Találatok a következő kifejezésre: Van egy törpe pincser (3 db)

A törpe pincser jól meg van más kutyákkal egy lakásban?

Van itthon egy kis termetű kutyám, és egy ismerősömtől hoznák el egy törpe pincsert mert ő költözik ki külföldre és nem akarja ki vinni......azt szeretném tudni hogy jól kijön e más kutyákkal? A választ előre is köszönöm : )

Legjobb válasz: Mi ezt nem tudjuk...nem a kutya fajtája a fontos, hanem a nevelése. Ha rendeden van szocializálva a te kutyád is, meg a pincser is ès meg vannak nevelve akkor nem lesz gond. A kutyádat neked kell ismerned. Elõször egy semleges területen mutassátok be õket egymásnak, aztán sétáljatok velük.

Mi ezt nem tudjuk...nem a kutya fajtája a fontos, hanem a nevelése. Ha rendeden van szocializálva a te kutyád is, meg a pincser is ès meg vannak nevelve akkor nem lesz gond. A kutyádat neked kell ismerned. Elõször egy semleges területen mutassátok be õket egymásnak, aztán sétáljatok velük.
A kérdező hozzászólása: Oké nagyon szépen köszönöm a gyors választ !: )

Van egy Német törpe őz pincserem és van egy nagy púp a hátán ez mi lehet?

Orvoshoz nem akarjuk elvinni mert nincs rá most pénzünk mert építkeztünk!

Legjobb válasz: Legyen két csempével kevesebb a fürdõszobában és vidd el orvoshoz.

Legyen két csempével kevesebb a fürdõszobában és vidd el orvoshoz.
A bulldog. :) De a viccet felreteve: nem hiszem, hogy az a pup egy ejszaka alatt alakult ki nala. Hogy hogy nem kerult korabban mar orvoshoz? Az nem kifogas, hogy nincs ra penz. Ha valakinek kutyaja van, akkor a penze egy bizonyos reszet felre kell tenni direkt az ilyen esetekre. Mi lenne, ha neked lenne valami sulyos bajod de senki nem torodne vele, csak mert nincs penz. Hagynanak szenvedni. Orvoshoz menni fontosabb, mint epitkezni. Miert kezdtetek bele, ha orvosra mar nem jut?

Van egy Német törpe pincser kiskutyám és, egyszer volt olyan hogy nem bírt lábra állni állandóan összeesett. Mi lehet az oka?

3 éves a kutyus, nem párzott, Székesfehérváron van lakik.

Legjobb válasz: mindenképp állatorvos. rengeteg oka lehet. izületi sérülés , szalagszakadás, nem jó reflex, vagy bármi .

mindenképp állatorvos. rengeteg oka lehet. izületi sérülés , szalagszakadás, nem jó reflex, vagy bármi .
A kérdező hozzászólása: léccy írjatok, ha tudtok
A kérdező hozzászólása: írhattok ide is van még hely...
A kérdező hozzászólása: van itt hely ha nem tudjátok, csak van róla egy kis sejtésetek nekem azis jó csak SÛRGÕSEN!!!
Lehet izületi sérülés, agyrázkódás, vagy valami belsõ fül probléma de sok minden lehet még.
most írtam le mi lehet. 1.válaszoló vagyok. akkor mit sürgõsözöl?
A kérdező hozzászólása: akkor ne írjál


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!