Találatok a következő kifejezésre: Van egy szeretem, ennyire még (5 db)

Van egy barátom, nagyon szeretem, ennyire még senkit nem szerettem, mint őt, de muszáj szakítanom vele! A szüleim nem tudhatják meg, hogy együtt vagyunk, mert írtó nagy balhé lenne. Hogy szakítsak vele?

De már 3hónapja együtt vagyunk.Hogy szakítsak vele?Az a megoldás nem jó,hogy elmondom a szüleimnek,mert 13év van köztünk,és én vagyok 16éves...

Legjobb válasz: Szerintem ha szereted ne szakits vele.Valahogy talán a barátod ha beszélne anyukáddal?

Szerintem ha szereted ne szakits vele.Valahogy talán a barátod ha beszélne anyukáddal?
Figyi!!A kor nem minden!!! Én együtt laktam egy barátommal, 18voltam, õ 31!!!Anyu engedte a kapcsolatot. Szerintem nálatok sem nagy a gáz, csak ne csapd be a szüleidet. Akkor még mérgesebbek lesznek. Beszéljen velük a srác, mondja el, hogy szeret téged..stb...
ha szeretitek egymást a szüleidnek ezt muszáj megérteni, mondd el! és ne szakíts vele ha tényleg szereted!!! mert egy életre megbánod. tegyél meg érte mindent!!
Ha szeretitek egymást, ne szakíts vele.Próbáljatok meg a szüleiddel õszintén beszélni.Ha emberileg kedvelik, nincs bajuk vele, akkor biztosan meg tudjátok /vagy õ meg tudja/ gyõzni a szülõket, hogy szeretitek egymást és együtt jártok.Ne add fel ilyen könnyen szerintem.
esetleg elmondanad h megis miert szakitottal vele? :( hisz szerettetrek egymast, nem? nem ertem...no persze a szulok, de egy eros szerelem mindent kibir...elvileg...
Szerintem helyesen tetted, mert ennek úgy is ez lett volna a vége! Gondolom hogy a volt párod is akart volna kisbabát, meg azt is gondolom hogy Te nem 20 meg 24 évesen akartad volna elkötelezni magad egy gyerkõccel.
A kérdező hozzászólása: ...szakítottam vele...:'(
Ne aggódj ezen szerintem. A párom(32) és közöttem(17) 15 év korkülönbség van. A szüleid elõször bizotsan meg fognak lepõdni, de ne aggódj miatta, majd megbarátkoznak a gondolattal. Nálunk is ez volt, de elfogadták. Szorítok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Rendben!Köszi!
A kérdező hozzászólása: Kivágná tuti...:( emberileg semmi baja vele, mert egy tisztelettudó aranyos pasi.csak a kor...
A kérdező hozzászólása: utaltam, hogy mindenki lenéz emiatt.Tudni kell, hogy nincs túlságosan eleresztve anyagilag sem meg úgy sehogy, de egy tisztelettudó Srác.A szüleim... De akkor lehet nem volt elég erõs a szerelem....:(
Szerintem erre gondolsz :) http://www.youtube.com/watch?v=QngGvHTOKh4
A kérdező hozzászólása: igen köszi (:
Kezdj el vele IWIW-ezni is :'D
A kérdező hozzászólása: hahaha.ja nem, nem volt vicces.:) ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne írj semmit se.Köszi.:)
Ok, akkor várj más trollokra, ha én nem vagyok jó!
Pedig menj oda!!!! nincs más õ is örülni fog neki, ha jól nézel ki. Más tényleg nincs nem tudom mire gondoltál füst jelekre....Oda kell menni beszélgetni.
Ne félj odamenni, beszélj vele, még nem hallottam olyat hogy valakit elzavartak amikor odament beszélgetni, ülj le vele szembe és kérdezd meg hogy mizu vele
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat, jöhetnek még..:)
Nincs több, beszélgettek közös program stb osztálykiránduláson is dumálhattok, de lépj, ne hagyd ki az alkalmat


Van egy srác, aki szeret engem, még senki nem szeretett ennyire, én is szeretem, de béna vagyok, és nem tudom megmondani neki. ezgáz?

tényleg mindent megtesz értem, néha kicsit mamlasz,neki se nagyon megy,h kimondja mit érez,de nem is várom el tőle,főleg,h én végképp nem tudom bevallani neki,de látom rajta,szemeztünk is,és tudom,h szeret,meg tudja ő is,de nem is értem,hogy lehetünk ennyire bénák,főleg én, néha úgy parázok,h el is taszítom magamtól,pedig pont ellenkezőleg gondolom.Ugye gáz ez,pedig annyira aranyosan közeledik,én meg akkora béna vagyok, megpróbálok változni,de hogyan?

Legjobb válasz: majd verd arcon ököllel és rúgd hasba

majd verd arcon ököllel és rúgd hasba
Hát úgy változz meg, hogy ne írogass ilyen bénaságokat, hanem menj oda hozzá és kész.
A gáz légnemû halmazállapotú anyag. Pl. plazma.
ha közeledik legközelebb, akkor te is nyiss irányába, ennyi
Fogd meg a kezét, adj neki puszit
Ha a szállításra az van írva hogy ingyenes akkor csak annyit kell fizetni ami árnak megvan szabva.
Annyit kell fizetni amennyi oda van írva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!