Találatok a következő kifejezésre: Van ember aki (2274 db)

Van ember, aki nyert már a pöttyös rudis játékkal?

A promója az a játéknak, hogy minden 5. nyer. Volt ilyen tavasszal/nyáron is, akkor úgy nagyjából 40-45 rudit fogyasztottunk el a játék id?tartama alatt és érdekes módon egyikkel sem nyertünk. Pedig vettünk 5-ös csomagolásban is, tehát abban biztosan 1-nek nyernie kellett volna, hiszen "sorrendben" vannak benne.

Legjobb válasz: A "minden ötödik nyer" nem azt jelenti, hogy te minden esetben nyerõ terméket húzol öt választásból, mivel nem ismert ezeknek az eloszlása. Ez nem igazán megtévesztés, hanem csak egy statisztikai eset. A világon ha minden ötödik ember kínai, akkor sem lesz mondjuk Magyarországon a 10 millióból 2 millió ember kínai, míg Kínában lehet 10 millióból 9,999 millió ember az. A gyárban sem biztos hogy ötösével készülnek a nyerõ csomagok, lehet lemegy egy nyerõs széria, utána egy nem nyerõ, majd azokat vegyítve szórják szét az országban. Lesz, ahol sok nyerõ kerül egy helyre, van ahol kevesebb vagy éppen egy sem, ez mind lehetséges. A másik dolog ezzel a nyereményjátékkal kapcsolatban, hogy a nagy mennyiségû termékhez képest kicsi azoknak a nyerteseknek a száma, aki már értékesebb terméket is nyerhet. Ha 5 millió megvásárolt termékbõl csak ~1500 nyertest sorsolnak, akkor ahhoz képest a többi vásárló esélye nagyon kicsi, 0,03%.

A "minden ötödik nyer" nem azt jelenti, hogy te minden esetben nyerõ terméket húzol öt választásból, mivel nem ismert ezeknek az eloszlása. Ez nem igazán megtévesztés, hanem csak egy statisztikai eset. A világon ha minden ötödik ember kínai, akkor sem lesz mondjuk Magyarországon a 10 millióból 2 millió ember kínai, míg Kínában lehet 10 millióból 9, 999 millió ember az. A gyárban sem biztos hogy ötösével készülnek a nyerõ csomagok, lehet lemegy egy nyerõs széria, utána egy nem nyerõ, majd azokat vegyítve szórják szét az országban. Lesz, ahol sok nyerõ kerül egy helyre, van ahol kevesebb vagy éppen egy sem, ez mind lehetséges. A másik dolog ezzel a nyereményjátékkal kapcsolatban, hogy a nagy mennyiségû termékhez képest kicsi azoknak a nyerteseknek a száma, aki már értékesebb terméket is nyerhet. Ha 5 millió megvásárolt termékbõl csak ~1500 nyertest sorsolnak, akkor ahhoz képest a többi vásárló esélye nagyon kicsi, 0, 03%.
Én 5-ösével vettem kb. 100 db-ot. minden alkalommal nyertem legalább 1 ingyen rudit, de volt 2-3 alkalom amikor 3-at is.
A kérdező hozzászólása: Jól van, erre nem is gondoltam, hogy esetleg egyszerre készítik a nyerõ csomagolásokat és azt találomra elszórják... de tényleg így logikus. Köszönöm.
Én most nyertem egy pendriveot, úgyhogy továbbra is küldöm :)

Ha hülyeség a jóslás, akkor miért vannak emberek akiknek bejön amiket jósolnak?

Legjobb válasz: A legtöbb ember élete eléggé egysíkúan alakul: iskolába járnak, meghalnak a szeretteik, dolgoznak, családot alapítanak, stb. A "jós" veszi ezeket a standard eseményeket, és olyanná alakítja õket, amilyenek a legtöbb emberrel tényleg meg is történnek. Pénz áll a házhoz, anyagi veszteség éri, megtalálja a szerelmet, és így tovább. Ezek gyakori dolgok, amiket be lehet építeni a jóslásba. Ugyancsak lehet rejtetten rákérdezni dolgokra, majd abból jóslatot elõidézni. Ha csak sejtelmesen, szinte magának mormolva mondja, hogy egy halottat lát, majd erre a kliens rámondja, hogy igen, az xy nemrég halt meg, akkor abból egy ügyes jós könnyen épít fel történetet, aminek vannak igaz részei. Végül pedig aki jóshoz megy, az el akarja hinni, amit a jós mond, tehát egy jóst is annyira kapnak csak hazugságon, mint a papot, aki a Bibliából prédikál.

A legtöbb ember élete eléggé egysíkúan alakul: iskolába járnak, meghalnak a szeretteik, dolgoznak, családot alapítanak, stb. A "jós" veszi ezeket a standard eseményeket, és olyanná alakítja õket, amilyenek a legtöbb emberrel tényleg meg is történnek. Pénz áll a házhoz, anyagi veszteség éri, megtalálja a szerelmet, és így tovább. Ezek gyakori dolgok, amiket be lehet építeni a jóslásba. Ugyancsak lehet rejtetten rákérdezni dolgokra, majd abból jóslatot elõidézni. Ha csak sejtelmesen, szinte magának mormolva mondja, hogy egy halottat lát, majd erre a kliens rámondja, hogy igen, az xy nemrég halt meg, akkor abból egy ügyes jós könnyen épít fel történetet, aminek vannak igaz részei. Végül pedig aki jóshoz megy, az el akarja hinni, amit a jós mond, tehát egy jóst is annyira kapnak csak hazugságon, mint a papot, aki a Bibliából prédikál.
OLvasd el a horoszkópodat. Bevallom férfiasan, sokszor úgy tûnik, bejön a jóslat. Aztán elolvasom a többi csillagjegy horoszkópját is. Azok is ugyanúgy bejönnek. Ennyi.
pl így: válassz ki mondjuk 100 focidrukkert. egyik felének írd azt, hogy "A" csapat fog nyerni, a másik felének meg azt, hogy "B" csapat. várd meg a végeredményt. azután azoknak, akiknek a helyes tippet adtad írj újabb tippeket. a felének megintcsak jó tippeket fogsz mondani, nekik adj megint tippeket.... így tovább. a végén lesz valaki, aki csodálni fogja a jósolási képességeidet.
Egyrészt, mert a jóslatok szándékosan ködösen és általánosan vannak megfogalmazva, sok mindent beléjük lehet képzelni. Másrészt a jósok általában jól "olvassák" az embert, beszédébõl, testbeszédébõl, gesztusaiból sok mindenre tudnak következtetni (a jóslás szertartásának fontos része, amikor a jós mindenféle megállapításokat tesz a kuncsaftról). Harmadrészt, ha a jóslás nem lenne igaz, akkor az embernek be kellene ismernie, hogy egy rakás pénzt fizetett egy szélhámosnak önszántából, vagyis hülye. Tudod mit? Inkább te mondd meg: ha a jóslás nem csalás, miért nem jön be minden egyes jóslás?
véletlenül
Matematika.Ha elég általános dolgokat mondasz, akkor az emberek többsége talál benneolyat amit magára tudértelmezni.És ezek az emberek, akik jóshoz fordulnak, keresik ezeket a számukra "biztos" pontokat.MIvel nem elég stabilak pszichikailag, ha azt mondhatják: "látod, megjósolták", az azt jelenti a számukra, hogy:nem én tehetek róla, ez kikerülhetetlen volt. Nincs felelõsségük. Gyenge emberek.
Forer-hatás, cold reading, generalitások, megerõsítési tévképzet és véletlen. Ennyi.
mert nem hülyeség. nagyon sok csaló van, aki visszaél az emberek hiszékenységével, de vannak olyan emberek, akiknek tényleg van ilyen képességük. csak nehéz ilyennel találkozni.
Mutass nekem csak egyet is, aki bizonyíthatóan rendelkezik az adott képességgel!
Tom Benko: -a héten valami fontosat ott hagyhatsz, minden reggel ellenõrizd, mit viszel magaddal -vasárnapig valami fontos híreket kapsz, ami megváltoztathatja az életedet -figyelj a jelekre, amiket a munkahelyeden kapsz, hasznod származhat belõlük :) )))
Hû, a generalitások! :) Bizonyítékot kértem, nem bohóckodást.
Én meg bohóckodva bizonyítottam, hogy ilyen jósláshoz hasonló általános elõrejelzéseket pillanatok alatt lehet gyártani, s aki nap mint nap csinál hasonlóakat, az élõ adásban is képes rögtönözni ilyeneket.
Azert is bejohet valakinel a joslas, mert annyira hisz benne, a joslat esetleg nem igaz, de mivel annyira hisz benne, megtortenik..csinaltak erre vizsgalatot, allitolag a beteg emberek kozul azok gyogyulnak meg hamarabb, akik erosen hisznek(vagyis vallasosak, barmilyen vallas megteszi, ha eleg erosen hisz benne)..
gondolj bele, egy álló óra naponta kétszer halálpontos idõt mutat, legfeljebb tudni kell, hogy mikor.. viszont a legdrábább óra is késik vagy siet egy kicsit és csak havonta vagy évente egyszer mutat pontos idõt. hát ennyit a jóslatok pontosságáról, amikor nem talált, elfelejted, de amikor talált, elhiszed. vagy valami hasonló. mindenesetre ezekbõl az idiótaságokból azért jól lehet megélni, horoszkopok, tv-jósda stb.
A kérdés feltevõjének jósolok most: csiribú csiribá -szombatig váratlan pénzügyi kiadás fog érni -egy autó rád fog dudálni, vigyázz az úton -egy közeli ismerõssel kisebb összetûzésed támad, légy megértõbb -a szerelemben légy óvatos, lehet, hogy félrevezetnek -a héten meg fog fájdulni a fejed, pihenj többet -a munkádban sikerülni fog egy olyan dolog, amit már régóta próbálsz megvalósítani ;)
egyrészt, mert a legtöbb ember anyira akar hinni bennük, hogy a legkissebb hasonlóság esetén, máris azt mondják igaz volt az egész jóslat. másfelõl sok a mentalista jós akik ún. cold reading-et azaz testbeszédolvasást használnak. harmadrészt pedig sok az általánosítás, lyasmiket mondanak ami a korosztálynak megfeleleõ, tehát ha egy öreg hölgy kér jóslást, annak nagy valószínûséggel lesz pl reumája, vagy ha azt mondják fáj a dereka, nem lõhetnek nagyon mellé. de mégha nem is tudják az illetõ korát/nemét, ezek az általánosítások legalább az emberek 50%-ára igazak lesznek, akik máris terjesztik majd tovább, hogy ez a jós igazakat beszél...
"elmondták hogy sokat fáj a fejem, emésztõrendszeri problémák, szememmel is gond van" Ez nagyon szép, de ezt hívják általános, mindenkire érvényes diagnózisnak. A magyarok 95%-a olyan életet él - ezek szerint te is -, aminek egyenes következménye a fejfájás és a szemproblémák (tévé, monitor, olvasás), valamint az emésztési panaszok (egészségtelen ételek és mozgásszegény életmód). Nyugodtan próbáld ki, 10 emberbõl 8nál bejön ez. Az ilyenek miatt átvágás. Ha azt mondja, hogy a -3-as szemüveged helyett a bal szemedre -4.5 kéne, mert így fáj a fejed a gyenge szemüveg miatt, akkor talán érdemes lenne elgondolkozni. De ilyen általános kamuzások miatt nem, akkor sem, ha szépen adják elõ.
És hát ugye van az önbeteljesítõ jóslat fogalma is. A gondolatainknak, szavainknak teremtõ ereje van. Pontosan nem tudom, hogyan mûködik, nem is érdekes, de tapasztalat, hogy amit az ember elképzel, netalán ki is mond, gyakrabban következik be, mint amit nem. Éppen ezért veszélyes a (túlzott, és parttalan) aggódás, félelem. (A túlzott magabiztosság is, de az másért: lehetetlenné teszi, hogy az amúgy véletlenül bekövetkezõ "baj" eseményekre felkészüljön az illetõ.)
én egyszer felhívtam a tv-s jósdát azt hiszem az asztroshowt. elmondták hogy sokat fáj a fejem, emésztõrendszeri problémák, szememmel is gond van stb... minden amit mondott, igaz volt.. ez nem azt jelenti hogy hiszek bennük, mindenesetre elgondolkodtatott
üllök=ülök
20:09-nek: Ezt eddig is tudtam, nem tõled várok bizonyítékot.

Környezetetekben vannak emberek, akik csúnyán beszélnek?

Sajnos sokszor tapasztalom, hogy sok sok korombeli fiatal(20-25) és id?sebbek is gyakran használnak csúnya szavakat. Persze én is néha használok, én sem vagyok szent, de nem minden második szavam a b--- k---..... . Nektek mi a tapasztalatotok, véleményetek?

Legjobb válasz: Én igyekszem kerülni az ilyen embereket, mert akinek minden második szava valami trágárság és szinte már töltelékszavaknak használja ezeket, az igénytelen és mûveletlen ember, nincs szókincse, azért beszél így. Ilyen emberekkel meg szerintem nem sokan szeretik tartani a kapcsolatot.

Én igyekszem kerülni az ilyen embereket, mert akinek minden második szava valami trágárság és szinte már töltelékszavaknak használja ezeket, az igénytelen és mûveletlen ember, nincs szókincse, azért beszél így. Ilyen emberekkel meg szerintem nem sokan szeretik tartani a kapcsolatot.
Az öreg. Az õrületbe kerget vele. Nem is szívesen segítek neki semmiben, mert ha valami nem megy elsõre elkezdi, abbahagyni meg nem bírja.
Hát b.azdmeg én is így beszélek, aztán közel kitûnõ tanuló vagyok gimiben, tökéletesen gazdag szókinccsel. Aki káromkodik az igényesen tegye, nem csak a b.zdmeg van, a magyar nyelv ebbõl a szempontból kitûnõ :D
Nem is egy. Több ismerõsöm is van aki csúnyán beszél, de általában akkor amikor mérgesek vmire.
Ha ideges vagyok, percekig tudok káromkodni, de ez nálam hasznos, mert ha túl sokat káromkodok, elkezdek röhögni, és máris megnyugodtam. Nálam ez jobb, mint egy nyugtató. Társaságban azért igyekszem kerülni, sõt, ha épp nem káromkodok, nagyon igényesen is tudok fogalmazni.
A káromkodás szerintem a magyar nyelv szerves része. Semelyik másik nyelveben nem lehet ennyiféleképpen káromkodni, mint a magyarban. Szerintem van két nyelv, amit használunk. Személy szerint nálam legalábbis így van. Van egy hivatalos forma és van egy társasági forma. Helyzettõl függ, hogy melyiket használom. Szerintem ha az ember nem viszi túlzásba, akkor semmi rossz nincs ebben. Ha idegességünkben vagy hirtelen fájdalom alkalmával káromkodunk, az pedig nyugtató hatással bír.


Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?

ti melyik kategóriába tartoztok? és mit?l lesznek bizonyos emberek ilyen populárisak?

Legjobb válasz: Csak myvipen vagyok fent.Nemjelölök be olyat akit személyesn nem ismerek,és ha ismeretlen ember bejelöl és nem ir valamit hogy miért akkor nem jelölöm vissza.Nem kellenek az ismeretlen ismerõsök. 17/L

Csak myvipen vagyok fent.Nemjelölök be olyat akit személyesn nem ismerek, és ha ismeretlen ember bejelöl és nem ir valamit hogy miért akkor nem jelölöm vissza.Nem kellenek az ismeretlen ismerõsök. 17/L
Iwiwen vok regisztrálva, sok lány bejelölt akikrõl semmit sem tudtam.Voltam annyira udvarias, hogy nem utasítottam egybõl vissza(hátha csak az én memómmal van baj:) megkérdeztem hogy ugyan honnét ismer? Válasz többnyire annyi, hogy itt látott, ott látott ...Na erre már elutasítottam nyugodtan.Hogy miért van ez? Talán csak így akarnak sokan ismerkedni, ill van pár olyan arc is, akinek még az a menõ hogy : bibiii, nekem 1200 ismerõsöm van, neked meg csak 900.....DDD
Get a life.
Se iwiem, se fuckabukom, istentelen mókákból maradok ki:(
A kérdező hozzászólása: mááásss???
A kérdező hozzászólása: és miért van az;hogy vannak emberek akikhez tömegesen közelednek mások -másokhoz meg soha nem kiváncsi a kutya sem akármit csinálhat is...

Miért vannak emberek akik pedagógusnak tanulnak?

Az iskola ahova járok egy sima szakközép az osztály tele van hülyékkel stb. A tanárok van, hogy 7-8 órát tanítanak egy nap. A fizetésük viszont alacsony (ezt mondják is). Na ha valahol kevés a fizetés, sok hülyegyereket kell megpróbálni fegyelmezni, 7-8 órát kell dolgozni ami csak a tanítás utána dolgozatot javítani sokszor hétvégén, vagy éjszaka, nekik is kell készülni az órára (persze ők tudják de egy vázlatot érdemes írniuk). Szóval mi értelme pedagógusnak tanulni ilyen fizetés mellett?

Legjobb válasz: Mert ezt szeretnék csinálni. Valaki zenész lesz, valaki üzletember, valaki egy irodában szeretne egész életében kuksolni, valaki pedig tanár. Én inkább csak azt nem értem,hogy azok az emberek akik utálják a gyerekeket miért mennek tanárnak... Számomra rejtély

Mert ezt szeretnék csinálni. Valaki zenész lesz, valaki üzletember, valaki egy irodában szeretne egész életében kuksolni, valaki pedig tanár. Én inkább csak azt nem értem, hogy azok az emberek akik utálják a gyerekeket miért mennek tanárnak... Számomra rejtély
Nagyon rosszul látod a helyzeted. Sokkal jobb, ha valaki azt csinálja amit szeret, ha kell kevés pénzért, mintsem, hogy elmenjen mérnöknek, vagy bármi másnak, amivel jól keres(hetne), de nem szereti csinálni. Ha nem szereti csinálni, akkor pedig nem is fog olyan jól dolgozni=kevesebb fizetés. Bár van a másik kategória, amikor egy ember csak azért megy pedagógusnak, mert oda vették fel, de rajtuk ez késõbb meg is látszik. Vannak jó tanárok, és rosszak, az utóbbiak általában ezek.
1. oda veszik fel 2. ezt szeretné csinálni, valaki jól is csinálja 3. korrepetálással nem olyan rossz bér, van nyári szünet :) 4. egyik tanár sem tanít 7-8 órát minden nap!! Nem tanítanak 40 órát egy héten, bele van számítva a felkészülés és a dolgozatjavítás is a 40 órába. 22 a kötelezõ óraszám, azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Azt én se értem. Viszont nem látom értelmét annak, hogy éveket tanuljon valaki, hogy legyen diplomája aztán elmegy 100-120 ezerért tanítani. Akkor már inkább valami mérnöknek érdemes tanulni még ha az nem is érdekli annyire de a fizetése sokkal jobb lehet.
A kérdező hozzászólása: De ha szereti csinálni és Õ választotta akkor ne panaszkodjon a fizetés miatt. Van egy tanárom nagyon jól tanít valószínû szereti is csinálni de minden héten legalább egyszer elpanaszkodja, hogy milyen kevés a fizetés.

Hogy lehet hogy vannak emberek akiknek annyira összejön az élet hogy szinte tökéletes?

Bevallom,kicsit féltékeny vagyok. Sokat gondolkodtam ezen,de nem jutottam sokra.Ez inkább filozófiai kérdés szerintem. Hogy létezhet olyan szerencse hogy szerető,gazdag családba születsz,mindenhez van tehetséged,jól nézel ki,rengeteg jó barátod van,nincsenek lelki és fizikai problémáid,és ennek tetejébe még csodás a személyiséged is? Egyszerűen hogy lehet ez?Tudom hogy ők is emberek,de hogy így összejöjjön valakiknek az élet,ezt egyszerűen nem értem.Mintha az univerzum csak úgy tálcán kínálná nekik a jobbnál jobb dolgokat és esélyeket,te meg ott ülsz a sarokban azon gondolkozva hogy hol rontottad el,mit kéne csinálnod az életeddel,miért nézel ki ahogy kinézel,miért vagy olyan lelki tropa ami vagy,miért lett ilyen más az ő élete mint a tied. Mintha az összes ismerősöd és barátod állatkirály szuper képességeket kapna,te meg aranyeret. Érzett valaki már így?Persze nem szó szerint az összes ismerősévelXDMit gondoltok miért van ez?

Legjobb válasz: Lassan 8 milliárd ember él a földön, Mo-n csak 10 millió, ennyibõl nem csoda ha akad pár szerencsés.

Lassan 8 milliárd ember él a földön, Mo-n csak 10 millió, ennyibõl nem csoda ha akad pár szerencsés.
Van akinek a környezetemben nagyon jó lapokat osztott a sors, de olyat is látok, aki folyamatosan sz..póágon van. Ha valamibe belekezd, az tuti kudarc, bármit tesz, a körülmények mindig úgy alakulnak, hogy abból rosszul jön ki (pl. vesz autót, akkor abba belemennek és nem az õ hibája). A többieknek (velem együtt) meg a kettõ között van. Én nem vagyok féltékeny, mert az átlaghoz képest nincs rossz sorsom.
Minden nézõpont kérdése. A "szerencséseknek" az van meg, ami neked nincs, miközben lehet õk is féltékenyek másokra, például rád.

Kivancsi vagyok, hogy az hogy lehet hogy instagramon vannak emberek akiknek több 100 v.1000 követője meg lájkoloja van? Nade ezt hogy a tökömbe tudják elérni? ! :D

De tényleg nagyon kivancsi lennék mert elképzelni se tom. a sztároknál még ok de az atlag embereknél na azt hogy..:D

Legjobb válasz: Egyrészt vannak, akik nagyon jó képeket csinálnak, másrészt vannak akik az ilyen oldalakat használják: http://insta-train.biz/ - ez elméletileg olyan vonatozásszerûen mûködik, aki feliratkozik ide, az követõket szerezhet, akik ugyancsak követõket akarnak szerezni, s így tovább.

Egyrészt vannak, akik nagyon jó képeket csinálnak, másrészt vannak akik az ilyen oldalakat használják: http://insta-train.biz/ - ez elméletileg olyan vonatozásszerûen mûködik, aki feliratkozik ide, az követõket szerezhet, akik ugyancsak követõket akarnak szerezni, s így tovább.
A kérdező hozzászólása: á mar értem. köszi!:) )

Nektek is van hogy vannak emberek akiket kifejezetten rossz embernek ÉREZTEK?

Közértben,utcán stb akiból olyan "negatív kisugárzást" éreztek hogy ki is kerülitek..akik úgy taszítanak titeket.

Tenyleg vannak emberek akiknek egy csalad zaklatasa ejjel telefonon v. Egyeb szexuális örömöt okoz? Folyamatosan ezzel hivnak verem a f. m stb es liheg ejszaka akarki vesz i fel

Meg mondja attol izgul be ha mwrgesek vagyunk mikor lecsesszuk most mar nem szolunk bele de akkor is kitartoan hiv

Legjobb válasz: Nem feltétlenül szexuálisan izgul, viszont szereti tönkretenni az embereket, vannak ilyen õrültek. Vagy akár egy ellenséged ismerõse csinálja h szívassanak.

Nem feltétlenül szexuálisan izgul, viszont szereti tönkretenni az embereket, vannak ilyen õrültek. Vagy akár egy ellenséged ismerõse csinálja h szívassanak.
Vannak. De ha rendszeresen elõfordul, akkor miért veszitek fel a telefont? Ha néhányszor eredménytelenül próbálkozik, akkor majd békén hagy titeket. Azzal, hogy beszédbe elegyedtek vele, csak adjátok alá a lovat.
13:26 ezzel csak az a baj, hogy ha nem jelzi ki a számot, akkor lehet, h. ismerõsnek sem veszik fel. Feljegyezni az idõpontokat, esetleg felvenni, mint ahogy elõttem írták, és sündõrség. Kicsi az esély rá, de lehet h. tesznek valamit.
Ismerõs telefonáljon reggel. Illetve azt lehet még megtenni, hogy az adott telefonnál beállítasz üzenetrögzítõbe valami olyan szöveget, hogy "kedves telefonáló, sajnos egy beteges zaklató miatt nem vesszük fel a telefont, kérlek hívj a feleségem telefonján vagy a vezetékesen". Ismerõs tudni fogja a másik számot (vagy ha tudja a nevetek, megtalálja a telefonkönyvben), a zaklató meg nem.
A szüleimmel is hasonlóan szórakozott valaki, csak õ kuncogott és berregett, de ugyanígy éjjel. Õk lefekvés elõtt félretették a kagylót, reggel meg vissza. Akinek sürgõs volt, az úgyis mobilon hívta õket. Rokonságnak (nekem is) szóltak, hogy ha SOS van, akkor mobilon elérem õket éjjel is.
Valamint érdemes felvenni és azzal a lendülettel mellé is tenni a kagylót. Hadd pörögjön a hülyegyereknek a számla...
èn felvenném legközelebb diktafonra és elmennék vele a rendörségre. rendörség kérheti a szolgáltatót hogy mutassa meg ha tiltott szám is mi volt az. Ha más nem is elmegy max házhoz és elbeszélgetnek vele. Sajnos vannak. olyat is láttam hogy egy fiatal srác minden héten többször a helyi gyorsforgalmi út mellett egy bokorban nézte az elsuhanó autókat és ott verte. annyira nem bújt el hogy ne lehessen látni.
X összegért el lehet érni a telefonszolgáltatónál, hogy a bejövõ hívásokhoz tartozó telefonszámokat nyomozza le. Ha jól emlékszem, a zavaró hívások után fel lehet hívni egy megadott telefonszámot.
A kérdező hozzászólása: Mobilon is hivnak de azt kikapcsoljuk
A kérdező hozzászólása: Rendõrsegen nem veszik komolyan kérdezték fenyeget stb? Mondom nem. El nevetgéltek...
Ha ki tudnád deríteni a személyazonosságát akkor már talán azt is tudni fogod kitõl tudja a telefonszámod, ki a titkos rosszakaród. Ha ismerõsöd ismerõse v akár 1 munkahelyen dolgozik vele akkor változtasd meg a telefonszámodat, annak az ismerõsnek ne add meg és a többi telefonpartnernek is mondd h ne adják meg másnak a számod.

Miért van az, hogy vannak emberek akiknek soha semmi se jó? Csakis kizárólag nekik lehet igazuk? Akármit csinálsz mindenben a rosszat látja. Miért van ez? (konkrétan a páromról beszélek)

Legjobb válasz: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: Pl: RÉgebben õ többet keresett (telefonon) mint én õt. Ezt megjegyezte ezért sûrûbben hivtam! Ha a barátaival találkoztunk nem bújtam úgy hozzá mintha kettesben lennénk de mivel ez is rosszul esett neki ezen is változtattam! (azt azért elmondanám, hogy mindig elvár dolgokat de õ sose cselekszik úgy mint ahogy tõlem elvárja...) Rosszul esik neki ha mással beszélek telefonon (mind lányok persze) "nem lehet" fiú barátom mert teljesen ki kel magából és azt mondja, hogy fiú lány barátság nincs... de azért neki van egy lány haverja akire azt mondja : jó õ más, gyerek korom óta ismerem! És ? Én is ismerhetek fiúkat gyerek korom óta.... Melón kívül minden idõmet vele töltöm az utolsó percig mégis mindig oda szúrja hogy biztos meg csalom... kérdem én: mégis mikor amikor mindig veled vagyok??? Néha az agyamra megy már! De ettõl független szeretem! Mit tegyek?
Mondd meg neki szépen, hogy szedje össze magát. Habár ez egy ideig óráig mûködik, de aztán indul minden elõröl, tapasztalat. Az én párom is ilyen. A múltkor hisztizett, hogy mindig õ ír elsõnek, én nem jelentkeznék, ha õ nem tenné... Ott volt, hogy megmondom neki, hogy mert nincs is szükségem arra, hogy minden áldott nap elküldjük egymásnak smsben azt, hogy szeretjük a másikat, enélkül is tudom, hogy szeret, illetve, hogy én szeretem. Társaságban én sem szeretek túlzottan hozzábújni, vagy bármi, de ha kezdeményez, akkor nem utasítom el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!