Találatok a következő kifejezésre: Van egy szép (1075 db)

Van egy szép régi magyar szerelmes szám. Egy nő énekli, és nagyon szép zene. Halász Juditra tippeltem de nem találom, de olyasmi. Mi lehet?

A youtubon láttam és a klip képekből volt összerakva....

Legjobb válasz: már megvan szûcs judit szükségem van reád

A kérdező hozzászólása: már megvan szûcs judit szükségem van reád
Szia! nagyon szép vagy a képen, jól áll ez a blúz/haj! Csinos! :)
Elõnyös neked ez a megvilágítás...
milyen jól sikerült ez a képed, nekem ez a favorit:)
Csak nem egy Noémi nevû lányról van szó?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem róla van szó!

Hogy lehet ez? Van egy szép lány tényleg szép, Suliba mindenki oda van érte, Aztán egy bűn ronda gyerekkel jött össze.

De ezt halálosan komolyan mondom tényleg csúnya.!! kancsal nagyon stb... Most a csaj csak szórakozik vele vagy mi? Köszi a válaszokat, 18L

Legjobb válasz: Elõzõ voltam. Sorry, azt hittem 18F vagy. Utolsó 2 mondatom storno

Elõzõ voltam. Sorry, azt hittem 18F vagy. Utolsó 2 mondatom storno
Szerintem te vagy gáz. 18 éves korodra lehetnél kicsit érettebb. Gondolkozz már el egy picit, hogy miket írsz.
Most miért kell kiakadni? A szerelemben jobb esetben nem a külsõ a legfontosabb szempont. Az én elsõ barátomnak nagyon csúnya volt a bõre, de engem nem zavart, mert egy édes, aranyos ember volt és nagyon szépek voltak a szemei.
Inkább egy kedves csúnya pasi, mint egy beképzelt szépfiú aki kõbunkó, és csak lábtörlõnek használja a barátnõjét...
Te vagy a gáz. 19/f
Buta vagy mint egy fazék, ennyi. Már ez is gáz, komolyan? Szerintem az ilyen üresfejû alfahím/deltasuna párosok a gázak. :S
lehet, hogy szerelmes. és a szerelem "vak", talán a belsõ értékeit látja kivetülni a külsejére, ezért neki egyáltalán nem csúnya.
Mibõl gondolod, hogy csak szórakozna vele? Lehetnek annak a fiúnak más értékei a szépségen kívül. Szerintem pont hogy elege lett a szépfiúkból és olyannal kezdett, aki tényleg szereti, nem pedig csak kirakati bábúnak tartja. Az az érzésem, Te egy kicsit féltékeny vagy, lehet, hogy épp Téged dobott, egy "ilyenért".
Vagy egy leszbi nõ :) Vagy épp a szóban forgó fiú a kiszemelt, csak még magának sem vallja be, hogy szereti és inkább pocskondiázza. Máskülönben miért zavarná ennyire ez a kapcsolat?
"mer nem menõ"
He-he! Mire rányomtam az entert, a 16:42-es is arra gondolt, amire én :D
Kérdezõ, miért nem vallod be, hogy nem tartod fairnek, hogy ez a bombázó, - aki elvileg bárkit megkaphat -, a Te "Quasimodo"-ódat lenyúlta? Ez egy anonim honlap, azt kérdezel, ami leginkább a szívedet nyomja és csak azután tudunk Neked segíteni.
De most mi ebben a gáz? 18 éves vagy, és tényleg nem tudod, hogy mi az a szerelem? Nem hallottál még arról, a hogy az mindenkit megszépít- szór szerint, ugyanis tényleg szebbnek látja az ember az illetõt. szerintem meg abszolút jó dolog, hogy a lány felvállalta a "csúnya" szerelmét. Ha nem lennél ilyen felszínes, buta liba, te is így vélnéd. Vagy akkor a világ minden csúnyája maradjon szingli? Jó ég, tényleg vannak még manapság, kik ennyit adnak csupán a külsõre.... ?
A szépség relatív, külsõség, felszin, a belsõ fontosabb, mert lehet valaki szép kivülrõl, da ha lekerülnek a külsõséges kincsek ha a belsõ üres akkor marad a kóró...
A külsõ nem minden.
A szerelem vak. A külsõ nem számít. Mekkora [email protected] dumák... Kérdezõvel egyetértek. Én sem értem soha, mikor jó csaj bûn ronda gyerekkel jár. Hja! Igen, irigy vagyok, buta, felszínes és rosszindulatú. :) Amúgy össze fogja törni a srácot...
A kérdező hozzászólása: Na végre valaki megértet, Jó akkor gondolom nektek sem számít a külsõ leálltok egy bányarémmel. És én lány vagyok és nem fiú, és nem vagyok féltékeny, csak nem értem meg. És azt ne mondjátok hogy nem számít valamennyire a külsõ?
A kérdező hozzászólása: Az a másik, hogy ez sem fog öröké tartani mert jönnek a piszkálások stb, és csak össze töri a szívét.
Felszínes világban élsz. Tudod te, hogy hány "csúnya" embert ismerek, aki kedves, okos és végtelenül jófej? A szerelem érzése bizonyítottan szebbnek láttatja az illetõt, és bizony a szerelem pedig a belsõn alapszik, ennyi az egész.
Mi van ha lány és õt dobta a húú de csúny pasi...
Nekem van olyan erõs érzésem, hogy a kérdezõ valójában fiú, és azért fikázza a lánynak a pasiját, mert a lány bejött neki is, de a lánynak nem õ kellett, hanem a csúnya fiú:D
töltsd föl ide képet errõl a pasiról :) és adok véleményt.
A kérdező hozzászólása: Nem isten ments hogy féltékeny legyek rá, csak hát mindenki ledöbbent, és én is mert tényleg gáz.
A kérdező hozzászólása: De miért vagyok gáz? azért mert megvan a véleményem? Ha meglátnátok õt bizony nektek is le esne az állatok, mindjárt megváltozna a véleményetek..
Ajánlanék egy filmet... Shallow Hal, vagy magyarul Nagyon nagy Õ Egyébként ilyen gondolkodással max pornósztárnak leszel jó, ott fontos a kinézet
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondom hogy nekem nagyon számít! de azért.. Még cigány is...
Nem arról van itt szó, hogy tetszik, vagy nem tetszik, hanem arról, hogy ha másnak az tetszik, akkor pofátlan dolog a háta mögött ilyeneket mondani róla, mellesleg semmi közöd hozzá, ne hívd gáznak a boldogságukat.
A jó pasik, vagy foglaltak, vagy bunkók, vagy b*zik, tapasztalat.
most föltetted az i-re a pontot azt hiszem.
szerintem Te vagy gáz és a gondolkodásmódod!Érdekes, ahogy egyre több lesz a válasz ugy lesz egyre több hibája ennek a szegény fiúnak...kancsal, cigány...következö mi lesz???süket? Szerintem ne foglalkozz más dolgával, had legyen az Ö baja hogy kivel és mit csinál! 19F
Ez a kérdés már negyedszerre van it.. Kezdesz uncsi lenni banyek. Húzz a rákba.
Mi van te vagy akit dobtak, és nem bírod lenyelni a békát, hogy nem kellettél...
Én vagyok, aki fiúnak hitt ;D. Miért lenne az is baj, ha roma származású az illetõ? Képzeld, vannak akik nem lopnak, dolgoznak, tanulnak, rendben tartják az otthonukat és a gyerekeiket is tisztességre nevelik. Nem vagyok roma, nem azért védem õket. Ja, és õk sem Alain Delonok, de elvannak és boldogok, veled ellentétben...Ne haragudj, csak az érdekedben írtam ezt. Még változhatsz.
Majdnem minden kiemelkedoen szep ember (ferfi es no) borzasztoan hiu es bekepzelt. Lehet, hogy ez a lany egy jo termeszetu ember es ugy volt vele, hogy o nem akar maganak egy onimado pasit. Egyebkent egy embert nemcsak a kulseje tehet vonzova illetve mindenkinek mas jon be.
a lányok általában szépekre buknak. ahogy a fiúk is a jó nõkre. egy szemüveges kocka is a legjobb nõkre veri ki a monyát
képet a srácról is megmondom hogy csúnya e!
a facebook azért nem az igazi. rólam is van néhány kép, amiken sokkal szebb vagyok, mint valójában.

Ha van egy szép nagy, kifejlett gyöngygurámim akkor mellé vehetek 2 db kicsit?

Most csak arra lennék kíváncsi, hogy a nagy összeszokna e velük. Tartási körülmények rendben vannak, valamelyest értek már hozzá. :-) Csak az a baj, hogy ez a gurámim most egyedül van és nem tudom nem e árt így neki, hogy nincs társa?

Legjobb válasz: Hím vagy nõstény ez a gurámi? Mert nekem volt egy hímem régen, fel is neveltem szépen, de én is magányosnak találtam, ezért vettem mellé két nõstényt, akik persze kisebbek voltak, de megnõttek végül õk is. Jól megvoltak együtt, boldogabbnak tûnt a hím is.

Hím vagy nõstény ez a gurámi? Mert nekem volt egy hímem régen, fel is neveltem szépen, de én is magányosnak találtam, ezért vettem mellé két nõstényt, akik persze kisebbek voltak, de megnõttek végül õk is. Jól megvoltak együtt, boldogabbnak tûnt a hím is.
Összeszoknának. Én is egy nagy hím mellé vettem két kis nõstényt, imádták egymást. :D OFF: Egy kék gurámim volt mellettük, ami több mint 20 centisre megnõtt.Õ megette az egyik kis nõstényt. o-O Ezt a nagyot aztán beadtam egy állatkereskedésbe, nem bírta el az aksi. De szerintem a nemtõl függ.Próbáld meg kitalálni a nemét, aztán jöhetnek a társak.

Van egy szép nagy könyvespolcom, amire pár látványos figura ki van téve, díszvilágítást szeretnék mögéjük tenni, hogy lássak hozzá?

Ledes megoldásra gondoltam. Van kis forrasztóm, ami kell, csak az elektronikához nem értek. Lámpa kapcsolót szeretnék a végére, ami be van dugva a konnektorba. Felkapcsolom, és szépen megvilágítja őket. Mit tanácsoltok? Zárlatra is figyelni kell, nehogy aztán belobbanjanak a könyvek. Van valakinek a témában tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha ennyire nem értesz hozzá akkor kérlek tartsd távol magad tõle. Találsz az Ezermester újságban szép fotókkal illusztrált leírásokat ha mégsem sikerült lebeszélni róla.

Ha ennyire nem értesz hozzá akkor kérlek tartsd távol magad tõle. Találsz az Ezermester újságban szép fotókkal illusztrált leírásokat ha mégsem sikerült lebeszélni róla.
A kérdező hozzászólása: Pár kábelt nem olyan nehéz összekötni, régen makettezéshez csináltam is, csak ott az áramforrás az elem volt.
Igen, csak az elem nem ráz és ha zárlatot csinálsz max lemerül szegény.

Van egy szép ágyneműhuzatom (babának), még az enyém volt. Az a baj, hogy nagyon besárgult, mert nem használtuk. Eredetileg szép fehér volt. Mivel tudnám kifehéríteni?

Legjobb válasz: Vanish-t próbáltatok már?Abba áztasd be,de tegyél hozzá sokat,aztán egy-két napig áztasd be.Elvileg ki kellene fehérítenie:)9

Vanish-t próbáltatok már?Abba áztasd be, de tegyél hozzá sokat, aztán egy-két napig áztasd be.Elvileg ki kellene fehérítenie:) 9
Nekem a por volt, de sztem a folyadék is jó.A lényeg, h sokáig áztsd, lehet az pár nap is, baja nem lesz, csak cseréld a vizet, aztén most át 2x vanishhel és elvileg kihozza.:D
A domestosnak is van áztatópora, olcsóbb és gazdaságosabb, mint a wanish. Én ezt szoktam a koszos zoknikhoz, ágynemûhöz, pecsétekhez használni. Nagyon bevált. Kb. 2 nap áztatás, utána egy 60-90 fokos mosás, és ragyogó fehér lesz. Jó babavárást!
Elsõ vagyok.Azt el is felejtettem mondani, hogy utána, ha kimostad 90fokon, mosd ki használat elõtt mégegyszer bababarát mosóporral öblítõ nélkül vagy bababarát öblítõvel, bár inkább elõbbi, nehogy az az erõs vanish irritálja majd a kicsi bõrét.Azthiszem így szokták mondani, nekem még nincs gyerekem, csak ...csak:D
A kérdező hozzászólása: Melyik fajtát? A port vagy inkább a folyadékot? Nekem folyadék van itthon. Köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hogy tudom csúszásbiztossá tenni a lépcsőt? Van egy szép lakkozott fenyő lépcsőnk, ami az emeletre vezet. Nem érzem biztonságosnak, mindig olyan érzésem van mintha csúszna (bár eddig nem csúsztam meg rajta). Nem egyenes, a sarokban elcsavarodik.

Gondoltam sz?nyegre, de nem tudom elképzelni, hogy az esztétikusan hogy lehetne lerakni. Milyen ötletetek lenne?

Legjobb válasz: Szerintem tud szép lenni a szõnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínût tudok elképzelni ami illik a lépcsõfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.

Szerintem tud szép lenni a szõnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínût tudok elképzelni ami illik a lépcsõfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.
Eletbiztositast kell kotni, es a lepcso maradhat regi pompajaban. :D S.
szorjál rá homokot, az jég ellen is hazsnáható :D
Ráragasztani. És ezzel annyi a szép lépcsõnek. Valami gumi csíkot ragasztani esetleg a szélére? A lépcsõhöz illõ színben. És azt gondolom akkorára vágod amekkorák a fokok a húzott részben.
Meglehet oldani a szõnyegezést úgy is, hogy nem egy hatalmas darabbal takarod le az egészet, hanem a lépcsõvel jól passzoló színben minden lépcsõfokra külön teszel szõnyeget.Ezek általában félkör alakúak, így a lépcsõdet sem tünteted el.Sok sikert.
lecsiszolod a lakkot és felteszel helyette méhviaszos krémet, lehetõleg belemelegítve az anyagba. sokkal szebb, minta lakk, kihozza az erezetet, vízálló, kopásálló és nem csúszik
*használható

(Válaszok? ) Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?

Van egy gondom. Szerbiai vagyok, de magyarul beszálek és kicsit tudok szerbül is. Szóval van egy szép, helzes, okos, csinos lány aki szingli. Õ viszont szerbül beszél és tud egy picit magyarul. Ez gond? Szeretem őt nagyon és be is valottam neki,csak nem tudom hogyan kérdezzem meg tőle,hogy lenne-e a barátnőm...És itt van a nyári szünet,és félek,hogy őszig elveszitem..Segitsetek!!12F ő meg 12-13 lány???

Legjobb válasz: Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.

Hatalmas és rasszista provokáció a szerbiai magyarokkal szemben. Na takarodjál.
S még az idén akarod feleségül venni, vagy csak jövõre?...
Здраво! Да ли желите да имате секс?
Az utolsó elég érdekesen keveri a dolgokat...(fordítás:Szia, akar maga szeretkezni?)
Mond neki: Minyá závut huj!
A kérdező hozzászólása: B**i [email protected] csicskak vagytok mind..nem tudtok normalisan valaszolni??
Guten tag! Du bist warm?
Akkor barátkozz vele szerbül, kerülj közel hozzá és kérdezd meg.
Acht, du bist warm?

Van egy szép fekete ruhám. De van egy kis hasam, mit tegyek hogy ne látszon?

Legjobb válasz: Lehet az a kis has tesz nõiesen formássá. :) Ha a has helyén 1 gödör van, na az a gáz.

Lehet az a kis has tesz nõiesen formássá. :) Ha a has helyén 1 gödör van, na az a gáz.
Ha tényleg csak egy pici, akkor semmit. Érezd jól magad, mosolyog és senkit nem fog érdekelni a pocakod. Na meg az is megeshet, hogy csak te látod ezt az "eget rengetõ hibát" és valójában nem is áll fent probléma :)
Ha csak egy kicsi, az még bele fér, azt lehet mutogatni.
Az elsõ válaszolóval maximálisan egyetértek! Szerintem is nagyon szép és nõies tud lenni ha egy lánynak van egy kis pocakja. Inkább a befordult hasú, csontváz tinip*csák a visszataszítóak. (Legalábbis nekem.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!