Találatok a következő kifejezésre: Van esélye, a (4634 db)

Hányadik terhességi héttől van esélye a magzatnak az életben maradáshoz? Igaz, hogy akár már egy 22 hetes magzatnak is vannak esélyei?

Legjobb válasz: Szia!Én úgy hallottam,hogy 24 hetesen van esélye a túlélésre!20 hetes kismama

Szia!Én úgy hallottam, hogy 24 hetesen van esélye a túlélésre!20 hetes kismama
Én is 24-t tudok.
24 hetesen már szülésnek számít és nem vetélésnek ha világra jön egy baba. De gondoljatOk bele mennyi esélye lehet egy átlag 600 grammos kisbabának:S
Elsõ vagyok!Nem valami sok az esélye!Ahoz nagyon erõsnek kell lennie, de ne is kerüljön ilyenre sor!Még a hideg is kiráz ha csah rá gondolok!
24-25. héttõl, de a 27-28. héttõl van igazából esélye.
Minél több hetet tölt a baba az anyuka hasában, annál több esélye van az életben maradásra.Az én kisfiam 29.hétre született 1480 grammal és 46 cm-el, de a doki azt mondta, lehet, hogy egy olyan babának nagyobb az esélye az életben maradásra, aki pl.32.hétre született 1200 grammal.Szerencsére nem lett nagyobb gond, 2 hónapot volt inkubátorban.Kisfiam most 5 és fél éves, 19 kg és 124 cm magas.Annyi, hogy kicsit gyengébb az immunrendszere és mozgékonyabb, türelmetlenebb az átlagnál.Amikor a kisfiam született, volt a koraszülöttön egy 24. hétre született kislány is, alig volt fél kg, de Õ is hazamehetett 6 hónap után, igaz neki meg kellett mûteni a szemét.
nekem 30 hétre született a kisfia 1360 grammal.Most 1 éves és 9 kg makk egészséges.1x volt beteg az 1 év alatt.
Elvileg a 24. héttõl van esélye, de sajnos ez is csak megfelelõ kórház megfelelõ gépei mellett lehetséges....
Én azt olvastam Dr.Timmermann Gábor honlapján, hogy a világrekord egy 22 hetes magzat, akit életben tartottak, szóval elvileg lehetséges. De ilyenre még gondolni se szabad, maradjon csak bent minél tovább minden babuci. :)
Esély van rá, de miért nem tesztelsz?
Nagyon sajnálom.Ha 1-2nap múlva s jön meg, csinálj újabb tesztet.Lehet még korai volt.
Drukkolok neked! Nekünk múlt hónapban sem sikerült, de kívánom, hogy te két csíkosat tesztelj!!! Sok sikert! Dóri
Én is drukkolok, hoggy zebrás legyen. Írj majd:-)
Majd írd meg mi lett.Megy a drukk a 2. csíkért!
Nagyon szorítok Neked! Majd írd meg mi lett!
Én ikrekkel csak a nemvárt után pár nappal teszteltem halvány, nagyon halvány pozitívat! És én is száraz voltam..tehát ne add fel a reményt, várj két napot és tesztelj !! Drukkolok.
én is száraz vagyok. de azt is megfigyeltem, hogy mensi elõtt is volt mindig egy pár napos száraz idõszak. majd 1-2 nap ragadós és megjött. 4+6 hetes
Ha halványan is de már mutatni kéne a tesztenk. De azért még nincs minden veszve lehet hogy lassabban termelodik a hcg. Drukkolok !
Szerintem varj meg nehany napot es tesztelj ismet, hatha pozitiv lesz. A negativ teszt tevedhet. Drukkolok. Majd irj meg.
ez a szárazság sztem egy nagy ******! én belöllem rengerteg fehéres sárgás folyás jött oylan mintha menses helyett jött volna. msot is van de kevsebb és nem fertõzés... én mindne volam csak nem száraz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Arik vagytok! :-)
A kérdező hozzászólása: Negatív :-( Pedig nem szokott késni és nagyon száraz vagyok meg a méhszájam is fent van.
A kérdező hozzászólása: Még ma megcsinálom, csak még nem tudtam átmenni, mert dolgozom és folyamatosan jönnek.
Még ma megcsinálod vagy csak holnap reggel? Elsõ vok
A kérdező hozzászólása: Mert 8kor nyit a gyogyszertár. :-) Meg nem akarok csalódni, de 8kor lemegyek azért. :-)
szia lett babád?

Van esélyem a lánynál?

Egy többnapos utazáson vehetnék részt egy társasággal, amelynek tagja a lány is. Sajnos azon a héten egyáltalán nem tudok idõt szakítani erre. Így kisebb esélyem van a lánynál? Szeretném elhívni randizni, ebben nincs is hiba. De úgy érzem, ilyen többnapos utazáson sokkal könnyebben összemelegednek az emberek, emiatt attól félek, lecsúszom róla.

Legjobb válasz: nagy eséllyel így van.

nagy eséllyel így van.
Még elõtte hívd el:)
Bioszra van jó esélyed
Meg a francia tagozatra is van
Bioszra hány embert vesznek fel? Fél osztályt?
A kérdező hozzászólása: Bioszra 18 fõt vagy 16-ot vesznek fel, inkább az utóbbi..Angol kezdõ? Semmi esély??
Inkább az angol-franciára, ott kilencvenedik vagy
A kérdező hozzászólása: tavaly azt olvastam, hogy angol kezdõre 160. helyrõl is felvettek embereket is akár! :O

Szerintetek van esélyem a Szent László gimi rajz tagozatára behutni?

Sziasztok! Ugyebár idén vagyok 8.-os és a szent lászló rajz tagozatára szeretnék bekerülni. Úgy igazából rajzzal csak egy éve kezdtem el magasabb szinten foglalkozni. Az osztálytársaim a szent lászlóban tanító rajz tanár is azt mondta hogy ügyes vagyok! A felvételim sajnos csak 68 pontos lett, viszont kitûnõ lettem. Az alkalmassági vizsgát is szerintem jól megcsináltam, elégedett voltam. A gond az hogy 131-en jelentkeztek és csak fél osztály van tehát 13-18 embert vesznek fel. Ahogy elnéztem a többiek rajzát elképzelhetõ hogy van esélyem, de szerintetek? Esetleg valaki aki oda jár vélemény? Köszi!

Legjobb válasz: Biztos van esélyed

Biztos van esélyed
Még jelöltél más iskolát is? De biztos van esélyed, ha elsõ helyen jelölted meg
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a bíztatást:) Ezt jelöltem meg 1.-nek! Egyébként még a Szinyei Agol-spanyolt, a Leövey Klára rajzot jelöltem meg itt mentesített voltam:)
Végül melyik lett? A Leövey ?
Kicsi, de mindig van esélye, ha nem védekeztek.
Én is így estem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Jajj bárcsak :)

Ha 6+1 hetesen megyünk orvoshoz, van esély a szívhangra?

Augusztus 8-a körül volt PÉ-m, júl. 24-én volt utoljára menstr. Köszönöm!!!

Legjobb válasz: 6 hetesen már van esély szívhangra. De akkor se ijedj meg, ha nem lesz még.

6 hetesen már van esély szívhangra. De akkor se ijedj meg, ha nem lesz még.
Vagy lesz vagy nem! Én pont betöltött 6 hetesen voltam és még nem volt szívhang csak petezsák. Majd amikor legközelebb mész már lesz. Ha 7 hetesen mennél akkor már 99%-ban lenne szívhang!
A kérdező hozzászólása: Már volt egy vetélésem így nem szerettem volna tovább várni.
A dokim szerint is a betöltött 6. hét a mérföldkõ ilyen szempontból, ugyanis akkor már nagy valószínûséggel lennie kell. A 6+1 az naptár szerint annyi, a fogantatást senki nem tudja megmondani, ilyen idõsen pár nap is nagyon sokat számít, úgyhogy tényleg ne ijedj meg, ha még nincs szívhang. (Én naptár szerint 6+5 hetesen voltam orvosnál, szívpulzálás egyértelmûen volt! Lehet, hogy neked is szerencséd lesz.)
Utolsó vagyok! Én is elvetéltem korábban. Hidd el, a vetélés nem növeli az újabb vetélés kockázatát. De megértem, hogy nem akarsz várni (viszont lehet, hogy pár napot mégis kéne, csak hogy te is megnyugodj, hogy hallod/látod a szívét)
2-es vagyok! Én is azért mentem el már 6 hetesen, mert volt vetélésem, de mivel tudtam, hogy eléggé kicsi a valószínûsége, hogy lesz szívhang, így nem aggódtam. Viszont az elõzõ terhességemnél 6+5 hetesen már dobogott a szíve. Szerintem ez nagyban függ, hogy mikor volt a fogantatás, ha hamarabb akkor hamarabb lesz szívhang is.
Én is 6+1 hetesen mentem, és már dobogott a kicsi szíve. :) 5mm-es volt.
Voltál már dokinál? Mi volt? :)
A kérdező hozzászólása: Még csak petezsákot és szikhólyagot láttak, de azt mondta a doki, hogy teljesen jók az értékek (egy héttel kisebbnek mondta). Két hét múlva megyünk vissza.

Szerintetek így van esély a babára?

Tegnap voltunk együtt a párommal. Eddig megszakításosan csináltuk, de most (véletlenül) az is elmaradt. Aktus után kimostam magam ahogy tudtam. A mensim elsején múlt el, azaz még nagyon a ciklusom elején vagyok. Az ovum 12.-én lenne.

Legjobb válasz: esely mindig van, de igy eleg kevés.... nem olyan könnyû teherbe esni max akkor ha nem szeretne

esely mindig van, de igy eleg kevés.... nem olyan könnyû teherbe esni max akkor ha nem szeretne

Van esélyem a teherbeesésre?

Férjemmel védekezés nélkül szeretkezünk,mert mióta szültem még egyszer sem jött meg a menzeszem.A babám is kizárólag anyatejes és igény szerint szoptatom éjszaka is.

Legjobb válasz: Igen, van esélyed.

Igen, van esélyed.
Igen. Van. Egyszer lesz peteérésed és ovulációd és azt simán el is csíphetitek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen.

Szerintetek van esélye a jobbiknak 2014-ben? Nem kellene nekik megadni az esélyt és megnéznünk mit produkálnak?

Legjobb válasz: Egyet értek a 12:16-ossal. Mi az a adjuk meg az esélyt? Ha tud úgy szerepelni a választásokon hogy nyerjen akkor jó. Akkor 4 évente mindig másnak is meg lehetne adni, hogy mit tud. Nekik kell meggyõzni az embereket. Ez olyan mint a fidesz. Agyunk nekik is 8 évet mert az mszpnek is volt. De minek? Már az elmúlt 3 és is egy borzalom volt. De nekik kell meggyõzni az embereket. Persze a saját pártjára mindenki azt mondja, hogy agyunk neki esélyt.

Egyet értek a 12:16-ossal. Mi az a adjuk meg az esélyt? Ha tud úgy szerepelni a választásokon hogy nyerjen akkor jó. Akkor 4 évente mindig másnak is meg lehetne adni, hogy mit tud. Nekik kell meggyõzni az embereket. Ez olyan mint a fidesz. Agyunk nekik is 8 évet mert az mszpnek is volt. De minek? Már az elmúlt 3 és is egy borzalom volt. De nekik kell meggyõzni az embereket. Persze a saját pártjára mindenki azt mondja, hogy agyunk neki esélyt.
"Szerintetek van esélye a jobbiknak 2014-ben?" Határozottan nem! "Nem kellene nekik megadni az esélyt és megnéznünk mit produkálnak?" Nem. Az a baj az ilyen Jobbik-félékkel és radikálisokkal, hogy azonnali jobbulást ígérnek, csak õket kell megválasztani. A történelemben még soha nem volt példa arra, hogy 4 év alatt hatalmas problémákat oldottak volna meg. Voltak ilyen ígérgetések, többek között Hitlertõl is, azonban ezek a "türelmetlenek" csak még több kárt és szenvedést okoztak. Egy valamit kellene mindenkinek az eszébe vésnie: soha a büdös életben sem lesz - nem is volt - képes egyetlen párt négy év alatt bármit is megoldani! Aki ennek ellenkezõjét beveszi az egy marha!
Szerintem meg ne nézzük meg mit produkálnak! 3 éve már ott vannak a parlamentben, de eddig csak a biztosítékot vágták ki beszólásaikkal nemzetközi szinten is. Nem tûrnek más vélemény, mint ahogy az itt lévõ sok 0%-os lepontozott válasz is mutatja...
Szerintem be fog kerülni a parlamentbe kb 10%-os részesedéssel. Összefogni még nem fog senkivel, mert biztos a bejutás, bizonytalan a jövõ. Lesz 4 éve még kitalálni az irányt.
Ezt soha nem értettem meg a Jobbik-szimpatizánsokban: mi az, hogy adjuk meg nekik az esélyt? Ott a szavazás, meg volt az esélyük. A szavazás az nem könyöradomány, nem óvoda, ahol a gyerekek az új játéknál kiabálnak, hogy „jajj, eddig te játszottál vele, most één jövöök!” Ha van életképes programja, amivel meg tudja gyõzni az embereket, akkor rájuk fognak szavazni. Ha meg nem, akkor meg nem.
2014-ben nem. 2018-ban már igen , de ahhoz nem keveset kell dolgoznia a Jobbiknak. Több embernek is meg kell mutatniuk , be kell bizonyítaniuk , hogy jobbak mint a többiek , többre képesek. Az egyetemisták körében a legnépszerûbb a Jobbik , és a 30 alattiak körében.Õk látják a jövõt. Ha Bajnai vagy a baloldal nyer akkor le is radírozhatjuk Magyarországot a térképrõl , sõt még a nevét is le lehet törölni. A Jobbik pont egy igazságos párt , azért nem szereti sem a Fidesz , sem az MSZP mert õket is elszámoltatná.
"Nem kellene nekik megadni az esélyt és megnéznünk mit produkálnak?" Szellemi elõdjeiknek megadta az esélyt a történelem 70 évvel ezelõtt. Láttuk, mit produkáltak. Soha többé!
Sajnos nem, túl sok a megvezetett ember :( Sok tisztánlátó fogja itt hagyni az országot egy zsidó-tolvaj gyõzelem esetén, vagy legalábbis mindent megtesz ezért. Én legalábbis ezért dolgozom, hogy ne ebbe a mocskos rendszerbe kelljen családot vállalnom, és az újszülött állampolgársága már ne magyar legyen :( Sajnos ide jutottunk: "Sok barát külföldre menekült el, Mer' ott különbül bánnak egy menekülttel."
A magyarokért és a hazáért... Hogyne...
Valóban igazad van , az õ céljuk a liberális és etnikailag nagyjából tiszta Európa megõrzése. De , nekik mások a körülményeik.Az iszlám a szabadságukat , európai értékrendet veszélyezteti. Magyarországon a cigányság jelenti a veszélyt.Ezért az itteni szélsõjobb azokra szakosodik.
Sajnos nincs, tele vagyunk agymosottakkal. Fõleg a gyiken lehet õket látni. Azt persze nem veszik észre, hogy 20 éve át vannak verve a fidesz-mszp páros által, akik a színfalak mögött marha jó barátok ám, de nem baj, még mindig õket választják. Szánalmas a magyar mentalitás. Elérte a média a célját. Azt mondják, hogy a jobbik náci, akkor az. Nem ért el sikereket? Édes drágám, akkor kérlek nézd meg Tiszavasvárit! Olyan gyárat nyitottak ami több mint 100 embernek ad munkát, a közbiztonság egyre jobb, a cigányokat közmunkára fogták, az önkormányzat visszafizette a 200 milliós tartozását, sõt most már 20 milliós pluszban van, újraválasztották a Jobbikos polgármestert. Szerinted akkor ez nagyban nem mûködne? Mennyi értelmes ember... Tegyetek fel kérdéseket Vonának, vagy bárkinek a facebook-os fogadóórán, örömmel megválaszolják. Persze még erre is képtelenek vagytok, könnyebb azt benyögni, hogy , , demagógnáci" és kész. baLOLdali színvonal.
Így igaz mindig a szar zsidesz a komcsik nyernek csupán az az egésznek az érdekessége hogy választások után már mindenki tüntetget meg demonstrál meg mittudomén és senkinek nem jó az ami van. Akkor hát azt kérdezném hogy miért szavaznak rájuk? Persze megvan az esélye annak hogy a jobbik is csak a saját zsebét tömi majd meg oszt kész de még mindig jobb mint a narancsok és a pirosak akik már bebizonyították hogy nemcsinálnak semmit csak rontanak a helyzeten a jobbik esetében legalább megvan a remény hogy valami változhat! Akkor miért is ne szavaznánk a jobbikra? Rosszabb már úgysem lehet a helyzet és ezért fogok a jobbikra szavazni hajrá jobbik! Szebb jövõt!
10:23- Tiszavasvári eredménye nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Jobbik olyan jó. Ahol én lakom, ott például az önkormányzatnak nincs semmi adóssága, alacsony a munkanélküliség, magasak a bérek. A polgármester pedig fideszes, mégsem hiszem, hogy a Fidesz a megoldás. De mindegy, nem akarom elvitatni az ottani jobbikos polgármester sikerét. Én a bajt inkább a Jobbik gazdasági programjában látom. Már eleve szar volt, ez régen sem volt titok. Viszont most a Fidesz alatt egy részét volt "szerencsénk" kipróbálni, és látjuk, hogy milyen "jó" volt. Amúgy errõl kár is beszélni, mert Budapest nélkül egyik párt sem kerülhet kormányra, márpedig kevés az esélye, hogy a fõvárosiak a Jobbikra szavaznának.
15:06 A gond ott van, hogy a Fidesznek fogalma sem volt arról, hogy a Jobbik szakemberei milyen úton akarták megvalósítani a pontokat a programjukban. És mindig ezt mondják, hogy szar a programjuk, mert csak pontok, meg nincs részletezve, meg ilyenek. Hát még szép, hogy nem részletezik, aztán egy két pontot szépen le is nyúlna az MSZP meg a Fidesz - amit ugyebár meg is próbáltak, látod bele is buktak-, aztán õk lennének a királyok, hogy na látjátok, saját program hö frankók vagyunk. Részletesen leírni a programot olyan lenne, mint benyögni az ellenségnek, hogy én most honnan támadok és mit. Ha Tiszavasváriban újraválasztják õket, akkor az már jelent valamit. Az a baj, hogy a Jobbiknak csak a negatív gondolatait emeli ki a média. Pedig minden pártnak vannak rossz ötletei, de mondjuk ha az nálunk 10 jóból 2 rossz, akkor azt a 2 rosszat nyomatja felnagyítva egy hónapig a média.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok jobbikos de van egy olyan érzésem hogy ez az az egy párt ami még hajlandó lenne kiállni a magyarokért és hazánkért.
18:21- azt nem mondtam, hogy a 15% mindenhol törvényszerû, csak azt, hogy az esetek túlnyomó többségében így van. Ezért írtam, hogy ÁLTALÁBAN. Azt is érdemes megnézni, hogy nyugaton mit jelent a szélsõjobb. Franciaországban Le Pen pártja támogatja a melegházasságot, akárcsak Hollandiában Geert Wilders pártja. Ausztriában a jobboldali politikusok is gyakran a melegfelvonulások élére állnak szolidaritásból. Tehát kijelenthetjük, hogy az ottani szélsõjobbnak nincs túl sok köze a magyarhoz. Nem is csoda, hogy a Jobbikot kirúgták az európai szélsõjobboldali pártok egyesületébõl(ha jól emlékszem, akkor ez a neve).
17. Ez nem teljesen igaz. Európa nyugatibb felében vannak szélsõjobbos pártok , melyeknek sikerült átlépni a bûvös 15%-os határt. Ausztria , Finnország ahol legutóbb alig maradtak le a kormányra kerüléstõl. Õk fõleg Eu ellenesek , bevándorló ellenesek , radikálisak.Õk is demokraták de más demokráciában hisznek mint a jelenlegi liberális demokrácia.
15:01! "Látom, nehéz lehetett az általános iskola... Szövegértés 1-es!" Akkor olvasd el, mit írtam 12:16-os szövegben, és értelmezd te is. "Az "esély megadása" arra vonatkozik, hogy eddig volt fidesz meg mszp. Más nem nagyon, és láttuk, mi lett. Most jöhetne a Jobbik, és akkor megnéznénk, mi lesz. Erre vonatkozik a kérdés. De persze, én nem bántom a gyengébbeket. :(" Én meg erre írtam azt, hogy ha lesz életképes programjuk, akkor meg szavazni fognak rájuk az emberek. Az nem elég, hogy fontos témákat dobnak fel (magyar gazdaság erõsítése, kisebbségek helyzete, közbiztonság, korrupció), hanem hogy erre normális válaszokat adjnak. Olyanokat, amikkel a normális ember tud azonosulni. Multikat nem lehet kitilatni, mert csõdbe megy a gazdaság. A cigányokat nem lehet gettókba zárni, hogy dolgozzanak a semmi közepén. A politikusokat el kell számoltatni, de akkor a saját házuk táján kezdjenek el most söprögetni. Európában békére kell törekedni, nem háborúra. Nem õk döntenek arról, hogy ki a magyar, és ki a magyarabb. Attól, hogy valaki zsidó származású, még szintén ember. És még sorolhatnám a sok-sok témát. (És most ne gyere, hogy nem ez van a programjukban, mert olvastam, tudom, mi áll benne. Viszont a megnyilvánulásaikat is hallottuk már elégszer. Amíg ezen nem változtatnak, nem lesz esélyük kormányozni - még hiszem, hogy a magyarok nem akarnak egy ilyen pártot megszavazni)
2014 az még a Fideszé lesz, ezt most megmondom. Talán koalícióba kényszerülnek, de erre kicsi az esély - fõleg ha a választási törvénnyel trükközgetnek. Viszont 2018-ban már lehetnek a Jobbiknak is esélyei. Csak addig még nekünk is ki kell húzni valahogy...
Semmi esetre sem. Tudod, én egy kísérletezõ alkat vagyok, de a saját életemmel még magam se kísérletezek hát még mást engednék. Azt magam tervezem. És neked is a tervezést ajánlanám a próbálgatás helyett. Ha nem tudod miért, - hát hosszú lenne elmagyarázni.
ma 12:16 ma 12:22 Látom, nehéz lehetett az általános iskola... Szövegértés 1-es! Az "esély megadása" arra vonatkozik, hogy eddig volt fidesz meg mszp. Más nem nagyon, és láttuk, mi lett. Most jöhetne a Jobbik, és akkor megnéznénk, mi lesz. Erre vonatkozik a kérdés. De persze, én nem bántom a gyengébbeket. :(
Látom elég sokan szeretnének cigányországban élni vagy hogy valamelyik dakota megkéselje a 13 éves lányotokat mert nem adta oda a pénzét. Szép jövõ mondhatni. Majd 20 év múlva emlékezzetek erre , amikor már Magyarország sem lesz , legalábbis etnikailag nem.
Nincs esélyük és nem is lenne szabad nekik megadni az esélyt. Egy olyan szélsõbalos, antikapitalista párt hatalomra kerülésének, mint a Jobbik, csakis katasztrofális következményei lehetnének.
15:21- igen, viszont ez nem valami verseny, mint az oviban, hogy "eee, elloptad az ötletemet, pedig én találtam ki elõször". Melyik a fontosabb? Hogy egy "jó" programot végrehajtanak, vagy pedig az, hogy ki hajtja végre? Egyébként nem csak a média emeli ki. Én például elolvastam az egész programot, mind a 88 oldalt. Hát, mit mondjak...most még jobban félek a Jobbik gyõzelmétõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!