Találatok a következő kifejezésre: Van esélye olyan (272 db)

Szerintetek annak ellenére, hogy a legtöbb lány rondának tart vagy átlagosnak van esélyem olyan lányt találnom, aki nekem is bejön és én is neki külsőre?

Eddig csak számomra nem vonzó lányokkal smároltam vagy kavartam, illetve pettingeltem, de mára már elegem lett ebből, annyira erőltetett, ha egyszer nem is kívánom őket minek is hazudok magamnak és nekik is? Kezdek kiégni, szeretnék olyan lányt találni, akivel kölcsönös a szikra, a vágy, akivel megzabáljuk egymást, mert annyira vonzódunk egymáshoz.

Legjobb válasz: Szerintem simán van esélyed!Ha látnád azokat,akikkel én eddig összejöttem :D Simán jobbnõ voltam mindegyik expáromnál.

Szerintem simán van esélyed!Ha látnád azokat, akikkel én eddig összejöttem :D Simán jobbnõ voltam mindegyik expáromnál.
Nincs. Átlagos külsõvel csak csúnya lánnyal van esélyed összejönni. Ennek is örülhetsz, mert ha ronda lennél, nekik se kellenél.
Attól függ. Ha van sok lóvéd és sportkocsid, akkor van esélyed bárkivel összejönni, még jó csajokkal. Ha egyik sincs, akkor esélytelen.
nincs

Szerintetek van esélyem olyan nyaralót találni, ahol csak ketten lennénk, és nincsenek ott mások? Hol keressek? Mintha ilyen nem is létezne, hogy két főre is kiadjanak egy kis házat.

Extrákra már nem is merek számítani, hogy vízparti legyen, esetleg medence legyen az udvarban. Ár - normális keretek között - nem számít, OTP SZÉP-kártyával fizetnék, gy?jtögetem rajta elég régóta.

Legjobb válasz: Van esélyed, de ezeket magánszemélyek adják ki, akik értelemszerûen csak készpénzt fogadnak el, SZÉP kártyát nem.

Van esélyed, de ezeket magánszemélyek adják ki, akik értelemszerûen csak készpénzt fogadnak el, SZÉP kártyát nem.
Szerintem is van esély erre. Nekem van Balatonlellén közel a parthoz egy kis nyaralom, és sokszor vették ki párocskák akik édes kettesben voltak. Nézz körül a magánemberek között is.. Szállodában, apartmanokban nem lesztek csak ti ketten.
Két fõre is ki szoktak adni egy kisebb házat, általában úgy is adják meg az árat (forint/éj/ház), nem fejenként. Én itt szoktam pl. balatoni szállások között mazsolázgatni: http://balatoniszallas.hu/ Sok helyen elfogadták az üdülési csekket is (magánszemélyek), de azt nem tudom, hogy a SZÉP kártyával mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnézem a linket is. Tapasztalataim szerint magánszemélyek (között is vannak olyanok, akik) fogadnak el SZÉP-kártyát, persze, nem mindenki. Csak mindenkinek olyan óriási háza van, hogy két-három szint, négy-öt szoba.
http://www.zimmerinfo.hu/almadi/anna/hu.htm ez a negyedik amit megnéztem
hoppá ez is kétemeletes
Balatonlellés vagyok Megkaptam az üzenetedet. Sajnálom de én nem fogadok el szép kártyát csakis készpénzt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Van esélyem olyan csajoknál akik bulizósak, de én nem?

Van egy lány aki nagyon tetszik meg keresi a társaságomat ? évfolyamtársam de ? ilyen klubba járogatós én meg nemigazán járok diszkóba mert nem tudok táncolni, de szívesen elvinném más helyekre bárhova ahol társaság van vagy kettesben.

Legjobb válasz: van esélyed de nem hiszem hogy elviselnéd.figyelj otthon ülsz minden hétvégén egymagad ugy érzed csak rá lenne szükséged pont hétvégén tud az ember a másikkal igazán egyótt lenni közös programok minden erre a csajod elmenne nélküled bulizni....az ellentétek vonzzák egymást de egy idö után idegesitene hogy mindig megy hidd el...meg azon rágodnál hogy kit szed fel meg részegen tudatlanul kivel smárol..és jönnek a környezetböl az emberkék hogy látták ezzel azzal...szoval szerintem keres ugyanolyan embert mint te

van esélyed de nem hiszem hogy elviselnéd.figyelj otthon ülsz minden hétvégén egymagad ugy érzed csak rá lenne szükséged pont hétvégén tud az ember a másikkal igazán egyótt lenni közös programok minden erre a csajod elmenne nélküled bulizni....az ellentétek vonzzák egymást de egy idö után idegesitene hogy mindig megy hidd el...meg azon rágodnál hogy kit szed fel meg részegen tudatlanul kivel smárol..és jönnek a környezetböl az emberkék hogy látták ezzel azzal...szoval szerintem keres ugyanolyan embert mint te
én is bulizós vagyok, cigizek, iszok, bírom a piát nagyon, bulizni járok. az én szerelmem egyáltalán nem ilyen. mindig úgy kell elrágatni egy buliba, sosincs kedve. nem iszik, csak nagyon ritkán, és nem dohányzik. tökéletesen megvagyunk. én is össze akartam jönni vele, szóval neked is van esélyed :)
van esélyed, te döntsd el, hogy megbízol-e benne, ha téhged nemzaavr hogy bulizik.. akkor oks, de beszéld meg vele majd.. meg te tudod hogy megcsalna-e, miközbe a buliba pált.. mert akkor még csak nem is veszi észre hogy rosszat tett, mert ez neki "semmi". Az meg a másik hogy ilyen csajok fõleg rövidtávra gondolkodnak, ezt vele beszéld meg és magadba döntsd el hogy te mit akarsz, és ha nagyon külömbözik a véleményetek inkább hagyjátok..
Próba cseresznye. :)
csak rövid távon
A kérdező hozzászólása: Õ bulizós csaj de nem az a rib*nc fajta, de attól függetlenül szép meg aranyos, csak így lenne-e jövõje egy kapcsolatnak mert nem akarok beégni nagyon
Csak akkor vállald ezt be ha nem fogsz azon balhézni, hogy akár nélküled is el fog menni.
Ezt soha nem tudhatod, van-e esélyed, amíg meg nem próbálod. Egyébként ez a nem tudok táncolni szöveg nem valami jó kifogás, egy diszkóban senki nem táncol, max balra-jobbra lépked egyet-egyet... Ezt pedig nem lehet táncnak nevezni, úgyhogy emiatt ne izgassad magad. (esetleg nézz meg a VIVAtv-n egy Club rotationt, ott láthatod mi is az a dizsi :) Szóval nyugodtan próbálkozzál... Szerintem.
Utolsónak igaza van, tényleg így lenne.

Van esély olyan kapcsolatra a mai világban, amiben nincs szex?

Sokat csalódtam már, így a szex nem érdekel fiú létemre. Max. évente 1-szer lehet róla szó. Nem tudom ilyen lányt hol találhatnék. 30/f

Legjobb válasz: "Ezek szerint minden lány csak szexet akar?" Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthetõ, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettõt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször. Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.

Vannak ilyen nõk.Csak nehéz õket kiszúrni, mert hát nincs a homlokukra írva:) Amúgy, engem sem érdekel különösebben a szex.Nem vágyom rá.Nem létszükséglet.
"Ezek szerint minden lány csak szexet akar?" Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthetõ, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettõt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször. Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.
Krisnások között nézz szét.
Ehhez nem kell lány.
frigidet esetleg. nem hiszem, hogy épeszû nõ belemenne egy ilyen kapcsolatba.
Biztos van esély, csak értelme nincs túl sok. Az élet [email protected], miért akarod az egyik legnagyobb örömtõl megfosztani magad?
keress fel egy agykurkászt, mert valami nálad nem okés... :)
"Szerintem simán elképzelhetõ, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül." Lehet, de ha én szeretek valakit, akkor szexelni is akarok vele. És szerintem lelkileg és testileg egészséges emberek között ez a természetes. De nem biztos, hogy mindenki így gondolja, ez az én véleményem.
inkább kuvázz + fogadj örökbe egy kislányt :D (de azzal ne csinálj semmit xd) így meg van a szex meg a szeretet is. problem solved
Idõsebb emberek között szerintem sok ilyen kapcsolat van, csak talán az a meglepõ nektek, hogy a kérdezõ ilyen fiatalon akarja ezt. Nincs ezzel semmi gond nem lehet mindenki Hugh Heffner.
Ha az idõsebbet olyan 90 felett gondolod, akkor valóban :-P 65-70 éveseket ismerek, akik még aktív szexuális életet élnek :-P
nem az volt a kérdésed, hogy minden lány csak szexet akar-e!!!! ez egyáltalán nem igaz. DE azt sem várhatod el senkitõl, hogy a normális testi vágyait ne akarja kiélni, pláne egy -lehetõleg - szerelmen alapuló kapcsolatban. ezért írtam a frigid nõket - "örülök", hogy sikerült lepontozni.... Egyébként meg nem is értelek. Egy 30 évestõl azért ilyen kérdést nem várnék.....
Kár hogy nem írtál elõbb! Pont egy éve ismertem meg vkit, 34 éves özvegy vagyok 2 gyerekkel. Nálunk van szex, de nagyon szar, béna a párom, a gyerekek még kicsik, kell nekik egy apa. Szerintem keresgélj elvált vagy sõt fõleg fiatal özvegy nõk között, akiknek eleve már van gyerekük. Apa még lehetsz és lehet családod is.
Adj fel egy hirdetést ezzel a szöveggel amit leírtál, tuti lesz jelentkezõ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem simán elképzelhetõ, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül. Ha egy lánnyal együtt vagyok, és simogatom vagy simogat, akkor persze, hogy feláll, ez így normális. De a szexre nem vágyok.
#12: A franc! Én is ilyet keresek pont ... Nagy csalódás után alkalmatlannak érzem magam kötött, érzelmi kapcsolatra és jó lenne egy szexen alapuló max. baráti jellegû felállás ... De hát a nõk elfutnak, ha nem "hõs szerelmes" vagyok rögtön :-P
és olyan van ami csak szexrõl szól érzelmek nélkül? mert én ilyet keresek, de ha bevallom az ismerkedõ pasiknak, rögtön megsértõdnek és lelépnek. pedig nem velük van a bajom hanem hogy herótom van attól hogy mindig érzelmi dolgokat akarnak, nagy nehezen beléjük szeretek, aztán õk meg ezt nem tudják viszonozni. akkor miért fáj nekik, ha anélkül lennék velük együtt, hisz õk is ugyanazt csinálják... jah, hogy akkor nem bírnának irányítani, meg manipulálni... biztos van esély a szexmentes kapcsolatra, de inkább vallásos vagy sokat csalódott csajok közt.
Még a delfinek is szexelnek élvezetbõl, az egészséges élethez hozzátartozik a szexualitás. Neked nagyon beteg a lelked, ha nem akarsz ezzel sem a párodnak, sem magadnak örömet okozni, pszichológust fel kellene keresned. Mitõl párkapcsolat, ha nincs benne szex? Csak csók és tapi?...és ha csókolózol, nem áll fel a cerka?
Egészséges, normális ember igényli a szexet. Egyrészt a szervezete, hormonjai hajtják és kívánja, másrészt meg tudatában van, hogy a szex: örömszerzés. És NORMÁLIS ember miért fosztaná meg magát egy örömforrástól. Súlyos problémáid vannak: fordulj szakorvoshoz!
nem..Nem csak szexet akarnak, de évi egy nagyon kevés.. Engem ott hagyott a volt barátom, mert nem akartam annyiszor együtt lenni vele, amit õ igényelt volna..szerinte, akik szeretik egymást többször vágynak erre.. nem értek vele egyet, de az évi egy-kettõ még nekem is édes kevés lenne..
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint minden lány csak szexet akar? Na, jó tudni. Mondjuk gondolhattam volna...
kedves utolsó - eszedbe sem jutott, hogy esetleg lehetne javítani azon a szexen? ha már volt olyan jó fej, hogy a 2 gyerekeddel együtt fogadott el, nem hiszem, hogy megérdemli (meg te sem), hogy ne találjatok egymásra az ágyban is. ha csak béna, azon lehet segíteni. pl. elmondhatnád, hogy mit szeretsz. kitalálni nem fogja. (fõleg, ha nem lepedõakrobata). a vége ennek így nem lesz jó, és nem szeretném majd azt a kérdésedet olvasni, hogy szeretõt tartok, mert rossz a szex a párommal, mindig is az volt, de jó pótapja a két gyereknek, megszerették, ezért nem akarom elhagyni... szóval megelõzés - kommunikáció - irány a jó szex. (grátisz gondolat: nem lehet, hogy nem is béna annyira, csak még mindig nem engedted el a volt férjed? egyébként részvétem...)

Vidékiként van esélyem olyan állást találni Budapesten, ami biztosít szállást?

Legjobb válasz: Nem nagyon. Leeginkább olyan állásoknál van ilyen amin munkásszállón helyeznek el, de nem hiszem hogy erre vágysz. Viszont ha van egy jobban fizetõ állásod, akkor mehetsz albérletbe, külsõbb kerületekben egy kisebb lakást 20-40-ért is adnak már ki.

Nem nagyon. Leeginkább olyan állásoknál van ilyen amin munkásszállón helyeznek el, de nem hiszem hogy erre vágysz. Viszont ha van egy jobban fizetõ állásod, akkor mehetsz albérletbe, külsõbb kerületekben egy kisebb lakást 20-40-ért is adnak már ki.
Ha beszélsz nyelvet, akkor elõfordulhat, hogy SSC-k biztosítják a költözést anyagilag (Relocation), de ez tudtommal elég ritka, inkább külföldieknél alkalmazzák.
Szinte kizárt, csak nagyon nagy szerencsével, ha valami korábbról megmaradt ingatlanban (gyárban) volna még olyan, hogy szolgálati lakás. Az albérlet persze megoldás, de nehogy ilyen marhaságoknak higgy, hogy külsõ kerületben 20-ért lakást kapsz. A szoba rezsivel kezdõdik 35-40-nél, lakást pedig rezsivel 70-80 alatt a legnagyobb putriban sem találsz.

Hol van esélyem olyan pasit találni, aki olyan mint a berki krisztián?

Tudod pl.konditerem,de én nem járok kondiba leszarom,hogy hány kiló vagyok..nincs annyira jó alakom,de jó ruhákat hordok meg nagyon szép az arcom,hajam.

Legjobb válasz: Azt a provokatív kva eget :D

Azt a provokatív kva eget :D
Hahahahahahaha :DDDDDD
Általában ahhoz is pénz kell, hogy pénzes pasit szedj fel. Jól kell öltöznöd, sminkelni, drága cuccokat hordani, drága helyekre járni, drága kaját enni. Nem fognak csak úgy felkeresni a 8. ker közepén, hogy gyere aranyom mostantól én tartalak el. Náluk fontos a megjelenés, hogy kivel villognak. És mivel még proli is vagy, pláne nem sok esélyed jó módú eltartót találni. Amúgy buknak a mûvelt nõkre általában, bár van, akit nem érdekel. Egyetemet végeztem, és rengeteg Berkihez hasonlót ismerek, akik közül nem egy szívesen eltartott volna ideig-óráig. Csak nekem nincs szükségem felszínes kapcsolatokra, és az örök bizonytalanságra, hogy mikor hajít ki a lakásból. Mert gondolom nem élsz abban a tévképzetben, hogy az ilyen párok aztán holtomiglan-holtodiglan együtt vannak. Te meg mehetnél csövezni 0 mûveltséggel, 0 intelligenciával, 0 munkatapasztalattal, 0 félretett pénzzel. Szép életcél, igazán. Én inkább tanultam, hogy önálló egzisztenciát építhessek fel, saját autóm és lakásom legyen, jó munkám jó fizetéssel, olyan, amit élvezek és kitölti a napjaimat. És van egy remek párom, aki mellett nem kell rettegnem, hogy mikor cserél le egy nagyobb mellûre. Igazán jó provokatív kérdést sikerült kreálnod, a válasz nem is neked szól fõleg, mert nem hiszem, hogy komolyan gondoltad ezt, hanem az idetévedõ valódi üresfejû libáknak, akik majd olvasni fogják a "szedjünk fel egy Berki-t" bibliát.
A kérdező hozzászólása: Nem is tahó:) Egyedi humora van, nem egy szürke patkány és tud élni!! :) amit sokat nem tudnak
melyik, mert kettõ van ám! az egyik a lófejû tahó celeb, a másik az olimpiai bajnok tornász. remélem nem a tahót akarod?
küldj magadról egy pár képet privátban, meg azt, hogy mit tudsz felmutatni cserébe az ingyen élõsködésért.. :D
A kérdező hozzászólása: Hát bocsi, ha azt hiszitek, hogy ez egy provokatív kérdés. Nem is tudtam, hogy tudok feltenni provokatív kérdést... 19 éves lány vagyok..
Remélem, hogy te csak egy újabb troll vagy :D Mert, ha nem akkor nagyon gáz az életfelfogásod... Berki Krisztiánt meg inkább most hagyjuk...az az "ember"...
Kicsit olyan ez a kérdés, mintha az egyszerû lányok karikatúrájának írta volna egy unatkozó, csajoknál béna, de nem hülye srác.
na sikerult talalni azota? olyan pasit mint Berki nehezen fogsz csak ugy otthon ulve. o valogathat csajok kozul, mier valasztana teged ha nincs benne semmi kulonleges?
Igen :)
Annyi mint egy Fidesz-MSZP koalíció létrejöttére.
van esély, az itteni suttyókra meg ne hallgass.
Több szép lány nem egyenlõ az összes lánnyal. Úgyhogy van.
igen van!:)

Gépészmérnök végzettséggel van esélyem olyan munkahelyet találni, ahol nem csak a takaritó nőnemű max?

Mert a pályaválasztásomnál ez volt az egyik legnagyobb csalódás, hogy ez a szakma egy nőmentes világba deportálja az embert. A corvinuson végzett bájgunárok meg elmennek olyan munkahelyekre, ahol egy csomo fullos nő van, és egész nap csak trécselnek, cigiszünetke, 2 órás ebédszünetke 6 fogásos ebéddel, etc. A mérnök meg örül, ha egy szelet kenyeret megehet ebédre, mert még akkor is a munkát csinálja.

Legjobb válasz: Ehhez bizony be kell vállalni valami nagyobb vállalatot, ahol van mindenféle terület, pl. személyügy, pénzügy, ahol fõleg csajok/nõk dolgoznak. De munkaidõben úgyis dolgozni fogsz, szabadidõdben meg oda mész ahova akarsz - úgyhogy simán vállalható, hogy "nõmentes" helyre menj dolgozni szvsz. Na persze az ismerkedést nem könnyíti meg, de lehet jobb ha nem egy helyen dolgozik az ember a barátnõjével.

Ehhez bizony be kell vállalni valami nagyobb vállalatot, ahol van mindenféle terület, pl. személyügy, pénzügy, ahol fõleg csajok/nõk dolgoznak. De munkaidõben úgyis dolgozni fogsz, szabadidõdben meg oda mész ahova akarsz - úgyhogy simán vállalható, hogy "nõmentes" helyre menj dolgozni szvsz. Na persze az ismerkedést nem könnyíti meg, de lehet jobb ha nem egy helyen dolgozik az ember a barátnõjével.
A kérdező hozzászólása: hát sajnos nem nézek ki jól, az az igazság:(
Figyelj, ha jó pasi vagy, munkahelyen kívül simán gyûjtheted a trófeákat, ha nem, akkor munkahelyen sem. Szóval nem értem a dolgot :D
A kérdező hozzászólása: de ha JÓPASI vagy, akkor az ilyen nõi büszkeségböl eredõ höbörgés mögött mégiscsak ott lesz, hogy rád van izgulva, és amugy simán elmenne veled is (persze ez csak akkor áll, hogy JÓPASI vagy), de nem akar krvának tünni. Mert a nõk sokszor csak ezért nem mennek el pasikkal, mert nem akarnak krvának tünni meg könnyen kaphatónak!
#3 vagyok. Végigdugni a céget tényleg nem érdemes, ráadásul az anyag minõsége is romlik. Elõbb-utóbb megtudja az aktuálisan pakolt leányzó, hogy õ már a sokadik, az viszont gyors véget jelent. Ha pedig elterjed, hogy trófeázol (márpedig elterjed, hisz nõk), akkor azonnal zárnak elõtted. Így azt is bukod, akitõl többet szeretnél és az sokkal [email protected] Inkább várni, nézelõdni és a kiszemeltre diszkréten rácsapni. Azért diszkréten, hogy ha esetleg nem jön össze, akkor a következõ ne érezze magát "ha nincs ló jó a szamár is"-nak.
A kérdező hozzászólása: hát az csak látszathõbörgés...a nõk szemében igenis jó, ha tudják rólad, hogy más nõnek is kellettél! Ez egyfajta referencia a csajozásnál.
Nem biztos hogy okos dolog trófeákat gyûjteni a munkahelyrõl - legalábbis az eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogyha egy kolléganõ, nem tudom szebben mondani, "megvolt", akkor a következõnél próbálkozásból nézeteltérés is lehet. :)
Szoftveresként anno dolgoztam egy fullcsajos irodában, ahol 140 nõ volt 40-50 gúnárra, ahol az ügyviteli rendszert kellett kalapálnom. Na ott volt habzsidõzsi, csodás nõk, trécselés, hat fogásos ebéd, utána daubner cukrászda, déután parfétorta Zsófi szülinapja miatt, este tali onnan halászott asszonnyal. De ez is elmúlt, azóta iparon belüli cégnél dolgozom. 500 fejlesztõ, kb 30 nõ. De sok helyen dolgoztam már, ahol csak a recis volt nõ. Már ha volt recis... Sajnos ez van :'(
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj rögtön barátnõzni a munkahelyrõl. Elég, ha csak trófeákat gyüjti az ember...De egy 99%-ban férfi munkahelyen mindkét opcio ki van nullázva.
Wow... Ömlik a meggbántottság és a lekezelés belõled. Ez garantálni fogja a sikertelenséget jóelõre, ha nem változol meg. Valamint amit írtál az inkább a tizenéves agyú nõkre vonatkozik (akik közt most mozgolódsz), nem a dolgozó, életüket építgetõre. Nyugi, késõbb -mármint munkahelyen- már elenyészõ számban lesznek az ilyen p1csák. Plusz ha nem tartod magad JÓPASINAK akivel elmennének a nõk, akkor bizony garantált a sikertelenség. Trust me im an engineer.

Van esély olyan csajnál aki tudjam, hogy tetszik nekem? :D

Illetve idősebb is,2 évvel.

Legjobb válasz: Ha ilyen szépen tudsz fogalmazni akkor nincs.☺ Egyébként meg persze hogy van.

Ha ilyen szépen tudsz fogalmazni akkor nincs.☺ Egyébként meg persze hogy van.
van bizony
A kérdező hozzászólása: Nála az elõny :/
Miért, õ alsóban jobb lett fogalmazásból ? :D
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD na jó, ezen jót röhögtem, de magas volt a labda is. Nem, csak tudja, hogy bejön nekem :$

A szegényebb országokból származó sportolóknak is van esélyük olyan körülmények között edzeni, mint a gazdagabb országokból?

Azért kérdezem, mert most az olimpián atlétikában sorra nyernek meg futóversenyeket olyan emberek, akik szegény országból származnak. Nem sokkal ezel?tt is úgy elérzékenyültem, amikor egy ilyen n?i futó nyerte meg a versenyt, látszott rajta hogy mennyire hálás és törékeny. Arra is gondoltam, hogy lehet életében el?ször most van a lábán márkás cip?. Nekik is van úgy esélyük gyakorolni a versenyekre, mint másoknak? Vagy vannak olyan tehetségesek, hogy a körülmények mellett is képesek ezt megcsinálni? Hogy m?ködik ez?

Legjobb válasz: A futáshoz nem kellenek különösebb eszközök, építmények. Azt még a legszegényebbek is megengedhetik maguknak. A kvalifikációhoz viszont nagy, nemzetközi versenyeken kell megmérettetni magukat, inkább ez az, ami sok kiadással jár. Néha lecsippentenek egy kicsit a kormányok a fegyverbiznisz meg a háborúsdi kiadásaiból sportcélokra, az õ szerepük ennyi. A többi a sportolóké.

A futáshoz nem kellenek különösebb eszközök, építmények. Azt még a legszegényebbek is megengedhetik maguknak. A kvalifikációhoz viszont nagy, nemzetközi versenyeken kell megmérettetni magukat, inkább ez az, ami sok kiadással jár. Néha lecsippentenek egy kicsit a kormányok a fegyverbiznisz meg a háborúsdi kiadásaiból sportcélokra, az õ szerepük ennyi. A többi a sportolóké.
Kenyában azért elég komoly háttere van az atlétikának.Azonban ezzel sok ország van így(mi is) A legjobbak mind szegény sorból és nehéz körülmények közt törtek fel(Navratilova, Madár, Pelé..) A szív mindig is képes felül kerekedni mindenen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!