Találatok a következő kifejezésre: Van egy velem egy idős, nagyon (3 db)

Mit tegyek? Van egy velem egy idos srac akivel elegge joban vagyunk, en nagyon beleszerettem de nemtudom hogy o mit erez 12/L (tobbi lent)

Ha csak elmegyek mellette vagy beszelek vele akkor ugy erzem meg kell olelnem dehat tekintven hogy azt se.tudom hogy szeret vagy nem.igy eleg nehez! Hogyan deritsem ki azt hogy viszont szeret-e vagy nem? es nem arra gondoltam hogy szemtol szembe megkerdezem (elegge feloske vagyok ebbol a szempontbol)

Legjobb válasz: Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)

Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)
A kérdező hozzászólása: koszi es nekem van fqcebookom csak neki nincs
...

Van egy lány, velem egy idős, nagyon jól néz ki, csak nem ismer, már megprobáltam megkérdezni tőle, de sajnos folyton körbe veszik a barátai és az egyik osztálytársa a haverom és mindig minden hülyeséget mond rólam. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)

Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)
de az a legjobb ha van iwiwje, ott csak jelöld be, és írj neki valamit de ne azt hogy tetszik neked hanem valami általános dologrol hogy mondjuk te vagy az a lány aki a másik osztályba jár vagy valami hasonlot, mindengy mit csak ne tért rá rögtön a lényegre elöször kezdjetek el dumálni mindenféléröl hogy lássa hogy jó fej vagy, utána már könnyü dolgod lesz, ha pedig neten nem tudsz vele kapsolatba lépni akkor probáld meg kideriteni hogy suli után mit szokott sinálni hova sokott menni, és menj oda.

Van egy srác a sulimban aki velem egy idős és nagyon bejön nekem sokszor összefutunk máshol is de sosem merem megszólítani. Hogy beszéljek és hogyan ismerkedjek meg vele? L/13

Legjobb válasz: annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg,nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni,focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert

annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg, nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni, focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megpróbálom hátha sikerül.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!