Találatok a következő kifejezésre: Van esélyem, babás legyek (5 db)

Ha egész hónapban 3 naponta szeretkezünk akkor nagy esélyem van hogy babás legyek?

Legjobb válasz: Bizony!!Így van a legnagyobb esélyed rá!Mivel a spermium 72 órát is képes akár életben maradni benned,na meg a párodnak is jót tesz,hogy kis virgonc fickóknak legyen idejük termelõdni,és ügyik legyenek:o)

Bizony!!Így van a legnagyobb esélyed rá!Mivel a spermium 72 órát is képes akár életben maradni benned, na meg a párodnak is jót tesz, hogy kis virgonc fickóknak legyen idejük termelõdni, és ügyik legyenek:o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ... :)
Bizony ám! :) Szorítok, hogy sikerüljön!

Szerintetek van esélyem hogy babás legyek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55f59da9f9a3e0029d2f51..

Legjobb válasz: Eddig abszolút van. De még legalább 10 napot kell várni a tesztelésig, ha addig nem megy 36° alá, akkor lehet bizakodni. Milyen gyógyszert szedsz?

Eddig abszolút van. De még legalább 10 napot kell várni a tesztelésig, ha addig nem megy 36° alá, akkor lehet bizakodni. Milyen gyógyszert szedsz?
A kérdező hozzászólása: Decemberben kiderült hogy trombozis hajlamom van és arra kaptam ezt a gyógyszert, de ha végre babás lennék akkor szúrni kell magamat mindennap.Nagyon örülnénk neki ha végre lehetne, már két babát elvesztettünk és valószinû hogy a trombozis miatt. Köszönöm, hogy válaszoltál
eddig ez nagyon bíztató görbe, én drukkolok Neked nagyon nagyon!!!
A trombózis miatt menj el akkupunktúrás kezelésre az biztos hogy segít keress magadnak egy dokit, ne sajnáld rá az idõt és tuti utána eldobhatod a gyógyszert! Próbáld meg!!! Mielõbbi sikeres babásodást és kívánom hogy megmaradjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy szurkoltok nekem hogy összejöjjön a baba.1-én nem kellene megjönnie nagyon örülnék neki!!!Megirom ha sikerül. Puszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Sajnos ma megjött...Azért köszönöm, hogy szoritottatok!!!

Van esély arra, hogy valaki már az első hónapban babás legyen?

Én olyan esetekr?l tudok leginkább, hogy sajnos nagyon sokáig próbálkoznak a párok, de hiába!

Legjobb válasz: De van ám! Képzeld a barátnõm 7 évig próbálkozott mig összejött a kisfia, majd mikor úgy döntöttek hogy szeretnének még egy babát, elsõ hónapban összejött!

De van ám! Képzeld a barátnõm 7 évig próbálkozott mig összejött a kisfia, majd mikor úgy döntöttek hogy szeretnének még egy babát, elsõ hónapban összejött!
Én nagyon sok embert ismerek, akiknek szinte rögtön összejött már az elsõ hónapban :-)
Nekünk elsõre összejött!
A kolléganõméknek azonnal összejött, de van még egy ismerõsöm, akiknek már két kislányuk van, és mindkettõ az elsõ próbálkozásnál sikerült. Tehát van ilyen :-)
Nálunk is rögtön összejött a babóm, pedig 33 éves voltam akkor.Egyszer voltunk együtt, pont a 14.ik napon és két hét múlva késett a menzim 2 napot, csináltam egy tesztet, és majdnem elájultam örömömben, hogy ilyen hamar összejött Béjbi.:) Álmomban sem gondoltam volna.Most pedig itt hamcúroznak az apjával a nappaliban.:) ))15 hós.
Van rá természetesen esély, de inkább az a gyakoribb, hogy 1-2 hónapba beletelik, mire megismered a szervezeted, hogy mikor érdemes próbálkozni. Mi a férjemmel nagyon fiatalon akartunk gyermeket (huszonegynehány évesen) és hiába voltunk mindketten teljesen egészségesek, mégis 6 hónapot vártunk arra a bizonyos zebracsíkos tesztre. Szóval összejöhet, de ha nem sikerül az elsõ pár hónapban akkor sem szabad összeomlani, mert lehet, hogy csak nem jókor próbálkoztok.
Nálunk egy éjszaka próbálkozás elég volt:o)!Remélem a második babánál is ilyen könnyedén megy majd.Hasonlót nektek is...

Van esélyem, hogy babás legyek?

az utolsó menstruációm 31.én múlt el,tegnap 12.én együtt voltam a párommal és ha jól számoltam hétf?n lesz a beágyazódás.Van rá esély?Nagyon szeretnénk babát,kb fél éve próbálkozunk,de mindíg csalódok!:(Most jókor voltunk együtt?

Legjobb válasz: eLMÉLETILEG VAN, DE AHOZ ISMERNI KÉNE A CIKLUSODAT. HÕMÉRÕZZ. NEM BIZTOS, H AKKOR VOLT PÉ-D. NYÁKODAT NÉZTED, HÕD? TESZTET? LH TESZTET VETTÉÉL?

eLMÉLETILEG VAN, DE AHOZ ISMERNI KÉNE A CIKLUSODAT. HÕMÉRÕZZ. NEM BIZTOS, H AKKOR VOLT PÉ-D. NYÁKODAT NÉZTED, HÕD? TESZTET? LH TESZTET VETTÉÉL?
A kérdező hozzászólása: Ismerem a ciklusomat.Szerdán volt pé.m(ilyenkor szurkál a hasam és mindig megérzem)De sajnos akkor nem tudtunk együtt lenni.Csak azért kérdeztem, mert az egyik válaszadó is ezt írta, hogy az a biztos, ha az utolsó mensi utolsó napjától számított 12.-ik napon kell együtt lenni(neki bevált).Majd meglátjuk nekem beválik-e.A köv. mensim 22-én esedékes és pontos mindíg.Drukkoljatok!
Nem akarom lelombozni a tanacsot adot, de ha vkinek a cilkusa 15. napjan van pl. a peteeres, vagy meg kesobb, es 12. nap szexel, abbol nem elsz gyerek. Nem a ciklusnap a lenyeg, hanem a oeteres eltalalasa. OVULACIO TESZT! Az elso honapban terhes lettem, mikor hasznaltam.
Szia.Mivel általában pontosan csak a teszt mutatja ki, hogy van -e peteérésed, ezért én a kiszámolt pe elõttevaló és utánnavaló napokban is akcióznék a párommal, legalább 2 naponta.Tehát, legalább másfél 2 hétig, úgy hogy a kiszámolt pe-s nap is beleessen.Remélem érhetõen írtam.Nekem bevált, 14 hetes vagyok.Elõfordul, hogy sikerül egy alkalommal is, de a több biztosabb... Érezzétek jól egymást... :-)
Ja, és rágörcsölni annyira nem ajánlott.Amúgy az úszóbajnokok kb.24-48 óráig életképesek.

Csutortokon volt peteérésem, de a párommal csak péntek éjjel tudtunk egyutt lenni. Igy van-e eselye annak hogy babás legyek?

Legjobb válasz: 24 órát él a pete, úgyhogy esetleg lehetsz. Nekem is csüt volt, de mi elötte is együtt voltunk, rem sikerült mindkettõnknek!!! Már régóta próbálkoztok???

24 órát él a pete, úgyhogy esetleg lehetsz. Nekem is csüt volt, de mi elötte is együtt voltunk, rem sikerült mindkettõnknek!!! Már régóta próbálkoztok???
Én is pont így találkoztam a párommal, és a tegnapi teszt azt mutatta hogy baba lesz... :)
gratu
A kérdező hozzászólása: Nem reg ota probálkozunk.A mult honapban volt egy spontán vetélésem és most nagyon izgulok, mert már nagyon szeretném a babát amugy tele vagyok félelemmel.Az elözöbe is annyira beleéltem magam de sajnos nem akart ö megmaradni nekunk.Most pedig igy jott ossze hogy a párom csak a tegnap estére tudott hazajonni.Az elso válaszolonak szoritok hogy babás legyen es a második válaszolonak pedig Gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!