Találatok a következő kifejezésre: Van egy van 2 éves (594 db)

Van egy 1, 2 éves Amerikai Staffordshire terrier-em fog-e még változni?

Változásalat értem: nőni fog-e ? nagyobb lesze a feje ? ( képet hamarosan rakokrólA )

Legjobb válasz: Most az 1,2-t másfélnek, 1 év 2 hónapnak, vagy fél évnek kell érteni?Bocsi, nem akarok szõrszálhasogató lenni, csak nem teljesen tiszta.:D

Most az 1, 2-t másfélnek, 1 év 2 hónapnak, vagy fél évnek kell érteni?Bocsi, nem akarok szõrszálhasogató lenni, csak nem teljesen tiszta.:D
masfel eves koraig no altalaban minden kutya..:)
A kérdező hozzászólása: hamarosan rakok képet rola ? hogyan fotozam le ? állva?
Én nekem is amstaffom van. Most hároméves, de még egyéves kora után is változott. Húzatni nem húzatom, mégis széles. izmos. Sokat mozog, kerékpár mellett is fut, meg kocogni is szoktam vele. a tápot amit eszik egy olyan ami aktív, munkakutyának való. Több benne a fehérje.
Mutass képet. A genetika sokat számít, csinálhatsz vele akármit, ha mondjuk valami szaporítótól vett keverék.
A kérdező hozzászólása: okéss köszönöm ! :)
Rongyot, kötelet, ilyesmiket.Tudod, játék.Húzod a kötelet, de elõször nem túl erõsen, õ pedig ráharap és húzza õ is.Ismim mondta, hogy ezt minden nap kell egy 2-3 hónapig, egyre erõsebben húzva a rongyot.Meg mellé a jó táp magas hústartalommal, hogy jól fejlõdjenek az izmok.
A kérdező hozzászólása: Mit kell vele húzzatni ?
Köszi!Hát, én úgy tudom, hogy az ilyen termetû kutyák 1 éves koruk után nem nagyon nõnek, viszont ismerõsömnek van 2, és õ azt mondta, hogy húzni kell vele, és akkor kiszélesedik az izom a fején.Magasságra nõni már nem fog, de izmosítani lehet.
A kérdező hozzászólása: 1 év 2 hónap :) semmi gond én irtam rosszul
biztos, hogy fog, az enyém most 3, és kb mostanra fejlõdött ki rendesen...

Van egy macskám (2 éves) aki nem fogadja be az újonnan jött kis cicát (2 hónapos)! Mit tegyek?

Van egy nõstény macskám aki 2 éves és születtek már saját kölykei, de õket elajándékoztuk. Állandóan unatkozik és még a mai napig is hívogató hangokkal keresi a kicsiket... Ezért gondoltuk, hogy hozunk mellé egy kis cicát, hogy hátha majd õt befogadja és vele majd eljátszik, de nem így lett...

Legjobb válasz: A nagymacskát kicsit kényeztessétek, most irigy a kicsire. A nagycica szerint többet foglalkoztok a kicsivel, mint vele.

A nagymacskát kicsit kényeztessétek, most irigy a kicsire. A nagycica szerint többet foglalkoztok a kicsivel, mint vele.
Amúgy meg a korai elválasztás mindig is téma lesz itt. A háziállat.hu-n és néhány itteni kommentelõ azt írta nekem is hogy 8 és 10 hét között el lehet hozni a kiscicát az anyjától. Persze amint megkérdeztem hogy hogy legyenek a dolgok, jöttek a felháborodott kommentek, hogy várni kell 12 hétig stb. Egyik cicám 8 hetesen, másik kettõt most 9 vagy 9 és fél hetesen fogom új gazdiknak adni Sajna az anyacica igyis-úgyis hiányolni fogja õket és már elõre sajnálom õt, de sztem az elkerülhetetlen.akármikor is vinnék el a kicsiket.
A kérdező hozzászólása: És? Nem kell szoptatni, már normális kaját eszik XD Itt nem ez volt a kérdés.
Esznek rendesen, de tehéntejet kapnak injekciós tû adagolójával és így sikerül etetni õket!
vegyél cumis üveget ! vegyél az állatorvostól cicának direkt tejet vagy csak és hangsúlyozom csak tehéntejet!!
A kérdező hozzászólása: haha, ez jó :D :) és kb mennyi idõ alatt fogadták el egymást?:)
Nálunk kezdetben a nagy cicának külön tálja volt, nehogy azt higgye, hogy az õ ebédjét eszi meg a kicsi. Persze a nagy rendszeresen megette a piciét is. Akkor is, ha olyan volt kirakva, amit õ nem is szeretett. :-) Én Az én cicáim már jóban vannak. Nálunk is a nagy cica volt teljesen elutasító. Most meg a "kicsi" a fõnök. A nagy cica beleegyezésével:-D
A kérdező hozzászólása: Medvi: Igen, értem. Remélem sikerül megbarátkoznia vele, tegnap már egész tûrhetõen viselkedett vele! :D Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: "Kicsit is figyelnél" - hahaha , biztos jobban tudod XD Nem egy macskám volt már, amúgy meg ahonnan elhoztuk ott rengeteg macska volt és eddig még mindegyiket felnevelték helyesen, úgyhogy nem hiszem hogy odaadták volna nekünk ha nem lett volna még elég idõs... 8 hetesen lehet elválasztani az anyjától, és tudod 8 hét az 2 hónap.:)
Fel fog buzdulni az anyai ösztön, csak ki kell várni. Õ nem ember, aki évek óta gyerekre vágyik, de nem lesz neki saját, ezért boldogan örökbefogad egy idegen gyereket, hanem cica, aki egyenlõre betolakodónak tartja a jövevényt, idõ kell neki, mire megszereti.
Csoszrinak igaza van.. Plusz mit keres nálatok egy két hónapos cica, ha kicsit is figyelnél a cicákra, akkor tudnád, hogy 12 hét a min. kor amikor ellehet választani az anyjától..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki válaszát, látom jöttek értelmes és értelmetlen hozzászólások is... Csoszri: Nem kell okoskodni... amikor a nagymacskának születtek kölykei akkor azért kellett õket elajándékozni, mert akkor még a nagymacskának volt egy társa , aki idõközben eltûnt, így maradt egyedül. 6 kölyköt fialt le, amiket odaadtunk másoknak, hogy csak az anya maradjon meg a társa, de mivel a társa eltûnt, ezért maradt az anya egyedül. Remélem most már érthetõ. ja, és azért hittük azt, hogy foglalkozni fog vele, mert azt reméltük, hogy felbuzdul majd benne az anyai ösztön.
Összefognak szokni, megtûrik és nem bántják majd egymást de az akár hetekig el fog tartani, ha meg erõltetitek, még tovább. "Mi azt hittük" Mégis mi alapján hittetek ilyen hülyeséget? Elõször is a kölykeit nem kellett volna idõ elõtt elajándékozni, másodszor az odavitt macskával nektek kell foglalkozni mert ti vagytok a gazdái, nem az egyéb házkörüli állatkák. Külön tálból egymástól távol kell etetni és elszállásolni õket, hogy csökkenjen a konfliktus zóna. Mindkettõt egyformán szeretni kell, és foglalkozni vele, akkor könyebben elfogadják egymást. Ha a nagyot hanyagoljátok akkor féltékenysége tovább fog majd tartani. A macskák az emberhez hasonló érzelmi élettel bírnak, ahol a kölcsönösségnek nagy szerepe van, nem szeretnek feltétel nélküli talpnyaló módon mint a kutyák.
undorító egy állat a macska...
Marton Teklának üzenem, hogy a macska NEM IHAT TEHÉNTEJET! Kifejezetten árt neki. A macskák kecsketejet ihatnak.

Van egy yorky 2 éves kutyám, de egy ideje nagyon ijedõs, fõleg azoktól fél, ami kisebb nála. Ivartalanították, ez számít? Pl ha valami kicsi leesik, ami mellesleg pl egy napszemüveg a szõnyegre, akkor csak fél óra mulva hajlandó kijönni az ágy alól.

Meg pl ha egy másik kutyát megsimizek, van , hogy egy egész napig a közelembe se jön, fél tõlem. Ha van kutyátok, ez náluk is elõfordul? Ilyenkor mit csináljak ??

Legjobb válasz: Keress fel egy jó kutyaiskolát, mert ez nem normális viselkedés. Gyakorlatilag az egész napját stresszben éli le, ha valami történik. Nem lehet minden ingertõl elszeparálni egy kutyát.

Keress fel egy jó kutyaiskolát, mert ez nem normális viselkedés. Gyakorlatilag az egész napját stresszben éli le, ha valami történik. Nem lehet minden ingertõl elszeparálni egy kutyát.
Az ivartalanítás nem befolyásolja negatív irányba a viselkedést.Viszont ha eddig nem kutyaként kezeltétek vagy gyengébb az idegrendszere /nem véletlenül kell alaposan utána nézni, honnan is veszed a kutyát/, kialakulnak viselkedési zavarok.Ez is az, nem pusztán csak félénk a kutya.Meg kellene nézetni szakemberrel a viselkedését, vagy elvinni egy jó Tükör vagy Cerbis kutyasuliba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat

Van egy kb.2 éves bojlerünk, nagyon jól működik csak az utóbbi időben ha valaki megnyitja a csapot a lakásba akkor a bojlerbe beáramló víznek zúgó hangja van! Jah és mellesleg nagyon zavaró! Miért van ez?

Ha valakinek van jobb meglátása és tud rá más választ azt kérem szépen írjon, Köszönöm.

Legjobb válasz: Jah...én mint csõszerelõ arra gyanakszom,hogy el van vízkövesedve :)

A kérdező hozzászólása: Jah...én mint csõszerelõ arra gyanakszom, hogy el van vízkövesedve :)
Aktív anód milyen állapotban van?
Ilyenkor már súlyosan el van vízkövesedve! Ha már töltéskor is erõsen zúg akkor a biztonsági szelepet is cseréld mert az is elvízkövesedett. Sürgõsen vizkõteleníteni kellene hogy a további károsodást megelõzzed(kilyukad, elég a fûtõszál, stb.). Máskor pedig soha ne hagyd 2 évig üzemben, magyarországon annyira kemény a víz hogy 1 de legkésõbb 1, 5 évente vízkõmentesítés kell!
osszuk itt a tanácsokat villanybojlerre , aztán az is lehet, hogy gázbojlere van a kérdezõnek, merthogy ez a kérdésbõl ugye ki nem derül
Inkább az utolsó ne ossza az észt mert ami nincs azt nem lehet osztani! A gázbojlert is ugyanúgy vízkõmentesíteni kell 1-1, 5 évente, a gázbojlernek is van biztonsági szelep amit ha elvízkövesedik cserélni kell, azt már ne is mondjam hogy ugyanúgy a zúgó hang a vízkõ jele. Tehát mi a különbség???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget...a megérzésem tehát jó volt :) Köszönöm mindenkinek de valóban villanybojlerünk van és a vízkõtelenítést minél elõbb el fogjuk végezni!!!!

Van egy kutyám 2 éves. Mióta a bátyám elköltözött azóta a kutyának nincs falkavezére és teljesen megvadult. Hörög ha simogatni akarom, non-stop ugat, és nem fogad szót. Hogy szerezzem vissza a falka vezérséget?

El szeretném vinni kutyakozmetikushoz is,de félek megharap valakit. De én nem szeretném elveszteni őt. Bármit megtennék hogy újra szelíd legyen.

Legjobb válasz: nos, ha BÁRMIT megtennél, a legegyszerûbb ha elmész kutyasuliba vele. olyan helyre ahol a gazda kutya kapcsolatán van a hangsúly. sok szerencsét!

nos, ha BÁRMIT megtennél, a legegyszerûbb ha elmész kutyasuliba vele. olyan helyre ahol a gazda kutya kapcsolatán van a hangsúly. sok szerencsét!
Szerintem elõször is olvasd el Jan Fennell Kutyapszihológia címû könyvét. Nem tudom mi történhetett vele, de jó lenne ha látná egy szakember is. Nem kutyaiskolára gondolok hanem olyan trénerre aki házhoz megy és személyesen foglalkozik a kutyával, és konkrét tanácsot tud adni. Nem írtál arról hogy van tartva a kutya. Ha jól sejtem nem viszitek sétálni, kertben van esetleg kennelbe vagy megkötve? Milyen fajtájú kutya?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. még egy kérdés: Tudna ajánlani egy kutyasulit Budapesten, és ha igen akkor mennyiért lehet odavinni a kutyust ?! :)
A kérdező hozzászólása: Óriás Snauczer. Nincs megkötve. A kertben van szabadon. Nem merjük elvinni sétáltatni. Nagyon vad kutyus lett belõle.
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon szépen köszönöm a választ :')

Van egy lassan 2 éves albínó patkányom, és pár napja vettem észre, hogy a hátán egy ponton nincs szőr. Aggódnom kéne? Vagy vigyem el állatorvoshoz, és ő többet tud mondani? Akivel történt már ilyen, kérem segítsen.

Legjobb válasz: A vedlésnél ki jött egy csomó és azt látod.A ketrecben vakarja a hátát,hogy szõrt eltávolítsa magának. Szerintem semmi baja.De ha nagyon aggódsz vidd el dokihoz.

A vedlésnél ki jött egy csomó és azt látod.A ketrecben vakarja a hátát, hogy szõrt eltávolítsa magának. Szerintem semmi baja.De ha nagyon aggódsz vidd el dokihoz.
Más elváltozást is látsz a bõrön? Sokat vakarózik? Ha igen, akkor vidd dokihoz mert lehet parazita vagy brõgomba. Amúgy valószínû, hogy csak nagyon erõsen mosakodott vagy vakarta meg magát és kicsit kuhullott ott a szõre. Nameg ugye ahogy öregszik, a bundája se lesz már olyan szép, tömmöt ésrendezett mint régen, de ez normális :)

Mit csináljak? A barátomnak van egy kislánya 2 éves.

Mindig vele van, mindent megvesz neki elkényeszteti az egész család barátom huga is minden megvesz neki adidas, nike cuccokat, külön elviszi a kislányt.. Úgy érzem hogy barátomnak ? a legfontosabb egyben ? az els? is.. Van így értelme folytatni a kapcsolatot? Köszönöm a válaszokat 24N

Legjobb válasz: Mindig a kislánya lesz a legfontosabb és ez igy is van rendjén, ha neked ez igy nem felel meg akkor keress olyat akinek nincs gyereke!

Mindig a kislánya lesz a legfontosabb és ez igy is van rendjén, ha neked ez igy nem felel meg akkor keress olyat akinek nincs gyereke!
Nem azonos kategória a gyerek illetve a szerelmünk! Nincs is értelme "ellenfélnek" tekinteni felnõttként a párunk gyerekét, mert abból lesznek a a balul sikerült párkapcsolatok. Nem szabad rivalizálni vele, egyszerûen a helyén kell kezelni a dolgot. Õ a gyerek, kedvére kényeztetheti mindenki, attól még neked nem kell ezt tenned. Csak fogadd el, és légy barátságos, természetes vele. A szerelme akkor is te vagy a párodnak ezen a területen és mint ilyen, egymagad:)
Ha szeret, akkor nem hiszem, hogy a gyermeke a legfontosabb, csupán õ IS fontos neki. Ne hasonlítsd magad a kislányhoz. Természetes, hogy szereti õt is, de ettõl téged is nagyon szerethet. A kettõ pedig nem ugyanaz. Próbáld te is szeretni a kislányt és ne a vetélytársat lásd benne. Meglátod minden átértékelõdik majd benned. Mindettõl függetlenül megértelek. Nagyon nehéz lesz, de ha szereted a barátod, akkor megéri hidd el.
Normál esetben az embernek a gyereke a legfontosabb. Örülj neki hogy ilyen a kislánnyal. Valószínû hogy így a ti gyereketekkel is ilyen lenne. Bár ilyen hozzáállással az valószínüleg nem lesz. Gondolom ha a te gyerekedrõl lenne szó te is mindent megadnál neki. Próbálj kicsit felnõtt módon gondolkodni, ha már korodból adódóan az vagy.
Az, hogy a barátodnak a kislánya az elsõ, ez természetes. Te "csak" a második lehetsz, de minden normális családban a gyerek kerül az elsõ helyre, a második a párja. Hát ezt vagy elfogadod, vagy lépj ki a kapcsolatból. Az viszont nem tetszik, hogy elkényeztetik. Ez teljesen felesleges!!! Nem írtad, mi van az édesanyával, mert hasonló eseteknél igyekeznek egymáson túlköltekezni a rokonok. Dacból, vagy bármibõl. Ez marhaság. Mi lesz késõbb? Oviba már laptoppal fog járni? Szeretni kell egy kisgyereket, õszintén, szívbõl, és nem tutujgatni, idõ elõtt divatmajmot csinálni belõle.
mindig a kislány lesz az elsõ és ez így normális. az én páromnak két kislánya van és tudom, hogy nagyon szeret engem is, de az a normális, ha szereti õket és sok idõt tölt velük.
Egyértelmû, hogy a gyereke a legfontosabb neki, ez mindig is így lesz. Ha ezt el tudod fogadni, és képes vagy szeretni a kislányt, akkor van értelme folytatni. De egy ismerõsöm példájából láttam, hogy ha kicsit is zavar téged az, hogy van már egy gyereke, és nem tudod úgy szeretni, mintha a sajátod lenne, akkor hagyd õket. Persze csak akkor ha a gyereket az apja neveli. Mert az ismerõsöm sem tudta igazán szeretni a férje kislányát és amikor közös gyereket vártak, jöttek a gondok, mert akkor már-már szinte megutálta a kislányt.
Szerintem hagyd ott.En is ebben a cipoben jartam, de nem eri meg.Tul fiatal vagy ahhoz, hogy mas gyereket dajkald.
Ha már felmerült benned a kérdés, nincs értelme folytatni. Az természetes, hogy az apjának a gyereke az legfontosabb és, hogy foglalkozik vele, de szerintem is túl fiatal vagy ahhoz, hogy mások gyerekét neveld.
Elég sz*r lehet annak akinek a párja (akivel a gyereket csinálta) csak a második a gyerek után! Ez a tipikus õsanyás mánia. Az ilyen menjen hozzá a gyerekéhez... Attól meg mert meghalt az anyja még nevelni kell, nem kényeztetni mert nem attól lesz jó neki.
Hát ha az édesanya meghalt, akkor még érthetõbb hogy kényeztetik a kislányt. Így szeretnék kárpótolni. Hogy ez jó-e vagy nem az lehet kérdés, de érthetõ a dolog. Ha téged ez zavar, akkor talán tényleg nem vagy még érett az anyaságra. Könnyebb lenne talán ha már neked is lenne gyereked, és átéreznéd mit is jelent ez. Ettõl függetlenül biztos hogy szeret a párod, de egy gyerek mellett már nem olyan az élet mint nélküle. Ha ezt el tudod fogadni, maradj, ha nem akkor nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: Az édesanyja meghalt. Elnézést dolgom akadt. nem tudom hogy én készen állok egy ilyen dologra.. gyereket nevelni nem tudok... sõt még magam sem értem rá ezekre a dolgokra. a párom 30 éves. Még át kell gondoljam..
Ez baromság, hogy mindig a gyerek az elsõ. Nem azonos kategória, és kategóriájában mindkettõ elsõ kell legyen. Nekem a férjem ugyanolyan fontos mint a gyerekem, hiszen tõle, ha õ nem lenne, nem lenne a lányom sem. Nem lehet elhanyagolni egyiket sem, és elõnyt sem élvezhet egyik sem úgy , hogy a másik gallyra megy. Abban van a hiba aki nem képes balanszban tartani a kettõt.
Kerdezo, eltuntel...
És mi van a gyerek anyjával???
Ez Így normális...mindig is a gyereke lesz a legfontosabb..én is csak azt tudom mondani hogy ha nem tudod elviselni ezt a helyzetet akkor lépned kell...
Egyetertek az elozovel, szerintem is a ferjnek/felesegnek kell az elsonek lenni, es majd csak utana a gyerek!Vegulis nem a gyerek a parjuk...
sajnos nem tudom elküldeni de üzenetben elküldöm egy RelatakHD audio mangert szegy le

Ma barnáztam.9+6 vagyok. Nem aktuális a menzesz. Mi lehetett? Holnap megyek dokihoz. Már van egy gyermekem, 2 éves. Vele is volt bevérzéses gond.

Nem görcsölök, csak a szokásos alhasi fájdogálás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem elsõ alkalommal hematomám volt, ami egy bevérzést jelent, de idõban felszívódott. Második alkalommal pedig részleges lepényleválásom, ami szintén helyre jött. Biztos kapsz majd utrogestan hüvelytablettát, és sokat kell feküdnöd. 24 h km

Szia! Nekem elsõ alkalommal hematomám volt, ami egy bevérzést jelent, de idõban felszívódott. Második alkalommal pedig részleges lepényleválásom, ami szintén helyre jött. Biztos kapsz majd utrogestan hüvelytablettát, és sokat kell feküdnöd. 24 h km
Nekem a méhszájam van begyulladva, amiatt barnáztam kb. 2 hétig. De a dokim írt rá gyógyszert, és el is múlt.
50-50% Én egyet így elvesztettem. A 2. terhességnél piros vérzésem volt 2-szer, az a baba itt alszik a másik szobában. Szóval csak a vizsgálat a tuti válasz. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Aki még visszaolvassa: haematoma a méhfalon! A babám jól van! A vérzés akár nagyon bõ is lehet és hetekig is eltarthat anélkül, hogy a babának bármi baja esne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!