Találatok a következő kifejezésre: Van egy társam mind (17 db)

Az utcánkban van egy gólya, aki itt maradt, nem repült el, ahogy a többi. Egyedül van, a társai mind elszálltak. Félek, hogy itt fog maradni, és elpusztul, mert egyedül nem repül el. Kihez tudok fordulni, hogy segítsen?

Valami állatvéd?, vagy madárvéd? egyesületnek, vagy ilyesminek. Akik foglalkoznának vele. Vagy még várjak, vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: A Madártani Egyesület: http://www.mme.hu/ Elérhetõségek: http://www.mme.hu/component/content/article/113.html [email protected]

Ha nem talál élelmet, elpusztul, akkor etetni kellene. MME és a helyi nemzeti parkiak tudnak segíteni, õket értesitsd.
Helyileg illetékes nemzeti parkiaknak azonnal szóljál! Be kell fogni és meggyógyítani, sérült a szárnya. Vagy vidd el az Állatkertbe. De minél elõbb, mielõtt legyengül.
Akkor siess, nagyon sok gólya pusztult az idén!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát holnap szólni fogok az MME-nek mert ma láttam, hogy az egyik szárnyát lógatja kicsit, furán tartja.
Lehet, hogy késõbb megy. Van, amelyik csak õsz közepén megy. Most még eléggé meleg van, lehet hogy ezért marad sokáig.
Nem kell vele semmit csinálni mert õ lesz a "gólya" és majd hozza a gyerekeket! ;)
Évrõl évre egyre több gólya dönt úgy, hogy itt vészeli át a telet. Biztosan hallottál már Fülöprõl, a spanyol gólyáról, minden télen itt marad, már 2006 óta. A gólyák (és általában a költözõ madarak) a táplálékhiány miatt vándorolnak, de elõfordulnak itt maradt példányok is. Nem kell aggódni miatta, de azért figyeld, ha úgy látod, hogy le van gyengülve, nem tud repülni, értesítsd a Magyar Madártani Egyesületet!
A kérdező hozzászólása: Értem, csak azért aggódom, mert a többi már rég elment, és õ is biztos velük volt. Köszi az infókat.
Egyszerûbb lenne a MME-vel felvenni a kapcsolatot. Egyszer mi is el akartunk vitetni egy repülni nem tudó, csonka szárnyú gólyafiókát, és a Nemzeti Parkkal próbálkoztunk. Fél napig telefonáltunk, mert mindenki a másikhoz küldözgetett... Ha viszont lógatja a szárnyát, akkor baj van, nagyon siess, nehogy elpusztuljon!
Szerintem igen, mert szintem ha valaki egyedül van 30 évesen annak oka van.
3-as és 9-es megmondták a frankót! Nagyon egyetértek! Akinek nem tetszik tehet egy szívességet!! :D Foglalkozzon magával! Kinek mi a szar köze van hozzá egyébként? Tudom sajnálni azokat akiknek annyira siralmasan sivár és unalmas az életük, hogy inkább máséval foglalkoznak. Csak legalább ne sajnálkoznának és gyártanának ostobábbnál ostobább elméleteket mikor sz*rt se tudnak az emberrõl.
Ki a francot érdekel, hogy mit gondolnak mások???
Mindenki úgy él ahogy neki kényelmes. Felejtsük már el ezt az élet rendje szöveget. Különbözõ emberek különbözõ vágyakkal, csak sokan rá akarják erõltetni saját elgondolásaikat másokra. 36 ffi
A kérdező hozzászólása: 3. nem cselédet, játszanak, hanem - alapesetben - szeretõ feleséget és anyát. Bár mondjuk az is igaz, ha valaki korán házasodik, és néhány év múlva meg elválik, végül is ugyanott tart, mint aki még egyszer se. . :)
Az elmúlt 3 órában ez a 4. ilyen kérdés. Most ez mi? Mindenki elolvasta az elsõt és az arra kapott válaszokat és nem tudja eldönteni hogy eret vágjon e? Én is elmúltam már 30. Szerintem még nem kell temetnem magam. Jól nézek ki, tanult vagyok. Szerintem nem vagyok még lekésve semmirõl. Ahogy Te sem. Ha ezen stresszelsz azt megérzik a pasik és utána azért fognak menekülni. Csak lazán, aztán minden megy majd a maga útján.
"Nem tudom, nekem nem ciki, sõt mondhatnám büszke vagyok arra hogy egyedül vagyok és nem rontottam el az életem úgy mint a legtöbb nõ az én koromban, akik gyereket szültek és cselédet játszanak otthon." Igazan oszintenek tunik.... el is hiszed, amit irsz?
#3 Legalább magadnak ismerd be, hogy a szíved mélyén te is erre vágysz. Van már egy feleségem, de lennél te is a feleségem?
3as te hány éves vagy? Szerintem az az élet rendje hogy párt alkotnak az emberek és gyerekei lesznek. Igaz a mostani nehezebb idõben megfontolandó , de 30 fölött már nem ártana gondolkodni a családalapításon.
Nem tudom, nekem nem ciki, sõt mondhatnám büszke vagyok arra hogy egyedül vagyok és nem rontottam el az életem úgy mint a legtöbb nõ az én koromban, akik gyereket szültek és cselédet játszanak otthon.
Nõknél fontosabb az idõ és a kor.A pasik csajozhatnak jobban, kedvükre mielõtt komolyra teszik :D
De én kalóz akarok lenni nem férj meg anyuka. Az tök uncsi.
a meleg zászló színsorrendjében
A kérdező hozzászólása: a sorrend valtozo...
Hát ez nehezen fog bejönni... Egy 12.-es nem fog veled foglalkozni..
Szerintem sehogy, fõleg ha nem megy...
A jelenlegi barátom anno 9-ben egy 12-es lánnyal járt, és ez a csajszi amúgy is jóval érettebb volt a koránál, barátom viszont elég gyerekes a mai napig...mégis összejöttek. :S Szóval nincs lehetetlen..ha te úgy érzed, lenne esélyed, próbálkozz be, nem tudhatod;D
hány éves vagy kérdezõ? Nekem most tetszik egy 4 évvel fiatalabb srác. És azon gondolkodom h úgy se jönne velem össze mert öreg vagyok :(Pedig a koromnál fiatalabbnak nézek ki :(
pedig legyen önbizalmad mert én is 9.es vagyok és 12.es barátnõm van, szóval nem lehetetlen :) igaz nálam kicsit máshogy volt a helyzet mert mi már 1 éve ismerjük egymást de csak 1 hónapja jöttünk össze :) sok sikert
Látom, jó nagyot fordult a világ, amikor még én voltam 9-dikes, akkor bizony nem volt ilyen, hogy idõsebb lány fiatalabb fiúval járt. Inkább az volt a jellemzõ, hogy 9-dikes lányok jártak 12-dkes fiúkkal. Na, de rég voltak már azok az idõk. 55/F
De hogy hogyan, azt nem tudom
Lehetséges, mert 8.-dikos osztálytársamnak (fiú), 11.-ikes csaja van
A kérdező hozzászólása: Írtam privit légyszi olvasdd el :)
A kérdező hozzászólása: Nem :/ Csak látásból
Hát az önbizalmadon már csak te segíthetsz :) Ismered személyesen is a lányt?
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom, hogy megvan a lelki éretség, csak önbizalmam nincs :( Ez esetben mit kéne tennem?:D
Én 11.-es lány vagyok, és 9.-es fiú tetszik szóval majdnem hasonló a helyzet :D Amúgy azt tanácsolom ha idõsebbnek tûnsz a korodnál nyugodtan próbálkozz be nála. De ez fontos a "lelki érettségre" is! Abba biztos lehetsz hogy a lányt szét fogják szivatni a pedofil jelzõvel te viszont istencsászár leszel hogy összeszedtél egy 18 éves csajt :D
Hát, öregem... Vagyok, mindig, osztálytársaival.

Mit tegyek? Van egy fiu, akivel nagyon egymasra vagyunk kattanva. Van baratnoje. Sajnos nem erti meg, hogy en csak szexet szeretnek erzelmek nelkul. Mar mondtam neki. Nem tudnek olyan jo tarsa lenni, mint a baratnoje, de nemis akarok. Segitseg!

Legjobb válasz: Ha van rá alkalmad mutasd neki ;) én is voltam igy :) nem akart semmit mert szerelmes,le vettem a felsõm és le térdeltem :) meg se probált megállitanni :)

Ha van rá alkalmad mutasd neki ;) én is voltam igy :) nem akart semmit mert szerelmes, le vettem a felsõm és le térdeltem :) meg se probált megállitanni :)
Akkor akarj szexet mástól!
Büdös ribi vagy, mindig is az voltál!
hahó, mirõl beszélsz? justin biebernek most nincs csaja...
vannak akarat gyenge emberek..
Akkor, ha már erkölcsileg úgyse zavartatod magad igazán lefeküdhetsz vele és utána dobhatod, kvázi teljesen tönkretéve. Az olyanoknak mint te ez úgyse számít, rajta hát.
A kérdező hozzászólása: Nem kell a szex akarmiikor, akarkitol.
A kérdező hozzászólása: Deee én olyan ritkán indulok be így valakire:(( õ olyan eszeveszettül szexi.
Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy ha csak szexet akarsz, akkor miért kell egy kapcsolatba belerondítani, mikor szexet kvázi bárkitõl bármikor kaphatsz...
Így van akkor mással akarj dugni.
Ha egyszer úgy vagytok ketten akkor mász rá ;) vagy csak simán tedd a "dolgod" .
Akarj sexet tõlem 20/f

Megismertem a pasit akiben rátaláltam a lelki társamra, van egy kisugárzása ami nagyon bejön, viszont a külseje nem fogott meg úgy mint ahogy a belső. Mi a helyes?

én most ebben a helyzetben vagyok és nem tudom h mit csináljak :( :(

Legjobb válasz: ugyanez van nálam is! Mi is lefeküdtünk anno, de nem jövünk össze soha! Engem azért az zavar, ha nem jön be külsõre.Tudom hogy nem az a lényeg, na deeeee... Azért mégiscsak, na... Így nem lesz tökéletes szerintem! Te se menj bele!! Nálunk maradt a barátság, de viszont az akkora, hogy sokan azt hiszik hogy a párom.

ugyanez van nálam is! Mi is lefeküdtünk anno, de nem jövünk össze soha! Engem azért az zavar, ha nem jön be külsõre.Tudom hogy nem az a lényeg, na deeeee... Azért mégiscsak, na... Így nem lesz tökéletes szerintem! Te se menj bele!! Nálunk maradt a barátság, de viszont az akkora, hogy sokan azt hiszik hogy a párom.
Figyelj, meg fogod szeretni idõvel a külsejét. :) Az a gond az emberekkel, szerintem, hogy akinek úgy elsõre nem jön be valaki, akkor kialakul valami belsõ gát, ami nem engedi, hogy a másikat szépnek találjuk. Meg kell figyelni, tényleg, aprólékosan, elemezni, és szerintem idõvel megtetszik. Volt sok lány, akit õszinte leszek: rondának tartottam. De végül így megtetszettek. :)
Tegyük fel, hogy találkozok egy lánnyal és ott áll a tömegben. Na most, ha ekkor nem állapítom meg, hogy milyen szép lány, akkor az egészet megette a fene. Ki nem állhatom, ha sokkal több szebb lány van a tömegben, mint a párom. Az ilyet azonnal kidobom. Szerintem te is tegyél így. Rondához a ronda való.
Ugyanez a szitu nálam is. :O Bár köztünk már történt egy s más, valszeg sose fogunk 'rendesen' összejönni.
Olyat sokkal nehezebb találni aki belsõleg bejön, mint aki külsõleg. Én nem sokat gondolkodnék. Én is így jöttem össze a pasimmal, és most is együtt vagyunk, megszerettem a külsejét, pedig elõször ez nem vonzott, a lelke viszont együtt rezgette az enyémmel. Nem adnám semmiért ezt az érzést.
Hát itt többségben nagyon egy véleménen vannak a válaszolók... Én ezt másként gondolom... Tudod, nekem is volt egy hasonló helyzet. Abszolút nem jött be a másik. De ugye eleinte csak barátkoztunk. Aztán annyira jól kijöttünk, hogy tudod mit? Már nem érdekelt... Egyáltalán nem. Sõt... nagyon is szépnek láttam...gyönyörûnek! A szépség nagyon is múlandó... De tegyük fel hogy szeretsz valakit, és mondjuk balesetet szenved, súlyos testi károsodása lesz, elveszíti az egyik kezét, megég az arca stb... akkor õ menjen a fenébe? :S Egy idõ után úgyis csak az számít, hogy jól kijöjjetek és hogy boldogok legyetek egymás mellett. Az meg hogy megnézel más férfiakat... pff... kit érdekel? Mindig jönnek szebbek és jobbak... de olyan akivel tényleg jól kijössz, na olyanok nem rohangálnak éjjel-nappal! Én is megnézek másokat, de tudom, hogy azt a valakit szeretem és õ is szeret és nem hagynám ott senki másért. De ha neked ennyire a külsõségek számítanak, akkor valószínûleg nem is érdemled meg õt...
utolsó elõtti bocs... /23F/
Utolsó lány hány éves vagy? Szoktatok néha még beszélni telefon; msn; MyVIP; iwiw, vagy néha még találkoztok? Hogy viszonyulsz hozzá, ha találkoznátok, akkoris fintorognál? /23F/
Szerintem add ki az útját, semmi értelme annak, hogy engedsz neki, miközben nem tetszik neked... A belsõ csak akkor számít, ha nem foglalkoztat a felszínesség, azaz nem azt nézed egy pasin, hogy jól néz-e ki... Ha már most sem tetszik, akkor mit gondolsz 2 év múlva tetszeni fog?! Csak magadat gyötröd, és Õt kínzod, hiszen valójában sosem fogod úgy szeretni, mint amennyire Õ szeretné, hogy szeresd, arról nem is beszélve, hogy mi lesz, ha találkozol egy jóképû pasival, akinek majd jól nem tudsz ellenállni és megcsalod a pasit...Ne variáld a dolgot, mondd meg neki kerek-perec, hogy sajnálod, imádod Õt, de nem akarsz vele komolyabban semmit, csak a lényét szereted... Neki is számítani fog az õszinteséged, hiszen nem kell szélmalomharcot folytatnia érted...És legalább megadod neki az esélyt, hogy találjon magának egy olyan lányt, aki valóban szeretni fogja... Ez a lelki-társ duma amúgy is csak egy adag hülyeség... Nincs olyan, hogy lelki társ...Olyan van, hogy valakivel jól esik beszélgetni és megértitek egymást, de attól Ti nem lesztek lelki társak...Legfeljebb beszélgetõtársak... A pasiknak nem esik jól ez a legyünk barátok marhaság, szerinted miért értitek olyan jól meg egymást? Azért, mert a srác okos intelligens és tudja, hogyan tud elcsábítani egy lányt, ha a külseje nem sokaknak jön be... Add meg neki az esélyt, hogy mással valóban boldog lehessen!!! Ne add alá a lovat, ha valójában nem akarsz tõle semmit!!!
én is ebben a helyzetben voltam, a lelke, a belsõ éne tetszett, de a kinézete... ronda is volt, alacsony is, és nem is volt olyan finom illata. leráztam, eleinte hiányzott, mert jól éreztem magamat vele, de egy ideje csak eszembe jut néha és fintorgok egyet...
A kérdező hozzászólása: ill. utolsó elöttinek csak azóta már írtak :D az a baj h a külseje annyira nem fog meg h norm esetben összejöjjek vele, csak úgy aranyosnak találom de azért gondolkodtam most el ezen és játszottam el a gondolattal h mi lenne ha mert a belseje annyira de annyira megfogott :(:( viszont nem lenne jó ahogy már mondták elöttem h sokkal helyesebb pasikat szúrnék ki a tömegben, nem lenne így jó az oldalán, nem ezt érdemli :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) igazság szerint nagyon elvagyok kenõdve emiatt utolsónak : az a baj h itt már döntés elé vagyok állítva. v összejövünk v nem, de megmondta h nagyon sajnálja de õ nem tudna a közelembe lenni ebben az esetben mert nagyon szeret :(:( nem tudom mi legyen .. és ma(hétfõn) este találkozunk h megbeszéljük :( várom még a válaszokat, elõre is köszi mindenkinek !
Ha olyat találsz aki így megfog emberileg, és be is jön, akkor irány az oltár.
Változhat a dolog, majd meglátod. Addig barátkozz vele.
ha emberek közé mersz vele menni akkor egy probát meg ér. nem házasodni készültök csak járni. és akkor majd rájösz h mi a jo neked. bár én inkabb vagyok olyannal aki nem jön be külsõre de belsõre igen, mint egy jo pasival, aki beképzelt meg egy normális szot sem tud szolni. szoval szerintem egy probat megérne.

Megmerjem lépni? Van egy oszt. Társam akibe szerelmes vagyok 2 éve, és mostanában nagyon közel kerültünk, és elmesélte hogy szokott yaoi-t olvasni, és látott egy olyat ahol olyanok voltak a szereplők mint mi. Valljak neki?

attól félek hogy ő azért inkább jobban szereti a csajokat, és lehet csak poénból olvasta azt a yaoi-t. 15f

Legjobb válasz: ne tedd meg 2 okból: 1, nem vagy biztos abban, hogy õ is benne lenne-e, 2, osztálytársal amúgy sem jön össze az ember.

ne tedd meg 2 okból: 1, nem vagy biztos abban, hogy õ is benne lenne-e, 2, osztálytársal amúgy sem jön össze az ember.
Osztálytárssal ne járj, ne dugj! Soha nem sül ki belõle semmi jó, ez tuti. 21/L
A kérdező hozzászólása: Viszont 6. óta szerelmes vagyok bele teljesen. és több alkalom nem lesz, ha más középsulikba megyünk. :S
akkor is várd meg az év végét mert, ha nem jön össze akkor az egész iskola errõl fog beszélni!
A kérdező hozzászólása: rendben csak nem tudom hogy fogom kibírni, mert annyira szeretnék összejönni vele.
Hát szerintem csináld azt hogy mond neki h te még nem láttál yaoi-t, de belenéznél aztán mond neki h nézzetek együtt...ha õ "olyan" akkor szerintem tuti rád fog mászni xd, majd írd meg mi volt haha
nna mi lett? a fogadásom, hogy aki yaoi-t olvas, az jó eséllyel meleg, magamból kiindulva...
utolsó, neked milyen igazad van. :D

Minden szingli a környezetembõl siránkozik egy társ után. Nekem öt fiú udvarol mégsem vágyom kapcsolatra. Miért lehet ez? Van még valaki így?

3 hónapja lett vége a másfél éves kapcsolatomnak,ami egyben az elsõ is volt.

Legjobb válasz: Murphy-törvény

Murphy-törvény
Én már annak is nagyon örülnék, ha egy udvarolna nekem. :D Meg kell tanulnod elfogadni, hogy nem minden pasi rendes, vannak nagyon jó fejek csak meg kell találni õket. Az hogy megismered õket, szerintem egy jó ötlet. :) 18L
Ez a bõség zavara. Sokan udvarolnak tehát elegendõ figyelmet kapsz és ez neked elég, a szexet pedig megoldod máshogy. Majd, ha a kutyát sem érdekled akkor érteni fogod õket.
A férfiak néha azért r*bancoznak le egy nõt, mert az nem akar velük ágyba bújni. Érdekes logika, nem? Az ilyen véleményekkel tehát nem kell foglalkozni, mindegy, hogy egy fiú vagy egy lány hord el mindennek irigységbõl akár. Ha célzott randizásról van szó, akkor ott többnyire mindkét fél találkozgat másokkal is, ez teljesen normális. Nem azért töltötök együtt idõt, hogy már a jövõtöket tervezgessétek, hanem hogy megismerjétek egymást, és utána dönthessetek a továbbiakról. Mégis úgy gondolom, hogy a nagy szerelmek akkor születnek, ha nem erõltetik. Ha még nem érzed magad késznek egy újabb kapcsolatra, akkor ne kezdj bele. Természetesen barátkozni lehet, csak ugye itt is fennáll a lehetõsége annak, hogy félreértik a helyzetet. Mindenesetre muszáj új embereket megismerni, mert így ismerheted meg saját magad is. Az utóbbi idõben sokat változtál, és még nagyon sokat fogsz is. Mások segítségével felfedezheted, hogy mire nincs és mire van szükséged. És most ez a cél. Koncentrálj tehát saját magadra, ha kell, utasítsd el azokat, akik körülrajonganak, vagy ha jólesik, akkor élvezd ki a helyzetet.
Lehet. De nem csak ezért bámulnak a srácok, lehet, hogy nagy a segged vagy valami és ezt bámulják csak. Legegyszerûbb ha kideríted!

Van egy munka társam mind ketten házasok vagyunk és szeretnék vele szeretkezni. Vagy ne is probálkozam?

Van egy csaj a munka helyemen és úgy érzem ? is benne lenne a dologban csak én nem merek kezdeményezni mert félek hogy harag lenne a vége. Szóval nem tudom hogyan kezdjek hozzá, hogy hogyan tudnák tapintatosan meg környékezni.

Legjobb válasz: Én próbáltam finoman fogalmazni, de teljesen egyetértek a másik 2 hozzászólóval!!!! (Elsõ válaszoló)

Én próbáltam finoman fogalmazni, de teljesen egyetértek a másik 2 hozzászólóval!!!! (Elsõ válaszoló)
Tudom sajnálni szegény feleségedet, akinek ÖRÖK hûséget fogadtál. Szégyelld magad!
minek nõsültél meg te agyhalott? Válás, vagyonmegosztás, gyerek láthatás, ez kell neked te szerencsétlen?
Azon kívül, hogy rohadt genny és gyáva embernek tartom azokat, akik megcsalják a házastársukat, sztem azért sem kellene próbálkoznod nála, mert mint írtad, õ is házas. Lehet, hogy te benne lennél, de mi a garancia arra, hogy õ is? Ha meg bepróbálkozol és õ esetleg hûséges típus, vagy kikéri magának a feltételezést is, akkor cseszheted utána a jóviszonyt :S
Ha mindketten házasok vagytok, akkor minek a feszültség?? Nyilván szereted a feleséged, hiszen elvetted, akkor minek akarod megcsalni?? Vagy mit szólnál, ha õ csalna meg téged??
Na b.meg jó nagy f.sz vagy te hallod!!! Van 1 feleséged, és képes lennél megcsalni? Legalább gyereked is van?
Elég szomorõ az "ókoros" válasz..ezekszerint csak régen volt fontos a hûség és a házasság szerntésge..mert ha valaki így gondolja az elég szomorú:(Visszatérve a kérdésre NE PróBálkoZZ szerintem inkább szállj egy kicsit magadba azért mert ilyen dolgokat akarsz csinálni és nemcsak képzeletben hanem akár megcsalás szinten is..Nagyon szomorõ vagyok, hogy ennit jelent manapság egy házasság:(
Inkabb ne is próbálkozz, az egy dolog, hogy te olyan rohadek vagy, hogy megcsalnád a feleséged, de hagyd békén mások házasságát.
Szerintem keféld szét a ribancot. Mármint ribanc, ha hagyja. Bár jól galyra vágjátok a házasságotokat, de kit érdekel. Egy jó dugásért a hülyének is megéri. Vagy, ha nem számít akkor minek a házasság?
Szerintem próbálkozz nyugodtan. Attol még nem megy tönkre egyikötök házassága se ha okosan csináljátok. Nem az ókorba élünk miért ne próbálnád meg csak ovatos légy.
De szemét vagy feleséged van és fére mész, remélem kidob téged!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!