Találatok a következő kifejezésre: Van egy velem egy idős, de (10 db)

14 éves vagyok és 15 leszek, van egy velem egy idős barátnőm, de nem tudom h szeret - e. Õ azt mondja igen, de szerintem nem valami határozott. Hogyan tudnám meg hogy szeret e vagy csak jáccik velem?

Legjobb válasz: Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket

Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket
A kérdező hozzászólása: tenkjúú

Mit tegyek? Van egy velem egy idos srac akivel elegge joban vagyunk, en nagyon beleszerettem de nemtudom hogy o mit erez 12/L (tobbi lent)

Ha csak elmegyek mellette vagy beszelek vele akkor ugy erzem meg kell olelnem dehat tekintven hogy azt se.tudom hogy szeret vagy nem.igy eleg nehez! Hogyan deritsem ki azt hogy viszont szeret-e vagy nem? es nem arra gondoltam hogy szemtol szembe megkerdezem (elegge feloske vagyok ebbol a szempontbol)

Legjobb válasz: Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)

Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)
A kérdező hozzászólása: koszi es nekem van fqcebookom csak neki nincs
...

Mit gondoltok arról, hogy van egy velem egy idős (13 éves) lány és néha ölelkezünk puszit adunk egymásnak, de nincs köztünk szerelem? 13/F

Legjobb válasz: Hát érdekes..ha ezt tovább folytatjátok egyikõtök biztos szerelmes lesz.:)

Hát érdekes..ha ezt tovább folytatjátok egyikõtök biztos szerelmes lesz.:)
majd biztos lesz;)
Ha ennek tudatában játszotok ilyesmiket egymással, semmi gond. Söt mindketten gyakoroltok egy kicsit, ismerkedtek egymás testével is. Nincs ebben semmi rossz, amig nem akartok ennyi idösen felnötteset játszani.
A kérdező hozzászólása: Nem nem akarunk semmi nemi érintkezést. Én legalább 16 éves koromig várok ;)
szerintem ezzel nincs baj, nekem is van egy velem egyidõs fiú barátom, sokszor a kisöcsémnek nézik :) ) Õ szerelmes volt egy ideig belém, de aztán csak barátok vagyunk. A szüleim azthiszik járunk, mert a suliból együtt megyünk haza, meg így hárman: én, õ, meg a legjobb barátbõm szoktunk egymásnál aludni, de csak xboxozunk, tévézünk, gépezünk, meg este beszélgetünk de semmi olyat nem csinálunk. Szerintem ez tök normális :) 13/L


add önmagad mindig, mosolyogj sokat és majd rád talál valaki :)
A kérdező hozzászólása: rengeteget mosolygok, sõt ha megyek az utcán akkor is.
Majd lesz neked is kapcsolatod, nem kell elkapkodni. Nekem 15-16 évesen lett az elsõ, és így 10 év elteltével azt gondolom hiába akartam (és az összes többi tinire igaz) annyira szerelmes lenni, erõltetett volt az egész. Csak utólag látom így, de higyjétek el így van, éretlen az ember ennyi idõsen. Nem vesztesz semmit, ha kimarad egy pár hónap/év. Késõbb annál több esélyed van egy jó igazi kacsolatra.

Van egy srác a sulimban aki velem egy idős és nagyon bejön nekem sokszor összefutunk máshol is de sosem merem megszólítani. Hogy beszéljek és hogyan ismerkedjek meg vele? L/13

Legjobb válasz: annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg,nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni,focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert

annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg, nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni, focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megpróbálom hátha sikerül.:)

Van egy lány, velem egy idős, nagyon jól néz ki, csak nem ismer, már megprobáltam megkérdezni tőle, de sajnos folyton körbe veszik a barátai és az egyik osztálytársa a haverom és mindig minden hülyeséget mond rólam. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)

Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)
de az a legjobb ha van iwiwje, ott csak jelöld be, és írj neki valamit de ne azt hogy tetszik neked hanem valami általános dologrol hogy mondjuk te vagy az a lány aki a másik osztályba jár vagy valami hasonlot, mindengy mit csak ne tért rá rögtön a lényegre elöször kezdjetek el dumálni mindenféléröl hogy lássa hogy jó fej vagy, utána már könnyü dolgod lesz, ha pedig neten nem tudsz vele kapsolatba lépni akkor probáld meg kideriteni hogy suli után mit szokott sinálni hova sokott menni, és menj oda.

Van egy lány, velem egy idős, de én úgy érzem, hogy nem akar velem barátkozni, miért?

a lány velem egykorú és valamiért msn-en is próbálok vele beszélgetni,meg bármi.szeretnék vele jóba lenni,de nem megy.És még 5 en vannak testvérek és még aa báttya is tetszik nagyon, csak ? már nagy.

Legjobb válasz: figyu kérdezd meg hogy mi a baja veled de én a helyedbe nem nyomulnék mert azt én sem birom

figyu kérdezd meg hogy mi a baja veled de én a helyedbe nem nyomulnék mert azt én sem birom
Légy egyértelmûbb! Lehet, hogy célozgatsz, de ezt a másik fél nem veszi észere, vagy nem tudja hova tenni. Állj elé valami konkréttal, de persze elõbb döntsd el, hogy az öcsi, vagy a bátyó:-)
milyen öcsi?.. na mindegy. lényeg az is hogy miért akarsz vele jóba lenni? egy igazi barátságot nem lehet így elkezdeni, hogy én most ezzel nagyon jóba akarok lenni. a jó barátságook általában ugy alakulnak ki, hogy mind a két fél egyszerre érdeklõdika másik iránt, és akkor szép lassan... de tényleg, ez fontos, hogy miért szeretnél vele jóba lenni?

Van egy fiú aki 19 éves, járni akar velem de nem tudom, nem túl idős hozzám? én 14 vagyok

Legjobb válasz: Ha szereted,akkor járj vele,a kor a szerelemben nem számít.Például a mamám és a papám között 16 év korkülönbség van,és vígan élnek.Én 16 vagyok és egy 18 évessel járok :)

Ha szereted, akkor járj vele, a kor a szerelemben nem számít.Például a mamám és a papám között 16 év korkülönbség van, és vígan élnek.Én 16 vagyok és egy 18 évessel járok :)
ááá 19évesen nem biztos, hogy csak szexet akar...én is 17évesen hót komoly kapcsit akartam de mivel nem nézek ki állítólagosan rosszul, ezért sok csaj azt hitte, hogy csak döngetni...azmár más kérdés, hogy szexmánia a köbön x)
Velem is történ ilyen, annyi idõs voltam, mint te és én nem mertem belemenni, meg akkoriban nem igazán akartam pasit magamnak, elgondolkodtam, hogy mit kezdene velem egy ilyen idõs srác, és inkább nem kértem belõle...nem is bántam meg, két éve összejöttem az elsõ barátommal, akivel még mindig együtt vagyunk.Én meggondolnám a helyedben a dolgot. 21L
HALI Na ez lett jól [email protected] minden tizenéves lány felnõt pasikkal jár... különbözõ indokkal De ritka az ilyen kapcsolatban az érzelem és a két részrõl való érzelmet ne is boncolgassuk... és hát így elég rendesen felborítják a rendszert.... én nem tudom hogy te szereted -e de õ nem valószínû.... bye
csak szexet akar....legalábbis én csak azt akarnék. egy 14 éves taknyostól. 19f
Menet közben is eldönthetitek, hogy összeilletek-e.
Nem lehet általánosítani. Próbáljátok meg, aztán ha valami van, akkor kapard le.
De.
Ez személyektõl függ...attól is függ h te mennyire vagy érett vagy h mennyire szeretitek egymást változó. DE ha tényleg szeretitek egymást miért ne járhatnátok?
A kérdező hozzászólása: jaa aki 17:37 kor írt 19f kösz tudod nem mindenki olyan taj paraszt mint te ^^
A kérdező hozzászólása: igazából elég jó ismerem ... barátok által és egyáltalán nem olyan aki csak szex-et akar ...
A kérdező hozzászólása: kb mindenkivel egyet értek...kösz
annyira bírom az ilyen 88%-oshoz hasonló barmokat. szerinted egy 19 éves fiú fog várni 1-2 évet....te hülye vagy tudd meg.
nincs olyan, hogy idõs, nem idõs. mással ne foglalkozzatok, más véleményével szintén ne. kivéve az enyémet : ))viccet félretéve...azzal legyél, akivel a legjobban érzed magad.ennyi! de szex még: nono : )kicsit had érjen még a pihe puha barack :) 23/F
Amugy hozzáteszem h te 14 évesen még csak gyerek vagy õ meg már felnõtt szo....
Nem tudom, mit jelent a "sokkal fiatalabb", de a korkülönbség nagyon jó egy kapcsolatban. Csakis a saját korosztály!
Én 22 (L)vagyok, a párom 36!!! Minden a legnagyobb rendben! Egyformán imádjUk egymást, és abszolut összepasszolunk! Elsö honap után összeköltöztünk, második éve vagyunk együtt, minden fajta veszekedés nélkül!Fiatalabbra szavazok! Sok sikert
Akarom mondani nagyon NEM jó egy kapcsolatban - feltéve, hogy komolyak a szándékaid.
Én a fiatallabb csajt választanám (1ébként csaj vok), sztem össze is illetek, a nõknek mindig idõsebb férfi kell, jobban megbecsülik õket ..
Szerintem is inkább a fiatalabb, de elõbb ismerd meg jobban.
A kérdező hozzászólása: 25 éves a fiatalabb lány!és komoly kapcsolatot szeretne mert sokan átverték eddig.
ez kicsit, na, fujj. nem értem, miért kell majdnem generációnyi különbséggel párt választani...
szerintem idõs
A kérdező hozzászólása: Már nem :) 14 éves kor után már dönthet errõl :)
Kiskorú...... :D
A kérdező hozzászólása: Mármint az exemnek nincs :)
A kérdező hozzászólása: Ja, így is mondhatjuk, de am nincs neki, nagy ribi a szentem :D De azért lefeküdhetek vele, ugye? :D
a 21 más, mint a 17. 21 évesen már van 1 kiforrott egyénisége az embernek, míg 17 évesen csak középsulis...... nem mondom h kis liba, de na:D
A kérdező hozzászólása: Exem 21, a pasija meg 38, oszt? :D De komolyra fordítva, akkor jól érzem én, hogy fiatal még hozzám :)
a pasim 26, én 22, de mondta h 18 évessel se járna!
Fiatal még a lány.... és ha kételyeid vannak akkor meg pláne! Legyetek barátok!
nem a korkülönbség, hanem a lány kora a gond inkább
hat ha neked úgy esne jól, akkor feküdj le vele:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!