Találatok a következő kifejezésre: Van egy velem egy idős, (21 db)

14 éves vagyok és 15 leszek, van egy velem egy idős barátnőm, de nem tudom h szeret - e. Õ azt mondja igen, de szerintem nem valami határozott. Hogyan tudnám meg hogy szeret e vagy csak jáccik velem?

Legjobb válasz: Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket

Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket
A kérdező hozzászólása: tenkjúú

Mit tegyek? Van egy velem egy idos srac akivel elegge joban vagyunk, en nagyon beleszerettem de nemtudom hogy o mit erez 12/L (tobbi lent)

Ha csak elmegyek mellette vagy beszelek vele akkor ugy erzem meg kell olelnem dehat tekintven hogy azt se.tudom hogy szeret vagy nem.igy eleg nehez! Hogyan deritsem ki azt hogy viszont szeret-e vagy nem? es nem arra gondoltam hogy szemtol szembe megkerdezem (elegge feloske vagyok ebbol a szempontbol)

Legjobb válasz: Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)

Nagyon edes vagy :) Gondolom facebookod nincs szoval azt tudod csinalni hogy irsz neki egy levelet kezzel es hetvege elotti napon odaadod neki es akkor meg ideje is van gondolkodni :) A levelben leirhatod az erzeseid :)
A kérdező hozzászólása: koszi es nekem van fqcebookom csak neki nincs
...

Mit gondoltok arról, hogy van egy velem egy idős (13 éves) lány és néha ölelkezünk puszit adunk egymásnak, de nincs köztünk szerelem? 13/F

Legjobb válasz: Hát érdekes..ha ezt tovább folytatjátok egyikõtök biztos szerelmes lesz.:)

Hát érdekes..ha ezt tovább folytatjátok egyikõtök biztos szerelmes lesz.:)
majd biztos lesz;)
Ha ennek tudatában játszotok ilyesmiket egymással, semmi gond. Söt mindketten gyakoroltok egy kicsit, ismerkedtek egymás testével is. Nincs ebben semmi rossz, amig nem akartok ennyi idösen felnötteset játszani.
A kérdező hozzászólása: Nem nem akarunk semmi nemi érintkezést. Én legalább 16 éves koromig várok ;)
szerintem ezzel nincs baj, nekem is van egy velem egyidõs fiú barátom, sokszor a kisöcsémnek nézik :) ) Õ szerelmes volt egy ideig belém, de aztán csak barátok vagyunk. A szüleim azthiszik járunk, mert a suliból együtt megyünk haza, meg így hárman: én, õ, meg a legjobb barátbõm szoktunk egymásnál aludni, de csak xboxozunk, tévézünk, gépezünk, meg este beszélgetünk de semmi olyat nem csinálunk. Szerintem ez tök normális :) 13/L


add önmagad mindig, mosolyogj sokat és majd rád talál valaki :)
A kérdező hozzászólása: rengeteget mosolygok, sõt ha megyek az utcán akkor is.
Majd lesz neked is kapcsolatod, nem kell elkapkodni. Nekem 15-16 évesen lett az elsõ, és így 10 év elteltével azt gondolom hiába akartam (és az összes többi tinire igaz) annyira szerelmes lenni, erõltetett volt az egész. Csak utólag látom így, de higyjétek el így van, éretlen az ember ennyi idõsen. Nem vesztesz semmit, ha kimarad egy pár hónap/év. Késõbb annál több esélyed van egy jó igazi kacsolatra.

24 hetes terhes vagyok és 2 napja ugy fáj a hasam mintha megakarna jönni/nem keményedik/mitől lehet? Van még velem egy idős terhes aki hasonlot érez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor szokott keményedni a hasam, amikor kicsit megerõltetem magam, vagy sietni kell. "Meg akar jönni" érzésem nem nagyon szokott lenni(régen sem volt), csak amikor befelé rugdos a babó, akkor olyan fura érzés, talán ez lehet olyan, mint a tied. Pihenj sokat, és szedjél magnéziumot a haskeményedésre, bár azért a dokival nem árt egyeztetni elõtte. Üdv:25 hetes

Szia! Nekem akkor szokott keményedni a hasam, amikor kicsit megerõltetem magam, vagy sietni kell. "Meg akar jönni" érzésem nem nagyon szokott lenni(régen sem volt), csak amikor befelé rugdos a babó, akkor olyan fura érzés, talán ez lehet olyan, mint a tied. Pihenj sokat, és szedjél magnéziumot a haskeményedésre, bár azért a dokival nem árt egyeztetni elõtte. Üdv:25 hetes
Szia. 22 hetes vagyok, bár most nem érzek ilyet de 1-2 hete én is éreztem, és nõtt is a hasam :) Szerintem ne aggódj, szerintem tágul, nõ a pocid, vagy a babád rugdus valami szervet ami kellemetlen. Pihenj, szedj MagneB6-ot, és azért említsd meg a dokinak, de nem lesz gond. Szép pocakos idõt kívánok!

A gyerek mennyi idős koráig adtatok rá bodyt? 23 hós a lányom. Sok vele egy idős gyereken szerintem már nincs. Viszont rajta mindig fel-le csúszik a ruha, mert kiálló pocakja van, és félek, hogy megfázik.

( amúgy is sokat fogta a veséje környékét, régebben éjjel is. )Egyáltalán mikortól "ciki" ráadni? Én régebben ( a terhesség el?tt) hordtam hidegben. Nagyon jó volt, éreztem a hatását.

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Én felnõttként is hordtam régebben, persze nem macikásat.

Miért lenne ciki? Én felnõttként is hordtam régebben, persze nem macikásat.
Amióta szobatiszta lett. Télen lett szobatiszta, így attól kezdve nem adtam rá, mert nehéz lett volna ki-be csatolni, pedig még jól jött volna a téli hidegben. Amúgy 2.5 éves volt akkor. Szerintem egy 23 hósnak nem ciki egyáltalán. Én már láttam 4 évesre való body-t is, de gondolom azt már csak alváshoz használják.
Az én fiam is decemberben lesz 3, augusztus óta szobatiszta, azóta atlétázunk. Már volt egy felfázás, mert a játék hevében mindig kitûrõdik a gatyából, de ez van. Szóval a bölcsiben atléta+hosszú ujjú felsõ van rajta.
Ahogy már elõttem írták, kb. azóta nem adok rá, mióta szobatiszta. Bár ez így nem igaz, mert nyáron lett szobatiszta (tavaly júliusban, 20 hónapos korában), de már május vége felé se nagyon adtam rá, csak pólót, nadrágot, nagy melegben meg csak pelusban pólóban rohangált.
A lányom 20 hónapos. Nálunk a bölcsiben azokon a gyerekeken nincs body, akik szobatiszták. De láttam egy kisfiút, akin volt body, csak nem volt alul összekapcsolva. Gondolom így nem csúszik ki, mert elég hosszú, védi a derekát azért. :) Én addig adok a lányomra, amíg nem lesz szobatiszta. Õ is kis pocakos, a sima trikó kitûrõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csenge még csak 80-as méretet hord, így még marad. Ráadásul a védõnõ a szobatisztaságra nevelést is csak tavaszra mondta, így ezt a telet még mindenképp bodyval tudjuk átvészelni :)
Ja, decemberben lesz 3 eves. 9. voltam
Az en lanyom nappalra mar szobatiszta es meg mindig adok ra bodyt, foleg ilyen huvos idoben. 98-ast hord. Ha begombolom, siman kigombolja maganak, fel is huzza hatul, hogy ne logjon a bilibe. Ha kesz van, akkor mar nem biztos, hogy visszagomboljuk, mert o egyedul meg nem tudja es sokszor csak megy, vegzi a dolgat es csak onnan jovok ra, hogy pisilt, hogy log a bodyja hatul:-))) En nem erzem cikinek, az egeszsege fontosabb.
Nem ciki egyáltalán, az én fiamra is adok még, és fogok is, addig biztosan még szobatiszta nem lesz, most 26 hónapos, és 110-es bodyt hord :) Szerencsére sok helyen kapok neki, fõleg tesco, auchan, babaexpó.
addig bodyt hordott míg volt pelus, 27 hós koráig :) most atlétát hord, a bugyijába gyûröm be, így nem csúszik fel
22 hónapos kora óta nem hord a fiam bodyt, akkor lett szobatiszta. Csak akadályozta volna. Sokan kinevetnek érte, de azóta a trikót behúzom a gatyójába, mert az rendesen megfogja, nem úgy, mint a nadrág, és nincs kint a dereka. Nem hiszem, hogy ciki lenne, de van idõszak, amikor már nem praktikus.
21hósom van, még bõven bodykat adok rá, igaz, õ még mindig 80-ast hord, van még méret felfelé. Én is azt tapasztalom, hogy sokan már nem adnak ilyen korban, de nekem fontos hogy ne fázzon a veséje, hasa, õ nem reklamál, derékmelegítõt ilyen kis méretben nem találtam, pedig kerestem, szóval marad. Ha ciki is, a gyerekek a bölcsiben tuti nem cikizik még ilyen korban, az meg hogy esetleg anyukák mit gondolnak...
Szerintem hidegben ráadhatod, bár ha szobatiszta, vagy most kezdi akkor nem biztos, hogy jó ötlet.Mire letolja a nacit kipatentolja, le a bugyi, addigra könnyen becsuroghat.Egyébként én is láttam már 104-es bodyt.
Hát én pl 98-as méretnél nagyobb body-val nem igen találkoztam, szóval sztem amíg az a méret jó (még ez a tél kb...). Enyém is 23 hós most.
8éves a nagy fiam és még abba alszik mindig rendelem neki mert nem kapni nincs ki a dereka éjjel én imádom!!!!!Õt sem zavarja.

Pesten hol vannak jó Ázsia lányok, olyan velem egy idősek 14-15 évesek?

Legjobb válasz: könnyen fel ismered õket mert olyan lapos arcuk van mintha pofán vágták volna õket egy lapáttal és húzott szemûek :D

könnyen fel ismered õket mert olyan lapos arcuk van mintha pofán vágták volna õket egy lapáttal és húzott szemûek :D
Kínai piac, japán étterem, "indiai" származásúval meg tele az ország csak mi egy másik "c" betûvel kezdõdõ szót használunk rájuk.
A kérdező hozzászólása: nem a rezes bandára gondoltam hanem kínai vagy japán. indiaiakból semmi kép nem kellene
szoszi mo Xd

Ma éjjel azt álmodtam hogy, volt egy ház, ha jól emlékszem lakott benne egy idős néni és egy idős bácsi. Aki bement hozzájuk beszélgettek vele majd elmondták hogy van itt egy ember, aki elakar kapni szóval menekülj. Mit jelenthet ez az álom?

Felállt, az ajtó felé vette az irányát majd amikor kiért egy nagyobb darab férfi elkapta és visszavitte a lakásba. Azt hiszem ez csapda volt, mert ha jól emlékszem orvosi rendel?nek volt kiírva. Én mindig kijutottam az ajtón, egyszer kerget?ztem is ezzel a valamivel. Ahogy kiértem a lakásból kifutottam az utcára és egészen hazáig futottam. Meg volt olyan is, hogy láttam ahogy elkap egy embert, de engem nem vett észre stb. Sok embert kapott el.

Legjobb válasz: miért hiszik az az emberek, hogy minden álomnak van valami jelentése?? Nme lehet, hogy csak megnéztél egy ilyesmi filmet valamelyik nap??

miért hiszik az az emberek, hogy minden álomnak van valami jelentése?? Nme lehet, hogy csak megnéztél egy ilyesmi filmet valamelyik nap??
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, nem néztem filmet már nagyon régóta. Még TV-ben sem.
Nem lehet, hogy félsz valakitõl/valamitõl, vagy menekülsz valami elõl? Bajbakeveredtél, esetleg hazudtál, és most nem tiszta a lelkiismereted?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, nem tudom:( a hazudás biztos hogy nem, mert nem szoktam.
A kérdező hozzászólása: Lehetséges:( de a hazugság az nem hinném, mert nem szoktam hazudni.
a szomszédaid bérgyilkosok. aztjelenti.

Van egy lány, velem egy idős, nagyon jól néz ki, csak nem ismer, már megprobáltam megkérdezni tőle, de sajnos folyton körbe veszik a barátai és az egyik osztálytársa a haverom és mindig minden hülyeséget mond rólam. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)

Gondolom ez suliban történik. Próbálj vele összefutni sulin kívül is, és kezdeményezz beszélgetést vele általános dolgokról. Egy idõ után úgyis rá fog jönni, hogy nem olyan vagy, amilyeneket hallott rólad. Ha nem ébred rá, akkor meg nem kell vele foglalkozni. :)
de az a legjobb ha van iwiwje, ott csak jelöld be, és írj neki valamit de ne azt hogy tetszik neked hanem valami általános dologrol hogy mondjuk te vagy az a lány aki a másik osztályba jár vagy valami hasonlot, mindengy mit csak ne tért rá rögtön a lényegre elöször kezdjetek el dumálni mindenféléröl hogy lássa hogy jó fej vagy, utána már könnyü dolgod lesz, ha pedig neten nem tudsz vele kapsolatba lépni akkor probáld meg kideriteni hogy suli után mit szokott sinálni hova sokott menni, és menj oda.

Van egy srác a sulimban aki velem egy idős és nagyon bejön nekem sokszor összefutunk máshol is de sosem merem megszólítani. Hogy beszéljek és hogyan ismerkedjek meg vele? L/13

Legjobb válasz: annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg,nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni,focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert

annyi fele modja van az erzelem kinyilvanitasnak egy egy kedves de megis kacer mosoly, egy kacsintas, es kedves gesztus fele, segitokeszseg, nezd meg miket szeret?szeret e sportolni jar e valahova kondizni, focizni...te is jarj arra...tudod veletlen sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megpróbálom hátha sikerül.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!