Találatok a következő kifejezésre: Van esélye, a 20 (48 db)

Biszexuális huszonéves srácként van esélyem a 20 év alattiaknál?

Szeretnék egy titkos szexhavert találni, de fiatalabbat:)

Legjobb válasz: Erre vannak megfelelõbb oldalak is. Van esélyed egyévként, de mindenki nyomja ezt a "titkosilonka" stílust, ahogy látom te is. Ahm, majd 30-40 év múlva sikerrel jársz.

Erre vannak megfelelõbb oldalak is. Van esélyed egyévként, de mindenki nyomja ezt a "titkosilonka" stílust, ahogy látom te is. Ahm, majd 30-40 év múlva sikerrel jársz.
*egyébként
szerintem millió jelentkezõt fogsz találni ha felmész társkeresõkre.
Valaki írja már meg nekem miért jó az ha valaki b*zi vagy miért lett mostanában divat a megkérdõjelezhetõen férfias külsõ! Komolyan nem vágom! -.-"
Rohadtul egyetértek a #3-mal. Döntsd el, mit akarsz.
Igen van!Jómagam 30-as bi vagyok, és tapadnak rám a fiatal skacok akik a férfias pasikra buknak. Anno én is az idõsebbekre buktam tizenévesen. 34 f
A kérdező hozzászólása: De én vékony vagyok nagyon:(
20 év alattiak? Mi a minimum korhatár? 20 alatt vagyok, és van nem egy huszon éves, akivel ilyen alkalmira összejönnék. Meg sok idõsebb pasi bukik a fiatalabbakra, ahogy észreveszem, szóval nem is lenne nehéz. Írj privit, és küldj egy képet, és elmondom h mi a helyzet. Egy bi srác
Küldj egy üzit :$

A ciklus 20. napján is van esély a teherbeesésre?

Szabályos 28 napos ciklusaim vannak, és mindkét kisfiam a ciklus közepén fogant. Ma történt egy kis "baleset", és mivel nem szeretnénk még 3. babát, aggódom egy picit: a ciklus 20. napján mekkora esély van a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Nekem szokásosan 20-21.napon van ovum , igaz, a ciklusom 31-35 nap között váltakozik. Kétszer estem (tervezetten) teherbe így, viszont (!) Csakis a megszokott 20-21.napon volt ovum, elõtte-utána egyszer sem (persze, elvben lehetett, de mer régebben nem homeroztem, de baba nem lett belõle, az tuti). Egyszóval, ne aggódj túlzottan, mert szerintem igen kicsi az esélye, hogy egy rendszeres ciklus így megváltozzon. Megtörténhet persze, de az a ritkább. Mondom, szerintem :)

Nekem szokásosan 20-21.napon van ovum , igaz, a ciklusom 31-35 nap között váltakozik. Kétszer estem (tervezetten) teherbe így, viszont (!) Csakis a megszokott 20-21.napon volt ovum, elõtte-utána egyszer sem (persze, elvben lehetett, de mer régebben nem homeroztem, de baba nem lett belõle, az tuti). Egyszóval, ne aggódj túlzottan, mert szerintem igen kicsi az esélye, hogy egy rendszeres ciklus így megváltozzon. Megtörténhet persze, de az a ritkább. Mondom, szerintem :)
Bocsi a zavaros mondatszerkezetert, remélem azert nagyjabol ertheto volt, amit mondani akartam :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon is, és hálás vagyok, hogy írtál :) Köszönöm!!!
Az en 20. napi ovum lassan megszuletik :)
A kérdező hozzászólása: Jujj! :) Gratulálok! 1 hét, és kiderül nálunk is...
Koszi :)

Szegeden a Tömörkény István Gimnázium kéttannyelvű szakára van esélyem ha 20. -ik vagyok ideiglenesbe a 16-ból?

Érdekelne, ha valaki járt oda vagy hallott róla valamit! Tanárok, diákok, légkör stb.

Legjobb válasz: nagyon sok esélyed van szerintem felvettek téged azt hitted nem? így is sokan kiesnek elõled

nagyon sok esélyed van szerintem felvettek téged azt hitted nem? így is sokan kiesnek elõled
A Tömörkény tavaly is szinte utolsóként küldte ki az értesítéseket, nem kell aggódni, meg fog érkezni :) és így, hogy felhívtátok õket, már nem is kell izgulni. És gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy az osztályomban már mindenkinek megvan az eredménye, de a Tömörkény még nem küldte el a suliba -.- Egyébként felvettek, mert anya felhívta õket és azt mondták, hogy benne vagyok. Azért, mégis jobb lenne már írásban is :)
Az úgy jó :D mert úgy tudom, hogy tavaly a németesekhez 16 helyett csak 13-at vagy 14-et vettek fel, úgyhogy egy pillanatra elbizonytalanodtam :D viszont így -szerintem- minden esélyed megvan. Egyébként az értesítõ leveleket is a napokban küldik, nem?
A kérdező hozzászólása: Spanyol
Ja, de az azért érdekelne, hogy spanyol vagy német szakon vagy huszadik... mert az azért nem mindegy :S
Gratulálok, fel vagy véve :D volt osztálytársam most oda jár kéttannyelvû tagozatra, most 0.os vagy mi, és õ vastagon 20. fölött volt. De úgy tudom, h még az 50. helyrõl is lenne esélyed bekerülni. Hidd el, nagyon sokan ki szoktak esni.
nem de mindenhol így van
A kérdező hozzászólása: Te Tömörkénybe jársz?
A kérdező hozzászólása: Nem hittem, hogy nem... reménykedek, hogy igen, csak mivel még csak ideiglenes van, ezért nem tudom, hogy ez jó vagy rossz. Remélem felvettek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, egyébként ma jött meg a levél úgyhogy már minden rendben :)


20 mm-es tüszõ, nyh 12, mikor lesz ovum? (Closty-s hónap) Van esély a babára ezekkel az értékekkel?

17-ik cn-on vagyok, 35 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: igen van esély mivel lett tüszöd, de ha a hormonális háttér nincs meg akkor hiába. ovud 1-2 napon belül lesz valószinüleg, ha PCOS vagy akkor lehet nem reped meg, valószinüleg nálam ez volt a gond, hiába lett szép tüszöm clostytól.

igen van esély mivel lett tüszöd, de ha a hormonális háttér nincs meg akkor hiába. ovud 1-2 napon belül lesz valószinüleg, ha PCOS vagy akkor lehet nem reped meg, valószinüleg nálam ez volt a gond, hiába lett szép tüszöm clostytól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hát bizakodok azért. még soha nem nõtt meg ekkorára
Érzel vmit? pl. h feszít vagy szurkál. Én is most szedem a clostit. Kíváncsi vagyok nálad van-e tünete a peteérésnek.
Nekem annak idején elsõ Closty-s hónap után, 17.ciklusnapon volt egy 15 és egy 17 mm-es tüszõm(elvileg ugyebár mindkettõ kisebb volt, mint lennie kell, 18-mmtõl mondják jónak), aznap volt tüszõrepedésem és most lesznek 1 évesek az ikreim. Bármi lehetséges...;)
A kérdező hozzászólása: gratulálok a babákhoz! fájdogál a cicim, nekem nem szokott, meg picit a petefészkem. nagyon bizakodok.
Szia! Sikeres volt a hónap? Szedtél valamit a Closty mellé, hogy ilyen vastag lett a nyálkahártyád? Az enyém folyamatosan 10 mm alatt van (5-7 mm)
A kérdező hozzászólása: szia, sajnos úgy néz ki lemaradtunk az ovuról.. :( igen E vitamint szedtem (Bioextra 400 mg)
Én is szedem az e vitamint, de még csak 1 hónapja. Kell még neki egy kis idõ, de már így is az elõzõ havi 3 mm-rõl, ebben a hónapban 7 mm-es lett (15. napon), ez sem túl jó.

Van esélyem a babára ha 18-19. én ovatosan napok a Ciklus.hu szerint és 19. én voltunk együtt a párommal és 20. tol peteérésem van és 25. ére van az ovum, persze még leszünk együtt a pém alatt?

Legjobb válasz: Szia! Ha babát szeretnétek, akkor ebben az idõszakban 2 naponta érdemes együtt lennetek, és akkor van esélyed. Viszont nem jó nézetben vagy a ciklus.hu-n. Ne a naptármódszert nézd, mert az védekezéshez van, hanem a normál módot. :-) Ott fogsz látni egy szép zölddel jelölt napot, az a számított ovu napja. :-)

Szia! Ha babát szeretnétek, akkor ebben az idõszakban 2 naponta érdemes együtt lennetek, és akkor van esélyed. Viszont nem jó nézetben vagy a ciklus.hu-n. Ne a naptármódszert nézd, mert az védekezéshez van, hanem a normál módot. :-) Ott fogsz látni egy szép zölddel jelölt napot, az a számított ovu napja. :-)
A kérdező hozzászólása: értem meg tudom csak leirtam h értsék a kédést de peteéréskor is jo együtt lenni nem védekezni meg ovukor is nem?
A peteérés egy folyamat, ami ciklus elejétõl az ovuig tart. Az ovu napja a lényeg, akkor szabadul ki a megérett petesejt, onnantól kb 24 óra, amíg megtermékenyíthetõ. A spermiumok kb két-három napig élnek (ritkán egy kicsit tovább is) és várakozhatnak egy kicsit az ovura. Baba szempontjából ovu elõtt két nappal kezdõdik az esélyes idõszak. Együtt lenni mindig jó. :-)

Szerintetek jól nézek ki? Van esélyem a fiúknál? Nálatok lenne? 20-30 éves férfiemberek?

a href="http://kepfeltoltes.hu/view/120926/IMG_20120921_080248_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/view/120926/IMG_20120921_080248_0_www..

Legjobb válasz: ööö izé...az arcod nem tetszik de a tested elég jó, szóval ha nem nézek az arcodra akkor dughatunk ha gondolod!

ööö izé...az arcod nem tetszik de a tested elég jó, szóval ha nem nézek az arcodra akkor dughatunk ha gondolod!
szerintem picit duci vagy....
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Félreértések meg mindig vannak nyugi :) .
Nálam simán lenne, szerintem nagyon szép vagy ;)
oké de azt mindenki látja hogy nem egy vékony nõ van a képen és én ezt leírtam .Persze mindenkinek más tetszik de nem értem mért kellett lepontozni...na mindegy. Amúgy ahhoz képest hogy nem vagy vékony nincs rossz alakod, mert arányos vagy mindenhol, (csak a félreértések elkerülése végett;) :D ) :D
A kérdező hozzászólása: 21:11 köszi:) szerintem azért pontoztak le mert sértés volt. Nem haragszom én személy szerint. Ízlések és pofonok
tök jól nézel ki, kicsit furcsa a haj de ettõl olyan különleges lesz arcod
Édes vagy, de nekem nem jössz be. Kis erõedzés, kocogás után biztosan, mert mindened megvan hozzá. DE ez csak egy vélemény, puhány csajokra nem bukom - szerencsédre kisebbségben vagyok :-)
nem cska az idegesít hogy mikor megírom a véleményem és az nem egyezik az övékével akkor egybõl jön a lepontozás...
Gyönyörû nõ vagy, lányként is csak ezt tudom mondani. :)
A kérdező hozzászólása: Akkora baj h nem 90/60/90 csaj vagyok?
A kérdező hozzászólása: köszi:) . volt már hosszú szõke hajam és aki ismer mind azt mondja ez sokkal jobban áll meg nincs vele annyi macera :D
Nálam tutira lenne esélyed ;) 22/F
Nagyon tetszel, de csak akkor járnék veled, ha szeretnéd a koreai mûvészfilmeket. Üdv Karesz
Szerintem is szép vagy, de nekem sem tetszik ez a frizura. Lehet, hogy kevesebb vele a macera, de szerintem egy fiatal lánynak nem áll jól a rövid, vagy, ha mégis, akkor biztos, hogy a hosszabb mégjobban állna. Számomra nagyon fontos a hosszú, ápolt haj egy nõnél, dehát nem vagyunk egyformák. :) 28/F
Bomba csaj vagy.
A kérdező hozzászólása: Ott kezdeném hogy ez nem harisnya ha nem cicanadrág de ez mellékes! És nem itt gyûjtöm az önbizalmat rendelkezek önbizalommal csak véleményeket kértem semmimást! Aki kicsit is súlyproblémákkal közködöt közködik az tudja hogy nem egyszerû fogyni. Köszönöm a válaszokat. A hajjal kapcsolatosakat megfogadom:)
szerintem azt vesz fel amit akar:) Amúgy tényleg duckó de had hordjon már olyan ruhát amilyet szeretne.Ha nem akar lefogyni hát nem fogy.Majd õ eldönti
Ha ilyen az alakod miert veszel fel harisnyat?Fogyni kene am es nem itt gyujteni az onbizalmat.
41-es vagyok. :) Mindenképp növessz legalább vállig érõ hajat! Ilyen bájos, nõies archoz az áll jól, ez túl fiús :/ Meg a stílusodból ítélve (már amennyire ennyibõl meglehetett ítélni), aranyos csajszi lehetsz! :)
A kérdező hozzászólása: tegnap 22:07 köszi a válaszodat. és egyet is értek veled mindenben. A hajam lehet lehetne hosszabb ezt a tanácsot megfogadom tõletek. :)
Ha te nem tartod magad szépnek, akkor súlyos önértékelési problémáid vannak!
"Ha egy fiú az alakodat veszi szemügyre elõször, meg az a fontosabb számára, akkor csak dugni akar, ha az arcodat, akkor párkapcsolatot akar" És ha a csaj olyan képet mutat elõször ahol az arcát nem lehet szemügyre venni, viszont a dekoltázsát és a combját igen? Én felvállalom hogy lefeküdnék vele, és még az arca is nagyon szép! Kész fõnyeremény:)
Bakker, látom a hajat nem egyedül írtam :D
Én lány vagyok, de azért leírom a véleményem. Ha egy fiú az alakodat veszi szemügyre elõször, meg az a fontosabb számára, akkor csak dugni akar, ha az arcodat, akkor párkapcsolatot akar, és ez tény, be is bizonyították egy kísérlet révén. :) A tested az nagyon jó, nagyon csinos vagy, irigyellek is érte :D Az arcod már kevésbé tetszik, de ez lehet a rövid haj miatt van... meg a hajszíned se a legjobb... Szerintem sokkal bájosabb lennél valami hosszú/hosszabb barnás hajjal :) Végül is jah... az arcod is jó, vagyis inkább átlagosnak mondanám, csak a haj rontja el SZERINTEM! De kinek mi tetszik :) De összességében igen, jól nézel ki :D
Szerintem teljesen csinos vagy. Alkatra is tetszel és arcra is. Egyetlen dolog amit én személy szerint, egyéni ízlésem szerint kifogásolhatónak tartok, az a rövid haj. Egy hosszú világosszõke haj neked nagyon ûberbrutál lenne. Azzal már simán 10/10.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
nálam tuti befutó jó a tested szép az arcod, úgy vagy jó ahogy vagy
Ez nem egy társkeresõ oldal.....
Hát én akasztanálak elég szépen :) szóval ezt veheted bóknak is ha úgy gondolod :) :DDD
Hmmm, szépike. :) Egy 20-30 közötti férfiember
a tested bejön, az arcod nem rossz, de nekem nem jön be ez egyéni ízlés :-)
úristen én csaj vagyok de iszonyat szép arcod van:)
Nagyon szép vagy. Nálam tuti befutó lennél! Alkatra is, és arcra is:-)
Úgy kérdezd hogy a tested megfelelõ e a párzásra. És igen. Megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120926/465208_355748781128778_10..
Hát alkatra kiváló vagy de arc a fontos. Ha szép az arc lehet molett is a csaj :) ))
Fejedrõl küldesz képet?
20:37-es vagyok és nagyon hasonlítasz Annemarie Eilfeld-re
én lány vagyok de gyönyörû arcod van :)
miért ne lenne? persze vörösben minden szexibb :P
Nálam lenne... ;)
Test jó, arc szép, frizura csúnya. Nem értem miért lett ez divat...
Ilyen testtel felõle [email protected] is bekenheted az arcod, akkor is tömnélek.
Szép vagy.
Szexre biztosan lenne esélyed nálam, kapcsolatra attól függ, h belsõre milyen vagy (tudom h ez szokatlan egy lánynak). Nekem viszont nem lenne esélyem nálad.
Duci??? Egyáltalán nem. Sokkal szebb, mint a sáskaszerû lányok. (Sarah Jessica Parker és társai..)
de lehet hosszú hajjal jobb lennél..
Hasonlítasz Péterfy Borira. :)
nekem abszolút nem jössz be
Nem tudom, hogy nézel ki. Ha ronda az arcod akkor nem. Ez csak a tested.

én 15 vagy, ő 20 lesz. Van esélye a dolognak?

még az, hogy viszonylag sokkal magasabb mintén, az gáz?

Legjobb válasz: Úgy értem, hogy nem csak a szex miatt kell neki a lány, ha nem lettem volna érthetõ.

Úgy értem, hogy nem csak a szex miatt kell neki a lány, ha nem lettem volna érthetõ.
A kérdező hozzászólása: vagyOK, csak félre írtam
én 14múltam, a 19 lesz. 20cm-vel minimum magasabb. :D
ha tényleg így van ahogy leírtad, akkor szerintem világos a válasz. bár szerintem inkább felejtsd el, nem vagyok a távkapcsolat híve, de ez személyes vélemény.
A kérdező hozzászólása: ja és köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: a srác magasabb mint én :) és úgy ismertük meg egymást, hogy egy buszon voltam, sokan voltak, állnikellet, õ ült kb melletem. aztán fékezett a busz, énmeg elõre borultam :D:DD kicsit vicces volt, de akkor figyelt fel rám, aki mellete ült õ ismert engem, tõle kérdezte meg a nevem, felvett msnre, és beszélgetünk azóta, sajnos csak ritkán jön haza, ide a városba, de ha haza jön kérte hogy találkozzunk. :) )
miért mire hajtson még a pénzére?
Szerintem van esélye, ha a fiú nem csak a szexre hajt.:) A magasság meg egyáltalán nem probléma.
Igaz, én már 21 éves vagyok most 24 éves a párom én 160cm vagyok õ 196cm úgyhogy a magasság nem gáz, szerintem. 16 évesen egy 22 éves srácba voltam szerelmes, aki az unokabátyám legjobb barátja volt. Azt hittem semmi esélyem, túl nagynak tûnt a különbség kettõnk között, õ egyetemre járt én még csak gimis voltam stb. Egy bulin végül összejöttünk. Nem tartott sokáig a dolog, mások voltak az igényeink, ráadásul neki õsszel ugye mennie kellett vissza az egyetemre, annyi lett a kapcsolatnak. Ebbõl csak annyit akartam kihozni, hogy nem kell elkeseredni, öt év még nem olyan sok idõ, a nagyobb kérdés az, lesz-e olyan téma, amiben egyforma az érdeklõdésetek. A másik, hogy szerintem várd meg, amíg kezdeményez. Egyébként honnan ismeritek egymást? 21/L
17/L vagyok a barátom 31 a szüleim megértik :) õ van vagy 190cm én meg 155cm :D
hát necces a dolog. ha idõsebb lennél 3-4 évvel, akkor nem lenne gond az 5 év korkülönbség, de megvan a veszélye, hogy csak le akar fektetni, mert fiatal vagy (utána meg szakítani). szüleidnek is fura lesz bemutatni egy ilyen idõs barátot. a magassággal nincs gond, attól még mûködhet a dolog.
Én 15 voltam, amikor megismertem a mostani páromat...Õ akkor 22 volt :$ :) 2 évet várt rám:) mármint, hogy odaadjam a szüzességem:P nyáron leszünk 4 éve együtt:) Szóval van esély, csak vigyázz, ne használjon ki...sajnos sok a szemét hapsi... 19L
sztem van esélye a dolognak én ugyan így vagyok a barátommal. :) dw attól függ ki a magasabb. ezt nem írtad le :)
Nem írtál semmit félre. Nem írtad ki. Elfelejtetted, nem tûnt fel. Megesik.
A kérdező hozzászólása: hátja.. de itt lakikahol én, csak nemis tudom pontosanmitkeres külfödön, jó is hogy mondod ezt mielöbb tisztázom vele, köszönöm a válaszokat:)

Hány hetes terhességig jöhet elő a Linea nigra? Én holnap lépek a 20. hetembe, de még sehol semmi, még van rá esély hogy megjelenik? Kinek milyen tapasztalata van?

Legjobb válasz: még csak ez után van igazán esélye elõ jönni.....olyan 6-7 hónapos terhesen jelenik meg leggyakrabban...

még csak ez után van igazán esélye elõ jönni.....olyan 6-7 hónapos terhesen jelenik meg leggyakrabban...
36-38. hét körül jött elõ, mikor már azt hittem, hogy nem is lesz. Még mindig látszik fél évvel szülés után. Imádom :-)
Nekem a 15.heten jott elo, es csak a tukorben vettem eszre!Ugyanis ha lenezek akkor nem latszik..:D Nezd meg a tukorben te is, hatha latszik ugy..:)
Nekem nem jött elõ egyáltalán, mindenki mondta, hogy várjak, mert majd elõjön, de semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nem nagyon értem mitõl függ, hogy kijön vagy sem, de a lényeg hogy a pindurkám egészséges legyen!:-)
Lehet, hogy nagyon butanak fogok tunni... de mi az a linea nigra? Elso babot varom 9 hetes vagyok. Rengeteget olvastam mar mindenfelerol de ez nekem uj...:)
Ooh... mar tudom :)
A csikocska a pocakodon! Meghozza kozepen egeszen fontrol a szemeremdomborodig huzodo halvany vagy erosebb barna csik! Csajok! En 11hetes vagyok, ES VAN CSIKOM. En korainak talalom. De tenyleg ott van! Azt olvastam, hogy van akinek hamar kijon! Es teljesen normalis, es qz is, ha valakinek nem! De mellesleg, nem csak terhes noknel fordul elo, egyes ferfiaknal es noknel is jelen van, nagyon halvanyan. Nekem is ott volt, es most erosodik. De ez teny, hogy nem idohozkotott. 11hkm
Nekem egyik terhességemnél sem jött elõ.
Nekem a 11-12. hétben már látszódott, de nagyon halványan, nem is tudom, miért vettem észre. Most már határozottan, de még mindig halványan látszik. 24 hetes.
....szerintem ahol olvastad ott rosszul írták mert mindenki egyöntetûen késõbbre mondja a megjelenését... nekem kislányomnál 6-7 hónap között jött elõ, nem volt vészesen erõs, de lehetett látni, kisfiamnál nem volt
holnapra vagyok kiírva és egyáltalán nincs ....
Nem kitétel hogy elõjöjjön.Nekem az elsõ babámmal elég korán 15 hetesen már volt, most a másodikkal nem jött elõ és már 39 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én mindenhol ugy olvastam, hogy viszonylag elég hamar elõjön pont ahogy irtad a 15.héten.Ha nem is olyan erõsen de halvanyan mar kell latszodjon. Érdekes ez is. várom még válaszaitokat, kinek mikor jött elõ.
Nekem az utolsó hónapban jött elõ :) 3 honapos kislány anyukája
Nekem csak a legvége felé jött elõ halványan, kb. mikorra a köldököm kilaposodott.
nekem is a 30. hét után jött ki.
32. héten jött ki egy éjszaka alatt. Este semmi nem látszódott, reggelre jó erõsen elõjött. Szülés után 2 hónappal múlt el kb.
Én most vagyok 28. hetes, kb. 3 hete kezdett el látszani, elõször csak alulról jött felfelé, de most már felülrõl is megy lefelé a köldököm irányába. Még elég halovány, de én már látom magamnak:)
Nekem kb a 30. héten jött elõ. :(
Nekem csak köldöktõl lefelé jött ki 2-3 hete, de az is szinte alig látszik. Holnap után töltöm a 39.hetet.

Gyakorlott ovu tesztesek! Ha ma lett totál pozi a teszt (20. ciklusnapom), és ha tegnap voltunk együtt, van esély? Vagy mikor kell pozi teszt esetén együtt lenni, hogy tuti legyen?

Legjobb válasz: Van esély de ha tudod inkább kapd el a párod az a biztosabb mert pozi teszt után 24-36 óra a tüszõrepedés :) És még így szem 100% hogy sikerül!!

Van esély de ha tudod inkább kapd el a párod az a biztosabb mert pozi teszt után 24-36 óra a tüszõrepedés :) És még így szem 100% hogy sikerül!!
A kérdező hozzászólása: Így nehéz ha nincs itthon a párod!Ne keseredj el, biztosan sikerülni fog!
Ez lett voolna a 3. hónap de ahogy vissza számoltam nem is csoda hogy nem jött össze!:(
Sajna nem volt siker mert itthon sem volt:( kint dolgozik és ahogy számolgattam az evuteszt alapján nem mostanában lesz okés az idõpont :( Talán majd agusztus, de ahogy néztem félévente 1* esik úgy a dátum hogy aznap és másnap is itthon van!!:( Hát ez van nálunk, de legalább nem csalódok akkorát ha megjön!
A kérdező hozzászólása: Meglátjuk.Nálatok nem volt sikeres?Mióta próbálkoztok?
:) Igen úgy van!! Esélyt megadtátok remélem nálatok legalább sikeres lesz!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy!Azóta a kövi nap is pozi lett a teszt, együtt voltunk mind a 2 pozi napon.Kíváncsi vagyok, ma mit mutat.Van ilyen?A tüszõrepi az utolsó pozi teszt után van?
Gratulálok a kisfiadhoz!! Gondolom már késõ a válasz de azért elmondanám hogy A pozitív teszt után elsõ negatív napon is érdemes együtt lenni! 3 napig elélnek a kisfickók, szóval van esély!:) Megy a drukk!!:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja, de azt tudni kell, hogy 10 hónapos a fiam, februárban jött meg elõször, és azóta próbálkozunk, szeretnénk ha mielõbb sikerülne.Õ elsõre összejött.Tudom, hogy ilyenkor a szoptatás meg miegymás is bezavar.Ma teszteltem elõször pozitívat és tegnap este volt akció.Szerinted akkor a mai napot érdemes lenne inkább kihagyni?Én is azt olvastam, hogy a pozi tesztet követõen 12-48 órán belül peteérés.Köszönöm a választ.
Nagyon szívesen!:) 2 naponta érdemes együtt lenni hogy legyen ideje a kisfickóknak megerõsödni!!:) mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!És szerinted ilyenkor naponta vagy inkább 2 naponta tanácsolt az együttlét?
-szem :D + sem :D
A tesztnél jobb módszer a hõgörbe vezetése + a tested jelzéseinek figyelése (tojásfehérje-nyák, ovulációs fájdalom). Én is ovutesztekkel próbálkoztam elõször, de több napon át mutattak pozitívat, tehát nem igazán találtam megbízhatónak õket. Nem mindegy, melyik napszakban végzed a tesztet, és hatással van rá az is, hogy mennyi folyadékot fogyasztottál. Ha keveset, koncentráltabb benne a hormon, és akkor is pozitívat mutat, ha még csak készülõdik a dolog. Ha meg túl sokat iszol, lehet, hogy nem mutatja ki, holott már ovulálsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!