Találatok a következő kifejezésre: Van esély hogy terhes (302 db)

Nem tudom, hogy terhes vagyok vagy sem. Ha fájnak a melleim és minden nap úgy érzem, hogy rögtön megjön, és 6 napja nem jött meg, valamint a 6. késési napi teszt negatív lett, akkor van esélyem, hogy terhes legyek?

Tehát 13. kellett volna megjöjjön, de nem jött és fájnak a melleim. 17. csináltam egy tesztet és az egyik csík teljesen bevörösödött, de a másik csak halvány, látható egész jól, de nem annyira intenzív, mint a másik, a 19. teszt pedig negatív. Na ebb?l most mi derül ki???

Legjobb válasz: Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
hát, a halvány csík is csík, viszont a másik negatív??? Elég fura. Szerintem várj 4-5 napot, és akkor tesztelj újra (ha addig nem jön meg, én sajnos a múlt hónapban úgy jártam, hiába reménykedtem hasonló szituációban). Ha pedig negatív, akkor irány a doki. Persze ha pozitív, akkor is (remélem, az lesz, az esély megvan!)
Szívbõl gratulálunk.Várjuk a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: Amint megígértem írok ha van valami......csináltam egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek dokihoz és többet tudok majd. Remélem nincs, nem lesz semmi baj. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a kedves szavakat. puszi mindenkinek, jó éjszakát majd még írok :) )
drukkolunk..
A kérdező hozzászólása: Ja és ma olyan fejfájással ébredtem, hogy mindjárt kiugrik az agyam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!!! A két teszt nem volt egyforma, és az elsõt délután csináltam meg, a másodikat (negatív) pedig a reggeli vizeletbõl. A havim ezelõtt két hónappal 4 nappal hamarabb jött meg, és a múlt hónapban pedig 1 nappal. de ebbõl azt veszem, hogy akkor 26-27 nap az átlagom. De most már egy hete késik. A tesztek márkáját nem tudom, mivel már eldobtam. Úgy gondoltam, hogy pénteken reggel megint csinálok egyet és akármi jön ki, megyek dokihoz. Köszönöm a válaszokat, véleményeket. Amint tudok valamit írok nektek :) ) puszi mindenkinek és szép napot
Mi újság teszteltél?
van olyan, hogy egy poz teszt után a másik nem mutat semmit, mert nem egyforma érzékenységû, vagy a pisi koncentrációja más... amit írsz abból még semmi nem derül ki, kérj egy érzékeny tesztet a patikában és csináld meg reggeli vizeletból, úgy hogy nem iszol elõtte sokat.
hát nagyon esélyes h babás vagy, mivel volt egy pozi teszted.milyen márkájú teszt volt a pozi?és milyen a nega?mert lehet h másmilyen érzékenységûek voltak.de én csinálnék még egy msáikat is.nekem a gravi hcg 3 nap késés után délutáni pisibõl erõs pozi lett.sztem az nagyon jó teszt, csak ajánlani tudom.majd ha teszteltél írd meg mi lett.szorítok h baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Voltam dokihoz és 3 hetes terhes vagyok. :) ) Sajnos még sok mindenünk nincs meg a gyerekvállaláshoz, de ha Õ akart jönni, akkor Isten hozta. Sokat kell küzdenünk ebben a 8 hónapban, mert még nincs ház, anyósékkal lakunk, ami nem nagyon jön be nekem, de csak lesz valahogy. Még egyszer köszönök minden hozzászólást, és mindenkinek kívánom, hogy érje el azt, amit akar. Jó éjt puszika

Ha a ciklusom nyolcadik napjan szeretkeztem, van esely hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: NEM HISZEM EL, hogy folyamatosan jönnek az ilyen kérdések, hogy terhes lehetek-e az x. napon, és csak egy kicsit dugta be, és .... Seretkeztél? Igen Védekeztél? - Nem ----->> Vagyis terhes lehetsz!!!!

NEM HISZEM EL, hogy folyamatosan jönnek az ilyen kérdések, hogy terhes lehetek-e az x. napon, és csak egy kicsit dugta be, és .... Seretkeztél? Igen Védekeztél? - Nem ----->> Vagyis terhes lehetsz!!!!
Természetesen.
Esély mindig van. Pontosan csak ovutesztel lehet meghatározni a peteérés idejét. Csak feltételezés, hogy a 14. napon van:) Nekem pl. mensi után pár nappal fogant a fiam:) 16hkm.
Na meg ne feledjük a spontán peteérést sem, ami cikluson belül bármikor elõfordulhat!
Igen igazad van utolsó. Az meg bármikor, akár még orgazmus hatására is jöhet. Szóval én azt mondom, hgy akármikor teherbe eshetsz.

Van esély hogy terhes vagyok? Van arra esély hogy nem vettem észre?

Èvek óta szedek fogamzásgátlót. Soha semmi gond nem volt vele. Mimdig pontosan megjött és mindig annyi napig tartott a menstruációm ameddig kellett. Hónap elején gyengélkedtem kicsit fõlépp csak hányingerem volt de mivel napra pontosan megjött ezért nem aggódtam. Már régebben is tapasztaltam de a mai napon erõteljesebben. A jobb petefészkemnél olyan érzésem volt mintha buborékok pukkanának szét a hasamban. Nagyon fura érzés volt és erõteljes kb 2 percig tartott aztán elmúlt. Veszek tesztet ha kell csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Köszönöm.

Legjobb válasz: Hát ezt a buborékos dolgot sokaktól hallottam már terhessége alatt. Volt,h elfelejtetted bevenni vagy valami? Hány éve szeded? Tartottál szünetet?

Hát ezt a buborékos dolgot sokaktól hallottam már terhessége alatt. Volt, h elfelejtetted bevenni vagy valami? Hány éve szeded? Tartottál szünetet?
A kérdező hozzászólása: 6 éve szedem. Nem tartottam szünetet és nem hagytam ki egy szemet sem...
ha nem szexeltél senkivel, akkor szerintem esélytelen..márpedig ez elég fontos információ a kérdés szempontjából
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû hogy nem véletlen kérdezem. Àllandó párkapcsolatom van...
És nem vettél még tesztet?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszen mindig idõben megjön és mindig 6 napig tart. Legutóbb 2 hete menstruáltam.

A párommmal nagyon szeretnénk babát, nem is védekezünk semmivel. Ma két napja, hogy késik a menzeszem. Van esélye, hogy terhes vagyok? Vegyek már tesztet?

Legjobb válasz: Nagyon lelkes vagy. :D Esélye van, de nem változtat a tényálláson semmit ha vársz még vele nem?

Nagyon lelkes vagy. :D Esélye van, de nem változtat a tényálláson semmit ha vársz még vele nem?
Lehetsz terhes!Vegyél 1tesztet, azt csináld meg a reggeli vizeletbõl!
Már miért ne lehetne? Nekünk mindhárom gyermekünk az elsõ próbálkozós hónapban összejött. Mondjuk két nap késés még belefér a ciklusba, de reggel csinálhatsz tesztet, hátha kimutatja ha baba van. Ugye ez attól is függ, hogy mikor volt péd. ha késõbb, akkor még várathat magára a második csíkocska.
Persze, hogy van esélyed! Tesztelj, ha kimaradt a mensid, elõbb nem tudhatod meg sajna!
Persze, h van eselyed, ne butaskodj.
Nekem érzékeny a mellem ennyi
nekem is hányingerem van 2 napja, reggel és este.megjön érzésem van. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..
Én is ugyan így vagyok de nekem a ciklus.hu szerint holnap kellene megjönnie, én is teszteltem de sajna nega lett.Van valami tüneted?
Persze, hogy van. Ha nem jön meg hétvégéig, hétvégén nyugodtan tesztelj még egyet.
A kérdező hozzászólása: Igen van!tegnap este óta hányingerem van de nagyon!Meg fáj a hasam és a mellbimbóm!Neked van tünet??
A kérdező hozzászólása: Sajna nekem ez a has szúrkálás gyanús!Félek hogy meg fog jönni!7hónap próbálkozás nekem hosszú idõ!:(
A kérdező hozzászólása: Ja és én nem hõmérõztem még!Megéri??Még több idegeskedés vagy nem??
a hõzés azért jó mert tudom mikor van a pé-em.
A kérdező hozzászólása: De ha minden nap csináljuk akkor nem tudom elszalasztani az alkalmat.???
Én se várom csutorokre de tesztelni nem merek és nem is fogok. Majd ha elmarad mondjuk 2-3 napot talán. Ezzel védem magam a folosleges csalódásoktól. Változtatani már úgyse tudok az eredményen csak még 1 kicsit reménykedni. Tuneteim nekem semmit se jelentenek megvolt minden tunetem múlt hónapba is és nem sikerult. Remélem neked sikerult a babó:o) Drukkolok Neked!!! Majd írd meg mi lett jó ?

Ha az ovutesztem ma pozitiv és nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom volt, de csak tegnap tudtunk szeretkezni, akkor még van esély, hogy terhes legyek?

Pontosan mikor van a tüsz?repedés? A pozitiv ovuteszt másnapján, vagy aznap?

Legjobb válasz: Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)

Szerintem van esély. Nálunk is pont így volt, és sikerült teherbe esnem. Azért ma még próbálkozhattok, az nem árt:)
Szia!Van esèly , mert a spermiomok èletkèpesek akàr 72 òràt is a nôi szervezetben. De èn ùgy gondolom , hogy holnap lesz a tüszôrepedèsed (vagy ma èjszaka , hajnalban) ugyanis az ovutesz a pè elôtt vàlik pozitívvà.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem az éjszaka vagy hajnalban megvolt a tüszõrepedés, mert míg tegnap nagyon szúrt a petefészkem meg fájogatott a hasam, ma mintha elvágták volna. Legalábbis remélem, hogy így van, merthogy ma sem tudunk együtt lenni, úgyhogy a hétfõi kiskatonák lesznek csak harcban. Ma reggel a hõm 0, 3 fokkal feljebb kúszott, lehet hogy ez is a tüszõrepedést igazolja?

Ha bevettem az esemény utáni tablettát, ami után meg is jött a vérzés, majd a következő hónapi is, attól még van esélye, hogy terhes vagyok?

Most kellene megjönnie, de késik, aminek nem örülök, mert szeretném elkezdeni a fogamzásgátló szedését, hogy nyugodtabban lehessek együtt a barátommal. Vagy csak idegeskedek, és emiatt késik?

Legjobb válasz: Kend be vajjal a puncidat belül és csinálj 20 guggolást. Ha kijön a vaj, terhes vagy (a kisbabák utálják a vajat).

Kend be vajjal a puncidat belül és csinálj 20 guggolást. Ha kijön a vaj, terhes vagy (a kisbabák utálják a vajat).
0, 359120% esélyed van a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Trollok, menjetek a Roxfortba, ott várnak titeket a harcos kedvû boszorkák, azokkal szájkaratézzatok ;)
Figyelj, én azt tanácsolom, hogy aktus után(amikor be kellett venned az eseményutáni tablettát), rá 2 hétre, vagyis az aktustól számított 14.napon végezz el egy vizeletsugaras terhességi tesztet.1000ft-ba kerül.Ha biztosra akarsz menni, akkor a 3. héten is végezz el egy tesztet.Csak, hogy megnyugodj. A menzeszbõl most ne indulj ki, mert a tabletta kicsit felforgatja a szervezeted.A teszt viszont eredményt ad 1-2 percen belül.
A kérdező hozzászólása: #4 ez augusztusban történt, megcsináltam utána egy tesztet, negatív volt, és utána megjött a szeptemberi vérzés is. most az októberin agyalok, hogy miért késik..

Van esély, hogy terhes leszek?

Egyfolytában úgy szeretkezünk, hogy belém engedi. Egy nap kétszer is. Nagyobb az esély, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Szerintem, te ugyanaz a kérdezõ vagy, aki nemrég olyan kérdést tett fel, hogy: ha hátulról d..nk, és elõrefolyik, akkor terhes lehet-e? Ha nem, akkor bocs, ha igen, akkor nagyon tudlak sajnálni!!!!

Szerintem, te ugyanaz a kérdezõ vagy, aki nemrég olyan kérdést tett fel, hogy: ha hátulról d..nk, és elõrefolyik, akkor terhes lehet-e? Ha nem, akkor bocs, ha igen, akkor nagyon tudlak sajnálni!!!!
nem kellene annyiszor, így újra sem tudnak termelõdni a spermák. kétnaponta kellene minimum.
csatlakozok az elsöhöz!!!!!
A kérdező hozzászólása: utolsónak: hát nem én vagyok az, én ilyen hülye kérdést fel sem tennék, de minden esetre jót nevettem rajta. Csak két nap szeretkeztünk úgy, kihagytunk egy napot és ma csak egyszer.Remélem összejö, nagyon szeretnénk egy babát.
3-as vagyok! Ne haragudj, ha rosszat feltételeztem rólad! Csak azt szeretném mondani, hogy ne gondolj olyan sokat rá, úgy is sikerülni fog! Nem a mennyiség, a minõség a fontos! Meg persze, hogy jókor történjen a dolog. Én a párommal a munkánk miatt alig tudtunk összebújni, (nem írom le a havi mennyiséget, mert szégyen) és van egy gyönyörû fél éves kisfiam! Úgyhogy csak nyugodtan! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és gratulálok a babához :) )

Van esélye, hogy terhes vagyok?

A párommal együtt voltunk, védekeztünk is óvszerrel. (múlt héten) A menstruációmnak hamarosan meg kell jönnie. (Tehát elvileg nem voltam termékeny id?szakban, bár ez nem 100 %-osan biztonságos) Épp ezért használtunk óvszert is. Két kérdésem lenne: van esély rá, hogy olyan módon szakad ki az óvszer, hogy észrevehetetlen? Másik kérdésem: ha el?tte hozzányúlt a péniszéhez (azon akár lehetett el?váladék is) majd utána az óvszerhez illetve hozzám is (kicsit sz?k voltam)van esély rá, hogy került belém el?váladék? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem nincs rá sok esély, mivel az elõváladéknak is a hüvelybe kellene bejutnia...

Szerintem nincs rá sok esély, mivel az elõváladéknak is a hüvelybe kellene bejutnia...
kb akkora az esélye mint a szûznemzésnek
A kérdező hozzászólása: Igen, és bár nem nagy rá az esély, de lehet hogy bejuthatott a hüvelyembe, mivel elsõ alkalom volt, eléggé szûk voltam és az ujjával próbált tágítani elõször. (20 évesek vagyunk, már két éve együtt vagyunk, de gyereket még semmiképpen nem szeretnénk) Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!