúgy az érettségit felejtsd el ha a Harvardra mész de ha Cambridge szimpatikusabb akkor is. Amerikában SAT az alap amit meg kell csinálnod de ha orvosira mennél akkor arra van megint egy külön vizsga az MCAT. Szerintem érdemes megpróbálni, nem az a lényeg, hogy honnan indulsz hanem, hogy hova érkezel.
Jaja: Egy kozepesnek szàmito suliba jàrtam, Dunàntulon, ami egy Magyarorszàg-nak nevezett orszàgban van. Van egy papirom, miszerint én tudom az onok nyelvét, azt, hogy felsofoku, vagy csak kozép, nem tartom emlitésre méltonak. Pénzem nincs hogy kimenjek, ugyhogy kérem szépen nyuljanak a seggem alà...

Ha a felmenőim egyik ágon mind száz év fölötti időt éltek, akkor erre egészséges életmóddal nekem is van esélyem?

A dédszüleim 109, 102 évesen haltak meg. Az ? gyerekük, nagymamám 103 éves, hat másik testvéréb?l is öt még él. Édesanyám 66 éves, jó egészségnek örvend. 32/N

Legjobb válasz: Igen, amennyire tudom, alapvetõen a kort a genetika is nagyban befolyásolja. Azaz könnyen lehet, hogy Te is sokáig fogsz élni. DE emellé azért az életmód is fontos - táplálkozás, dohányzás, alkohol stb. mind rontja az esélyeket. No és persze baleset/betegség sajna mindig jöhet. (kop-kop-kop) Amúgy én is ebben reménykedem, nálunk is hosszú életûek a felmenõk, mondjuk nem ilyen extrém módon, hogy 100 év fölött, de a többség 90-100 közti volt.

Igen, amennyire tudom, alapvetõen a kort a genetika is nagyban befolyásolja. Azaz könnyen lehet, hogy Te is sokáig fogsz élni. DE emellé azért az életmód is fontos - táplálkozás, dohányzás, alkohol stb. mind rontja az esélyeket. No és persze baleset/betegség sajna mindig jöhet. (kop-kop-kop) Amúgy én is ebben reménykedem, nálunk is hosszú életûek a felmenõk, mondjuk nem ilyen extrém módon, hogy 100 év fölött, de a többség 90-100 közti volt.
Szerintem van rá esélyed :)
Esélyes, de ha macska nem volt az õseid között, akkor azért mindig nézz szét nagyon, mielõtt átmennél az úton :)

Tetszik egy fiú, egy évvel fiatalabb nálam én 18 vagyok ő 17. van esély?

fura mert amúgy fiatalabb fiúkkal szóba se állnék viszont ? nagyon tetszik. De lehet csak azért, mert hasonlít arra a fiúra akit évek óta szeretek. A másik probléma az, hogy ennek a fiúnak van bn?je és sztem kevés az esély, hogy úgy közeledjen hozzám. Szerintetek?

Legjobb válasz: A barátnõ nagyban rontja az esélyeket. Az, hogy egy évvel fiatalabb, önmagában tökre nem számít.

A barátnõ nagyban rontja az esélyeket. Az, hogy egy évvel fiatalabb, önmagában tökre nem számít.
hát esélyed midnenképp meglehet de ha van bnöje akk addig csak férközz a közelébe és várd ki még szakitanak.Vagy tegyél érte de az elég parasztság
Szerintem próbálkozz annál a fiúnál, aki évek óta tetszik. Szétrúgni egy kapcsolatot egy pótlékért....

Van esélyem nála? (én fiú vagyok) A lány 1 évvel idősebb nálam, de nagyon tetszik nekem, és nemrég azt irta, hogy lehet járna is velem, lehet esélyem nála?

Szerinte aranyos vagyok,és szeret engem :)

Legjobb válasz: Azt írta lehet járna veled? Meg hogy aranyos vagy és szeret? Nem, semmi esélyed nincs. Ha azt mondta volna, hogy utál, és soha a büdös életben nem járna veled, akkor talán lenne sanszod, de így...

Azt írta lehet járna veled? Meg hogy aranyos vagy és szeret? Nem, semmi esélyed nincs. Ha azt mondta volna, hogy utál, és soha a büdös életben nem járna veled, akkor talán lenne sanszod, de így...
Vagy szórakozol, vagy olyan reménytelen vagy, hogy azt már díjazni kéne...

Van esélyem nála? 1 évvel fiatalabb srác tetszik, de (velem 1korú) csaja van. Szoktam a fiúval msn-ezni, táborban is vtunk együtt. Felelsz-vagy-merszeztünk, és mindig vele szivattak. Mindenféle intim feladatot mondtak nekünk.

Legjobb válasz: szerintem meg ebben a korban,igaz,sokszor késõbb is,egyáltalán nem biztos hogy a barátnõjével marad hosszú ideig. az egy dolog hogy most együtt vannak. Nyilván ha szerelmes belé,akkor hagyd békén,mert úgysem kezdene Veled,de ha már nem szereti vagy csak megszokásból vannak együtt,akkor lehet esélyed.Vannak azért olyan esetek hogy a pár egyik tagja beleszeret vki másba és szakitanak. Azt kell csak megtudnod,hogy hogy érez a jelenlegi nõje iránt. De csak finoman! ne nyomulj!

szerintem meg ebben a korban, igaz, sokszor késõbb is, egyáltalán nem biztos hogy a barátnõjével marad hosszú ideig. az egy dolog hogy most együtt vannak. Nyilván ha szerelmes belé, akkor hagyd békén, mert úgysem kezdene Veled, de ha már nem szereti vagy csak megszokásból vannak együtt, akkor lehet esélyed.Vannak azért olyan esetek hogy a pár egyik tagja beleszeret vki másba és szakitanak. Azt kell csak megtudnod, hogy hogy érez a jelenlegi nõje iránt. De csak finoman! ne nyomulj!
az, hogy barátnõje van, nem jelent semmit. ha szereti, akkor igen. ezt a beszélgetéseitekbõl tudod megállapítani, hogy mi van, vagy mi lehetne köztetek.
Jah, sztem az alap, amit már ebben a korban elkezdhetsz megtanulni és a fejedbe vésni, hogy olyan pasira nem mozdulunk rá, akinek barátnõje/felesége/élettársa van. mert a késõbbiek folyamán te is olyan jó nagy ribi-ibi leszel, mint akik belenyúlnak házasságokba, meg családi életeket borítanak fel. van egymillió pasi aki közül lehet válogatni, fiatal is vagy akkor miért olyan érdekel akinek nõje van....
Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy ha az õ társára mozdulnának rá, akkor is mindegy lenne van-e valakije?...... Ha meg nem, akkor ekkora baromságokat másnak se mondj...
A kérdező hozzászólása: nem azért szeretem, mert barátnõje van, hanem önmagáért. ezt azt hiszem, h kihagytam.
Én sem azt írtam, hogy azért szereted, közel nem mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy az olyan pasikat akiknek van valakijük hagyd békén és ne hajt rájuk. Gondolj bele, ha te mondjuk járnál ezzel a sráccal mert nagyon szereted, hogy esne, ha valami nõ rányomulna?
Egyet értek az utolsó hozzászólóval. Nem értem az ilyen embereket, mint amilyen a kérdezõ is. Ott van egy férfi, akinek már van valakije. Egyrészt nem valószínû, hogy a szeretõjén kívül bármi is lehetnél. Magyarán néha szexelnétek és ennyi. Ráadásul úgy, hogy még megvan a barátnõje. Másrészt, ha még mondjuk valami csoda folytán, otthagyná az újdonság varázsáért a barátnõjét. Mibõl feltételezed, hogy ezt Veled nem fogja megtenni? Keress szépen egy rendes, egyedülálló fiút. És ezt a fiút meg a barátnõjét hagyd békén!
ti mirol beszeltek???"szeretoje"??pfffff....ezek kb 15 evesek....:-DDD

Egy nagyon ronda 25 év feletti szűz férfinek még van esélye, hogy elveszti a szüzességét?

Anélkül, hogy örömlány szolgálatait igénybe venné.

Legjobb válasz: Biztos hogy van esélye,mert szerintem vannak nôk,akiknek nem kimondottan a külsô számít,hanem a belsô értékek. Majd eljön az idô,ne légy türelmetlen.Addig is próbálj ismerkedni.

Biztos hogy van esélye, mert szerintem vannak nôk, akiknek nem kimondottan a külsô számít, hanem a belsô értékek. Majd eljön az idô, ne légy türelmetlen.Addig is próbálj ismerkedni.
A kérdező hozzászólása: Elég sokat próbálok ismerkedni, de eddig elég reménytelen a helyzetem a látottak alapján.
Nos az a helyzet, hogy én még ronda sem vagyok (igaz, szép sem), de a rondától messze vagyok és bizony 21 évesen még mindig akadt punci :)
Persze hogy van. Csak ne keseredj el mert akkor bevonzod magadnak hogy nem fog menni. Ismerkedj!! A nõk normális nõk a belsõ értékeket nézik inkább.
Láttam már fél arcú srácot gyönyörû lánnyal. Igaz a csaj nimfomán, de mindenkiben meglátta szépet. Ha sokat próbálkozol tuti beleakadsz egy ilyenbe, sose add fel! ;)
Nincs
Esély az mindig van, csak tettnek is kell követnie.
Ne görcsölj rá a dologra. Az a baj hogy sokan ilyenkor már úgy vannak vele, hogy mindegy ki, csak a barátnõje legyen. Vedd lazán és ne akaszkodj rá minden lányra. Nekem volt már kimondottan csúnya pasim. de egy percig sem foglalkoztam a kinézetével, beleszerettem a dumájába, a lazaságába. Viszont ha görcsösen akart volna engem, túl nyálas lett volna, biztos hogy elhajtottam volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!