Találatok a következő kifejezésre: Van egy tekim, (19 db)

A kérdező hozzászólása: Nem akarok ezzel foglalkozni csak kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. 12-13 éves. az igen mekkorák?(cm)
10-éves korban válnak ivaréretté.terráriumi tartásoknál nagyon ritka vagy egyátalán nem szaporodnak.A szaporodásukhoz mindent megtudnál teremteni akkor esetleg, de az nagyon körülményes.

Van egy sárgafülű tekim, és mikor közeledik hozzá a kezem, úgy fúj, mint egy macska. Miért? Fél?

Legjobb válasz: Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik

Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik
A mienk is mindig fujt, szerintem is fel es vedekezik a "nagy es veszedelmes ragadozoval" szemben :)
nekem két fél év körüli tekim van. ezek mgé nem fujnak. állandoan simizem a fejüket és hagyják. viszotn a barátomnak két felnött tekije is fuj, de sztem csak a hangja ahoyg behuzzák a fejüket. vagy nyitbva van a zsájuk?
A kérdező hozzászólása: Köszike :-)

Az egyetemi étteremben láttam, hogy az egyik srác diákigazolványán DE-TEK-s matricák mellett van egy második féléves DE-OEC-s matrica. Csak egy fajta lehet, így ami neki van az valószínűleg lopott. Ezt a rendőrségen kell jelentenem vagy a hszk-n?

Legjobb válasz: Ez már túlmutat állampolgári kötelezettségeden. Amúgy megjegyzendõ, hogy az okirathamisítás akkor válik elkövetetté, ha FELHASZNÁLJA az okiratot, az elkészítése még bizonyos esetek kivételével NEM az. Márpedig te csak a vélhetõen hamis okirat létét láttad, a felhasználást nem.

Ez már túlmutat állampolgári kötelezettségeden. Amúgy megjegyzendõ, hogy az okirathamisítás akkor válik elkövetetté, ha FELHASZNÁLJA az okiratot, az elkészítése még bizonyos esetek kivételével NEM az. Márpedig te csak a vélhetõen hamis okirat létét láttad, a felhasználást nem.
És olyasmi nem lehetséges, hogy két szakot jár, vagy egyikrõl átment a másikra?
Elõször is szeretném megmondani, hogy egy undorító spicli vagy, másodszor pedig lehet két képzést végezni egyszerre...


Vettem egy Tekken Tag játékot (PS2) mert úgy tudom ezen van bowling de nem találom?

Hogyan tudom elérni a bowlingot? Vagy az nem ezen a Tekken részen van?

Legjobb válasz: De igen, a TTT-ben van a bowling, csak elõbb meg kell nyitnod True Ogre-t, hogy hozzáférhess ehhez a játékmódhoz. Vidd végig az arcade módot tízszer és meg is van.

De igen, a TTT-ben van a bowling, csak elõbb meg kell nyitnod True Ogre-t, hogy hozzáférhess ehhez a játékmódhoz. Vidd végig az arcade módot tízszer és meg is van.
A kérdező hozzászólása: Jaj ne máááár... én csak a bowling miatt vettem, engem a verekedés nem igen izgat. Azért köszi.
Ha nincs kedved benne verekedni vidd el egyik haverodhoz memóra kártyástól hogy pörgesse végig neked és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Hát most így hirtelen nincs kit megkérni, de akkor átrágom magam valahogy az arcade-on párszor. Köszi a tanácsokat! Mentek a zöld kezek.

Tekken című filmben van egy zene annak a címe kellene tugya valaki?

A filmben vagy egy olyan rész amikor a diszkobba vannak

A kínai lágyhéjú teknõsömnek van a száján egy fehér pukli (puha) és azon azoldalon a szája fehér mi baja lehet?

sürgõs a válaszokat köszönöm

Legjobb válasz: a kínai lágyhéjú teknõsök nagyon cukik és ritka fajta nagyon egzotikusok hol vetted? olyan cuki az orruk:))))))

a kínai lágyhéjú teknõsök nagyon cukik és ritka fajta nagyon egzotikusok hol vetted? olyan cuki az orruk:) )))))
A kérdező hozzászólása: kaptam de már nagyon nagy

A terrárium mérete mennyiben befolyásolja az ékszerteknős növekedését? Szóval ha nem elég nagy neki akkor abba maradhat a növekedés? Egyenlőre egy 50 literes van és lassan két éves a teki!

Legjobb válasz: Nem marad abba. Tapasztalat. Éppen csak meg tudott fordulni a tekim a terkóban. Sajnos a szüleim nem engedték a nagyobb terrárium beszerzését, így nehéz szívvel, de elajándékoztam. :(

Nem marad abba. Tapasztalat. Éppen csak meg tudott fordulni a tekim a terkóban. Sajnos a szüleim nem engedték a nagyobb terrárium beszerzését, így nehéz szívvel, de elajándékoztam. :(
Már elajándékoztad? Én tudok olyat aki a kerti tavába nagy tekit keres, ott biztosan jól érezné magát. Vegyél inkább kis teknõst, az úgyis jobban érzi magát 50L-ben amíg meg nem nõ. Vagy ajánlom még a törpe tarisznyarák tartását, nekik is terrárium kell és nagyon vicces és okos állatok, nekem van 2, tök jófejek:) ) és ha jól tartod õket 50 L-ben akár már kisrákjaik is lehetnek, nagyon cukik:) http://2.bp.blogspot.com/_55OsLjDxQsE/S89x2C4wffI/AAAAAAAAAY..
A kérdező hozzászólása: Hát nekem már két éves úgyhogy nem akarok mást venni 17 cm-es, amúgy szerinted az jó méret egy két éves nõstény ékszertekihez vagy kicsi? Eléggé kezdi kinõni azt a kis 50 literest aztán, csak egy hónap múlva tudok neki venni nagyobbat, azért kérdeztem hogy attól eltekintve ugyanúgy nõ, csak nem fog elférni, vagy pedig abba marad a növésben mint az aranyhalak??
Szerintem nem befolyásolja a növekedését, láttam már több nagy tekit kis helyen megnõni nagyra.
Én ismerek egy párt, több mint 11 éve vannak együtt. Az egyik sokszor félrelépett, de a másik tán sose, és vele maradt.
vannak olyan melegek is szép számmal mint a qaf-ban az biztos. de nem mind olyan. ahogy heterot és heterot se lehet egy kalap alá venni. én fél éve vagyok együtt a barátommal, jó ez nem sok de remélem lesz több is. komoly kapcsolatot kerestem mindig, voltak futó kapcsolataim meg egy éjszakásak is, de nem ez a jellemzõ, sokkal jobban érzem magam ha párkapcsolatom van. és persze hogy tudom úgy szeretni, mint ahogy hetero férfi egy nõt.. nagyon nagyon szerelmes vagyok, bármit megtennék érte:) és bízom benne hogy õ is értem. az életvitelünk annyiban különbözik, hogy lakáson kívül nem nagyon viselkedünk párként. néha egy két csókot lezavarunk gyorsan amikor nem nagyon látnak, például nem rég volt hogy már késõ volt és csak ketten maradunk vasárnap a kávézóban és ott megcsókoltam meg fogtuk egymás kezét. de ha láthatnak akkor haverként viselkedünk egymással. barátaink tudnak rólunk és elõttük felvállaljuk, persze azt is csak akkor ha mondjuk nem egy emberekkel teli kocsmában iszogatunk. plusz még annyiban különbözik hogy az õ szülei nem úgy ismernek mint a párja, hanem csak mint barát. az én családom nagy része tudja és szeretik õt, kivéve apámat, neki nem mostanában tervezem elmondani hogy meleg vagyok. ezen kívül nem hiszem hogy különbözne valamiben. szexet leszámítva persze:D 20/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!