Találatok a következő kifejezésre: Van egy típusú (566 db)

Van egy ASUS N53S típusú laptopom?

Az lenne a gond, hogy beraktam egy DVD-t (gamestar melléklet) elkezdek telepíteni majd pár perc múlva egy pillanatra befagy minden majd a telepítés megszakad és úgy jelzi mintha a lemez üres lenne. Ezután pedig nem olvas be egy lemezt sem amíg újra nem indítom. A DVD meghajtó pedig olvasáskor is rohadt hangos. Miért van ez?

Legjobb válasz: az a kérdés,hogy Van egy ASUS N53S tipusú laptopom? hát azt neked kell tudni,hogy van-e :D

az a kérdés, hogy Van egy ASUS N53S tipusú laptopom? hát azt neked kell tudni, hogy van-e :D
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Nem az a kérdés csak amúgy túl hosszú lett volna és csak így fért ki. Amúgy jogos az észrevétel :) 2. válaszoló: Köszönöm a választ, kipucolom és majd meglátom hogy mi lesz.
szivesen :)
az optikai meghajtóban lévõ lézer olvaso fejjel lehet gond törülgesd meg száraz anyaggal és ha nemsegitt akk cseréltesd ki de sajnos azthiszem lézert nem cserélnek csak komplett meghajtot :S
1. vagyok sajnálom :) bocsi a poénért :D

Ha másoddiplomára megyek, és már van egy felsőfokú angol nyelvvizsgaám, az kiváltja a követelményként megjelölt C típusú köépfokú, valamint egy másik nyelvből szintén C típusú, de alapfokú nyelvvizsgát?

Legjobb válasz: Ja, mármint hogy két nyelvvizsgát akarsz kiváltani? Csak most olvastam el rendesen. Hát, azt nem hinném. Gondolom nem véletlen kell két különbözõ nyelv. De ha meg tudtál csinálni egy felsõfokút, akkor csak össze tudsz hozni egy alapfokút valamilyen más nyelvbõl.

Ja, mármint hogy két nyelvvizsgát akarsz kiváltani? Csak most olvastam el rendesen. Hát, azt nem hinném. Gondolom nem véletlen kell két különbözõ nyelv. De ha meg tudtál csinálni egy felsõfokút, akkor csak össze tudsz hozni egy alapfokút valamilyen más nyelvbõl.
A középfokot kiváltja a felsõ, de az alapfok miatt egy másik nyelvbõl is kell vizsgáznod. Tehát kell egy legalább alapfokú nyelvvizsgát tenned egy másik nyelvbõl.
Egy felsõfokú nyelvvizsga természetesen megfelelõ ott, ahol csak középfok a követelmény.
Erre nincs általános szabály. Adott intézményben kell érdeklõdni.
A kérdező hozzászólása: oké, köfönöm.:) Egyébként ELTE-BGGYK, hátha van innen valaki, aki tudja :)
A kérdező hozzászólása: gondolom , igen, csak érdeklõdtem, hátha :D


Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505 tipusú laptopom, most raktam rá a windows xp-t de nem ismeri fel a net kapcsolatot. Hogy tehetném rá a hálózatot? Milyen típusú hálókártya van a laptopban és hol lehet letölteni? Vagy valami ötlet?

Legjobb válasz: start menü->futtatás "dxdiag" enter Rengeteg infót kasz. Ott figyel majd a hálókari is. Ahhoz kell driver. Vagy! Eszközkezelõben letiltod,leokézod..aztán engedélyezed,leokézod. Hülyén hangzik,de már mûködött!

start menü->futtatás "dxdiag" enter Rengeteg infót kasz. Ott figyel majd a hálókari is. Ahhoz kell driver. Vagy! Eszközkezelõben letiltod, leokézod..aztán engedélyezed, leokézod. Hülyén hangzik, de már mûködött!
Elsõre ugyanaz a billentyûzet és az egész tokozás csak belsõre változnak.

Van egy Winrar archive típusú filmem, és hozzá egy Winrar ZIP archive típusú feliratom. Létezik, hogy azért nem indul el a felirat, csak a film, mert nem azonos a nevük?

Képtelen vagyok összehozni a kett?t. Kicsomagolom, elindul a film DivX Plus Playerben, felirat sehol. Egy lány aki filmet szeretne nézni :-)

Legjobb válasz: 1. A fájlnév legyen azonos, a film valószínûleg avi, a felirat srt kiterjesztésû legyen. 2. Külön betöltöd, hozzárendeled a feliratot.

1. A fájlnév legyen azonos, a film valószínûleg avi, a felirat srt kiterjesztésû legyen. 2. Külön betöltöd, hozzárendeled a feliratot.
Az elsõ esetben (ha be van kapcsolva a feliratok megjelenítése) akkor magától megtalálja. Egyébként meg valami Load subtitle vagy hasonlót keress a menüben, én nem ezt a lejátszót használom.
Szia, Elöszöris csomagold-ki egy mappaba a filmet majd csomagold-ki a feliratot ugyan oda, Majd ahogy elöttem is irták név azonos kell hogy legyen pl: Avi esetébe A Film: Film amit nézni szeretnék.avi A Felirat: Film amit nézni szeretnék.srt illetve más formátumoknál is ugyan az a helyzet ahhoz hogy a lejátszó lássa a feliratot adót filmhez is társítsa hozza ahhoz a nevüknek egyformának kel lenniük csak a kiterjesztése kel hogy más legyen ami a név végén van a pont után. A DivX Plus Playerben a film lejátszása közben kat jobb gombbal a képen , a megnyílott menübe ráviszed az egeret a "Subtitles" lehetõségre majd megnyílott hivatkozásra kattintasz "Open Subtitle File" is kiválasztod a feliratodat ami már említett srt vagy sub illetve más kiterjesztésû felirat fájl lehet.
NA még a fentebb leírt hozza szólásomba nem írtam oda hogy "feltétlenöl" csomagold-ki a filmet is a feliratot mert csak elindítva a Rar fájlból nem lesz jó ezért a Winrárba - "kibontás ide" , is kiválasztod a mappát amelyikbe kibontod mondjuk amit elõzõleg csinálsz, - egy mappát asztalra , Jobb gomb asztalon "új Mappa" lehetõséget választva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Sikerûûûûûlt!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!