Találatok a következő kifejezésre: Van esély hogy 12 (27 db)

A párom spermaszáma 12 millió. Fer14- et szed. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire hatásos? Most volt herevisszér műtéte. Van esély, hogy hamar teherbe essek? Én szedek barátcserjét, meg iszom a teákat.

Legjobb válasz: Igen van esély. Az én férjem spermaszáma 10 millió volt 30% normál morfológiával és három hónap Fer 14 szedés után már 30 millió lett 80% jó morfológiával. A következõ hónapban sikerült is a baba, addigra engem is rendbe tettek, mert nekem pedig PCO-m van. Már itt van a gyönyörû 5 hónapos kisfiunk!

Igen van esély. Az én férjem spermaszáma 10 millió volt 30% normál morfológiával és három hónap Fer 14 szedés után már 30 millió lett 80% jó morfológiával. A következõ hónapban sikerült is a baba, addigra engem is rendbe tettek, mert nekem pedig PCO-m van. Már itt van a gyönyörû 5 hónapos kisfiunk!
Szia! Férjem fél évig szedte és lényegesen javult tõle a spermaszám. 3 millió/ml-bõl 48 millió/ml lett. Még mi is meglepõdtünk az utóbbi vizsgálatkor, hogy ennyire sokat javult, ugyanakkor egészséges és mozgékonyabbak lettek tõle. 3 hónap szedés után 3 mill/ml-rõl 15 mill/ml lett, tehát megötszörözõdött a száma. Az elsõ vizsgálatkor még lombikot javasoltak, annyira rossz eredmény volt. A FER14 mellett szedjen még E vitamint, 200 mg-osat. Sok siker kívánok Nektek a babához!

Ha a Navy Seal felvételijéhez kötelező 42 fekvőt és 50 felülést meg tudom csinálni 12 évesen, akkor van esélyem, hogy felnőtt koromba bekerülhessek?

42 fekv?: 47.69 másodperc (2 perc id? alatt kell megcsinálni) 50 felülés: 1:30 (szintúgy 2 perc) A futás az még nem megy, a húzodzkodást meg nem próbáltam.

Legjobb válasz: Amint van amcsi állampolgárságod mehetsz.

Amint van amcsi állampolgárságod mehetsz.
Vagy Darth Vader elit rohamosztagába a Halálcsillagra...
Olyan kis aranyos vagy, de szerintem inkább keress valami megvalósíthatóbb álmot:) Amúgy nagyon ügyes vagy az erõnléteddel:)
Miért akar valaki külföldi ország hadseregébe menni? Dicsõség?... Egyébként: nem. Ahhoz, hogy az amerikai hadseregbe léphess, amerikai állampolgárnak kell lenned. A különleges alakulatokhoz pedig tõsgyökeres amerikainak és fedhetetlennek.
12 évesen én is meg tudtam csinálni ezeket a dolgokat. Nem jelent semmit. 30 évesen már jóval nagyobb súlyt kell majd kinyomnod fekvõtámasznál, szóval majd akkor próbáld meg még egyszer megcsinálni a szintidõt. Egyébként mások is mondták: amerikai állampolgárság kell! méghozzá nem szerzett, hanem oda kell születni! A más állampolgárság kizáró ok, már a biztonsági ellenõrzésnél elbuknál. Ha keménynek érzed magad jelentkezz a KMZ-be.
Valaki írta itt, hogy egy magyar sincs a seals-ben. A Bin Ladent kiiktató osztag egyik katonája állítólag egy Toth nevû ember. Valszeg kint született, de magyar származású lehet. Visszatérve a kérdéshez. Szerintem ha elolvastad a blogot meg megnéztél pár videot kiderül, hogy miért nem számít az a pár fekvõ. Az valszeg egy elõ felmérõ, hogy kiszórják azokat akik nem is gondolták komolyan. Mindig van pár arc aki csak brahiból megy el a válogatásra. Aki elszánt az hónapokat vagy éveket!! készül rá. Szerintem bár nem vagyok szakértõ, sokkal fontosabb egyfajta általános állóképesség. Magyarul addig menj mint egy durracell nyuszi amíg azt nem mondják elég. Na erre csak kevesen képesek.
lol utolsó 2 hozzászóló:D:D:D
22:02 - az Alderanon is bizonyitottak.
Egy magyar sincs a Sealsban. Szerintem te se lehetnél. Ám Tengerészgyalogosnak simán elmehetsz amerikába, a felvétel sem olyan húzós, de ha kalandra vágysz akkor angol tengerészgyalogos legyél. :P
A kérdező hozzászólása: Ilyen könnyen nem adom fel.
42 SZABÁLYOS fekvõtámaszt nem lehet megcsinálni 47 mp alatt. Akármilyen lendületesen is csinálod (és megállás nélkül) egy szabályos fekvõtámasz legalább 1, 5 másodperc.
A kérdező hozzászólása: olvastam, onnan vettem a felülést és a fekvõt is
Hát szerintem nem csak felülni meg fekvõtámaszozni kell tudni (stb) :) http://tiboru.postr.hu/a-us-navy-seals/ találtam egy ilyen cikket, hátha érdekes lehet neked
Figyelj, szerintem ha komolyan gondolod, akkor nem itt kérdezõsködsz, hanem utána jársz a dolgoknak. Amúgy ez hülyeség hogy kint kell születned, elég ha meg van az állampolgárság, amit meg meglehet szerezni 1év allat ha szolgálsz annyit az army-ban (vagy navy-ban, tökmind1). A sereghez meg elég zöldkártya is, de azt sajnos nem könnyû szerezni. Egyébként tényleg [email protected] nehéz bekerülni, de nem lehetetlen. Ne add fel az álmaidat, járj utána a dolgoknak és hajrá!

Van esély arra, hogy a 12. heti (akkor leszek 12+2hetes) terhes genetikán mondanak valamit a nemére vonatkozóan?

A gép nagyon profi.Színesben mutatja a képet, meg itt szokták végezni ezzel a géppel a 4D-t is. Köszi a választ!

Legjobb válasz: Nekem az ország egyik legjobb klinikáján, az egyik legjobb géppel egy igen jó orvos 12 hetesen kislányt tippelt. De mondta,hogy ez tényleg csak tipp,mert ilyenkor még nagyon egyformák a nemi szervek. Most 22. hetes vagyok és egyértelmûen látszik,hogy kisfiút várok!:))

Nekem az ország egyik legjobb klinikáján, az egyik legjobb géppel egy igen jó orvos 12 hetesen kislányt tippelt. De mondta, hogy ez tényleg csak tipp, mert ilyenkor még nagyon egyformák a nemi szervek. Most 22. hetes vagyok és egyértelmûen látszik, hogy kisfiút várok!:) )
Én most voltam nemrég 12. hetin, 12+6 naposan, ahol nekem nem csak hasi UH-val, hanem hüvelyivel is nézték, mert van egy kis felesleg a hasamon. Nekem a hüvelyivel történõ vizsgálat során mutatta a szonográfus, hogy mintha lenne valami a lába között, mutatta is mit nézzünk, láttuk is, de ettõl nem vesszük 100%-nak!4D-n is nézték nekünk is! Pedig nagyon kisfiút szeretnénk mindketten, de még nem merjük beleélni magunkat.
Esély van, de sok dologtól függ pl. hogy a babád hogyan fordul. Nekem pl. megmondták, hhogy fiú és én is láttam és most 25. héten 4D-n le is fényképezték a kukiját. :)
12 hetesen 100%-ra mondták, hogy fiú. Mi az amúgy, hogy színesben mutatja a képet?? Nem arra gondolsz, hogy 4D-s és olyankor nem sima fekete-fehér a kép?
12. heti genetikai UH-n (nem 4D-s), 100% fiút mondott a doki. Az is lett!
Szerintem elég nagy eséllyel meg lehet mondani, ha profi az orvos. Nekünk a 12. heti 4D-n kislányt mondtak 70% eséllyel. Tegnap voltunk (16+5) újabb 4D-n a Genesis-ben, és 100%-ra mondták már, hogy kislány! Figyeld a csíkokat!:) Ha 1, akkor kisfiú, ha 3, akkor kislány.
Függ a géptõl, dokitól, de leginkább attól, hogy hogyan fekszik a baba, mit lát belõle az orvos. Nekem 12 hét 3 naposan megtippelte, hogy lány, azt mondta ez 70-80%. Igaza lett, valóban lányom született, de bevallom csak akkor hittem el amikor már az 5. uh-os vizsgálaton is lányt mondtak. :)
Nekem pont 12 hetesen megmondták 100%-ra 4D-n, hogy fütyis. Még "laikus" szemmel is egybõl láttuk! :D
Szia! Bármi elõfordulhat de nekünk még a 4D ultrahangon sem tudták megállapítani a nemét!Amikor megszületett akkor derült ki, hogy kislány!:) )
Budapesten!
én is olyan dokihoz járok magán terhesgondozásra is- akinek eleve 4D-s a gépe, nagyon nagyon jó szakember és genetikus, de egyik gyerekemnél sem tudta megmondani- illetve nem akart tippelni a 12. héten. (3 gyerek van, egy még pocakban) Õ is azt mondta, hogy ilyenkor még eléggé egyformák a nemiszervek fiuknál-lányoknál. Viszont kb 4-5hét mulva, a 18hetin- már 4Ds képeket kaptam a két nagyobbik kukacáról- ott már egyértelmû volt, hogy kisfiuk lesznek! A harmadik babával még csak a 15.hétben járok, még nem tudjuk mi lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi a választ. Azért is "mertem" ilyet kérdezni, mert itt is olvastam már olyat, hogy 12.hetesen mondtak nemre vonatkozóan valamit az orvosok, de azt kell észrevennem, hogy akkor még csak eléggé tippelnek. Azt még meg szabad kérdeznem, hogy melyik városban voltál 12.hetes uh-n?
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok, hogy leírtátok:)

12 éves vagyok és kiderült az osztályba hogy az egyik fiú tetszik van még esélyem hogy elmondjam neki?

most az egész osztály piszkál csúnyán letagadta, de imád a közelembe lenni és mellém ülni és olyan jókat beszélgetek vele, de nem tudom neki a szemébe mondani csak a barátn?im tudnak róla hogy komolyan gondolom,

Legjobb válasz: Szerintem simán van nála esélyed, csak azért tagadta le, hogy ne piszkálják... Ilyen ez a gyerekkor...

Szerintem simán van nála esélyed, csak azért tagadta le, hogy ne piszkálják... Ilyen ez a gyerekkor...
Majd pár év mulva már nem lesz ilyen csúfolódás.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm és szeretnék még több ilyen választ!!!
szard már le az osztálytársaidat ember, semmi közük hozzá.
kiderült h tetszik neked az egyik fiú?xdd
Mondd el neki az igazat! akik meg piszkálnak azok meg csak irigyelnek mert õk nem tetszenek senkinek ;)
Milyen édes, bárcsak 12 éves lehetnék újra. Milyen könnyû is volt. Na azért még 22 alatt vok, szóval nem öreg. Persze mond el neki, nincs veszteni valód.
de aranyos!
és akkor mivan ha kiderült?kit érdekel....mond meg neki, hogy többet aarsz mint barátság
ha nem mered, akk msnen vagy vhol neten kezdeményezz..ott nem eshetsz akkorát.. de tuti tetszel neki:) hajráá

12. heti ultrahangon már van rá esély, hogy fogjuk látni a kis kukacát? Vagy ez mikor észrevehető?

Ma megyünk erre. Már nagyon kiváncsiak vagyunk (szerintem tuti fiú), de nem tudom, mikor van már rá esély, hogy legyen "bizonyíték" is a kilétére. :-)

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)

Én úgy tudom, ilyenkor még egyforma a két nemiszerv, ezután kezd visszahúzódni, illetve kifejlõdni. Az uh 16 hét után tudja megmondani, ha úgy fekszik a baba. A 18 hetes uhon már sokan szerencsések. Bár hallottam olyat is, hogy 12 hetesen megmondták, de én ezt furcsállom. De ne keseredj el, ha nem, van aki csak azutolsó, 36 hetes uhon tudja meg... De legyen szerencsétek:-)
A kérdező hozzászólása: Húúú, hát köszönöm a rengeteg választ! Tudom, hogy korai még a 12. heti, de igazából semmi infómnem volt, pontosan mire számítsak! Jó látni, milyen sokatokat megmozgatott a kérdésem! :-) Köszi mégegyszer!
Szerintem, ha tutira meg akarod tudni, akkor menjél el 4D ultrahangra!
Sima ultrahanggal szerintem is pontosabbat a 20 hetes ultrahangon tudnak már mondani.
Nekem 13 hetesen 4D-n mondták, hogy fiú. Vagyis nemcak mondták, én is láttam. Egyértelmû volt. (Ma más másfél éves :) )
nekem 12 uh-on kisfiút mondtak, azota kiderült h egy kislány a pocaklakóm:)
Szerintem olyan korán ritkán tudják megmondani, így ne készülj arra, hogy megmondják. Inkább késõbb. Nekem 16 hetesen mondták, hogy 80% a lány. Azóta még kétszer mondták, de már tutira. :) 32 hetes kismami.
szia! Nekem 12 hetes sima (genetikai UH)-n már mondta az orvos, hogy szerinte fiú. Azóta nem változott az álláspont, de a tutit a mostani 18 hetes UH-ra ígérte :)
Nekem 12 hetesen a 4D-s uh-n mondták, hogy 99% lány. Azóta párszor már megerõsítettek benne.
Nekem 15 hetesen, 4d-n látszott a kukija. Addig azt gondoltam, tuti lány:-)))
mi a 19.héten láttuk a kukacát :) az elsõ válaszadónak van igaza, én is úgy tudom, hogy ilyenkor még nem alakul ki a nemiség.ezzel ellentmondás, hogy van olyan ismerõsöm akinek ilyenkor már látták. boldog babavárást
Nekem a 19. hetin mondták meg, hogy fiú. A 12. heti szerintem is kicsit korai még a nem megállapításához, ha esetleg lát is valamit a doki nem szívesen mondja, mert elõfordulhat, hogy õ sem látja még jól.
Nálunk a 20.héten látszott már hogy kislány, de csak a 4d-sen látták. A korházi uh-on a 30.héten erõsitették meg hogy 100 kislány, mert szétdobta a lábát és a szemérem ajak teljesen egyértelmû volt.38 hetes kismama
Én 13 hetes ikerterhes vagyok. A 12. heti genetikai UH-n a doki mondta, hogy hááát az egyik babó nagyon fiúúúsnak néz ki! :) . persze pontosan nem tudta megállapítani, mert izegtek-mozogtak. Szóval majd kiderül!

Barátnõmmel az utolsó aktus december 12-én történt. Azután 23-án megjött neki, ami több napig tartott, szokásos módon. Ettõl függetlenül van rá esély, hogy terhes?

tudom, hogy elvileg lehetetlen, de elkezdett nagyobbodni a cicije, bizonyos ételeket nagyon kíván, másokat egyáltalán nem, és nagyon fáradékony is. Megijedtem, hogy talán csak a méh nyálkahártya egy része vált le, nem a teljes, és ez magyarázhatja talán, hogy volt vérzés a terhesség ellenére. Valószínûleg idiótának tûnök, de túlságosan kicsinál idegileg ez a szituáció ahhoz, hogy ép eszû maradjak. Kedden lesz teszt, elõtte nem tud.

Legjobb válasz: Akkor kedden kiderul, de nem valoszinu, hogy terhes. 12.-en vedekeztetek?

Akkor kedden kiderul, de nem valoszinu, hogy terhes. 12.-en vedekeztetek?
Nem valószinû hogy terhes.
A kérdező hozzászólása: Volt védekezés, csak egy pillanatra oda lett téve a gumi felhúzása elõtt, mert volt egy kis félreértés a tabletta szedéssel kapcsolatban.

Szeretnem ha segitenetek tapasztalataitokkal! 82 kg vagyok szeretnek minimum 12-15 kg-ot fogyni. Ha pontosan betartom a fogyokurat, es az etrendet van esely ra, hogy ilyen eredmenyt elerjek?

Legjobb válasz: Én is annyiról indultam mint te másfél hónappal ezelõtt. 10 kilót fogytam. Simán le fog menni az a 12-15 kiló ne aggódj ;)

Én is annyiról indultam mint te másfél hónappal ezelõtt. 10 kilót fogytam. Simán le fog menni az a 12-15 kiló ne aggódj ;)
Ha betartod , akkor eléred a kívánt testsúlyt! :) Sok sikert!
természetesen elérheted.. ha betratod és rendesen csinálod.:)
52 kg-t is elérheted, nincs határ, ha betartod a diétát! Ha bíztatás kell akkor most vedd úgy hogy megkaptad :)
Szia, kedves fogyózó! Az én véleményem, hogy nem fogyózni kell(ene), hanem életmódot váltani. Biztosan hallottál, olvastál már Norbi módszerérõl. Minden megerõltetés nélkül olvadnak le rólad a kilók, ezzel a módszerrel. Én is ezzel fogytam le 12 kg-ot, nagyon rövid idõ alatt, amit jelenleg is tarotk. Nincs szenvedés, hiszen mindig ehetsz, sõt, ahhoz hogy fogyjál, enned is kell, legalább napi 3-5-ször. Nem kell megvenned Norbi viszonylag drága termékeit sem, elég, ha beszerzel, vagy a netrõl letöltesz egy élelmiszer kód-táblázatot, és a kód-idõ betartásával étkezel, valamint, mozogsz mellé napi min. 20 percet. Meglátod, hamarosan a ruháidat kell kisebb méretûre cserélned. Ha esetleg megtorpansz picit a súlycsökkenéssel, ne ijedj meg, ez teljesen természetes. pár nap múlva nem fogsz hinni a szemednek, lehet, hogy több kg-val kevesebbet fog mutatni a mérleg. Viszont én azt sem javaslom, hogy minden napos legyen a mérlegelés. Szerintem határozz meg heti 1, esetleg 2 napot, és a kijelölt napokon állj a mérlegre, lehetõleg reggel, miután már voltál wc.-n, de még nem reggeliztél. És ha van idõd, na meg persze kedved, akkor csinálhatsz egy életmód naplót, melyben vezeted a súlycsökkenést, a napi étrendet, a mozgás mennyiségét, stb. Tehát, ez nem fogyókúra, hanem egy totális életmódváltás, de hidd el, hosszú távon ez a látványos és a tartós, és ami a legfontosabb, sosem fogsz korgó gyomorral éhezni, ábrándozni a finom falatokról, hiszen itt mindent ehetsz, csak persze nem mindegy, mikor. Remélem, tudtam segíteni, ha esetleg kérdésed lenne, bátran írj! További szép napot mindenkinek!

A héten megyek a 12. uh-ra. Mennyi esély van arra hogy látják a nemét? Kérdezzem vagy mondják? Annyira szeretném már tudni.

Járt már így vki akinek megmondták?

Legjobb válasz: 12 hetesen nem hiszem, hogy látni fogják. estleg a 18. hetin.

12 hetesen nem hiszem, hogy látni fogják. estleg a 18. hetin.
Nagyon kicsi az esely.En 4D re jarok havonta, 13, 16, 21 hetesen voltam eddig nem latta hogy mi is van a laba kozott.Nagyon remelem jovoheten 26 hetesen mar csak kiderul..
Szia!Én is úgy olvastam, hogy egy avatottabb szem - egy gyakorlott orvos - már meg tudja állapítani a baba nemét ebben a korban is.Azért nem törvényszerû, hogy mindenki megtudja...irigylem õket. :) Nem ááám, nálunk például nem is esett szó ilyesmirõl, mert annál sokkal izgatottabbak voltunk :) Az elõttem szólók szerint is legjobb lenne rákérdezned, hátha... Üdv:17+3 mami
Én 16 hetesen rákérdeztem, és azt mondta az orvos, hogy még pici ahhoz, talán a 18. hetin meg tudja mondani!
Én is reménykedtem, hogy látni fogják, de nem így lett. Állítólag a 13. héttõl lehet megkülönböztetnie a nõi és a férfi nemiszerveket. Most, a 15. héten megyünk 4D-re, remélem azon már látni fogják.
Nekem viszont megmondták a 12. heti uh-on hogy fiam lesz és tényleg az lett. Igaz én nem kérdeztem rá, de a doki egybõl olyan határozottan állította, hogy még én is meglepõdtem. Kérdezz rá nyugodtan maximum nem fogják tudni megmondani.
A 12.héten már igaz, hogy kialakult a neme, de még nem látható ultrahangon. Majd a 19. hetin. Nekem sajnos akkor sem tudták megmondani.
A 12. héten még nagyon bizonytalan! Nekünk is azt mondták, h. fiúnak látszik, aztán utána folyamatosan lánynak nézték. Most a 34. héten még mindig lány!
A kérdező hozzászólása: A neten olvastam hogy kialakul a külsõ nemiszerv is, és megkülönböztethetõ:) http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.ehd.org/fla.. A 15. video. Vagy ez ritka?
szia. én 18 hetesen kérdeztem, de akkor nem mutatta magát a picurka, aztán 25 hetesen derült ki, hogy kisfiunk lesz. Szerintem 12 hetesen még annyira kicsike, hogy nem valószínû, hogy látják. Ettõl persze rákérdezhetsz.
Akkor még szerintem is kicsi az esély... Légy türelmes! Ha megmondják, még akkor sem tuti, pont most hallottam egy anyukáról, akinek végig lányt mondtak és született egy fia... Nekem a 21. héten volt 4D, ott mondták 98%-ra, hogy lány. Még nem élem bele magam, állítólag még elõkerülhet a fütyije... :D

Lehet hogy ez a kérdés nem ebbe a téma körbe való de azt akarom megkérdezni mennyi esély van arra hogy elnövöm az asztmát? Most vagyok 12 éves és 1 éve derült ki hogy az vagyok thx a válaszokat

Legjobb válasz: Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...

Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...
Nekem is ezt mondták a salicyl allergiáról 20 éve..nem jött be...
Elnõni nem lehet, max:kinõni!

Ha egy 12-13 éves gyerek néhanapján jól berúg mint az állat, akkor van esély rá, hogy a jövőben alkoholista lesz?

Vagy csak most éli ki a kamaszkorát?

Legjobb válasz: Van. Kiégett állat lesz fiatal huszonéves korára. Anyád-apád helyében elvernélek mint egy lovat, az holtbiztos!

Van. Kiégett állat lesz fiatal huszonéves korára. Anyád-apád helyében elvernélek mint egy lovat, az holtbiztos!
van :D
ha mint az állat, akkor már az...a kamaszkor még pár nap..
Jól van sok okos ember jár erre felé. 12 évesen rúgtam be "mint állat" elõször. Aztán akkoriban többször is. Most 21 éves vagyok, és nem szoktam berúgni, és inni se többet mint bárki más. Tessék, élõ példa vagyok :D És gratulálok az elõzõekhez :D [A szent gyerekkorral csak egy baj van, hogy hamar véget ér, és egy maradandó emléketek sem lesz, amit fellehet hozni a haverokkal és egy jót röhögni rajta :) ]
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok ez. Eleve nem vagyok 12-13 hanem 27. Sok ilyesmirõl hallottam, ezért kérdeztem meg, mert az én gyerekkoromban erre nem volt példa.
Szerintem igen nagy rá az esély, ugyanis nem tartom elfogadhatónak, hogy egy ilyen fiatal gyerek ilyen közel kerüljön az alkoholhoz. Ismerek egy srácot, aki szintén ebben a korban kezdte. Ma 18 éves, és már állandó jelleggel piál, csak alkohollal a szervezetében érzi jól magát. :/
Nem is lenne baj, ha állandóan részeg, mert az is egy kellemes idõtöltés. De..mibõl, kibõl fog élni, lesz-e munkahelye? Lesz-e családja? Lesz-e emberi kapcsolata? Mibõl telik majd az egyre dráguló italra? Van rá esély.80%.
4-es vagyok. Mi sem apuci borát nyúltuk le... vásároltuk. Ha volt valami osztály kirándulás vittünk. Nyilván, ha rendszeres az probléma, az bármilyen korban probléma. De 12-4 éves koromig többször rúgtam be mint 15-21 ig. És nem vagyok alkoholista egyáltalán. Szerintem csak serdülõkori hóbort. De ha mindenki azt mondja, biztos igazatok van, és csak nekem volt szerencsém.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!