Találatok a következő kifejezésre: Van egy van (82425 db)

kipróbálnám ezt a routert egy-két másik géppel is (laptop/telefon)azt ha azoknál is ezt csinálja, -akkor : kuka.
A kérdező hozzászólása: Igen ki lett próbálva, volt, hogy 3 hónapig rendesen mûködött meg tv-n is lehetett vele netezni. Nem értem miért csinálja ezt. Ha nem kapcsolom be egy 3-4 napig és utána újratelepítem megint mûködik egy 2 órát.
Rakd rá a legújabb firmware -t, ha nem oldja meg vidd vissza gariba, mert valószínûleg hardver hibás.

Van egy sztori ötletem ami meg szeretnék írni, írtam egy vázlatszerüséget és fejbe is már nagyjábol meg van a történet bár egy pár részlet hiányzik. Mi a véleményetek az ötletröl? érdemes vele foglakozni? Akinek van kedve segiteni az írjón

Fiatal bróker Iván szinte mindent elért az elmúlt 4 évbe. Sikerült neki egy jó mûködõ tanácsadói céget építeni,keresett sok pénzt, úgy tûnt sínen van az élete.

Legjobb válasz: Az elejébe olvastam bele, sok a helyesírási hiba! Aki négy év alatt csúcsra jut, az nem fog csak úgy lelépni, hisz alapból is eléggé munkamániás. Erõs a gyanúm, hogy semmit sem tudsz az üzleti életrõl.

Az elejébe olvastam bele, sok a helyesírási hiba! Aki négy év alatt csúcsra jut, az nem fog csak úgy lelépni, hisz alapból is eléggé munkamániás. Erõs a gyanúm, hogy semmit sem tudsz az üzleti életrõl.
Hát én csak is csak az elejét olvastam el azon kívül, hogy sok benne a helyesírási hiba nagyon sok a szóismétlés is és szerintem sokkal választékosabb szavakat kéne használnod. pl.: Pesten vesz ki egy lakást és úgy tervezi hogy visszaköltözik pestre végleg. Nem kell minden mondatba elmondani leírni , hogy Pest, Pest...... Már tudjuk, hogy Pestre költözik inkább másképp fogalmazd meg. Vissza költözik végleg.<--Ebbõl is megértjük mirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy sok benne a helyesírási hiba, és hogy sok a szó ismlétlés benne.Ha elkezdem írni másképp ezt csak mint ötlet írtam le egy éjszaka
Olyan "Veled is megtörténhet" feeling
Szigorúan olvasó szemmel nézve, engem ez a könyv nem érdekelne. Ezeregy jobb romantikus regény jelenik meg ettõl minden évben, és nem találtam benne semmi "pluszt" sem, ami megfogott volna. Tehát ez így ilyen formában, élvezhetetlen. Gondolom, hogy az elsõ regényed, annak viszont korrekt. Az elsõ regényeket az írók úgyis csak az asztalfióknak írják.
Dzsungelbõl dzsungelbe
Európai verziója meg az Egy indián Párizsban.
A kérdező hozzászólása: nagyooon köszönöm!!:DD
Rendesen hall? Hol van az a daganat?
Mennyi idõs a kutyus?
Rosszul van a kutya. barátaink dobermannját 1 hónapja altatták, gyorslefolyású rák. 3 hónappal ezelõtt az álla alatt bedagadt, azt gondolták nyálmirigy gyulladás, akpott antibiotikumot. a kontroll kimutatta a daganatok jelenlétét. a kutya nem evett, nem ivott, csak fogyott, hiába táplálták mesterségesen. utána döntöttek ugy, hogy elengedik. akkor már nem is akart felkelni.
Szenved szegény. Milyen daganat? Áttét nincsen. Deutérium mente vizet kap?
A kérdező hozzászólása: A KUTYA 4 ÉVES JÓL HALL ÉS VÉGBÉLNÉL VAN DAGANATA.
A kérdező hozzászólása: ÉS KAP EGY INEKCIOT AMI VALAMI ANTIBIOTIKUM FÉLESÉG!

Van egy beépitett videokártyám. És amikor a monitort rá kötöm akkor a képernyön semi nem jelenik meg. Most beletettem egy mást videokártyát de az nagyon szar. Azt mondják hogy a beépitett video kártya ki van kapcsolva. Hogyan lehet bekapcsolni?

Legjobb válasz: Ami még egyszerûbb, hogy a betett videó kártyával elindítod a gépet, majd bemész az eszközkezelõbe, s ott leveszed a tiltást az integrált videó kártyáról. Kikapcsolod a gépet, kiveszed a videó kártyát, rácsatlakozol az integráltra, majd bekapcsolod a gépet. Az elemet azt inkább ne vedd ki, ha egy mód van rá.

Ami még egyszerûbb, hogy a betett videó kártyával elindítod a gépet, majd bemész az eszközkezelõbe, s ott leveszed a tiltást az integrált videó kártyáról. Kikapcsolod a gépet, kiveszed a videó kártyát, rácsatlakozol az integráltra, majd bekapcsolod a gépet. Az elemet azt inkább ne vedd ki, ha egy mód van rá.
Bios -ban lehet beállítani; vagy ami egyszerûbb: kiveszed az alaplapról a gombelemet, vársz néhány másodpercet, majd visszarakod - ezzel alaphelyzetbe állítod a Bios-t.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: Na ezt megcsináltanm de nem megy a gépen semi játék:(
Mármint mit csináltál meg? Most az integráltról megy a monitor? Jó eséllyel nem mennek vele a játékok, az integrált "kártyákat" nem arra találták ki.
A kérdező hozzászólása: A video kártyát kivettem a gépböl es rá kötöttem a beépitett videokártyára majd bekapcsoltam a gépet és ment.Nekem régeb a beépitett vidi kártyám volt és azon jácodtam meg minden.Csak a tesom matatott a gépen és kikapcsolta vagy nem tom mit csinált de nem ment.S az egyik haverom adot egy szar vidi kártyát.Azt betettem a gépbe és úgy tudtam gépezni.
integrált videókártyákat tényleg nem játék céljából találták ki..jobb lesz ha veszel egy értelmeset azzal tudsz játszani is és nembaszod szanaszét a gépet
25:6x x*4 egyenlõ :y
rosszul írtam. 25:6=4 4*4=16
Biztos nem jó az eredmény! Szerintem 87, 5 kg a megoldás.
Láttál te már gémeskutat közelrõl? Amirõl te beszélsz az a gémeskút gémje.
200/(4+6) = 200/10 = 20 kg a gémnek egy 1 méteres darabja Az egyik oldalon a forgatónyomaték: 25*g*6 + (6*20)*g*6/2 A másik oldalon a fogatónyomaték: m*g*4 + (4*20)*g*4/2 25*g*6 + (6*20)*g*6/2 = m*g*4 + (4*20)*g*4/2 25*6 + (6*20)*6/2 = m*4 + (4*20)*4/2 150 + 360 = m*4 + 160 m*4 = 350 m = 350/4 = 87, 5 kg A # 3 válaszoló eredménye a jó.

Van egy deispiron nootbuckom nem megy a hangkartya es h ha en azt ki akarnam cserelni egy ujra akkor nekem egy pont ugyan olyan hangkartyat kell e vennem ami benne van vagy csak egy barmilyet ami nootbuckhoz valo?

Legjobb válasz: Vagy talán a notbuckban az alaplapon vannak integrálva a hangkartyak és csak azzal együtt lehet cserélni, ugyanolyanra.

Vagy talán a notbuckban az alaplapon vannak integrálva a hangkartyak és csak azzal együtt lehet cserélni, ugyanolyanra.
A kérdező hozzászólása: jah ertem akkor inkabb vegyek egy masik nootbucok :) )

Van egy Ferplast dubai 80as akvárium szettem, 125 literes. Mit kell még ehhez vennem? Kell hozzá külső szűrő, hogyha van beépítve is? Milyen vízzel töltsem fel? Csapvíz, desztilált víz, vagy van az udvarunkban egy kút, természetes vízzel?

Szumi,vörös-karcsú díszmárna,shubert díszmárnája,2 anci, vérvörös tarkasügér. Mehetnek egymás mellé és mennyi?

Legjobb válasz: Huuha úgy látom itt hiányoznak az alapok.. kezdd azzal, hogy nagyon sokat olvasol a témában és utána telepíted be csak, mert magadnak csinálsz vele gondot. diszhal.info, akvarista.hu, és még kismillió könyv is van.. szinte mindegyiben találsz leírást az elsõ lépésekrõl, melyik halnak milyen az igénye, hogyan kell elkezdeni betelpíteni stb, nagyon figyelmesen olvasd el õket.

Huuha úgy látom itt hiányoznak az alapok.. kezdd azzal, hogy nagyon sokat olvasol a témában és utána telepíted be csak, mert magadnak csinálsz vele gondot. diszhal.info, akvarista.hu, és még kismillió könyv is van.. szinte mindegyiben találsz leírást az elsõ lépésekrõl, melyik halnak milyen az igénye, hogyan kell elkezdeni betelpíteni stb, nagyon figyelmesen olvasd el õket.
A legfontosabb dolog a szûrés, elég érdekesen van megoldva, hirtelen nem is tudom, hogy lehetne ezt egyszerûen rend berakni . Ahogy olvastam, van hozzá egy belsõ szûrõ, aminek egész jó térfogata van, viszont óriási hibája, hogy ehhez a térfogathoz képest siralmas vízforgatása van. Ha az a szûrõ jól beáll, (bacitelepekkel eltömõdik) meg se bírja mozdítani azt a víztömeget. Kéne vagy 1000 l/h. És akkor adnak hozzá külön még egy 500 l/h-s vízpumpát, ami semmi mást nem csinál, csak a vizet forgatja. Még egy darab szivacsot se lehet ráhúzni, mint egy power head-re, hogy valami értelme is legyen... Mondjuk valamit így is ér, de összességében elég gagyi megoldás. A külsõ szûrõ ugyanúgy biológiai szûrésre jó, lassú vízárammal, arra neked meg ott van a belsõ. Inkább még egy gyors belsõ kéne hozzá. Én azt csinálnám, hogy elkezdeném így üzemeltetni, ezzel a belsõvel, plusz a vízpumpa, és ha látom, hogy nem elég, pl nagyon algásodik, vagy megül az alján a kosz, akkor a vízpumpa helyett betennék még egy erõs vízforgatású belsõ szûrõt. Ami a halakat illeti ez így 100%, hogy mûködésképtelen társítás. Ehhez eleve 2× ekkora akvárium kéne, meg ilyen halakat nem is lehet egymás mellé tenni. Afrikai sügérhez egy amúgy is parázós titteya-t? Nem lenne sok jövõje. Ilyen nagyobb halnak végül is jó a tarkasügér, és ahhoz jó egy nagy csapat szumi, de ha abból van egy minimálisan egészséges nagyságú 10 fõs csapatod, azzal kb vége is a felsorolásnak. Ennyit bír el 125 liter. A szumik se kis halak a sügér meg vagy 10 cm. Ezek nagynak számítanak , rengeteget esznek, és iszonyatosan terhelik a vizet. Visszakanyarodva a szûréshez, ha ilyen halakat akarsz, meg mondjuk esetleg 1 pár ancit, akkor vissza is vonom, amit a szûrésrõl írtam, ehhez a felálláshoz nagyon is ajánlott a külsõ szûrõ. Külsõ szûrõ nélkül kb neonhal, ékfoltos razbóra méretû halakat lehetne tartani. Vízbõl csapvíz kell, amúgy eltérõek a választott halak víz igényeik, a csapvíz jó kompromisszum mindegyiknek.
Ja, és a szûrõben lévõ szûrõközegeket le kell cserélni. A biolabda csak az értékes helyet foglalja, amúgy is rossz helyen van, meg egyébként se csinál semmit. A kerámia gyûrû is elég silány minõség, jobb megszabadulni tõle. A kerámia helyett siporax minit használnék, a biolabda helyett meg mindegy, ha sima kék szivacsot raksz, már az is sokkal jobb! Ezen kívül a 10000 Kelvines csövet is valószínûleg cserélni kell majd, de ennyire ne szaladjunk elõre. Több, mint valószínû, hogy erõsen fog algásítani, nem egy klasszikus édesvízi akvarisztikai csõ.
Szia! Mûködik az akvárium? Milyen halakat raktál bele? Vized rendben van? Mik a tapasztalataid? Nekem is ilyen van, kb 1 éve megy, és a vizemben kicsi porok láthatóak.
kiskocsog91? El kéne menned orvoshoz, nehogy komolyabb dolog legyen és már kapkodhatnak.
Nem a nyirokmirigyed van begyulladva?mert ott van nyirokmirigy, érezhetsz ott csomót.nekem most volt ilyenem.

Van egy törpenyulam, pénteken ivartalanították, azóta nem eszik, nem iszik és nem is nagyon mozog. Akinek már túl van a nyuszija egy ilyen beavatkozáson kérem írja meg, miket tapasztalt és, hogy tényleg normális egy ilyen viselkedés ebben az esetben?

Legjobb válasz: Nekem macskám lett ivartalanítva, ezért bocs, h válaszolok, de hátha...Amikor õt ivartalanították, egy csütörtöki napon, attól kezdve azon a héten nem evett, inni is csak minimálisat, megnedvesítettem a száját, nyelvét, ilyesmi. Persze az állatorvost állandóan naponta hívogattam, h mi legyen. Azt mondta várjunk hétfõig, ha nem kezd enni, inni, akkor kap infúziót. Egyszercsak nekiállt... talán megijedt :D Mindenesetre én azt mondom, ha nem eszik az nem akkora baj, de innia kellene, szóval próbáld vizes zsepivel kicsit "megitatni", pár cseppet a szájába... de holnap beszélj mindenképp az orvossal. Jobbulást neki!

Nekem macskám lett ivartalanítva, ezért bocs, h válaszolok, de hátha...Amikor õt ivartalanították, egy csütörtöki napon, attól kezdve azon a héten nem evett, inni is csak minimálisat, megnedvesítettem a száját, nyelvét, ilyesmi. Persze az állatorvost állandóan naponta hívogattam, h mi legyen. Azt mondta várjunk hétfõig, ha nem kezd enni, inni, akkor kap infúziót. Egyszercsak nekiállt... talán megijedt :D Mindenesetre én azt mondom, ha nem eszik az nem akkora baj, de innia kellene, szóval próbáld vizes zsepivel kicsit "megitatni", pár cseppet a szájába... de holnap beszélj mindenképp az orvossal. Jobbulást neki!
Nos, nekem a kutyám volt ivartalanítva, de ez is talán segíthet, rajta is tapasztaltunk hasonló tüneteket. Õ azonban nyalogatta a varratot és seblázat kapott tõle, attól lett olyan kedvetlen. Végül elvittük állatorvoshoz. kapott injekciót és attól helyrejött. Szerintem különben, ha pénteken ivartalanították, ez még nem vészes.
Mi is ivartalaníttattuk a nyuszit. Egy hónapig ki voltam borulva. A mûtétet remekül tûrte, persze aznap este bágyadtabb volt ami érthetõ is, másnapra már kezdett jobban lenni. Mi direkt vettünk neki olyan nyúlvitamin port amit bele kellett keverni a vizébe, hogy hamarabb felépüljön. Nagyon duzzogósak a nyulak, mi is minden finomsággal kínálgattuk, de nem nagyon kellett neki. Ha nem is iszik akkor próbálj neki lédús gyümölcsöt zöldséget adni.Azt is figyeld hogy bogyózik-e mert ha az is leáll irány a doki, de azonnal. Még egy dolog , nem tudom kapott-e gallért mert a miénk igen és utána begyulladt a sebe mert nem tudta megtisztítani, szóval a gallér csak pár napig legyen rajta utána nyugodtan le lehet venni ha nem bántja a sebét.
Jobban van a nyuli?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bár a Feleségem írta a kérdést de mivel õ nincs még olyan állapotban , hogy írjon hát én teszem.Sajnos Vincent nyuszink tegnap hajnalban meghalt.Összeomlott a keringése.Hajnalban mikor észrevettem, hogy valami nincs rendben , elvittem a Lehel úti állatkórházba, de sajnos nem tudtak rajta már segíteni.A Doktornõ azt mondta, hogy a mája vagy a veséje felmondta a szolgálatot, ez több mint valószínû, hogy az altatószertõl volt.Lehet öröklött betegség volt és ezzel felgyorsítottuk a folyamatot, de az is lehet hogy még mielõtt megtaláltuk szedett össze valami betegséget aminek ez lett az eredménye.Már korábban is sokat betegeskedett illetve állandóan taknyos volt és prüszkölt de kezeltük végig és mivel szinte teljesen elmúltak a tünetek , úgy gondoltuk, hogy most már biztonságos lesz az ivartalanítás.Bár én nem okolok senkit(magamon kívül) de mint kiderült egy mûtét elõtti máj és vese funkció vizsgálattal ezt meg lehetett volna elõzni.Én javaslom mindenkinek, hogy az ilyen beavatkozások elõtt nagyon körültekintõen járjon el és mindenképp legalább két orvosnak mutassa meg a nyuszit és kérje ki a véleményét az ivartalanításról.Bár Mi mindent megtettünk, hogy segítsünk neki sajnos mégis elment.Köszönöm, hogy szántatok ránk idõt!Gábor
Nagyon sajnálom :-(((
Részvétem! Szegényke!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!