Találatok a következő kifejezésre: Van egy szép állapotú, (7 db)

2002 es 1.3 16szelepes suzuki switet szeretnék venni a környéken van egy szép állapotú 210-e km futot?

300-ezer ért kicsit tartok a futot km ektöl nem sok ez a kilométer? én még kb 100eret raknák bele ill 5 évig tartanám meg szerintetek birja a mocija? jah és még mire figyeljek vétel elött?

Legjobb válasz: Nem km-t veszünk, hanem állapotot. Ha normális állapotban van, akkor valószínûleg a motorjára is gondot fordítottak, megkapta a szükséges karbantatást, így nem számít soknak a 210000, ki fog még bírni 100-at.

Nem km-t veszünk, hanem állapotot. Ha normális állapotban van, akkor valószínûleg a motorjára is gondot fordítottak, megkapta a szükséges karbantatást, így nem számít soknak a 210000, ki fog még bírni 100-at.
Nem sok, simán kibírja. Az ár is korrekt, ennél kevésbé karbantartásigényes és ennél megbízhatóbb autót ennyibõl nem fogsz kapni. Arra figyelj hogy ne rohadjon, lehet hogy már rügyezik pár helyen, de komoly rohadásnak nem szabad lennie, más igazán nincsen.
Egy 2002-eshez valóban sok egy kicsit a futott km, de a motorja, ha normálisan karban volt tartva, akkor simán kibír még akár 2szer ennyit is, de 100-at simán. Az ár is nagyon jó érte, mert ahogy nézegettem a 2002-esek olyan 400-450 ért vannak hirdetve. 300 körül 97-98-asokat lehet venni. Szóval, ha nem azért ilyen olcsó, mert van vele valami, akkor vedd meg. Motorikusan nem szokott ezekkel baj lenni, ha van benne olaj, és nem szárazon járatták, akkor szó szerint mindent kibír.
Miért lenne sok? Évi 20ezer teljesen normális futásteljesítmény, ha figyeled a kérdezõ is ilyen éves futással számol. Totál normális adat, az lenne a gyanús ha kevesebb lenne benne, anyám is belerak 15-öt a Swiftjébe, pedig nem használja rendszeresen, csak hétvégén meg bevásárolni, mert van céges autója, nekem a bömbimbe 28000 ment tavaly szeptember óta. Viszonyításképp a céges Tranyó meg 2éves és 110ezer van benne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen el is hoztam 260 ért sikerült a végén voltam vele szervizbe aztmondták nincsvele különösebb gond jövõre 4 új gumi kellrá meg sürgösen olajok +vezérlés csere mert az még gyári köszönöm a válaszokat
hú, több mint 200-at elment a gyári vezérléssel...Én meg aggódtam 98-nál, hogy elszakad.
Az igen! Merész volt az az idióta, hogy ennyit ment a gyári vezérléssel! Na itt kezdem kétségbe vonni annak a szegény kocsinak a szervizelését! És még 40Ezret engedett is az árból, csak vidd a francba...hát....remélem tényleg csak azért adta el, mert megvolt szorulva anyagilag, mert ha más svindlisség is van akkor csúnyán szívni fogsz te még azzal a kocsival. :-/ De kívánom, hogy ne így legyen! Egyébként a motorvezérlés olyan 40Ezerbe kerül (vezérmûszíj, feszítõgörgõ, vízpumpa + munkadíj--> és mind ez márkaszervizben) + a 4 gumi is olyan 35Ezer és környékébe fáj.
Szerencsés esetben 300-350-et is elmegy az 1.3-as a gyári szíjjal, meg nem is olyan biztos hogy még az van benne, alapeseten javasolt cserélni ha autót veszünk. A vezérmûszíj 10, feszítõcsapágy 12, vízpumpa marad, márkaszervizbe meg hordja az akinek garanciális luxusgépe van, egyébként maximum 10E a munkadíj.
Az hogy a lap asrock.
A kérdező hozzászólása: És az rossz?
Amúgy nincs ötletem konkrétan, de az asrocknak ebben az idõszakban szörnyen szar lapjai voltak.
A kérdező hozzászólása: Egy ibm m50 ben sem ment.

Szeretnék érdeklődni hol tudok egy szép állapotú Adbor Pepe babakocsit leghamarabb eladni? A neten nem szeretném, mivel van hozzá mózes bajos lenne csomagolni. Békéscsaba közelében élek, ott esetleg? Vagy gyulán?

Legjobb válasz: Neten is meghirdetheted csak jelezd, hogy kizárólag személyes átvétellel. Ezt szerintem mindenki megérti és akinek kell az úgyis értemegy.

Neten is meghirdetheted csak jelezd, hogy kizárólag személyes átvétellel. Ezt szerintem mindenki megérti és akinek kell az úgyis értemegy.
A jófogáson és az apródon pl. megye és város szerint kategorizálják a hirdetésed..


Opel Corsa A-t szeretnék venni. Konkrétan van egy 1.4-es, 5-sebességes szép állapotban, de van egy nagyon szép, hibátlan állapotú 1.2-es, 4-sebességes. Melyiket érdemes megvenni?

Az eladóktól független véleményeket is hallani szeretnék,ezért kérnék tanácsot. Főleg országúton(80%) használnám, 100 és 110km/óra között,max.120 km/óráig. A 4 sebességes váltóval ilyen tempó mellett milyen fogyasztásra,zajkomfortra,dinamikára számíthatok? Van-e fogyasztáskülönbség a két motor között?(Mindkét eladó 5-6 litert mondott.) Leteszteltem mindkettőt,már csak döntenem kell,amit nem húzhatok sokáig. Mindkettő rozsdamentes,szép állapotú beltérrel,jónak tűnő műszaki tartalommal. 10-es skálán,ha az átlag mondjuk 5 pont,akkor az 1.4-es 7(7,5) pontot kap, az 1.2-es 9-et,mondhatni hibátlan,gyári állapotú,emiatt gondolkozok rajta.

Legjobb válasz: Ha 100 km/h felet akarsz meni huzamosabb ideig akkor az 1.4 ved meg az 5 váltóval az 1.2 4 sebességes váltóval rendelkezõ corza motorja gyengébb mint egy 1.0 swiftjá .Ha sokat mégy joban jársz az 1.4 motorral

Ha 100 km/h felet akarsz meni huzamosabb ideig akkor az 1.4 ved meg az 5 váltóval az 1.2 4 sebességes váltóval rendelkezõ corza motorja gyengébb mint egy 1.0 swiftjá .Ha sokat mégy joban jársz az 1.4 motorral
Azért a fekete környezetvédelmi plakett hátrányait újra átgondolnám a helyedben. Ilyen szép youngtimer "bácsiautót" csak második hobbikocsinak, játszósautónak szabad venni. Akkor még sokáig szép marad...
ha mindenképp a két autó közül szeretnél választani én az 1.4est mondanám. szerintem megbánnád ha az 1.2 4 sebességest választanád. kevés az a 4 sebesség fõleg ha 80%-ba országúton használnád.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Fekete plakettes lesz a jövõben a piros színû matricás is.Néztem Swiftet is, de azok között is sok volt a piros matricás, gondolom, mert a 2000 elõttieket vettem figyelembe. Formavilágra ez tetszik, de akinek van jobb ötlete, írjon, meghallgatom.

Van egy tissot női karórám, szeretném eladni, mennyit érhet? Az óra 10éves kb. de szép állapotú. Melyik jobb vatera vagy teszvesz?

Legjobb válasz: A neten keresgélve elég szép ára van. Én a helyedben elvinném egy óráshoz, és tõle kérdezném meg. Teljesen ingyen adnak infót.

A neten keresgélve elég szép ára van. Én a helyedben elvinném egy óráshoz, és tõle kérdezném meg. Teljesen ingyen adnak infót.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez eszembe sem jutott.

Van egy nagyon szép állapotú, független Nokia 6230i telóm+ egy pár hetes T-mobile-os Samsung U600-as telefonom. El tudom őket cserélni ezeket ráfizetés nélkül egy Nokia 5310-re?

Legjobb válasz: Nézd meg a www.telefonguru.hu és nézd meg a két telefon árát. És megtudod,hogy ráfizetés nélkül megy-e az eladás.Sok sikert elõre is.

Nézd meg a http://www.telefonguru.hu és nézd meg a két telefon árát. És megtudod, hogy ráfizetés nélkül megy-e az eladás.Sok sikert elõre is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!