Találatok a következő kifejezésre: Van esélye, a 20 hét (2 db)

Hány hetes terhességig jöhet elő a Linea nigra? Én holnap lépek a 20. hetembe, de még sehol semmi, még van rá esély hogy megjelenik? Kinek milyen tapasztalata van?

Legjobb válasz: még csak ez után van igazán esélye elõ jönni.....olyan 6-7 hónapos terhesen jelenik meg leggyakrabban...

még csak ez után van igazán esélye elõ jönni.....olyan 6-7 hónapos terhesen jelenik meg leggyakrabban...
36-38. hét körül jött elõ, mikor már azt hittem, hogy nem is lesz. Még mindig látszik fél évvel szülés után. Imádom :-)
Nekem a 15.heten jott elo, es csak a tukorben vettem eszre!Ugyanis ha lenezek akkor nem latszik..:D Nezd meg a tukorben te is, hatha latszik ugy..:)
Nekem nem jött elõ egyáltalán, mindenki mondta, hogy várjak, mert majd elõjön, de semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nem nagyon értem mitõl függ, hogy kijön vagy sem, de a lényeg hogy a pindurkám egészséges legyen!:-)
Lehet, hogy nagyon butanak fogok tunni... de mi az a linea nigra? Elso babot varom 9 hetes vagyok. Rengeteget olvastam mar mindenfelerol de ez nekem uj...:)
Ooh... mar tudom :)
A csikocska a pocakodon! Meghozza kozepen egeszen fontrol a szemeremdomborodig huzodo halvany vagy erosebb barna csik! Csajok! En 11hetes vagyok, ES VAN CSIKOM. En korainak talalom. De tenyleg ott van! Azt olvastam, hogy van akinek hamar kijon! Es teljesen normalis, es qz is, ha valakinek nem! De mellesleg, nem csak terhes noknel fordul elo, egyes ferfiaknal es noknel is jelen van, nagyon halvanyan. Nekem is ott volt, es most erosodik. De ez teny, hogy nem idohozkotott. 11hkm
Nekem egyik terhességemnél sem jött elõ.
Nekem a 11-12. hétben már látszódott, de nagyon halványan, nem is tudom, miért vettem észre. Most már határozottan, de még mindig halványan látszik. 24 hetes.
....szerintem ahol olvastad ott rosszul írták mert mindenki egyöntetûen késõbbre mondja a megjelenését... nekem kislányomnál 6-7 hónap között jött elõ, nem volt vészesen erõs, de lehetett látni, kisfiamnál nem volt
holnapra vagyok kiírva és egyáltalán nincs ....
Nem kitétel hogy elõjöjjön.Nekem az elsõ babámmal elég korán 15 hetesen már volt, most a másodikkal nem jött elõ és már 39 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én mindenhol ugy olvastam, hogy viszonylag elég hamar elõjön pont ahogy irtad a 15.héten.Ha nem is olyan erõsen de halvanyan mar kell latszodjon. Érdekes ez is. várom még válaszaitokat, kinek mikor jött elõ.
Nekem az utolsó hónapban jött elõ :) 3 honapos kislány anyukája
Nekem csak a legvége felé jött elõ halványan, kb. mikorra a köldököm kilaposodott.
nekem is a 30. hét után jött ki.
32. héten jött ki egy éjszaka alatt. Este semmi nem látszódott, reggelre jó erõsen elõjött. Szülés után 2 hónappal múlt el kb.
Én most vagyok 28. hetes, kb. 3 hete kezdett el látszani, elõször csak alulról jött felfelé, de most már felülrõl is megy lefelé a köldököm irányába. Még elég halovány, de én már látom magamnak:)
Nekem kb a 30. héten jött elõ. :(
Nekem csak köldöktõl lefelé jött ki 2-3 hete, de az is szinte alig látszik. Holnap után töltöm a 39.hetet.

Van esélye, hogy a 20 hét után elhal a baba? Meddig kell aggódni?

Legjobb válasz: Szia! Nem akkarlak megilyeszteni de én igen hallottam már olyanról akinek a 25.héten halt meg sajnos a babája (de ez ritka de elöfordul) ahogy nö a terhesség ideje erre egyre kevesebb az esély.De ezen ne gondolkodj a stressz nem jó se neked se a babának .Ha minden rendben megy, vigyáztok magatokra semmi okod az aggodalomra.31hetes kismama:)

Szia! Nem akkarlak megilyeszteni de én igen hallottam már olyanról akinek a 25.héten halt meg sajnos a babája (de ez ritka de elöfordul) ahogy nö a terhesség ideje erre egyre kevesebb az esély.De ezen ne gondolkodj a stressz nem jó se neked se a babának .Ha minden rendben megy, vigyáztok magatokra semmi okod az aggodalomra.31hetes kismama:)
Persze hogy hallottunk már olyanrol, de ugy vedd hogy téged ez nem érint, veled ez nom fog megtorténni és kész, , egy terhes no nem félhet mindennap attol hogy elveszti a babát, neaggodj amugy is az elso 3honap után az esély még a felére csokkent ha számok megnyugtatnak akkor a 3.honapig az esély kb.18% azután már csak 9% szoval vigyázzatok magatokra!aggodalomra nincs ok, a legszebb idoben vagy:)
szia, nekem azt mondta a doki, hogy 28adik hétig kell "félni", de mégsem kell félni.szóval érted. ne stresszeld magad.nem kell aggódni, de ha 28ik hét elött születik nehezebben tudják megmenteni, van rá példa hogy megtudják.de tényleg ne aggodj. 28 hét után már nagyobb esélyel mentik meg. remélem értelmesen magyaráztam el.
szia, Ne gondolgozz ilyeneken, veled ez nem történhet meg. Hesegess el minde negatív gondolatot, mert csak ártassz vele a bébinek, feleslegesen idegesíted magad. Fõ a nyugalom, lazíts sokat és pihenj, aludj amikor csak lehetõséged van rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!