Találatok a következő kifejezésre: Van esély terhességre (280 db)

Van esély terhességre?

Tegnap délelõtt szex közben kiszakadt a gumi,de kivette a barátom,mielõtt elment.Ma vettem be 72 órás tablettát.Van esély hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: Esély mindig van. Az más kérdés, hogy igen 0 közeli.

Esély mindig van. Az más kérdés, hogy igen 0 közeli.
Ha a seggedbõl vette ki akkor nincs esély nyugi

Van esély terhességre? 5-én jött meg a menstruációm, általában 30napra jön (1-2nap plusz, mínusz) 14-én, és 19én voltunk együtt.

Legjobb válasz: Van esély, 19-én simán lehetett termékeny napod. 15-én nem valószínû.

Van esély, 19-én simán lehetett termékeny napod. 15-én nem valószínû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )
Megírnád, sikerült-e?

Van esely terhessegre?

A baratnöm es en is szüzek vagyunk (15/l + 15/f), viszont "dry humping"-ot szoktunk csinalni de meg igy is hasznalunk ovszert! Az a kerdes merult fel, hogy tegnap miutan "elmentem", a baratnom valahogy rosszul mozdult es lecsuszott a kondom, es lehet hogy rament vagy esetleg bele is! Van barmennyi eselye, hogy szüzkent terhes legyen? Ha igen, mi a teendo most? Legyszi csak az valaszoljon aki tenyleg tudja!

Legjobb válasz: van... a terhességi teszt a barátod. 300-500 Ft egy darab, hajrá.

van... a terhességi teszt a barátod. 300-500 Ft egy darab, hajrá.
Rettentõen minimális az esélye, hogy terhes lett.Ha nagyon idegesek vagytok, akkor egy esemény utáni tabit vegyen be, ha nem, akkor várjatok a menzeszik és ha 1 hetet késne, akkor jöhet a teszt.
Hát ha Máriának hívják és Istenrõl szokott álmodni, megvan rá az esély... ÁMEN
Nem azért, de ha ruha nélkül csináltátok, az már nagyon nem dry humping volt, hanem vagy totálisan félreismerhetetlenül szex, vagy nagggyon durva petting! Mondjuk dícséretet kaptok, hogy volt eszetek gumit használni így is, egyébként nem tudom, lenne-e félnivalótok. Ha nem közvetlenül a lányon belül mentél el, elég kevés az esély, hogy volt kis fickód, aki képes lenne felkúsznia teljes hüvelycsatornán át be a méhbe, és még a falat is áttörni:D Biztonság kedvéért teszt, vagy várjátok, hogy menzesz megjöjjön.
Szerintem terhes vagy.
Nézd, ahhoz, hogy a nõ terhes legyen, általában védekezés nélkül el kell menjen benne egy pasi. Ha csak ráfolyt a hasára/nemiszervére, akkor elég esélytelen, hogy a spermiumok felrohantak volna maguktól a hüvelyen és méhen át a petesejtig. De lécci-lécci, legalább olvassatok utána, mit csináltok! 15 évesek vagytok, jó kezdjétek el felfedezni egymást, de ha úgy érzitek, hogy testileg elég érettek vagytok, nõjetek már fel fejben is, és tájékozódjatok ELÕRE!
A kérdező hozzászólása: Hat akkor nem dry volt. Teljesen ruha nelkul csinaltuk ezert hasznaltunk ovszert is...
Amúgy a teszt a várt menstruáció elsõ napjától mutathat ki terhességet, de akkor még viszonylag bizonytalan. A teendõ ez esetben annak eldöntése, megtartjátok-e. De amúgy: a szüzesség nem befolyásolja a teherbeesést.
Állj! Dry humping definíciója szerint ruhában vagytok és a nemi szervek nem érintkeznek közvetlenül. Így senki nem esik teherbe. Leírnád kérlek pontosan mi történt, mert így nehéz lesz válaszolni.
A kérdező hozzászólása: A terhessegi teszt mennyi ido utan mutat eredmenyt? Ha esetleg pozitiv mi a teendo?
dry humping???? az mi a fene???
Ha így teherbe esett akkor csak 1 választásotok maradt: egy új vallást létrehozni.
A kérdező hozzászólása: Haha :D nyertünk! Nem terhes!

Van esély terhességre? A barátnőm nagyon aggódik.

Azt mesélte,hogy ő elégítette ki a barátját,körülbelül 10 percig és mondta a barátja,hogy próbálják ki milyen óvszer nélkül,de csak 3-4 lökést.Ki is próbálták,de tényleg csak ennyit,maximum egy percig és azelőtt letörölték az előváladékot is.Utána befejezte a barátjának,tehát utána élvezett el.Most 1 napja késik a barátnőmnek,de fáj a hasa és feszülnek a mellei is.Máskor is mindig késik neki 1,2 napot vagy akár egy hetet is.Nagyon aggódik,mert ő soha nem akarta megengedni óvszer nélkül és eddig 2 év alatt soha nem is próbálták ki másképp. Szerintetek lehet ebből baj? Persze tudom,hogy elméletileg lehetséges,de elég kevés az esély rá,nem?

Legjobb válasz: Megszakított közösülésnek hívják, akármeddig is tart és akármennyi "lökés". Ennek pearl indexe 30 körüli érték, tehát 100 nõbõl ennyi esik így teherbe egy év alatt. Én nem szórakoznék ezzel, mert kockázatos. Kicsi az esélye rá, hogy teherbeesett, de ha õ pont a kisebbségbe esik, az nem fogja megnyugtatni, hogy 70 másik nõ szerencsével járt volna.

Megszakított közösülésnek hívják, akármeddig is tart és akármennyi "lökés". Ennek pearl indexe 30 körüli érték, tehát 100 nõbõl ennyi esik így teherbe egy év alatt. Én nem szórakoznék ezzel, mert kockázatos. Kicsi az esélye rá, hogy teherbeesett, de ha õ pont a kisebbségbe esik, az nem fogja megnyugtatni, hogy 70 másik nõ szerencsével járt volna.
Az a baj, hogy bármi lehet... teszteljen egyet, az a tuti!
csináljon tesztet

Szerintetek van esély terhességre?

Utoljára kb 2-3 hónapja feküdtem le az exbarátommal. Nem ment el bennem,,,és gumival védekeztünk.Azótától volt 2x vagy 3x menzesem.Most késik lassan 1 hete.Máskor is előfordult már, hogy késett,volt, hogy 1 hónapot is..mindig össze-vissza jár. Szerintetek van okom félni,hogy esetleg terhes lehetek ?

Legjobb válasz: 2-3 hónapos terhességet észrevennél.. Miért kell a hülyéknek is állandóan dugni??

2-3 hónapos terhességet észrevennél.. Miért kell a hülyéknek is állandóan dugni??
ha azóta megjött már 2x akkor mitõl lennél terhes?
igen, kb 76, 42% az esélye
"Azótától" Kérlek, ne szaporodj.

FONTOS! Van esély terhességre?

Pettingeltünk a barátommal (először) párszor magához nyúlt és utána ujjazott meg. Van esély, rá, hogy előváladék került az ujjára? Átszakadt a szűzhártyám, pedig behatolás nem törtánt! Ettől késhet, mert már 2 napja meg kellett volna jönnie félek nagyon :/

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, bár kicsi rá az esély. Azért nem árt ha csinálsz tesztet.

Lehetsz terhes, bár kicsi rá az esély. Azért nem árt ha csinálsz tesztet.
Esély van, de nem túl nagy.

Van esély terhességre?

Havim után 1 nappal úgy szeretkeztem v?legényemmel,hogy elment bennem. Lehetek terhes? Örülnénk a babának.

Legjobb válasz: Igenám, de honnan tudjam, h neked hány napos a vérzés és hány napos a ciklusod? Tudod nem mindegy. Mi van, ha 10 napig enyhébben vérzel, aztán a 11. napon szexelsz, majd két nap múlva ovulálsz? Mert akkor fel kell készülnöd, h teherbe esel. De ha három napig vérzel, a negyediken szexelsz és a 14-en ovulálsz, akkor nem leszel terhes. Viszont az ovuláció esetében nem szentírás, h a ciklus közepén történik meg. Engem inkább ne oktass ki, mert én megtanultam, h mi hogy van.

Igenám, de honnan tudjam, h neked hány napos a vérzés és hány napos a ciklusod? Tudod nem mindegy. Mi van, ha 10 napig enyhébben vérzel, aztán a 11. napon szexelsz, majd két nap múlva ovulálsz? Mert akkor fel kell készülnöd, h teherbe esel. De ha három napig vérzel, a negyediken szexelsz és a 14-en ovulálsz, akkor nem leszel terhes. Viszont az ovuláció esetében nem szentírás, h a ciklus közepén történik meg. Engem inkább ne oktass ki, mert én megtanultam, h mi hogy van.
Nálad is hiányoznak az alapok ám. Mi az, h a havim után egy nappal? A menstruációs ciklus hanyadik napjára gondolsz? Kevés az esélye, de nem lehetetlen. A menstruációs ciklusban az a biztos, h semmi sem biztos.
Lehetsz, de azért ez véletlenül sem ilyen egyszerû!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ. Nálam hiányoznak az alapok? Hisz irtam, hogy a havim után egy nappal. Szóval mikor menstruációm befejezése után egy nappal. Ha nem tudsz kérdést értelmezni akkor inkább ne is válaszolj. Kösz a másodiknak.
Ja, és abba a példámba se köss bele, h 10 napig vérzel. Láttam már olyat, aki hosszan vérezgetve ült a babérjain és nem ment orvoshoz. Csak példaként hoztam fel.
Az elsõnek igaza van. A menstruációs ciklust a menzesz ELSÕ napjától számoljuk. Semmi információt nem ad az, hogy mensi után egy nappal. Mert vkinek 3 napos a vérzése, valakinek meg 8. Nem mindegy, hogy a ciklus 4. vagy 9. napjától van szó. Ráadásul az átlagos ciklushossz nélkül szintén nem ér semmit a dolog. Ugyanis nem mindegy, hogy 25 vagy épp 35 napos ciklusod van. Szóval igen is az alapok hiányoznak nálad.
terhes vagy. halvány is pozi
nekem egyetlen alkalommal sem volt erõs a csík, pedig jó néhány tesztet csináltam de hála istennek, nem a csík erõssége a lényeg :D 32hkm
Mikor kéne megjönnie? Most halvány az csík, vagy úgy kell rá vadászni fényben, negatívon?
a halvány csik is csik. ha nincs HCG nincs csik. ez korai terhesség 2 nap mulva jóval erösebb lesz.
ha van halvány csík az pozitív!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök akkor :) )))) már több mint 1 éve próbálkozunk. múlthét pénteken kellett volna megjönnie. Szokott görcsölni a hasam de azt mondják, hogy ez a beágyazódás lehet.
A kérdező hozzászólása: Ja és erõsen látszik a halvány csíkok nem kell fénybe vadászni :) )
grat! :)
Azóta csináltál tesztet? Mi van veled?

Elsõ alkalomkor van esély terhességre?

Pár másodpercig volt bennem guminélkül, utána azzal folytattuk.

Legjobb válasz: terhes vagy

terhes vagy
Ha ezzel nem vagy tisztában minek élsz nemi életet? Bármikor esély van arra, hogy teherbe ess. Elõváladékban is lehet sperma.
Esély mindig van.
ElnökÚr__ -nak igaza van. A múltkor is megjósolta egy csajnak és igaza lett.
Esély mindig van. Bár ez esetben elég kicsi, de a helyedben én nem kockáztatnék. Ráadásul azért is jobb legalább eleinte a gumi, mert nem csak gyerek kerülhet beléd, hanem bármilyen fertõzés is. Kivéve ha a fiú is szûz volt...
Persze, hogy van!
Miért szerinted a tested szex elõtt és után nem ugyanúgy mûködik? Dehogynem. Ugyanúgy van peteérésed akkor is ha már szexelsz és akkor is, amikor még nem szexeltél. És ha éppen peteérés környékén voltatok együtt és a barátodnál már volt elõváladék, ami tartalmazott éppen spermát is, akkor már miért ne lehetnél terhes? Bár nagyon kicsi a valószínûsége ennyitõl, de az esély nem 0. Úgyhogy kérdezõ minek is szexelsz, ha fogalmad sincs alapvetõ dolgokról? Talán elõbb a biosz könyvet kéne nyálazni és nem mást...
Faterod örülni fog.
seggbe kellett volna.

Ha a menstruációt leállítja a férfi a 2. napon, mert akkor szeretkeznek a nõvel, van esély terhességre?

Amik tünetek most vannak, az ráillik a pm. Szindrómára is:hangulatingadozás, alhasi szurka, iszonyatosan feszülõ mellek (amik meg is nõttek egy kicsit), hányinger eddig bírt szagokra, kajálást követõ hányinger.

Legjobb válasz: hogyhogy leállítja?? Mennyi idõ telt el azóta? A hányinger az 5.-6. hét körül kezdõdik.

hogyhogy leállítja?? Mennyi idõ telt el azóta? A hányinger az 5.-6. hét körül kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: Hat figyi O mondta h ez az.... Es lehet h terhes...
Baxus, ilyen jót mar rég röhögtem :D
A nõvérednek hány évesen van ennyi esze?
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom mert elmondja... De mi lenne ha valaszolnatok a kerdesemre es nem a reszletekbe veszne el mindenki?!
Igen, van esély a terhességre, de ezt már írta valaki.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen utolso. Bocsi biztos elkerulte a figyelmem. Koszi meg 1x!!
Te ezt a leállítja-dolgot tényleg komolyan gondolod???? :D
A kérdező hozzászólása: Miert minek hivjak azt amikor mensizel, szexelsz kozbe es szex utan es kozbe sincs verzesed, majd eltelik 24 ora es ujra elkezdesz verezni, mintha nem tortent volna semmi...
Semminek mert ilyen nincs
Éppen lehet olyan, hogy nem olyan erõs a vérzése már a 2. naptól, és utána már csak barnázás, de nem hiszem, hogy csak 1 teljes nap múlva lett volna valami a tisztaságin. szerintem félreértetted. Olyan nincs, hogy félbemarad a vérzése, mert szexeltek. Amúgy már csinálhat egy tesztet, ha akar, vagy várhat a következõ mensi-ig, ha nem jönne meg, teszteljen. Igen, mindig van esély arra, hogy teherbe eshet, inkább védekezzen!
Szerintem beszelgessetek errol egy tapasztalt felnottel, mert ugy tunik, hogy hiaba el szexualis eletet a novered, az alapveto dolgokkal nincs tisztaban. Es ha mar szexel, vedekezzen is, menstruacio alatt is.
Honnan tudod mikor van vér a nõvérewd betétjén? :O
nem, a nõvéred úgy tûnik, csak oda jár, de nem tanul, ha tõle hallottad ezt a marhaságot.
ezt a leállítást magyarázd már el...
Olyan nincs, hogy "leállítja a menstruációt" bárki is. De a menzesz ALATT is lehet teherbe esni, ha nem védekeztetek megfelelöen. Vegyél egy tesztet (két héttel az aktus után már kimutatja a terheséget) és akkor kiderül, hogy terhes vagy-e.
A kérdező hozzászólása: Haat hogy rendesen megjott neki a menstruacioja idoben-nem kesett, nem jott elobb. Aztan a mentruacio 2. napjan lefekudt a parjaval, mert kivantak egymast, es maskor is volt mar ilyen, hogy 24 ora mulva ujra verzett, de most abszolut nem indult ujra...
A kérdező hozzászólása: Amugy meg van ilyen h leallitja ha nagyon kivanjak egymast, de minimum csokkenti a verzes erosseget az aktus ideje alatt... Ez anatomia.
A kérdező hozzászólása: 14en voltak egyutt.
Leállítja a menstruációt:DDD Anatómia:DDD Szerintem lapozd fel azt a biológiakönyvet még egyszer....
tuti nem anatómia, max élettan lehet(ne), olvass utána a két fogalomnak vérzés közbeni szex helyett.
Ez nem anatómia, ez hülyeség, hogy leállítja a menstruációt a szex.
na most az aktus ideje alatt vagy 24 órára? Vagy egy álló napig szexeltetek? te vagy gyerek vagy, vagy éjsötét felnõtt.
A kérdező hozzászólása: 2. mensis napon szexelnek, aztan 24 ora mulva lesz ujra ver a betetjen... Amugy 13 vagyok es noverem tanul eu-be...csak erdekel h nem terhes e....
Ennyire képzett vagy, hogy "ez anatómia", akkor miért nem tudod a választ a feltett kérdésedre???? 1. Gusztustalan 2. Mindig van esély, de ilyenkor kisebb
Ha megkérhetlek kedves, ne a nõvéred "tapasztalataira, és tanácsaira" alapozz a jövõd szexuális életét illetõen. lehet hogy nála elmúlik mert "anatómia" ....de lehet téged meg elönt minden, és a hõn szeretett életed párja egy ilyen guszti eset után végleg kiszeret belõled......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!