Találatok a következő kifejezésre: Van egy tekim, és mikor közeledik (1 db)

Van egy sárgafülű tekim, és mikor közeledik hozzá a kezem, úgy fúj, mint egy macska. Miért? Fél?

Legjobb válasz: Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik

Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik
A mienk is mindig fujt, szerintem is fel es vedekezik a "nagy es veszedelmes ragadozoval" szemben :)
nekem két fél év körüli tekim van. ezek mgé nem fujnak. állandoan simizem a fejüket és hagyják. viszotn a barátomnak két felnött tekije is fuj, de sztem csak a hangja ahoyg behuzzák a fejüket. vagy nyitbva van a zsájuk?
A kérdező hozzászólása: Köszike :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elmennék a Terra Pláza Expo-ra, de attól félek, hogy nagyon "szakbarbár" pedig én csak hüllőt (és egyebet) nézni mennék, érdemes?

2

Egy fél órája elment a görög tekim aludni, nincs még túl korán?

2

Miért nőnek lassan a teknőseim?

Két darab sárgafülű ékszerteknősöm van. Eddig egy 16 literes akváriumban voltak, most kerültek át nagyobba. Kb. 8 hónapja vannak meg, az egyik páncélhossza olyan 5 centiméter, a másiké olyan 4. Rendszerrsen van takarítva az lőhelyük, van napozójuk, vízmelegítőjük, teljesen egészségesek, jó étvágyuk van. Rendszeresen vannak etetve, minden 2. nap friss fagyasztott hallal, mégis valahogy lassan nőnek, míg úgy hallottam, hogy van akinek 2x akkorára nőtt a teknőse kb. 1 év alatt, mint mikor megvásárolta és hogy a leglátványosabb növekedés állítólag az 1. évükben következik be. Mi lehet a baj?

3

ELMÉLETI KÉRDÉS! Ha meghal nálad egy görög teki mi lesz?

9

Giliszta adható gekkónak, agámának?

3

Szerintetek ez milyen terrárium tobzosfarkú gyíknak? (kép)

Mi kéne még bele? Vagy mi nem kéne bele? Jó az elrendezés vagy nem? Mit változtassak? Eléggé kezdetleges saját készítésű dolgok meg ilyenek. Alul van a nagy az vizes tál a másik közvetlen mellette meg a kicsi. A lámpa sima lámpa 40-es normál égővel a búrája virág cserép, szintén saját készítés. Viszont az átlag 50-60 páratartalom helyett néha csak 20-30 van napközben. Reggel van sok, meg amikor befújom vízzel a terráriumot belül. De akkor csak fél órán át kb.
Ja és lisztkukac van benne de 2 hete van nálam és semmit nem evett még. Állítólag előtte azt ette. Váltani fogok. Mire érdemes? Saját tapasztalat alapján...

2

Dr. Sátorhelyi Tamás mennyire dolgoz drágán?

2

Tojni fog a gekkóm?

már vagy egy jó 2 hónapja a gekkóm hasának hátsó lábi részénél eléggé kiszélesedett a teste éa párzás is volt...nem eszik sokat és annak ellenére hogy fent szeret lenni már vagy 30 napja egyfojtában csak lennt van... most akk fog tojni a gekkóm?

2

Beteg a fiatal gekkóm?

Van egy kis leopárd gekkóm, kb 10 centi hosszú. Az a baj vele, hogy pontosan egy hete semmit sem eszik. Van lisztkukacom, de rá sem hederít.3 napja megevett egy tücsköt, de kihányta egészben. Nem látom, hogy beteg lenne, aktív és iszik is rendesen. Mi baja lehet?

3

Az Exo-Terra F150-es vízszűrő maximum mekkora vízmennyiséghez alkalmazható?

Illetve, kerestem hozzá aktív szenet, de ehhez nem találtam. Ebben nincs, nem kell?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!