Találatok a következő kifejezésre: Van esélye olyan kapcsolatnak (8 db)

Van esély olyan kapcsolatra a mai világban, amiben nincs szex?

Sokat csalódtam már, így a szex nem érdekel fiú létemre. Max. évente 1-szer lehet róla szó. Nem tudom ilyen lányt hol találhatnék. 30/f

Legjobb válasz: "Ezek szerint minden lány csak szexet akar?" Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthetõ, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettõt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször. Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.

Vannak ilyen nõk.Csak nehéz õket kiszúrni, mert hát nincs a homlokukra írva:) Amúgy, engem sem érdekel különösebben a szex.Nem vágyom rá.Nem létszükséglet.
"Ezek szerint minden lány csak szexet akar?" Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthetõ, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettõt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször. Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.
Krisnások között nézz szét.
Ehhez nem kell lány.
frigidet esetleg. nem hiszem, hogy épeszû nõ belemenne egy ilyen kapcsolatba.
Biztos van esély, csak értelme nincs túl sok. Az élet [email protected], miért akarod az egyik legnagyobb örömtõl megfosztani magad?
keress fel egy agykurkászt, mert valami nálad nem okés... :)
"Szerintem simán elképzelhetõ, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül." Lehet, de ha én szeretek valakit, akkor szexelni is akarok vele. És szerintem lelkileg és testileg egészséges emberek között ez a természetes. De nem biztos, hogy mindenki így gondolja, ez az én véleményem.
inkább kuvázz + fogadj örökbe egy kislányt :D (de azzal ne csinálj semmit xd) így meg van a szex meg a szeretet is. problem solved
Idõsebb emberek között szerintem sok ilyen kapcsolat van, csak talán az a meglepõ nektek, hogy a kérdezõ ilyen fiatalon akarja ezt. Nincs ezzel semmi gond nem lehet mindenki Hugh Heffner.
Ha az idõsebbet olyan 90 felett gondolod, akkor valóban :-P 65-70 éveseket ismerek, akik még aktív szexuális életet élnek :-P
nem az volt a kérdésed, hogy minden lány csak szexet akar-e!!!! ez egyáltalán nem igaz. DE azt sem várhatod el senkitõl, hogy a normális testi vágyait ne akarja kiélni, pláne egy -lehetõleg - szerelmen alapuló kapcsolatban. ezért írtam a frigid nõket - "örülök", hogy sikerült lepontozni.... Egyébként meg nem is értelek. Egy 30 évestõl azért ilyen kérdést nem várnék.....
Kár hogy nem írtál elõbb! Pont egy éve ismertem meg vkit, 34 éves özvegy vagyok 2 gyerekkel. Nálunk van szex, de nagyon szar, béna a párom, a gyerekek még kicsik, kell nekik egy apa. Szerintem keresgélj elvált vagy sõt fõleg fiatal özvegy nõk között, akiknek eleve már van gyerekük. Apa még lehetsz és lehet családod is.
Adj fel egy hirdetést ezzel a szöveggel amit leírtál, tuti lesz jelentkezõ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem simán elképzelhetõ, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül. Ha egy lánnyal együtt vagyok, és simogatom vagy simogat, akkor persze, hogy feláll, ez így normális. De a szexre nem vágyok.
#12: A franc! Én is ilyet keresek pont ... Nagy csalódás után alkalmatlannak érzem magam kötött, érzelmi kapcsolatra és jó lenne egy szexen alapuló max. baráti jellegû felállás ... De hát a nõk elfutnak, ha nem "hõs szerelmes" vagyok rögtön :-P
és olyan van ami csak szexrõl szól érzelmek nélkül? mert én ilyet keresek, de ha bevallom az ismerkedõ pasiknak, rögtön megsértõdnek és lelépnek. pedig nem velük van a bajom hanem hogy herótom van attól hogy mindig érzelmi dolgokat akarnak, nagy nehezen beléjük szeretek, aztán õk meg ezt nem tudják viszonozni. akkor miért fáj nekik, ha anélkül lennék velük együtt, hisz õk is ugyanazt csinálják... jah, hogy akkor nem bírnának irányítani, meg manipulálni... biztos van esély a szexmentes kapcsolatra, de inkább vallásos vagy sokat csalódott csajok közt.
Még a delfinek is szexelnek élvezetbõl, az egészséges élethez hozzátartozik a szexualitás. Neked nagyon beteg a lelked, ha nem akarsz ezzel sem a párodnak, sem magadnak örömet okozni, pszichológust fel kellene keresned. Mitõl párkapcsolat, ha nincs benne szex? Csak csók és tapi?...és ha csókolózol, nem áll fel a cerka?
Egészséges, normális ember igényli a szexet. Egyrészt a szervezete, hormonjai hajtják és kívánja, másrészt meg tudatában van, hogy a szex: örömszerzés. És NORMÁLIS ember miért fosztaná meg magát egy örömforrástól. Súlyos problémáid vannak: fordulj szakorvoshoz!
nem..Nem csak szexet akarnak, de évi egy nagyon kevés.. Engem ott hagyott a volt barátom, mert nem akartam annyiszor együtt lenni vele, amit õ igényelt volna..szerinte, akik szeretik egymást többször vágynak erre.. nem értek vele egyet, de az évi egy-kettõ még nekem is édes kevés lenne..
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint minden lány csak szexet akar? Na, jó tudni. Mondjuk gondolhattam volna...
kedves utolsó - eszedbe sem jutott, hogy esetleg lehetne javítani azon a szexen? ha már volt olyan jó fej, hogy a 2 gyerekeddel együtt fogadott el, nem hiszem, hogy megérdemli (meg te sem), hogy ne találjatok egymásra az ágyban is. ha csak béna, azon lehet segíteni. pl. elmondhatnád, hogy mit szeretsz. kitalálni nem fogja. (fõleg, ha nem lepedõakrobata). a vége ennek így nem lesz jó, és nem szeretném majd azt a kérdésedet olvasni, hogy szeretõt tartok, mert rossz a szex a párommal, mindig is az volt, de jó pótapja a két gyereknek, megszerették, ezért nem akarom elhagyni... szóval megelõzés - kommunikáció - irány a jó szex. (grátisz gondolat: nem lehet, hogy nem is béna annyira, csak még mindig nem engedted el a volt férjed? egyébként részvétem...)

Van esélye egy olyan kapcsolatnak ami távlati és ráadásul a lány 7 ével öregebb mint a srác?

Legjobb válasz: ez attól is függ, h mennyi idõsek vagytok! ha a srác 14-15 körül van, te pedig 21-22, akkor nem érdemes belekezdeni..ha már érettebbek vagytok, idõsebbek és/vagy komolyabbak, lehet adni egy esélyt a dolognak! de ugye tudjátok, h távkapcsolatban nagyon nehéz minden..? :S

ez attól is függ, h mennyi idõsek vagytok! ha a srác 14-15 körül van, te pedig 21-22, akkor nem érdemes belekezdeni..ha már érettebbek vagytok, idõsebbek és/vagy komolyabbak, lehet adni egy esélyt a dolognak! de ugye tudjátok, h távkapcsolatban nagyon nehéz minden..? :S
az én pasim is 17 és pesti én meg 23 leszek és nálunk is távkapcs van
bocsi, de igaza van az utolsó hozzászólónak! majd kiderül h illenek e egymáshoz meg jól meg lesznek e együtt, de sztem te ne avatkozz bele, mert csak te jöhetsz ki belõle rosszul!
húzzál már el hülye problémáddal! ez már a századszor ugyanaz a kérdés, amivel itt zaklatod a többieket. az rendben van, hogy ez az oldal arra való, hogy kérdezzenek, de próbáld már megemészteni, hogy a leányzód elhajtott- és kezdem is érteni, hogy miért!
A kérdező hozzászólása: a srác 17 a lány 24 és pesti a srác.
Hát a szerelem nem korfüggõ, persze vannak amik már betegesnek számítanak. Ez a ti esetetekben még nem olyan vészes. Ha a srác is úgy érzi mûködhet a dolog és mindketten elég érettek vagytok, hogy vállaljatok egy iylen nehéz kapcsolatot, akkor hajrá. Ha szeretitek egymást nincs akadály.
elsõ válaszadó vagyok: sztem nemigazán....te a fiú vagy, vagy a lány?:)
ezzel a problémával már én is találkoztam...kábé most teszed fel harmadikféleképpen ezt a kérdést:) de az a véleményem, hogy ha a barátnõdnek ennyi esze van, hogy egy több éve mûködõ stabil kapcsolatot felborít egy kétes-kapcsolatért, ami ráadásul távlati is, akkor hagyd csak, hadd menjen...én mondom neked, 1 hónap múlva sírva könyörgi vissza magát.

Hol találhatnék hozzám hasonlóan tapasztalatlan vagy szűz lányt, aki megértene engem és valóban adna esélyt egy kapcsolatra? Vannak-e még olyan lányok, akik huszonévesen is adnának esélyt egy tapasztalatlan fiúnak?

22 éves srác vagyok. Egyszer szexeltem még csak egy hivatásos lánnyal és emiatt is biztos sokan elítélnének a lányok közül, de már nagyon kétségbe voltam esve és nagyon vágytam a szexre, nem tudtam a tanulásra sem koncentrálni, amíg nem tapasztaltam meg milyen szexelni, annyira hajtott a vágy. Igazából mindig is ilyen voltam, csak nem mutattam ki, gyakran voltak erotikus fantáziálásaim a tanárn?imr?, osztálytársaimról, suliba járó lányokról egészen 11-12 éves korom óta, amikor el?ször önkielégítettem. A problémám, hogy a lányok mind tapasztaltak már az én korosztályomban és emiatt szégyenkeznem kell, illetve emiatt nincs elég önbizalmam sem, úgy érzem, hogy szégyelnivaló, hogy még szexelni sem tudok jól, de még csókolózni sem, emiatt totál frusztrált vagyok és félénk. Mindenki tud a szexr?l beszélni, tudja hogy kell csinálni. Én viszont totál tapasztalatlan vagyok. Na és nem csak szexelni, de csókolózni sem tudok józanon, részegen sikerült, de fogalmam sincs hogy kéne, ha ide jönne egy lány elém és megkéne csókolnom, úgy érzem nem tudnám hogy kell.

Legjobb válasz: De uncsi ez!

De uncsi ez!
Keress egy csajt és bizonyítsd be neki meg magadnak is h nem vagy béna :D


Van esély a változásra vagy csak húzom az időmet vele? 6 hónapja találkozgatunk, de olyan fura a kapcsolatunk. Barátomnak 4 éve nem volt barátnője (nagyon koppan), azóta én vagyok az első, akit közel engedett magához.

..DE olyan távolságtartó velem. Azt mondja tudatosan teszi ezt,mert vannak olyan megoldatlan üzleti dolgai, hogy nem mer mélyen belemenni egy kapcsolatba,mert akkor nem tudja megvalósítani. Ha velem van kedves,aranyos, kapok t?le szeretet, de valami hiányzik. Mondta látja rajtam, hogy nem vagyok boldog vele és az esze szerint, miattam azt kellene mondania, hogy ne találkozzunk, de ezt meg nem tudja kimondani,mert rossz lenne neki. Eszem szerint én is tudom, hogy lépnem kellene, de nem tudok, mert azt hiszem szerelmes vagyok! Olyan jó minden, ha együtt vagyunk, de mégis úgy érzem ott van valami fal közöttünk. 27 évesek vagyunk! Érdemes várnom, hátha változik valami?

Legjobb válasz: Én hagynám és keresnék egy olyan embert akit simán, gondok nélkül tudnék szeretni. Aki nem helyez más dolgokat a szerelem elé!

Én hagynám és keresnék egy olyan embert akit simán, gondok nélkül tudnék szeretni. Aki nem helyez más dolgokat a szerelem elé!
Én azért nem sietnék és megbeszélném vele. De úgy, hogy alaposan belemenni a részletekbe. Ha ezután sem megy, akkor alá szógájja. Amúgy nem értem, hogy mit nem tud megvalósítani egy párkapcsolatban, most nem mind1, abban, vagy azon kívül? :-o

Van esélye egy 16 éves lánynak egy 19-20 éves pasinál akinek van egy 24 éves barátnõje akivel már nem igazán olyan jó a kapcsolatuk?

ti, hogy gondoljátok?:D szerintem nem igazán jönne össze, a barátnõim meg egyfolytában unszolnak és pesszimistának neveznek, pedig szerintem csak reálisan gondolkodom.:)

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
A kapcsolat miatt nincs.
Amíg kapcsolatban van, remélhetõleg nincs esélyed. Késõbb lehet.
Jófejek a barátnõid hogy kapcsolatrombolásra biztatnak.
A kérdező hozzászólása: Jézus:D Nem akarok gyakszin ismerkedni:D jól gondoltam, hogy nem igazán van esélyem. Na most már csak a barátnõim kéne meggyõzni, hogy békén hagyjanak:D
Nála nincs esélyed, de nálam megkapod az esélyt arra, hogy megismerhess! Ha élsz vele, nem bánod meg. Ha nem, akkor így jártál. :)
én 19 éves vagyok, exem 21 volt, és simán belemennék egy kapcsolatba egy 16 évessel, úgyhogy szerintem van
Ne rondíts bele más kapcsolatába! A helyedben kivárnám, mi lesz a vége, és utána is csak nagyon óvatosan közelíts a srác felé, mert könnyen búfelejtõnek használhat.
Ha szakítanak akkor hajrá. De ne Te legyél a szakítás oka.
Nalam van eselyed. 25/f
Nincs esély? Egy kis gondolkodásra ösztönöznék mindenkit. Mivel emberi kapcsolatokról beszélünk nem jelenthetjük ki hogy van vagy nincs. Több mindentõl függ: hogy nézel ki(pontosabban milyen a férfi ideálja), mik a szokásaid, mennyire rossz a jelenlegi kapcsolata, és még számtalan apró tényezõ. A fõ kérdés nem az, hogy van-e, hanem az, hogy mennyi, és akarod-e egyáltalán hogy legyen. Ha pl pont az ideálja vagy, vagy legalább ahhoz közel állsz, dolgos, házias vagy, mondjuk még a hobbitok is passzol akkor bizony van esélyed, nem is kevés. Meg éri fel tenned magadnak a kérdést: Mit tudok nyújtani neki, amit a másik nõ nem? Tudom e nyújtani neki azt amit a másik nõ? Mivel nem ismerünk sem téged, sem a férfit, sem a jelenlegi barátnõjét, így nem tudjuk megmondani, hogy mennyi esélyed van, bármennyire is mondogatják itt a többiek, hogy van vagy nincs. Ilyen konkrétan nem lehet ezt kifejezni. Mert ha azt vesszük, akkor az is esély hogy egy a millióhoz, vagy egy a milliárdhoz. Mindkét esetben van esély, de azért érezzük a különbséget amikor mondjuk mellé írom azt is hogy egy a tízhez :) Annyit tudunk mondani, hogy VAN, de az már csakis rajtad múlik hogy mennyi. A barátnõid, pedig attól függetlenül, hogy azt mondják, hogy "fúúú hajtsál rá, meg már rossz a kapcsolat", stb, az csak egy dolog. Emiatt ne tegyétek tönkre egymás barátságát, ne vitatkozzatok, gyõzködjétek egymást, de azért ÉSSZERÛ javaslatokat elfogadhatsz tõlük ;) Én azt tanácsolom próbáld meg. Ha több értéket tudsz mutatni mint a másik nõ, akkor nagyobb eséllyel indulsz mint bárki más...

Szerintetek van esélye egy olyan kapcsolatnak ami a munkahelyen kezdődik?

Legjobb válasz: Mi a férjemmel ott ismerkedtünk meg, 27 éve élünk együtt. Mi vele a gond ?

Mi a férjemmel ott ismerkedtünk meg, 27 éve élünk együtt. Mi vele a gond ?
Mi is ott ismerkedtünk meg 4 éve.Azóta összeházasodtunk, és megszületett a kislányunk is, most volt 6 hónapos. Semmilyen hátrányunk nem származott belõle. :)
A kérdező hozzászólása: Sokan azt mondják, hogy ilyen esetben a párok munka után nem tudnak mirõl beszélni meg, hogy a többi kolléga kikezdi õket stb.
Én inkább azt tapasztaltam, hogy rengeteg volt a közös témánk, a közös ismerõsünk. Elõny volt a közös munkahely. Mondjuk nem 20-an dolgoztak a cégnél, hanem több százan, tehát nem voltunk a párommal egymás nyakán.
Ott ismerkedtem meg a párommal, 5 évig voltunk együtt, szakítottunk végül, de nem a munkahely miatt.....az egyik kollégám hozott össze minket, akinek azóta is hálás vagyok, mert nem rosszban váltunk el, és sok pozitívum volt a kapcsolatunkban, szerettük egymást....
A Párommal én is ott ismerkedtem meg és nem bántam meg nyolc év alatt.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk szerintem ez attól is függ, hogy mit dolgoztok.
Mi rendõrök vagyunk és egy munkahelyen dolgozunk. Kifejezetten elõny, másképp alig találkoznánk.
Mi is egy munkahelyen ismertük meg egymást pár éve. Olyannyira 1 munkahelyen, hogy az íróasztalunkis egymás mellett van. Bár én itthon vagyok most a gyerekekkel, de mivl más-más napokon jártunk ki, mint a másik, így volt értelme a mi volt veled ma típusú kérdésnek.

Szerintetek van esélyem nála? Egy jó pár éve össze akart velem jönni. Régebb óta ismerem, volt olyan, hogy évekig nem találkoztunk. Idén újra felvettük egymással a kapcsolatot. Eddig 4-szer találkoztunk.

Legutóbb megemlítettem neki, hogy el tudnék vele képzeni egy kapcsolatot. Mondta, hogy ő még nem áll készen egy kapcsolatra, sok a dolga elég elfoglalt, de szerinte a pasinak kell kezdeni. De lenne kedve hozzá. Ha olyan kedve van ad szájra puszit is, meg szorosan átölel a búcsúzásnál. Ezt most miért csinálja, ha elvileg nem akar tőlem semmit? Lefektetni nem akar az biztos. Bocsi, ha hosszúra sikeredett! 26L és 27F

Legjobb válasz: Szeret téged és szoros a kapcsolatotok de viszont lehet hogy most szakított valakivel és még azért nem áll készen vagy azért nem mert még nem hiszi el hogy veled összejöhetne.. de szerintem összefogtok jönni

Szeret téged és szoros a kapcsolatotok de viszont lehet hogy most szakított valakivel és még azért nem áll készen vagy azért nem mert még nem hiszi el hogy veled összejöhetne.. de szerintem összefogtok jönni

Miért nem találok korombeli lányt akivel eltudnék képzelni egy kapcsolatot? Van rá esély hogy közeljövőbe találok olyan lányt akivel boldog hosszútávú kapcsolatom lehet?

májusba töltöm a 20-at és kb 4 hónapja szingli vagyok... megismerkedtem egy lánnyal nagyon megkedveltük egymást sokat beszéltünk de végül arra jutottunk hogy nem lesz semmi mert ő csak most lett 15 és az nagy kor különbség. Az egyik régi ismerősöm akiről tudom hogy nagyon kedvel engem felkeresett beszélgetünk és randi is szóba jött de nem érzem hogy a szexuális vonzódáson kívül lenne e valami a részemről pedig ő 17-18 körül van azthiszem. Most pár napja Megismerkedtem egy lánnyal aki gyönyörű és nagyon édes és csak ámulok ha beszélgetek vele ... megvan az a kis dolog ami megtud engem fogni amitől úgy érzem tudnék járni vele... de az egyik beszélgetés során kiderült hogy Õ is csak 15 bakker (bár érettebnek tűnik mint a másik 15 éves lány de akkoris...) Mi ez ? mérvan? Tudom hogy a korombelinek nehéz csajozni mer a A veszprém megyei/várpalotai 16-20 évesek nagyrésze piás dohányos drogos vagy ribi... Egy odabújós ragaszkodó korban hozzám illő lány aki sokat szeret párja társaságában lennni, szereti a sok ömmm izgalmas együtlétet és egy kis romantikát, közelben lakik és még tetszünk is egymásnak. Létezel? Sok az elvárásom? vagy van bennem valami ami miatt csak fiatal lányokra találok? vagy valami más? Kérem normális válaszokat írjatok köszönöm!

Legjobb válasz: Bocs, de 5 év azért nem a világvége. Ha minden más jól mûködik kettõtök között, most ne már elvbõl ne jöjjetek össze. Ha meg neked a külsõségek és elvek fontosabbak az érzéseknél, a te dolgod, de akkor ne panaszkodj, hogy nincs senkid, ha magad utasítod el kb. a tökéletes barátnõt. Elvbõl.

Bocs, de 5 év azért nem a világvége. Ha minden más jól mûködik kettõtök között, most ne már elvbõl ne jöjjetek össze. Ha meg neked a külsõségek és elvek fontosabbak az érzéseknél, a te dolgod, de akkor ne panaszkodj, hogy nincs senkid, ha magad utasítod el kb. a tökéletes barátnõt. Elvbõl.
A kérdező hozzászólása: ömm az a helyzet hogy nemtudom mûködne e mert elsõ dolog ami arcon csap az 5 év :) nem randiztam vele még de nagyon kedvelem ... talán lehet elég komoly egy kapcsolathoz..
A kérdező hozzászólása: lehet ideje volna felülkerekedni ezen a dolgon? tényleg annyira nem vészes ez az 5 év?
igaza van az elsõnek 5év nem a világvége nekem is a szüleimközött 8 év kül. van. Hívd el a csajz randira hidd el sikerülni fog szurkolok neked! :-)
A kérdező hozzászólása: :( már kiderült hogy kedvel egy másik srácot ráadásul a családja szigoru és nem engedi randizni ráadásul azt hiszem bele estem a csajba úgy hogy még szinte nemis tudok róla semmit...
akk az felejtõs nyugi megtalálod az igazit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!