Találatok a következő kifejezésre: Van egy szép és (492 db)

Minden szép lány foglalt már vagy körül van véve vagy 100 fiú rajongóval? Így mégis hogyan szerezhetnék egy szép és kedves, normális barátnőt?

Belefáradtamk hogy teperek meg minden és kiderül hogy vagy pasija van vagy van egy csomó fiú,aki nyalizik a lánynak. Ilyenkor már nincs is kedvem tovább próbálkozni, úgyis választhat t?lem jobb pasit is, akkor minek is kellenék én neki. De szinte minden lánynál ez van, kivéve, akik nagyon csúnyák. Anna meg semmi értelme, hogy összejöjjek olyannal, akihez nem tudok vonzódni, becsapnám ?t is és magamat is csak ezzel.

Legjobb válasz: Úgy, ha te is szép, kedves és normális leszel ;)

Úgy, ha te is szép, kedves és normális leszel ;)
ugyanez van velem is és már elegem van ebbõl..
A külsõ alapján dönt elsõre mindenki mert nem gondolatolvasó senki. Szóval igen , egy jó külsõvel több az esélyed, elõrébb állsz a sorban mint a többiek kaik nem olyan jól néznek ki.
Nos, ha szeretnel magadnak egy lanyt, esetleg mar konkret kiszemelt is, talan tudok adni egy-ket tanacsot. Persze nem biztos, h 100%-ra bejon, de altalanossagba veve ezek "sokszor ulnek". Szval: a nagyon szep lanyok ugye megszoktak h folyamatosan tepernek naluk. Tedd Te is ezt persze, de ne nyomulj mint a tobbi. Egy-ket pillantas, par gesztus, es ennyi boven eleg. Ha egy picit is tetszel neki kulsore, hidd el, el fog gondolkozni azon, h te miert csinalod ezt maskepp mint a tobbi. A jelekbol meg gondolom tudsz olvasni azert :) . Eloszor kerulj a kozelebe, igyekezz kettesben maradni vele. Ha O is hajlandosagot mutat arra, h kettesben legyen veled, akkor mar csak rajtad mulik. A tobbi sracot meg [email protected] le. A szep Noket MINDIG meg akarjak hoditani. Mindig lesz nalad jobb. Mindenkinel van. De Neki lehetsz Te a legjobb ;)
Vagy ha erõsebb a kisugárzásod mint a többinek. Legyen egy kis önbizalmad! Képzeld el, hogy én is tetszem egy olyan fiúnak, aki amúgy az esetem, de egy neki a totál ellentettje jön be, az erõs kisugárzása miatt. Remélem már nem kell sokat várnom, hogy lépjen valamit. :) )
Egyetértek veled. Nehéz dolog ez mert ha tényleg nincs senkije akkor is van pár udvarlója. Kicsi az esélye hogy pont téged választ közülük.
Nem csak arra szabad gondolnod, hogy mit akarsz, hanem mit nyujthatsz egy ilyen lanynak. Nem csak a külsö szamit! Az en baratnöm csak azert hagyta abba a modellkedest, mert degradalonak erzi a ket diplomajara nezve. Egesz jo pasinak tartom magam, de külsöleg nem egy sulycsoportban vagyunk. De megis en vagyok az a srac, akit eszrevett, aki felkeltette erdeklödeset es akivel majdnem 2 eve együtt is lakik. De elözö kapcsolataimnal sem adtam lejjebb a mercet, de nem is vartam, hogy a sült galamb magatol repüljön a szamba. Igyekeztem egy jobb önmagam lenni es kepessegeimmel/adottsagaimmal öszevetve külsö szemmel nezni magam, hogy hogyan szeretnem, hogy lasson egy lany. Aztan jött az a resz, amiben senki mas nem tud segiteni, csak te önmagadon!!! Valtoztass azon, ami nem jo, fejlödj es ne add fel! A legtöbben, akik sirankoznak, csak nem akarjak elegge, hogy tegyenek is erte! Ha magaddal vagy megelegedve, teljesen mas a kisugarzasod! Es tapasztalatbol mondom, hogy ez az, amivel a legtöbb lanyt elvarazsolhatod.
kivéve, ha a lánynak nem minden a külsõ - és beléd szeret anélkül is, hogy te lennél a világon a leghelyesebb csávó. Csak ehhez , tényleg olyannak kell lenned belsõre akire minden lány vágyik.
Ha nem vagy jobb mint a többi srác aki a kiszemelt lánynál próbálkozik megszívtad!
Az élet nem kívánságmûsor. Olyannal kell összejönnöd aki nem tetszik, és bele kell törõdni hogy neked ez jutott. Más területen próbálj sikeres lenni: munkában, hobbikban.

Van egy szép régi magyar szerelmes szám. Egy nő énekli, és nagyon szép zene. Halász Juditra tippeltem de nem találom, de olyasmi. Mi lehet?

A youtubon láttam és a klip képekből volt összerakva....

Legjobb válasz: már megvan szûcs judit szükségem van reád

A kérdező hozzászólása: már megvan szûcs judit szükségem van reád
Szia! nagyon szép vagy a képen, jól áll ez a blúz/haj! Csinos! :)
Elõnyös neked ez a megvilágítás...
milyen jól sikerült ez a képed, nekem ez a favorit:)
Csak nem egy Noémi nevû lányról van szó?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem róla van szó!


Honnan tudok letölteni a Farming Simulator 2013-ba olyan módot, hogy megyek traktorral amin van egy bálahordó pótkocsi és mellettem van egy bála és önmagától szépen sorba fölrakódik a pótkocsira? NAGYON FONTOS!

Több bála van és szépen csak megyek el melletük és felrakódnak

Legjobb válasz: kocka Bála összeszedõ (a bálát egy bizonyos távolságon belül automatikusan felszedi és sorba rakja ) ( két sorba rendezi és így is lehet egyszerre lerakodni a kijelölt helyen ) John Deere Autostack [link] --- kör Bála összeszedõ (a bálát egy bizonyos távolságon belül automatikusan felszedi és sorba rakja ) ( két sorba rendezi és így is lehet egyszerre lerakodni a kijelölt helyen ) --- Google-ba beírod "Farming Simulator 2013 mods" és válogathatsz különbözõ honlapok közül. A honlapokon a "Trailers" kategória és ha van megkülönböztetés köztük akkor "Bale trailers" al kategóriában , kell (lehet) keresni . Sipma Dromader [link]

kocka Bála összeszedõ (a bálát egy bizonyos távolságon belül automatikusan felszedi és sorba rakja ) ( két sorba rendezi és így is lehet egyszerre lerakodni a kijelölt helyen ) John Deere Autostack [link] --- kör Bála összeszedõ (a bálát egy bizonyos távolságon belül automatikusan felszedi és sorba rakja ) ( két sorba rendezi és így is lehet egyszerre lerakodni a kijelölt helyen ) --- Google-ba beírod "Farming Simulator 2013 mods" és válogathatsz különbözõ honlapok közül. A honlapokon a "Trailers" kategória és ha van megkülönböztetés köztük akkor "Bale trailers" al kategóriában , kell (lehet) keresni . Sipma Dromader [link]
A kérdező hozzászólása: Bocsi de én nem erre gondoltam hanem arra hogy egy bálahordó pótkocsira automatikusan megy fel a bála és nekem csak rakodóval le kell szednem!

(Válaszok? ) Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?

Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Ez gond? Szeretem őt nagyon és be is valottam neki,csak nem tudom hogyan kérdezzem meg tőle,hogy lenne-e a barátnőm...És itt van a nyári szünet,és félek,hogy őszig elveszitem..Segitsetek!!12F ő meg 12-13 lány???

Legjobb válasz: Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.

Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.
S még az idén akarod feleségül venni, vagy csak jövõre?...
Здраво! Да ли желите да имате секс?
Az utolsó elég érdekesen keveri a dolgokat...(fordítás:Szia, akar maga szeretkezni?)
Mond neki: Minyá závut huj!
A kérdező hozzászólása: B**i [email protected] csicskak vagytok mind..nem tudtok normalisan valaszolni??
Guten tag! Du bist warm?
Akkor barátkozz vele szerbül, kerülj közel hozzá és kérdezd meg.
Acht, du bist warm?

Van egy szép szűzpecsenyém, de rajta van az ín. Férjem szerint ha leszedjük, a fele kárba vész. Leszedjem, ne szedjem, és ha igen hogyan, hogy ne vesszen sok kárba?

Legjobb válasz: Az ín ehetetlen, ha rajta van, ha nincs. A férjed azon is problémázik, ha kicsontozol egy húst, mert akkor is a fele kárba vész? Nyilván szedd le, ha van filézõkés, akkor azzal, mert vékony és hajlékony a pengéje.

Az ín ehetetlen, ha rajta van, ha nincs. A férjed azon is problémázik, ha kicsontozol egy húst, mert akkor is a fele kárba vész? Nyilván szedd le, ha van filézõkés, akkor azzal, mert vékony és hajlékony a pengéje.
A szûszpecsenyén nem ín van, csak hártya. azt is leheletvékonyan le lehet szedni, de nem szabad hagyni, hogy a húsról teljesen leszakadjon.valaminek össze is kell tartani, másképp tényleg romokban lenne. lehártyázva lehet egyben, de szeletben is sütni. klopfolni sem kell, csak tenyérrel egy kicsit megnyomkodni a nem túl vékony szûzérméket.
A kérdező hozzászólása: Hát azért ez a hártyánál több. Én csak innak mondanám.
Akkor nincs más hátra, mint elõre, vékonyan le kell szedni. ha megfagyasztod félig, sokkal könnyebb, mint a a puha húsról. a kés éles legyen , mint a penge, és ne teljesen hámozd meg a húst.
Hártyának hívják, még akkor is, ha vastagabb hártya. Az ín, teljesen mást. A szûzpecsenyén lévõ hártyát nem kell leszedni, nem olyan erõs, mint pl egy bélszínen lévõ. Attól is függ, milyen idõs volt az állat, és mihez akarod felhasználni a húst. Ha nagyon öreg, és roston sütéshez, akkor le lehet róla vágni, vékonyan. (nem kell megfagyasztani, könnyedén le lehet róla vágni, ezért barbárság roncsolni a húst!) Ha átlagos, vagy fiatal állat, és pl brassóihoz, vagy más olyan ételhez akarod használni, ahol van mód párolni egy kicsit, teljesen fölösleges leszedni, mert felpuhul. Ha levágod, akkor a fejnél beszúrsz a hártya alá, a kést ferdén a hártya felé fordítva , a farok felé húzva óvatosan végig levágod a hártyát. Elég a nagyját, a vékonyabb részek általában semmiféle problémát nem jelentenek.
Ezt inkább õ tudná megmondani, de valószínû hogy nem, hacsak nem érzelmi/szexuális sivatagban él vagy nem veri a férje.
Hûûha! :) Szerintem , akárhogy is gondolod, hogy a lány kedvel szeret téged, szeret veled lenni, azt mondja szeret téged...ez egy dolog. De, szerintem jelenleg olyan idõszakát éli amikor éppen nem jó a kapcsolata a férjével, nincs barátnõ, barát, unatkozik, és te jó ember vagy. Szeret téged mint embert! De szerintem jobban nem! persze történt már soxor olyan, hogy elváltak gyerekkel! Nem is egyszer és nem is egy helyen!! Ha egy házasság egy rakás szar és egyikük sem érzi jól magát benne, akkor bizony el szoktak válni! Fõleg ha az egyik félnek van is kihez menni.....
Talán azért, mert a másik fiú nincs úgy elszállva magától mint te? elég öntelt kis pasinak tûnsz nekem. 23/L
Mit értesz rossz jellegû alatt? Ha a külsõt: mégis igaz a mondás, hogy nem a külsõ számít. Lehet, hogy a másik fiú kedvesebb, szórakoztatóbb számára nálad. Ha a belsõt: a lányok többségének fõleg tizenpárévesen a "rosszfiúk" jönnek be, mert úgy gondolják, hogy "majd én megváltoztatom!"
A kérdező hozzászólása: a fiú nagyon hülyén viselkedik senki se szereti...bocs de ez van ilyen vagyok nem írtam hülyeséget
Némi fészkelõanyagot is tegyél be nekik, hadd béleljék ki maguknak.
A kérdező hozzászólása: raktam be nekik forgácsot:) az megfelel nekik?
igen :)
ha nyithato nezz bele es ha van tojas lehet lesznek kicsik is de semmi keppen ne erd el a tojasokat

Van egy szép cicám egyik szeme kék másik sárga. és a két füle között nagyon illatos mintha parfümmel lenne befújva. Ez miért van? Vagy mi az?

Legjobb válasz: Nah,ilyet se hallottam még,sõt nem is találkoztam ilyennel,hogy parfüm illatú macska és dinnye illatú kutya:D

Nah, ilyet se hallottam még, sõt nem is találkoztam ilyennel, hogy parfüm illatú macska és dinnye illatú kutya:D
Tennél fel róla képet? :) ) Az én macskámnak is illatos, olyan, mint a vattacukor :) ))
régen ment egy ilyen sorozat titkos ügynökökrõl, akik állatok voltak..., ilyenkor mindig arra gondolok :D
AZ én macskám kinti macska, de nagyon jó illata van, olyan parfümös :)
Nyilván mosakodás közben lenyúlja a dezodorodat.
Szívesen megszagolnám! :D Nem tudom, mi lehet ez, de a mi macskáink büdösek. xD Mondjuk õk kintiek. :)
Nem tudom mi lehet, de ha örökletes, vagyonokat kereshetnél a parfümillatú macskák tenyésztésével. És ha még azt is meglehetne oldani, hogy a pisije is valami légfrissítõ szagú lenne... Milliárdok vannak az üzletben, komolyan. :P (nem lehet amúgy, hogy valami ilyesmi szagú helyen szokott aludni, és annak veszi át a illatát? )
nekem kutyám van, neki dinnye illata van, igazán kellemes
A te cicád jó illatú. Az enyémek is aranyos cica szagúak, de nem parfümösek. :D Örülj neki!
ha sokat kóborol akkor talan lehet h valami masik nõ aki bevolt fújva valamilyen parfümmel megsimogatta, esetleg felvette az ölébe h jobban megnézze a szemét.Az én macskam is illatos volt, sokaig nemis tudtam miért, aztan lattam amikor a szomszéd kislany ölelgette, neki epres parfüme volt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!