Találatok a következő kifejezésre: Van egy szám... Ki az előadó (23 db)

Van egy bulis szám... Ki az előadó?

nem tudom pontosan leírni az el?adót,csak hallottam a rádíóban,kellene ...valami ilyesmi nona(...)-gowesön vagy kúvessön ...aki ismeri írjon!

Legjobb válasz: Ez így nehéz. De ha a Danubiuson hallottad,akkor lehet,h többször is adják.Van egy lehetõség ez esetben:küld a radio szót a 1781 számra,és sms-ben megkapod az elõadót és a címet.Én is így szoktam. Vagy ha másik rádióban ment,akkor nézd meg a honlapjukat.Keress egy toplistát,nézd meg,h szerepel-e rajta.Ha találsz hasonlót,másold át valami keresõbe,ahol megbirod hallgatni.

Ez így nehéz. De ha a Danubiuson hallottad, akkor lehet, h többször is adják.Van egy lehetõség ez esetben:küld a radio szót a 1781 számra, és sms-ben megkapod az elõadót és a címet.Én is így szoktam. Vagy ha másik rádióban ment, akkor nézd meg a honlapjukat.Keress egy toplistát, nézd meg, h szerepel-e rajta.Ha találsz hasonlót, másold át valami keresõbe, ahol megbirod hallgatni.
A kérdező hozzászólása: cdn hallottam igazából, valami rádió 1 mix lehet asszem!de a honlapon nincs ilyen szám..:s és eddig nem hallottam sehol máshol többször.
A kérdező hozzászólása: vagy valamilyen májló az elõadó dj (de lehet õ csak használta a számot)


Ebben a mixben, van egy iszonyat jó szám kb a szám háromnegyedénél (nem énekel benne és Shantel- Bucovina című számára hasonlít! ) www.djlawrens.com/mixes/lawrens_promo1119. mp3 Mi a szám címe és ki az előadó?

Nagyon fontos lenne! Mert már régóta keresem ezt a számot és most meg is van, de csak mixben. Ja és ha ez segíteni vmi Dj Läwrens mixébe van ez a szám. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Most látom, hogy nem jó a link.. Remélem ez már jó lesz: http://www.djlawrens.com/mixes/lawrens_promo1119.mp3

A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy nem jó a link.. Remélem ez már jó lesz: http://www.djlawrens.com/mixes/lawrens_promo1119.mp3
A kérdező hozzászólása: Nem erre gondoltam, de azért köszi. De már meg van a szám címe.

Van egy elektronikus zenei clip kb.1993-1995-ből. Nem tudom, hogy house vagy milyen stílus de gyors, vidám ritmusú. A clipben delfinek úsznak és ugrálnak az óceánban. Ki az előadó és/vagy a szám címe?

Legjobb válasz: Köszönöm, végül megtaláltam. Az elõadó az Atlantic Ocean, a szám címe pedig waterfall és 1993-as. Viszont a zenei stílust az elektronikus zenén belül nem tudom. Azt szívesen venném, hogy ha valaki megválaszolná.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, végül megtaláltam. Az elõadó az Atlantic Ocean, a szám címe pedig waterfall és 1993-as. Viszont a zenei stílust az elektronikus zenén belül nem tudom. Azt szívesen venném, hogy ha valaki megválaszolná.
electro house
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi :)

Van olyan program, ami egy adott zene részletből kideríti, hogy ki az előadó, és hogy mi a szám címe?

Legjobb válasz: Ez egy weboldal erre találták ki. Mikrofonon játszd le neki,és ha ismeri megmondja. http://www.midomi.com/ Üdv.

Ez egy weboldal erre találták ki. Mikrofonon játszd le neki, és ha ismeri megmondja. http://www.midomi.com/ Üdv.
Ha magyar zene akkor írd be a Google-ba, és akkor felismeri a szám címét. Ha nem magyar akkor, nem tudok segíteni. De a Google is tud segíteni, ha magyar a zene.
Én úgy szoktam kideríteni az ilyen jellegû információkat, hogy begépelem a Google-ba az adott szám szövegének egy sorát és mögé gépelem, hogy lyrics.
A kérdező hozzászólása: Kösz az infókat! Mindenkinek megy a zöld kéz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!