Találatok a következő kifejezésre: Van esélye teherbeesésnek rögtön (2 db)

Van esélye a teherbeesésnek rögtön tabi abbahagyása után?

Legjobb válasz: Rá van írva a betegtájékoztatóra,hogy mennyi idõ múlva ürül ki a szervezetbõl.A mai modern gyógyszereknél az abbahagyás után nem sokkal van esély a teherbeesésre.

Rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy mennyi idõ múlva ürül ki a szervezetbõl.A mai modern gyógyszereknél az abbahagyás után nem sokkal van esély a teherbeesésre.
A barátnõm abbahagyta a tablettát és utána megsem jött többet neki. Most vasárnap született meg az egészséges, gyönyörû kisfia.
elsõ gyógyszermentes hónap után terhes lettem :D
Attõl függ mennyi ideig szedted. Egy ismerõsöm vagy 15 évig szedte, már majdnem fél éve próbálkoznak (és persze abbahagyta), de nem sikerült még.
újra én "elsõ gyógyszermentes hónap után terhes lettem :D ", 7évig szedtem gyógyszert
Én 5 évig szedtem Triodenát és az abbahagyása után a következõ hónapban már terhes voltam. Most tervezem a következõt. Remélem ugyanúgy tudom majd befolyásolni a fogantatását.
kicsi. lapozd fel a biosz könyved a menstruációs ciklusnál.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem közölni, hogy csak NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!
A kérdező hozzászólása: Tudok az ovulációs napról és annak környékérõl... nyilván akkor a legfogékonyabb az ember a teherbeesésre. De engem konkrétan a mensi utáni elsõ nap érdekelne... mennyire valószínû?
Saját példa. Rögtön terhes maradtam, a mensi utáni napon. Most már a szülésre készülök.
Kikérheted magadnak, de igaza van: Ha akkor van peteérésed, akkor van esélyed. Van, akinek 8 napig tart a mensi, és 9.10. napon peteérése. Szóval a kérdésed nem túl pontos, fõleg tudsz az ovus napokról.
A kérdező hozzászólása: 4 napos volt a mensim
Akkor elég kevés az esélye. Elvileg van, de azért nem túl sanszos. ha csak egy nagyon erõs orgazmus nem váltott ki spontán peteérést, akkor nem leszel terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!