Találatok a következő kifejezésre: Van esélye olyan kapcsolatnak ami (3 db)

Van esély olyan kapcsolatra a mai világban, amiben nincs szex?

Sokat csalódtam már, így a szex nem érdekel fiú létemre. Max. évente 1-szer lehet róla szó. Nem tudom ilyen lányt hol találhatnék. 30/f

Legjobb válasz: "Ezek szerint minden lány csak szexet akar?" Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthetõ, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettõt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször. Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.

Vannak ilyen nõk.Csak nehéz õket kiszúrni, mert hát nincs a homlokukra írva:) Amúgy, engem sem érdekel különösebben a szex.Nem vágyom rá.Nem létszükséglet.
"Ezek szerint minden lány csak szexet akar?" Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthetõ, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettõt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször. Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.
Krisnások között nézz szét.
Ehhez nem kell lány.
frigidet esetleg. nem hiszem, hogy épeszû nõ belemenne egy ilyen kapcsolatba.
Biztos van esély, csak értelme nincs túl sok. Az élet [email protected], miért akarod az egyik legnagyobb örömtõl megfosztani magad?
keress fel egy agykurkászt, mert valami nálad nem okés... :)
"Szerintem simán elképzelhetõ, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül." Lehet, de ha én szeretek valakit, akkor szexelni is akarok vele. És szerintem lelkileg és testileg egészséges emberek között ez a természetes. De nem biztos, hogy mindenki így gondolja, ez az én véleményem.
inkább kuvázz + fogadj örökbe egy kislányt :D (de azzal ne csinálj semmit xd) így meg van a szex meg a szeretet is. problem solved
Idõsebb emberek között szerintem sok ilyen kapcsolat van, csak talán az a meglepõ nektek, hogy a kérdezõ ilyen fiatalon akarja ezt. Nincs ezzel semmi gond nem lehet mindenki Hugh Heffner.
Ha az idõsebbet olyan 90 felett gondolod, akkor valóban :-P 65-70 éveseket ismerek, akik még aktív szexuális életet élnek :-P
nem az volt a kérdésed, hogy minden lány csak szexet akar-e!!!! ez egyáltalán nem igaz. DE azt sem várhatod el senkitõl, hogy a normális testi vágyait ne akarja kiélni, pláne egy -lehetõleg - szerelmen alapuló kapcsolatban. ezért írtam a frigid nõket - "örülök", hogy sikerült lepontozni.... Egyébként meg nem is értelek. Egy 30 évestõl azért ilyen kérdést nem várnék.....
Kár hogy nem írtál elõbb! Pont egy éve ismertem meg vkit, 34 éves özvegy vagyok 2 gyerekkel. Nálunk van szex, de nagyon szar, béna a párom, a gyerekek még kicsik, kell nekik egy apa. Szerintem keresgélj elvált vagy sõt fõleg fiatal özvegy nõk között, akiknek eleve már van gyerekük. Apa még lehetsz és lehet családod is.
Adj fel egy hirdetést ezzel a szöveggel amit leírtál, tuti lesz jelentkezõ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem simán elképzelhetõ, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül. Ha egy lánnyal együtt vagyok, és simogatom vagy simogat, akkor persze, hogy feláll, ez így normális. De a szexre nem vágyok.
#12: A franc! Én is ilyet keresek pont ... Nagy csalódás után alkalmatlannak érzem magam kötött, érzelmi kapcsolatra és jó lenne egy szexen alapuló max. baráti jellegû felállás ... De hát a nõk elfutnak, ha nem "hõs szerelmes" vagyok rögtön :-P
és olyan van ami csak szexrõl szól érzelmek nélkül? mert én ilyet keresek, de ha bevallom az ismerkedõ pasiknak, rögtön megsértõdnek és lelépnek. pedig nem velük van a bajom hanem hogy herótom van attól hogy mindig érzelmi dolgokat akarnak, nagy nehezen beléjük szeretek, aztán õk meg ezt nem tudják viszonozni. akkor miért fáj nekik, ha anélkül lennék velük együtt, hisz õk is ugyanazt csinálják... jah, hogy akkor nem bírnának irányítani, meg manipulálni... biztos van esély a szexmentes kapcsolatra, de inkább vallásos vagy sokat csalódott csajok közt.
Még a delfinek is szexelnek élvezetbõl, az egészséges élethez hozzátartozik a szexualitás. Neked nagyon beteg a lelked, ha nem akarsz ezzel sem a párodnak, sem magadnak örömet okozni, pszichológust fel kellene keresned. Mitõl párkapcsolat, ha nincs benne szex? Csak csók és tapi?...és ha csókolózol, nem áll fel a cerka?
Egészséges, normális ember igényli a szexet. Egyrészt a szervezete, hormonjai hajtják és kívánja, másrészt meg tudatában van, hogy a szex: örömszerzés. És NORMÁLIS ember miért fosztaná meg magát egy örömforrástól. Súlyos problémáid vannak: fordulj szakorvoshoz!
nem..Nem csak szexet akarnak, de évi egy nagyon kevés.. Engem ott hagyott a volt barátom, mert nem akartam annyiszor együtt lenni vele, amit õ igényelt volna..szerinte, akik szeretik egymást többször vágynak erre.. nem értek vele egyet, de az évi egy-kettõ még nekem is édes kevés lenne..
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint minden lány csak szexet akar? Na, jó tudni. Mondjuk gondolhattam volna...
kedves utolsó - eszedbe sem jutott, hogy esetleg lehetne javítani azon a szexen? ha már volt olyan jó fej, hogy a 2 gyerekeddel együtt fogadott el, nem hiszem, hogy megérdemli (meg te sem), hogy ne találjatok egymásra az ágyban is. ha csak béna, azon lehet segíteni. pl. elmondhatnád, hogy mit szeretsz. kitalálni nem fogja. (fõleg, ha nem lepedõakrobata). a vége ennek így nem lesz jó, és nem szeretném majd azt a kérdésedet olvasni, hogy szeretõt tartok, mert rossz a szex a párommal, mindig is az volt, de jó pótapja a két gyereknek, megszerették, ezért nem akarom elhagyni... szóval megelõzés - kommunikáció - irány a jó szex. (grátisz gondolat: nem lehet, hogy nem is béna annyira, csak még mindig nem engedted el a volt férjed? egyébként részvétem...)

Van esélye egy olyan kapcsolatnak ami távlati és ráadásul a lány 7 ével öregebb mint a srác?

Legjobb válasz: ez attól is függ, h mennyi idõsek vagytok! ha a srác 14-15 körül van, te pedig 21-22, akkor nem érdemes belekezdeni..ha már érettebbek vagytok, idõsebbek és/vagy komolyabbak, lehet adni egy esélyt a dolognak! de ugye tudjátok, h távkapcsolatban nagyon nehéz minden..? :S

ez attól is függ, h mennyi idõsek vagytok! ha a srác 14-15 körül van, te pedig 21-22, akkor nem érdemes belekezdeni..ha már érettebbek vagytok, idõsebbek és/vagy komolyabbak, lehet adni egy esélyt a dolognak! de ugye tudjátok, h távkapcsolatban nagyon nehéz minden..? :S
az én pasim is 17 és pesti én meg 23 leszek és nálunk is távkapcs van
bocsi, de igaza van az utolsó hozzászólónak! majd kiderül h illenek e egymáshoz meg jól meg lesznek e együtt, de sztem te ne avatkozz bele, mert csak te jöhetsz ki belõle rosszul!
húzzál már el hülye problémáddal! ez már a századszor ugyanaz a kérdés, amivel itt zaklatod a többieket. az rendben van, hogy ez az oldal arra való, hogy kérdezzenek, de próbáld már megemészteni, hogy a leányzód elhajtott- és kezdem is érteni, hogy miért!
A kérdező hozzászólása: a srác 17 a lány 24 és pesti a srác.
Hát a szerelem nem korfüggõ, persze vannak amik már betegesnek számítanak. Ez a ti esetetekben még nem olyan vészes. Ha a srác is úgy érzi mûködhet a dolog és mindketten elég érettek vagytok, hogy vállaljatok egy iylen nehéz kapcsolatot, akkor hajrá. Ha szeretitek egymást nincs akadály.
elsõ válaszadó vagyok: sztem nemigazán....te a fiú vagy, vagy a lány?:)
ezzel a problémával már én is találkoztam...kábé most teszed fel harmadikféleképpen ezt a kérdést:) de az a véleményem, hogy ha a barátnõdnek ennyi esze van, hogy egy több éve mûködõ stabil kapcsolatot felborít egy kétes-kapcsolatért, ami ráadásul távlati is, akkor hagyd csak, hadd menjen...én mondom neked, 1 hónap múlva sírva könyörgi vissza magát.

Szerintetek van esélye egy olyan kapcsolatnak ami a munkahelyen kezdődik?

Legjobb válasz: Mi a férjemmel ott ismerkedtünk meg, 27 éve élünk együtt. Mi vele a gond ?

Mi a férjemmel ott ismerkedtünk meg, 27 éve élünk együtt. Mi vele a gond ?
Mi is ott ismerkedtünk meg 4 éve.Azóta összeházasodtunk, és megszületett a kislányunk is, most volt 6 hónapos. Semmilyen hátrányunk nem származott belõle. :)
A kérdező hozzászólása: Sokan azt mondják, hogy ilyen esetben a párok munka után nem tudnak mirõl beszélni meg, hogy a többi kolléga kikezdi õket stb.
Én inkább azt tapasztaltam, hogy rengeteg volt a közös témánk, a közös ismerõsünk. Elõny volt a közös munkahely. Mondjuk nem 20-an dolgoztak a cégnél, hanem több százan, tehát nem voltunk a párommal egymás nyakán.
Ott ismerkedtem meg a párommal, 5 évig voltunk együtt, szakítottunk végül, de nem a munkahely miatt.....az egyik kollégám hozott össze minket, akinek azóta is hálás vagyok, mert nem rosszban váltunk el, és sok pozitívum volt a kapcsolatunkban, szerettük egymást....
A Párommal én is ott ismerkedtem meg és nem bántam meg nyolc év alatt.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk szerintem ez attól is függ, hogy mit dolgoztok.
Mi rendõrök vagyunk és egy munkahelyen dolgozunk. Kifejezetten elõny, másképp alig találkoznánk.
Mi is egy munkahelyen ismertük meg egymást pár éve. Olyannyira 1 munkahelyen, hogy az íróasztalunkis egymás mellett van. Bár én itthon vagyok most a gyerekekkel, de mivl más-más napokon jártunk ki, mint a másik, így volt értelme a mi volt veled ma típusú kérdésnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!