Találatok a következő kifejezésre: Van esély babára ezzel a (55 db)

Ez milyen görbe? Van esélyem babára, mit gondoltok? Még négy nap a nemvártig.

http://ciklus.hu/images/diagramok/1b9806ea25339aaf4f6b688d16..

Legjobb válasz: Szia! Nagyon szépen alakul a görbéd!:)Természetesen van esélyed,ha nem esik le a hõd!Vannak esetleg tüneteid?Drukkolok neked!:)

Szia! Nagyon szépen alakul a görbéd!:) Természetesen van esélyed, ha nem esik le a hõd!Vannak esetleg tüneteid?Drukkolok neked!:)
Bocsi, h itt kérdezem meg!De...sehogy sem tudom a diagrammom így kialakítani!Tudnál segíteni?A ciklus hozzáadás az meg van!Csak a többi nem!:-(
Sziasztok! Szép a görbéd, az enyém is hasonló én vasárnapra nem várom. neked van valamilyen tüneted? Nekem 2 napja hasizomláz szerû érzésem van az alhasamban, ez lehet jel?
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, elkelne :) Decemberben vetélésem volt, elsõ hónap, hogy azóta próbálkozunk. Hát, ha tünet az, hogy néha szúr a cicim, sûrûbben kell WC-re menjek és fáradtabb vagyok, mint általában, akkor igen, vannak tüneteim. De nem sokat adok rájuk, az elõzõ teherbeesés elõtt sem vettem észre semmi érdekeset, most is inkább tavaszi fáradtságnak tudom be õket. Tehát olyan tünetem, hogy reggel összeesek és összehányok mindent, olyan nincs :)
Az utolsó válaszolonak mondanám, hogy nekem is, és a barátnõmnek is igy kezdõdött a terhességünk! Szóval ebbõl a szempontbol nezve, igenis lehetsz terhes!! Drukkolok neked!!
A kérdező hozzászólása: Jólesik, hogy szorítotok nekem! Akkor mostmár csak azt mondjátok meg nekem, hogy ez trifázisos görbe, vagy sem?
A kérdező hozzászólása: 10.41-esnek üzenem: Írtam neked privát mail-t
Szia! Trifázisosnak ugyan nem trifázisos, de emiatt ne aggódj. Nekem már több hónapban volt a nagykönyv szerinti tökéletes trifázis és még mindig ezen a "blogon" küzdök immáron 1, 5 éve. Én voltam az az elenyészõ 5 % mindig. De tényleg szép a görbéd. Egyébként ha elfogadsz valamit(bár mindenki más, de azért én már nagy átlagban tapasztaltam), hogy ha mensi lesz, akkor a hõleesés megindulása elõtt még egy jó adagot feljebb ugrik a hõ(nekem pl. 36, 7-8 ról van hogy 37-re). Ilyenkor mindig azt hittem juhé sikerült. Aztán 1-2 nap múlva kezdett zuhanni és jött a nemvárt. Szóval Neked szépen stagnál.:) Szorítok.

Van esélyem még babára ezzel a görbével? Voltam lázas akkor nem írtam hőt. Ciklusaim 29-30 naposak.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..

Legjobb válasz: Szerintem igen! Van már esetleg vmi tüneted?

Szerintem igen! Van már esetleg vmi tüneted?
Sajnálom. De jön az új ciklus, ne kenõdj el. Nekem most 2x volt egymás után korai vetélésem, szóval megértelek. A menzim 3. napján már egész jól tudtam reménykedni újra. Neked is lesz kisbabád nemsokára.:)
A kérdező hozzászólása: Ma hajnalba megjött a nem várt, nagyon el vagyok kenõdve.Hát nekem már sose sikerül?Sírni volna kedvem.Mindenkinek köszönöm a választ többieknek mielõbbi babásodást.
Nagyon nagyon drukkolok, hát a remény hal meg utoljára.A menciig azért még reménykedj.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0.. Esett a hõm még nem jött meg, de szerintem már semmi esélyem.Köszönöm az érdeklõdést.
Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Endometriozissal mütöttek okt 6-án a gyógyszer neve danoval 200mg.Napi 2x1 ettõl elmarad a peteérés és a menzesz is ez idõ alatt regenerálódik a szervezet.Örülnék ha jönne a baba az természetes gyógymód lenne(doki mondta), már 3.5 éve várjuk a gólyát.Mindenkinek köszönöm a választ majd írok a végeredményrõl.Sziasztok.Üdv:Marcsi
és milyen gyógyszert kell szedned?
Holnap már elvileg mutatná a teszt.
Sokunknak fáj menzisen mielõtt mégse jön meg...
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0.. ilyen ma a görbém, de szerintem meg fog jönni majd írok mi újság.Má görcsölget a hasam mindig így kezdõdik.
Szerintem ígéretes görbe! :) Ird meg mindenképp, mi lett a vége!!!:) szoritok!
Talán segít, hogy nekem 4 nappal a nemvárt elõtt ugyanez volt, mikor terhes lettem. :)
A kérdező hozzászólása: Persze megírom még 3-4 nap és kiderül.Köszi a drukkot.
Drukkolok! Írd meg, mi lett, légyszi!
A kérdező hozzászólása: Tegnapelõtt hányinger, fejfájás.Tegnap görcsölt a hasam, ma semmi.Ez az utolsó hónapom várom a csodát, utána félévig gyógyszert kell szednem.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem fél évig olyan gyógyszert kell szednem ami leállítja a peteérést és a menzeszt is.Endometriozis miatt kell, úgyhogy én legközelebb fél év múlva tervezhetem a teherbeesést.Azért köszi.

Ezzel a görbével van esély babára?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/76b41be364433bd4c8d329..

Legjobb válasz: Igen :) Nagyon szép görbe! Bár nekem is ilyen lenne!

Igen :) Nagyon szép görbe! Bár nekem is ilyen lenne!
A görbe vezetetése elsõsorban arra szolgál, hogy látni lehessen volt-e peteérés, és mikor, nem pedig terhesség megállapítsra. Peteérés után jó 2 hétig magasan kell lennie a hõnek, és csak a menzesz idején esik le. Neked szépen felment, látszik, hogy volt ovud, de hogy sikerült-e teherbe esni, ezt még nem lehet megmondani. Jó esélyed van rá, de még bármi lehet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a hasznos válaszokat! :) )


Szerintetek ezzel a görbével van esély babára vagy túl cikk-cakkos?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/743e393cd7b619afcb987a..

Legjobb válasz: igen, nekem is "cikk-cakkos", de fõleg ott nem mutat rendes értéket, ahol esetleg más idõben ébredtem (bár ott épp normálisan keltem, ki tudja, miért esett le). Hát nem mindenkinek lehet szép görbéje! :-) Drukkolok!!!!!

igen, nekem is "cikk-cakkos", de fõleg ott nem mutat rendes értéket, ahol esetleg más idõben ébredtem (bár ott épp normálisan keltem, ki tudja, miért esett le). Hát nem mindenkinek lehet szép görbéje! :-) Drukkolok!!!!!
Szerintem esélyes körbe, nem olyan cikkcakkos az :) Üdv: 37+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Én ahova nem irtam idöpontot ott korábban ébredtem vagyis jóval korábban mértem a höt.
A kérdező hozzászólása: Most látom a 4-es kedves válaszolónak is a 13.napon leesett a hömérséklete , akkor azért még én is reménykedhetek???
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz a nem várt nap, gondoltam majd holnap reggel tesztelek.De ma reggel leesett a höm 36, 5-re, vagyis kicsi az esély szerintem , hogy nem jön meg.:-(
Próbáld meg, én is a 26. napon teszteltem elsõként! De ne ijedj meg, ha még nem látsz semmit! Ha nem jelenne meg halvány csík se, akkor várd meg, amíg késik a menszesz! Üdv: hasonló görbés
Szerintem nyugodtan tesztelj holnap reggel egy érzékeny tesztelt. Várjuk a fejleményeket! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó Gratulálok és ismeretlenül nagyon örülök a sikereteknek.Holnap próbáljak egyet tesztelni szerintetek?
Szerintem is biztató! :-) Az enyém is hasonló és halvány pozit teszteltem! http://ciklus.hu/images/diagramok/12f2c518b9e03920bb922c0814..
A kérdező hozzászólása: Azóta igy alakult a höm http://www.ciklus.hu/images/diagramok/743e393cd7b619afcb987a..
szerintem is esélyes :)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek lehetséges , hogy este bevett voltaren tabletta miatt esett a höm reggelre ?

Van esély még babára ezzel a hőgörbével?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3de6d279a5930b78a5aebf..

Legjobb válasz: Persze, amíg a hõd nem esik le, az azt jelentheti, hopgy baba van a dologban. Szeritnem holnap reggeli elsõ vizetelbõl már tesztelhetsz. Sok sikert!

Persze, amíg a hõd nem esik le, az azt jelentheti, hopgy baba van a dologban. Szeritnem holnap reggeli elsõ vizetelbõl már tesztelhetsz. Sok sikert!
Szerimntem van! Nekem is hasonló volt a hõm, sõt a mensinapján már lemnne. Szerintem sikerült, pár napot várj és tesztelj!!! Gratula! 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már nagyon szeretnénk, hogy összejöjjön a bébi.
Szia lehetséges mert a hömérsékleted fent van amugy teljesen normális görbe:) .A teszttel várj hétvégéig akkor már kimutatja ha van babo:) Sok sikert kivánom összejöjjön, irj majd mi lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképp megírom.
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam tovább teszteltem ma reggel, de sajna negatív lett.Úgy elszomorodtam. A hõm még ugyanannyi mint volt, és a hasam idõnként fáj.

Ezzel a görbével van esély babára?

Még nem húzta be az ovut, de remélem hogy azért volt.

Legjobb válasz: Elég cikk-cakkos, szerintem nem volt ovud. Talán a 29. nap, ha majd még feljebb megy a hõd.

Elég cikk-cakkos, szerintem nem volt ovud. Talán a 29. nap, ha majd még feljebb megy a hõd.
Szerintem 29. nap volt ovu, elõtte szexeltetek, úgyhogy lehet belõle baba. Majd kiderül.
amennyire en ertek hozza, azt mondanam, eloszor is nagyon rossz, hogy mindig mas idopontokban meregeted a hodet, van ahol 2 vagy akar 3 oras elteresek is vannak, igy nem lehet valos eredmenyt kapni. hol mered a hodet? mert ezek az ertekek szerintem eleg alacsonyak, sosem volt igazan kiugro, vagy felfele ivelo a gorbe, en azt mondanam, nem biztos hogy volt peteeres ebben a honapban, de lehet nincs igazam es tenyleg csak a idoeltolodasok miatt nem valosak az ertekek. lehet most lesz pé-d meg csak, bar az eleg kesoi lenne, de vannak ilyenek. vegul pedig azt javaslom, legyetek gyakrabban egyutt, az a legbiztosabb modja a teherbeesesnek. sok sikert :)
Sajnálom, de úgy látom, hogy nem volt ovud :(
Sajnálom, de szerintem sem volt ovud:(((
Tényleg nagy baj hogy ennyi eltérés van az idõpontok közt! Kb 15-20 perc még megengedett de több óra már nem! És igen, talán a 29. napon volt pé-d, de koránt sem biztos!Viszont az ennyire alacsony alaphõt pajzsmirigy is csinálhatja! Nézesd meg magad szerintem egy dokival!
Szia! Szerintem meg a 29. napon lehetett ovud. Nekem is a 29.-en volt, simán lehetséges. Ebbõl még semmit nem lehet tudni, majd két hét múlva kiderül, hogy sikerült-e a baba.
A kérdező hozzászólása: Nyelv alatt mérem. Enyhe pajzsm.alulmûködésem és Ir-em van, szedek mindkettõre gyógyszert. Az ovuteszt hétfõn volt pozi, akkor volt a legtöbb tojásf.nyák. Az ovuteszt kedden már negatív volt és akkor emelkedett a hõm.

A diagrammom alapján megrepedhetett a tüszőm? Mert a hőm nem esett le. Van esélyem babára? Normális ez a hőgörbe?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6824f4fa2efb0332691b6b..

Legjobb válasz: Aha szerintem megrepedt, és jókor is volt action! Sok sikert!!

Aha szerintem megrepedt, és jókor is volt action! Sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: :) köszi! :)
Szia! A tüszõrepedésnél csak pár órára esik le a hõ. Simán lehet hogy nem akkor amikor Te mérni szoktad. Szóval nyugi. Szerintem szép ez a görbe:) szia
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :) Remélem is! :)
sZIA, ÉN IS ÚGY LÁTOM, HOGY VOLT PÉ-D S JÓKOR IS VOLTATOK EGYÜTT, SZORÍTOK NEKED!

Tegnap mikor együtt voltunk a párommal, nagyon fájt a méhszájam. Nagyon lent van, nyitott. Ez most mit jelent? Ilyenkor van esély a babára?

Legjobb válasz: Van esély babára, és egy jó nagy fertõzésre is! Nem értem minek nyúlkáltok magatoknak fel, attól nem lesz hamarabb baba! Fõleg ilyenkor, amikor babát terveztek, ki tudja milyen kis bacit viszel oda fel, aztán jönnek a gondok......

Van esély babára, és egy jó nagy fertõzésre is! Nem értem minek nyúlkáltok magatoknak fel, attól nem lesz hamarabb baba! Fõleg ilyenkor, amikor babát terveztek, ki tudja milyen kis bacit viszel oda fel, aztán jönnek a gondok......
Ilyenkor nagyobb az esély.
valoszinu azert "nyulkalt" mert fajt a mehszaja es kivancsi volt.Sajat maganak azt csinal amit akar. egyebkent akkor szabadult ki az erett petesejt minden bele tokeletes volt az idozites.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Tényleg azér nyúltam fel, mert fájt, s tudni szerettem volna, hogy mi van odabent. A fertõzésrõl csak annyit, hogy van igazság abban amit írtál, de akkor a párom se nyúlkáljon, meg semmi, mert fertõzés lehet belõle. Örülök, hogy esélyesnek gondoljátok, mert nagyon szeretnék babát. Én is így gondoltam, de már annyi mindent olvastam, s hallottam, hogy néha már nem tudom, hogy mikor mi a helyzet. Köszönöm még egyszer.

20 mm-es tüszõ, nyh 12, mikor lesz ovum? (Closty-s hónap) Van esély a babára ezekkel az értékekkel?

17-ik cn-on vagyok, 35 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: igen van esély mivel lett tüszöd, de ha a hormonális háttér nincs meg akkor hiába. ovud 1-2 napon belül lesz valószinüleg, ha PCOS vagy akkor lehet nem reped meg, valószinüleg nálam ez volt a gond, hiába lett szép tüszöm clostytól.

igen van esély mivel lett tüszöd, de ha a hormonális háttér nincs meg akkor hiába. ovud 1-2 napon belül lesz valószinüleg, ha PCOS vagy akkor lehet nem reped meg, valószinüleg nálam ez volt a gond, hiába lett szép tüszöm clostytól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hát bizakodok azért. még soha nem nõtt meg ekkorára
Érzel vmit? pl. h feszít vagy szurkál. Én is most szedem a clostit. Kíváncsi vagyok nálad van-e tünete a peteérésnek.
Nekem annak idején elsõ Closty-s hónap után, 17.ciklusnapon volt egy 15 és egy 17 mm-es tüszõm(elvileg ugyebár mindkettõ kisebb volt, mint lennie kell, 18-mmtõl mondják jónak), aznap volt tüszõrepedésem és most lesznek 1 évesek az ikreim. Bármi lehetséges...;)
A kérdező hozzászólása: gratulálok a babákhoz! fájdogál a cicim, nekem nem szokott, meg picit a petefészkem. nagyon bizakodok.
Szia! Sikeres volt a hónap? Szedtél valamit a Closty mellé, hogy ilyen vastag lett a nyálkahártyád? Az enyém folyamatosan 10 mm alatt van (5-7 mm)
A kérdező hozzászólása: szia, sajnos úgy néz ki lemaradtunk az ovuról.. :( igen E vitamint szedtem (Bioextra 400 mg)
Én is szedem az e vitamint, de még csak 1 hónapja. Kell még neki egy kis idõ, de már így is az elõzõ havi 3 mm-rõl, ebben a hónapban 7 mm-es lett (15. napon), ez sem túl jó.

Van esélyem ezzel a görbével babára?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..

Legjobb válasz: hát ha késik akkor lehet de amúhy szerintem alacsony babához

hát ha késik akkor lehet de amúhy szerintem alacsony babához
A kérdező hozzászólása: Szia az elsõ terhességemnél a legmagasabb hõmérsékletem 37.1 volt, de épp akkor beteg voltam (megfázás).
Nem kell, hogy ennél magasabb legyen. Formára nekem is hasonló, de még én sem tudom, hogy az vagyok-e, vagy sem. Ma vagyok a 30. napon.
sztem nem is alacsony, hanem magadhoz képest fenn van és ez jo. mikor tesztelsz? 32
A kérdező hozzászólása: Még várok 4-5 napot már sokszor csalódtam. 15 hónapja brobálkozunk, az elsõ gyerekem a 11.hónapra sikerült.De különben a 2.hónapja iszom a cickafarkfû és palástfû teát, remélem most már végre sikerülni fog a baba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!