Találatok a következő kifejezésre: Van egy tekim, és (8 db)

Van egy sárgafülű tekim, és mikor közeledik hozzá a kezem, úgy fúj, mint egy macska. Miért? Fél?

Legjobb válasz: Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik

Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik
A mienk is mindig fujt, szerintem is fel es vedekezik a "nagy es veszedelmes ragadozoval" szemben :)
nekem két fél év körüli tekim van. ezek mgé nem fujnak. állandoan simizem a fejüket és hagyják. viszotn a barátomnak két felnött tekije is fuj, de sztem csak a hangja ahoyg behuzzák a fejüket. vagy nyitbva van a zsájuk?
A kérdező hozzászólása: Köszike :-)
Mert Kijevben szerinted direkt erre gyakorlatoztatták a direkt mesterlövészeket? Mégis honnan szeded ezt?
A kérdező hozzászólása: A kiképzési tervekben, amit katonakoromban törzsírnokként kiírtam, voltak érdekes dolgok.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Érdekes dolgok ezek. Tömeg oszlatásoknál bevetnek ilyen eszközöket is, de ha figyelted volt ott más is pl.: a tömegbe direkt a torkot- nyakat- ütõereket céloztak meg a lövészek. Ezzel akarták befolyásolni a tömeget ( a "karjaik között haljon meg"). Vízzel locsolták õket folyamatosan, hogy a hidegben megint távozásra sarkalják õket, majd különbözõ anyagokkal dúsított vizet vetettek be megadott idõnként még az éjszaka elõtt, majd lekapcsolták a közvilágítást (egyik alkotó eleme egy speciális uv jelzõ anyag, amit csak speciális szemüvegekkel lehet észre venni- ugye nálunk 2006-ban 'csak' sima festéket tettek a vízhez); egyes források szerint kis fém- mûanyag granulátumot is tettek a 'vizes' oszlatókocsik szórópisztolyára, ennek lényege, hogy a vízzel együtt fokozatosan adagolják hozzá ezeket a kis csapágyszerûségeket. Nappal is folyamatosan hang gránátot lõttek ki, ezzel akadályozva a kápolnában, illetve több nyugvó helyen történõ békés pihenést; nem csak szimpla füstgránátot használtak, hanem ennek egy speciális oszlatásra kifejlesztett változatát, ami rohamot- és nagy dózisban fulladást okoz, tehát nem csak a vizuális korlátozás volt a céljuk stb stb eléggé sok ilyen apróbb- és nagyobb kihágás történt. Pár iromány a témáról, de nem minden van benne: [link] [link] [link] egyébként a hadtudomány folyóiratban igen sok cikk- publikáció jelenik meg az oszlatással kapcsolatban Külön tetszik, hogy a TEK-et a Berkuthoz hasonlítod. Nekünk a tek a berkutunk, szóval szinte ugyanaz a hatáskörük, sõt a tek-nek nagyobb a hatásköre. Több pénzt kaptak, nagyobb hatalmat, és nagyobb a centralizálása a szervezetnek is. Szóval köztünk szólva kimondhatjuk, hogy a mi TEK-ünk tanulva a keleti barátainktól már egy feltuningolt nyugat barát szervezet. 232/2010. (VIII. 19.) Korm. rendelet "e)végzi a védett személyek és a kijelölt létesítmények védelmérõl szóló kormányrendeletben meghatározottak szerint a köztársasági elnök és a miniszterelnök védelmét, ennek keretében " A zavargásokban a berkut használt legtöbb esetben fegyvert. A parlamentet is õk védték, a dolog pikantériája, hogy nálunk a Köztársasági Õrezred végzi ezt a feladatot, de ha elolvasod a belinkelt korm. rendeletet, illetve kicsit még olvasgatsz a témában, akkor láthatod, hogy KÕ gyakorlatilag a TEK egy speciális részlege. " kis kaliberû puskával halálos lövést leadni, percenként?" errõl még annyit, hogy nem feltétlenül hasznos ha percenként adják le, jobb ha óránként, vagy 1-2 óránként, hogy folyamatosan zaklatott lelkiállapotban tudják tartani a tömeget. Ilyenkor egy speciális tömegpszichózis alakul ki, és többek között képtelenek a rendezettségre (parancs végrehajtására), azaz széttart a tömeg, na meg ha félsokkos állapotban tudják tartani õket, akkor hamarabb fáradnak, és leginkább a szellemi fáradtság lesz úrrá rajtuk stb stb egy szó, mint száz jó kérdést tettél fel, és jól mondtad "A kiképzési tervek"-ben vannak érdekes dolgok.
A kérdező hozzászólása: Szoval végigjátszottam, meg kellet volna kapnom Devil Jin-t de ugyan az a kérdõjel volt ott.
Hát nálam is ez a probléma, , ,
Nem a Tekken devil withint kell ki vinni?? ja és eddyt ugy tudod megszerezni ha chrisitek megveszed a 500 000-es teljes costumot utána a háromszõg és kõr gombal választod christi névtábláján
Játszál összesen vagy 200, vagy 500 meccset, már nem emlékszem. Ha mindenkivel végigviszed a gamet és utána lenyomsz még pár végigjátszást, akkor már meg is szerezted. Leganább is nekem így sikerült. Meg a tekken devil vithin végigvitelével is megszerzed, én az elõzõt javaslom.
egyszerûûû... :D nemkell ide tekken5. xDD mivel ottvan a : Tekken 5. Dark Resurrection. összes embert megkapod alapból és jobb a játék. ;)
Ha az összessel kijátszottad és még akkor sem kaptad meg devil jin-t akkor játszd arcade módban(kb.:100 pálya kell hozzá vagy kevesebb)és meglesz!!


A kínai lágyhéjú teknõsömnek van a száján egy fehér pukli (puha) és azon azoldalon a szája fehér mi baja lehet?

sürgõs a válaszokat köszönöm

Legjobb válasz: a kínai lágyhéjú teknõsök nagyon cukik és ritka fajta nagyon egzotikusok hol vetted? olyan cuki az orruk:))))))

a kínai lágyhéjú teknõsök nagyon cukik és ritka fajta nagyon egzotikusok hol vetted? olyan cuki az orruk:) )))))
A kérdező hozzászólása: kaptam de már nagyon nagy

A terrárium mérete mennyiben befolyásolja az ékszerteknős növekedését? Szóval ha nem elég nagy neki akkor abba maradhat a növekedés? Egyenlőre egy 50 literes van és lassan két éves a teki!

Legjobb válasz: Nem marad abba. Tapasztalat. Éppen csak meg tudott fordulni a tekim a terkóban. Sajnos a szüleim nem engedték a nagyobb terrárium beszerzését, így nehéz szívvel, de elajándékoztam. :(

Nem marad abba. Tapasztalat. Éppen csak meg tudott fordulni a tekim a terkóban. Sajnos a szüleim nem engedték a nagyobb terrárium beszerzését, így nehéz szívvel, de elajándékoztam. :(
Már elajándékoztad? Én tudok olyat aki a kerti tavába nagy tekit keres, ott biztosan jól érezné magát. Vegyél inkább kis teknõst, az úgyis jobban érzi magát 50L-ben amíg meg nem nõ. Vagy ajánlom még a törpe tarisznyarák tartását, nekik is terrárium kell és nagyon vicces és okos állatok, nekem van 2, tök jófejek:) ) és ha jól tartod õket 50 L-ben akár már kisrákjaik is lehetnek, nagyon cukik:) http://2.bp.blogspot.com/_55OsLjDxQsE/S89x2C4wffI/AAAAAAAAAY..
A kérdező hozzászólása: Hát nekem már két éves úgyhogy nem akarok mást venni 17 cm-es, amúgy szerinted az jó méret egy két éves nõstény ékszertekihez vagy kicsi? Eléggé kezdi kinõni azt a kis 50 literest aztán, csak egy hónap múlva tudok neki venni nagyobbat, azért kérdeztem hogy attól eltekintve ugyanúgy nõ, csak nem fog elférni, vagy pedig abba marad a növésben mint az aranyhalak??
Szerintem nem befolyásolja a növekedését, láttam már több nagy tekit kis helyen megnõni nagyra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!